Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salutare! Vreau să-mi cumpar o centură pulsometru. Întrebarea este către persoanele, care folosesc in sport așa ceva. Un model nu foarte, foarte scump, dar sa arate date precise ale pulsului?
Știe cineva unde pot găsi meciurile ligii 1 de la noi dar full match, chiar și după o zi după un meci?
De ceva timp am fost sa dau probe la o echipa de fotbal liceu n am avut și au spus ca au iei liceul energetic și ma baga pe clasa sportiva cam cât de greu o sa fie e mult de învățat sau e mai...? (mai mult)
Salutare! Cum este Facultatea de educație fizică și sport din Suceava? Aș vrea sa stiu cum sunt cursurile si dacă sunt cu frecvență sau fără.
Vouă va plac luptele de Box, Kick-Box, MMA, Judo, Karate?
Cei care sunt fani Înfocați ai echipei de fotbal CFR CLUJ. Care credeți in opinia voastra ca este cel mai bun prim 11 posibil din istoria clubului din GRUIA!?
Îmi explică și mie cineva de ce toată lumea îl lauda pe Mouratoglu cand Halep nici măcar nu e în stare să- și facă serviciul și nu e deloc constantă (spre exemplu în meciul cu Daria Snigur...? (mai mult)
Buna! Va rog sa imi raspunda cei care au experienta sportiva si au mai trecut prin asta. Am intindere de ligamente, mai exact in spatele piciorului, adica la incheietura. Ma tine de vreo 3 luni si nu...? (mai mult)
Buna! Imi explica si mie va rog care e treaba cu suplimentele de proteine? Fac sala de ceva timp. La ce m- ar ajuta? Nu vreau nici sa ma ingras nici sa slabesc adica vreau mentinere si tonifiere. Daca...? (mai mult)
Recomandari sala cu piscina sau bazin prin Bucuresti? Am inteles ca inotul ajuta la construirea muschilor si m- am gandit sa incep sa merg la inot o data pe saptamana dar nu prea stiu locatii si nu vreau...? (mai mult)
Salut, Pot face downhill cu un cross grx 7?
Cine credeți ca va câștiga la US Open la bărbați? În opinia mea acesta este cel mai imprevizibil turneu din ultimele decenii.
Salut am 15 ani care i am făcut de curând și vreau sa stiu dacă o sa ajung la 190 eu fac baschet de 4 ani și am 180
Bună, am 14 ani 1.68m şi 58kg. As dori să mă înscriu într-o echipa de baschet din Slobozia. Mă puteți ajuta, va rog?
Calificare Steaua și Cfr! Păreri, discuții?
Chiar nu sunt cu sporturile, dar care e faza cu Steaua și FCSB, nu e aceeași echipă? Văzui pe net că se certau doi tâmpiți pe temă.
Este tarziu sa incepi o cariera in sport la 24 de ani? Sau neaparat trebuia de la o varsta frageda?
Bună TPU! Skateboardurile din decathlon sunt bune? Am nevoie și de tips pentru skateari începători
Predictii meciurile de maine? (steaua-viking) (cfr-maribor) (Craiova-beer sheva)
Imi explica si mie cum se poate face acel abdomen plat fara operatie? Adica am slabit cat am vrut, dar tot am burta desi fac abdomene si am grija la ce mananc, nu beau sucuri, nu mananc dulciuri, ...? (mai mult)
Daca am avut 108 kg și am ajuns la 74 in 5 luni și ceva prin renunțarea la dulciuri, pâine albă, sucuri și multe lucruri care îngrășa, oare am slabit prea repede?(mentionez ca am 3 mese pe zi...? (mai mult)
Poți sa slăbești prin deficit caloric 34 de kg in 5 luni?
Salut! M- am apucat de 2 saptamani de sala, eu avand 19 ani, in jur de 1, 85 si 93kg.Am reusit sa ajung pana acum la 91, 5 kg, nu am neaparat un target fixat de kg la care vreau sa ajung dar vreau...? (mai mult)
Salut, dacă eu am permis de pescuit dar verișorul meu de 8 ani nu are. Are ceva dacă îi dau un băț de al meu?
