Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cu ce se deosebește concentratul proteic din zer de la redis de cel de la gymbean? Unul costa 80 lei altul 130
De ce stelistii inca au tupeu pe site- uri si peste tot in tara cand toate campionatele au fost furate? Nici macar un titlu luat pe merit, hotie peste hotie, echipa ruseasca venita cu tancurile din al...? (mai mult)
Salut TPU, am cateva aparate acasa pentru sala, inclusiv flotari fac in fiecare zi, consumul este echilibrat de proteine si vreau sa stiu daca lucrand zilnic toti muschii se simte in timp musculatura...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani, 1.72 si 76kg. Sunt gras? Multa lume isi bate joc de mine din acest motiv. Cum as putea slabi? ( fara sala )
Care echipă credeți că e mai bună? CFR sau U Cluj?
Buna! Ce exercitii pot face acasa, pentru a slabi la picioare(pulpe), fund si burta? Si cat si cum sa le fac, pentru a da rezultate vizibile cat mai repede?
Salut, cum pot pierde ultimul strat de grasime? Pur si simplu nu mai pot sa tin dieta, stau pe deficit caloric (undeva la 1400kcal (am 1.75 si 64 kg)) o saptamana maxim, in fiecare seara chitaie sobolanul...? (mai mult)
Salut, inainte faceam in jur de 45 de flotari, am luat pauza cam 3 luni de la exercitiile fizice iar ieri am incercat sa fac iar flotari si nu am reusit sa fac mai mult de 20, astazi la fel, este ...? (mai mult)
Salut am o intrebare am fost legitimat la o echipa acum 1 an sa zicem si dupa m- am lasat n am mai vorbit cu ei si m- am bagat la alta echipa la ei spunand ca nu am mai jucat la alta echipa si acum daca...? (mai mult)
Salut, vreau sa va intreb o chestie, eu de 1 luna 2 luni, imi este foame incontinuu, si dorm foarte mult, cam 10 11 ora pe seara daca imi pun alarma, daca nu mi- o pun dorm si 12 13 ore pe seara,...? (mai mult)
Pe cine vedeti favoriti la castigarea UCL? Eu merg pe Liverpool
E nevoie sa iei proteine după sala a doua zi imediat la trezire? Daca am stat 3 ore nemâncat, am lucrat ieri degeaba?
Flotari sau bicicleta? Ma gândesc ca pentru bărbați ajuta mai mult flotarile? Am facut bicicleta vreo luna și s- au întărit muschii picioarelor și am făcut fund și atat. Ajuta mai mult flotarile...? (mai mult)
Salut! As vrea sa va intreb daca imi puteti spune o bicicleta mtb pana 1500 lei (cat de buna daca se poate). Va multumesc
Salut, a incercat cineva sa ia un SARM? Aici ma refer la Ostarina MK2866 spre exemplu. E posibil sa cresti 3 kg doar de masa musculara in 3-4 saptamani cu aceste substante asa cum sunt laudate?
Ce sa mănânc si la ce ora pot mânca sa ma îngraș mai mult si mai repede?
Ce trebuie să ştiu la 13 ani la balet? La ce categorie aş fi?
Vreau sa fac gimnastica și n-am saltea, cu ce pot înlocui salteaua?
Salut, vreau sa incep sa iau creatina dar vreau si sa slabesc in acelasi timp, credeti ca e ok sa iau creatina si suplimente pentru slabit in acelasi timp sau ar fi mai ok sa iau doar creatina? Ma gandesc...? (mai mult)
As vrea sa mă apuc de kickbox, că începător ce mi-ar trebui? Și cât m-ar costa?
Salut TPU, vreau sa va adresez o intrebare, sora mea are o inaltime de 165 si mama 155, este cu 10 cm mai mare decat ea, dar eu am 173 si tatal meu 177, ea are o varsta de 23 de ani si eu 17 ani,...? (mai mult)
Sahtior sau Bate Borisov?
Salut, ce site uri de suplimente si vitamine ieftine imi recomandati?
Salutare TPU! Aveti idee de ce nu ma pompez sau ma pompez foarte putin cand fac exercitii cu gantere pentru piept?(cand fac cu greutatea corpului, ma pompez tare de tot) Si daca nu ma pompez, muschiul...? (mai mult)
Nu am timp sa mănânc multa mâncare, doar proteine, de aceea nu cresc in masă? Adică de exemplu intr- o zi, iau doua cupe de proteine, doua cutii de ton care au 60 grame proteine, niste batoane...? (mai mult)
Fac sala de 5 luni și am aceeași greutate, ar trebui sa nu ma mai concentrez sa mănânc atât de multe proteine și să mă axez pe multe calorii?
