Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Vreau sa fac gimnastica și n-am saltea, cu ce pot înlocui salteaua?
Salut, vreau sa incep sa iau creatina dar vreau si sa slabesc in acelasi timp, credeti ca e ok sa iau creatina si suplimente pentru slabit in acelasi timp sau ar fi mai ok sa iau doar creatina? Ma gandesc...? (mai mult)
As vrea sa mă apuc de kickbox, că începător ce mi-ar trebui? Și cât m-ar costa?
Salut TPU, vreau sa va adresez o intrebare, sora mea are o inaltime de 165 si mama 155, este cu 10 cm mai mare decat ea, dar eu am 173 si tatal meu 177, ea are o varsta de 23 de ani si eu 17 ani,...? (mai mult)
Sahtior sau Bate Borisov?
Salut, ce site uri de suplimente si vitamine ieftine imi recomandati?
Salutare TPU! Aveti idee de ce nu ma pompez sau ma pompez foarte putin cand fac exercitii cu gantere pentru piept?(cand fac cu greutatea corpului, ma pompez tare de tot) Si daca nu ma pompez, muschiul...? (mai mult)
Nu am timp sa mănânc multa mâncare, doar proteine, de aceea nu cresc in masă? Adică de exemplu intr- o zi, iau doua cupe de proteine, doua cutii de ton care au 60 grame proteine, niste batoane...? (mai mult)
Fac sala de 5 luni și am aceeași greutate, ar trebui sa nu ma mai concentrez sa mănânc atât de multe proteine și să mă axez pe multe calorii?
Salut TPU! Voiam sa va intreb de unde pot cumpara și eu o minge de fotbal select de liga 1 oficiala de meci cu emblema LPF pe ea din sezonul acesta?
Care din voi iese cu bicicleta iarna? Eu mai ieșeam, dar a doua zi ma cam dureau mușchii de la pisioare
Salut! Azi am fost la un antrenamnet de kickbox si mi-am luat o lovitura destul de puternica in nas, toate simptomele sunt de nas spart dar nu a curs nici un strop de sange.E posibil sa fie ceva grav?
Buna! Crampoanele de pe aliexpres sunt originale?
Nu înțeleg dacă îmi trebuie calorii multe sau proteine pentru a creste in masă musculară. Consum proteine cam 1.5 per kg însă calorii am sub 2000. Vreau doar sa pun mușchi fara să mă...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca la salile stayfit la abonamentul nelimitat poti face mai multe check inuri intr-o zi?
Salut TPU, ce părere aveți? Stiu pe cineva, care are 14 ani, care la sală de fortă, baga 200kg la presă, vi se pare normal? Sincer mie nu prea
Salut, ce înseamnă să practici un sport anume? Trebuie neapărat sa îl faci la o sala anume? Deoarece am auzit multă lume ca face x y z și eram curios dacă îl poți practica acasă în sens de...? (mai mult)
10- 15 minute de sport intens pe zi este benefic pentru muschi și pentru sănătate? As face mai mult dar am auzit ca de la sport slăbești și fac 10 minute intens pe zi de bicicleta. Sunt beneficii...? (mai mult)
Este obligatoriu sa detin o lanseta de sppining pentru a pescui la sppining?
Conteaza inaltimea in baschet? Si daca da, se poate compensa cu detenta dribling, agilitate, viteza etc etc?
Am făcut recent abonament pe ESX, am plătit, mi-au luat banii de pe card dar nu am primit pachetul pe cont, a mai pățit cineva așa? Tot caut nr de telefon și nu găsesc
Am pus un bilet la getsbet. Intrebarea e daca am pierdut biletul si am poza cu el pot scoate banii?
Salut, pentru cunoscatori, as vrea și eu un link sau chiar să- mi explice cineva totul despre jocurile de fotbal. Eu știu fiecare regula a fotbalului, în schimb nu înțeleg treaba cu campionatele...? (mai mult)
Cand incep sa fac exercitii fizice (acasa, flotari, abdomene, genuflexiuni etc), mereu simt corpul meu sa fie obosit, incordat. Cum as putea sa rezolv situatia asta, sa ma simt mai liber cand fac...? (mai mult)
Am 17 ani si in jur de 53 de kg, sunt fata si as dori sa ma apuc de sala, ce suplimente si workout ati recomanda pentru tonifiere si crestere booty?
Salut! Stie cineva ce inseamna la pariuri sportive (MMA/UFC) Primul competitor castiga meciul prin predare. Se refera la procedeu sau este altceva? Multumesc.
Bună ziua TPU, am 16 1.96 cm și 137 kg, vreau sa ma apuc de deadlifting aș fi bun pentru asta?