Am o pagina pe Facebook și vreau sa postez/ distribui la story una dintre postari, cum as putea face asta?
Salut, am 12 1, 63 67kg ani, am acasă o bară îndoită și fac cu ea doar exerciții normale, nu fac deasupra capului, afectează cu ceva?
Cum pot scoate petele de apa de pe skateboard? Va rog ajutati-ma ca arata ca dracu! Mersi!
Fac 7 luni de sala și tot mic sunt. Am 1.68. Sunt frustrat ca toți prietenii mei si iubita mea sunt inalti și mai făcuți ca mine și fără sala, iar eu de 7 luni abia rusesc sa arat mai masiv...? (mai mult)
Cum îl cheamă pe mr Olympia 2022?
Daca ați practica un sport de performanță și ați avea un antrenor abuziv (nu are rost sa zic ce face, Ideea este ca a avut de mai multe ori și cu protecția copilului) ați continua sa îl mai practicați...? (mai mult)
Salut! Exista in Timisoara terenuri de basket deschise publicului larg? Daca da, imi puteti spune o parere despre acestea? Multumesc!
Salut, sunt în Polonia și as vrea sa joc la pariuri pe casa pariurilor dar nu merge de aici! Ce as putea sa fac, este vreo soluție?
Citrulina îți dă energie? A încercat cineva?
1Care este mai bun Benny Adegbuyi sau Daniel Ghiță!? Întrebare pentru cei pasionați de KICKBOXING? 2 Credeți ca o sa il bata cineva pe Rico Verhoeven pentru a ii lua centura la categoria grea?
Daca beau azi o bere, îmi va afecta munca la sala de ieri?
Salut. Cunoaște cineva cantarul garmin index s2? Ca și preț e cel mai scump dar vreau sa știu dacă procentul de grăsime, masa musculara, apa, și masa osoasa chiar sunt reale sau e cu aproximație...? (mai mult)
De la ce vârstă este recomandat să folosești un flexor pentru antebrat? Nu cred că e o vârstă anume dar dacă îl folosesc la 13 ani e ok?
Când începe UEFA Champions League?
Care sunt probele pentru academia fcsb la juniori?
Are sanse Benny cu Ben Saddik?
Fac sala și consum 1.5 g proteina per kg, mai nou iau și l glutamina, însă nu reușesc sa cresc în brațe, am crescut in piept, spate, picioare, însă în brațe nu, deși am alocata o zi pentru...? (mai mult)
Fac sala 3 zile pe săptămână, o zi da, una nu, însă nu pot dormi mai mult de 5 ore noaptea, in weekend, dorm maxim 6, nici 7. Somnul are o durata anume sau dormi cat te simți tu bine? Știu...? (mai mult)
Buna! Stie cineva magzine din Bucuresti de unde pot sa-mi iau un skateboard ieftin si simplu. Nu trebuie sa fie cine stie ce, doar pentru a invata sa ma dau pe el.
Intrebare pentru cei care fac sala sau au cunostinte: de ce cand fac picioare am durere de genunchi si ce trebuie sa fac? Adica mai exact de cand am inceput sa fac sala am inceput sa am durerile astea...? (mai mult)
Care sunt cele mai ieftine săli de fitness in Timișoara?
Buna TPU! De pe ce site as putea sa-mi iau un skateboard?
Cum se numește mingea cu care se vor juca meciurile din UCL,UEL, UECL sezonul acesta?
Este arbitrul obligat să oprească jocul atunci când sunt făcute 2 faulturi, sau se poate lăsa avantaj? (Fotbal)
Cum se vede pe inelul 1 periferic de arena nationala?
M- am intrebat mereu de ce la sali exista biciclete pentru fete adica din alea cu scaunul jos, am intrebat pe ala de la sala si nu stia, a zis ca pentru fete sunt destinate si ca asa le- a achizitionat. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!