Salut TPU! Voiam sa va intreb de unde pot cumpara și eu o minge de fotbal select de liga 1 oficiala de meci cu emblema LPF pe ea din sezonul acesta?
Care din voi iese cu bicicleta iarna? Eu mai ieșeam, dar a doua zi ma cam dureau mușchii de la pisioare
Salut! Azi am fost la un antrenamnet de kickbox si mi-am luat o lovitura destul de puternica in nas, toate simptomele sunt de nas spart dar nu a curs nici un strop de sange.E posibil sa fie ceva grav?
Buna! Crampoanele de pe aliexpres sunt originale?
Nu înțeleg dacă îmi trebuie calorii multe sau proteine pentru a creste in masă musculară. Consum proteine cam 1.5 per kg însă calorii am sub 2000. Vreau doar sa pun mușchi fara să mă...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca la salile stayfit la abonamentul nelimitat poti face mai multe check inuri intr-o zi?
Salut TPU, ce părere aveți? Stiu pe cineva, care are 14 ani, care la sală de fortă, baga 200kg la presă, vi se pare normal? Sincer mie nu prea
Salut, ce înseamnă să practici un sport anume? Trebuie neapărat sa îl faci la o sala anume? Deoarece am auzit multă lume ca face x y z și eram curios dacă îl poți practica acasă în sens de...? (mai mult)
10- 15 minute de sport intens pe zi este benefic pentru muschi și pentru sănătate? As face mai mult dar am auzit ca de la sport slăbești și fac 10 minute intens pe zi de bicicleta. Sunt beneficii...? (mai mult)
Este obligatoriu sa detin o lanseta de sppining pentru a pescui la sppining?
Conteaza inaltimea in baschet? Si daca da, se poate compensa cu detenta dribling, agilitate, viteza etc etc?
Am făcut recent abonament pe ESX, am plătit, mi-au luat banii de pe card dar nu am primit pachetul pe cont, a mai pățit cineva așa? Tot caut nr de telefon și nu găsesc
Am pus un bilet la getsbet. Intrebarea e daca am pierdut biletul si am poza cu el pot scoate banii?
Salut, pentru cunoscatori, as vrea și eu un link sau chiar să- mi explice cineva totul despre jocurile de fotbal. Eu știu fiecare regula a fotbalului, în schimb nu înțeleg treaba cu campionatele...? (mai mult)
Cand incep sa fac exercitii fizice (acasa, flotari, abdomene, genuflexiuni etc), mereu simt corpul meu sa fie obosit, incordat. Cum as putea sa rezolv situatia asta, sa ma simt mai liber cand fac...? (mai mult)
Am 17 ani si in jur de 53 de kg, sunt fata si as dori sa ma apuc de sala, ce suplimente si workout ati recomanda pentru tonifiere si crestere booty?
Salut! Stie cineva ce inseamna la pariuri sportive (MMA/UFC) Primul competitor castiga meciul prin predare. Se refera la procedeu sau este altceva? Multumesc.
Bună ziua TPU, am 16 1.96 cm și 137 kg, vreau sa ma apuc de deadlifting aș fi bun pentru asta?
Salut! Ce sporturi va place sa practicati? Eu joc tenis de camp si fotbal destul de regulat. Imi place si tenis de masa, dar nu am mai jucat de multa vreme si am incercat si volei si imi place, dar...? (mai mult)
Pe scurt:Nu pot sa fac nicio flotare ușor. În amănunt:Am 16 ani 1.87, 60kg cam slab pentru înălțimea mea deși mănânc mult și sănatos.Acum 2 luni am inceput să fac exerciții cu gantere+ kinetoterapia...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fotbalul turc?
Poate să scoată mâine FCSB maxim un egal la West Ham ce spuneți? Are cota la X2 4.40 am văzut! Astra parcă a bătut- o de 2 ori când s- au întâlnit în Europa, dar erau alte vremuri, in campionatul...? (mai mult)
Salut. Imi recomandati niste proteine sa cresc in masa gen sa se vadă rezultate. Fac sala de cateva luni am 17 ani si 64kg si 1.87 si sunt cam slab pentru inaltimea mea. Nu am folosit pana acum
Salut TPU, am o intrebare, am 17 ani si 5 luni si o inaltimea de 173, voiam sa va intreb daca mai am sansa sa fac 180+ sau macar 180, tatal meu are 177 si mama cam 153 155, tata mi- a spus ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?