Salut! Ce sporturi va place sa practicati? Eu joc tenis de camp si fotbal destul de regulat. Imi place si tenis de masa, dar nu am mai jucat de multa vreme si am incercat si volei si imi place, dar...? (mai mult)
Pe scurt:Nu pot sa fac nicio flotare ușor. În amănunt:Am 16 ani 1.87, 60kg cam slab pentru înălțimea mea deși mănânc mult și sănatos.Acum 2 luni am inceput să fac exerciții cu gantere+ kinetoterapia...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fotbalul turc?
Poate să scoată mâine FCSB maxim un egal la West Ham ce spuneți? Are cota la X2 4.40 am văzut! Astra parcă a bătut- o de 2 ori când s- au întâlnit în Europa, dar erau alte vremuri, in campionatul...? (mai mult)
Salut. Imi recomandati niste proteine sa cresc in masa gen sa se vadă rezultate. Fac sala de cateva luni am 17 ani si 64kg si 1.87 si sunt cam slab pentru inaltimea mea. Nu am folosit pana acum
Salut TPU, am o intrebare, am 17 ani si 5 luni si o inaltimea de 173, voiam sa va intreb daca mai am sansa sa fac 180+ sau macar 180, tatal meu are 177 si mama cam 153 155, tata mi- a spus ...? (mai mult)
Va salut, am cumpărat recent un bilet pe Arena Nationala. Locul este în tribuna 2, inelul 1, primul rând (cel mai aproape de teren). Îmi puteți spune dacă se vede bine? Mai sus nu era loc și...? (mai mult)
Salut TPU! Pentru cei din Constanța. Unde găsesc și eu o clinică care se ocupă cu Avize sportive? Vreau să mă înscriu la un Club de Fotbal.
Hello. Cei cu echitatia am o intrebare. Cand sari peste obstacole trebuie sa lași dârlogii liberi? Si cum adica sa nu te tii in gura calului cand sari? Si cum trebuie si unde trebuie sa tii mainile...? (mai mult)
Conteaza somnul decisiv atunci cand faci sala? Eu si in weekend ma trezesc devreme fara ceas, pur si simplu nu pot dormi. Recunosc ca la job ma simt super obosit a doua zi, insa stau la birou si discut...? (mai mult)
Am zis sa imi iau si eu niste pantaloni scurti dar nu stiu marimile, am 1.62 si 55 de kg ce marime aş avea nevoie?
Buna TPU! Fac sala de cateva luni, vreau mentinere, fara sa slabesc sau sa pun si am observat ca am picioarele mai subtiri dintr- o data si pantalonii imi sunt mai largi desi eu am aceleasi kg pe cantar,...? (mai mult)
De ce nu sunt foarte multe femei care se uita la sporturi de femei (adică, orice sport unde jucatorii sunt persoane feminine)? Persoanele masculine, ca spectatori, sunt prezentte atât pentru sporturi...? (mai mult)
Salut! Abonamentul "ESX" funcționează? Adică, chiar ai acces la majoritatea sălilor cu doar 149 de lei pe lună? Vreau să știu și eu, este scam nu este că m- am uitat și o sală la care mi- ...? (mai mult)
Credeți că ora de educație fizică ar trebui să aibă teste sportive, pentru care să se pună note, și nu să se dea 10 pe degeaba? În străinătate, când am fost la liceu, în clasa a 10-...? (mai mult)
Cina credeţi ca va castiga Campionatul Mondial de Fotbal 2022 FIFA World Cup Qatar 2022? Data inceperii : 20 Noiembrie 2022.
Ce sali de fitnes recomandati in Timisoara? Preferabil cu dusuri si cabine de schimb.
Salut. Fac antrenament pentru politie si de 2 saptamani ma tot dor tibiile. Am luat pauza cam 12 zile iar pe timpul pauzei am luat Aflamil pastile si m- am dat si cu saliform unguent. M- am reintors la...? (mai mult)
Salutare! Stie careva un club bun de kickbox in Cluj? Undeva unde sa fie instructori buni si sa se faca antrenamente serioase? Sau ceva club de arte martiale mai serios in cluj in special kickbox ...? (mai mult)
Cu ce cresc mai repede in masa musculară cu creatina sau proteina? Am 14 ani si 1.75 inaltime
Salut,am 14 ani si 173 cm si 70 de kg inaltime. Doresc sa iau repede masa musculară pe mine. Ce pot folosi creatina sau proteina? Sunt începător.
Care credeti ca sunt sporturile care ii impresioneaza cel mai mult pe oameni, in general? In afara de fotbal!
Salutare! Vreau să-mi cumpar o centură pulsometru. Întrebarea este către persoanele, care folosesc in sport așa ceva. Un model nu foarte, foarte scump, dar sa arate date precise ale pulsului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!