Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU. Ma adresez oamenilor experimentați cu sportul și alimentația sau nutriționiștilor. Am 17 ani, 1.83 înălțime și 60kg practic sala de 5 luni și vreau sa pun mai mult in greutate ...? (mai mult)
Cine știe de când exista la TV pe DGS1 emisiunea Super Avancronica?
S- a retras din box TYSON FURY?
Unde pot sa vad la un meci de box? Cine castiga de exemplu runda 1 runda 2 runda 3 și asa mai departe? Punctele din runda etc?
Cate ore sau câte zile a durat la voi confirmarea identității din buletin pentru a putea retrage banii din contul de jucător online?
Cine este pasionat de Tenis? În ce data (între ce zile) are loc următorul turneu de GRAND SLAM anul acesta?
Am apăsat de multe ori pe Superbet retragere? Ma taxează din banii din contul de jucător? Sau ma taxează de pe cardul bancar? Cine a făcut aceasta prostie ca și mine? Cât pot sa taxeze maxim limita...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa îmi infiintez și eu o echipa de liga a 4 a și de juniori și nu știu la ce costuri sa ma aștept. Dacă este cineva de aici care poate sa îmi spună la ce sa ma aștept, m-...? (mai mult)
Cine a pățit ca mine? Am apăsat din greșeală pe Superbet retragere fonduri și scria ca trebuie sa trimit o poza cu cartea de identitate pentru a evita dezactivarea contului și pierderea banilor ...? (mai mult)
Mi am făcut cont pe SUPERBET.RO. Este 1 oara când pariez online. Cine știe în cat timp după terminarea ultimului eveniment de pe bilet îmi întra banii dacă câștig? Pana acum am pariat doar în...? (mai mult)
Bună, am o problemă, când vreau sa dau șut la poarta cu șiretul și să lovesc mingea tare mi se pune crampă la gambă de fiecare dată... știe cineva ce as putea sa fac? Din toți prietenii pe ...? (mai mult)
De ce credeți in opinia voastra ca omul de afaceri Ion Țiriac nu investește niciun ban la DINAMO? Deși are potenta mare financiara fata de fanii din DDB? Deși s- a declarat de mai multe ori un suporter...? (mai mult)
Cine credeți in opinia voastra ca o sa promoveze/o sa meargă la baraj din Liga 2 in Liga 1 in acest sezon?
Pt cunoscători: 1ml deca + 1ml susta, poate afecta grav? Raman mult in corp astia 2 ml?
Cine știe cât avea cota Leichester în Premier League când a câștigat titlul? A pariat cineva de aici pe ei?
Un procent de 45 % masa musculara și 8, 7% grasime sunt valori bune pentru cineva care face antrenament cu greutăți?
Salut, lucrez in Germania la descarcat marfa cutii intre 3kg si 40kg si este destul de mult efort fizic si lucreaza foarte bine anumiti muschi si as i vrea sa stiu daca e ok sa iau creatina pentru a ...? (mai mult)
Exercițiile de genul Flotări, Exercitii pentru Triceps, Exerciții pentru spate, Exerciții pentru abdomen și Exerciții pentru picioare fără greutăți pot afecta creșterea în înălțime? Eu...? (mai mult)
Salut! Am o grasime corporala de 16%, am 15 ani, 180 cm, 71kg, baiat. As vrea sa stiu daca pot scapa de grasimea abdominala prin exercitii speciale pentru abdomen si printr un deficit caloric. Precizez...? (mai mult)
Salut De ce naiba costa organizarea unui meci pe arena națională în jur de 45. 000 euro? Pentru ce atât? :)))
Salutareee Știe cineva de cine sunt fabricate trotinetele electrice de la Bolt?
Salut exista ceva abonament universal pentru mai multe sali in Bucuresti? Ceva in genul 7card dar firma mea nu da asa ceva, ca as vrea sa mai vad si alte sali cum sunt fata de cea la care merg acum
Ce exerciții aș putea face acasă pentru lucrarea spatelui, fără echipament de genul haltere, greutăți etc. și încă ceva de precizat, înafară de tracțiuni pentru că nu am unde să le fac;...? (mai mult)
Buna Este normal sa îmi ia 4 lei daca am avut câștig pe bilet 174 de lei la fotbal? Acord funda!
Calificare Steaua! Vor trece și de grupe, ce credeți? Fără răspunsuri la prosteală
Salutare, stie careva daca este deschisa parcarea din incinta curtii Arenei Nationale din Bucuresti si cat costa parcarea pe timp de meci.
Salut, Am 15 ani și recent m- am apucat de sala iar la 3 zile diferența am observat ca sanul meu drept este mai mare decât cel stâng eu făcând toate exercitile corect, Am făcut eu ceva greșit...? (mai mult)
Salut! Am dat o comanda de pe Myprotein si m-am răzgândit nu mai vreau produsu pot refuza la curier si sa primesc bani înapoi?
Buna dimineata! Am 21 de ani si sunt sportiv de performanță. Am luat legatura cu cineva care e cunoscator in asa ceva, mi- am facut analize, am donat sange inainte tot etc, spun asta inainte sa întrebați...? (mai mult)
Cate zile pe saptamana e recomandat sa mergi la sala adica stiu ca muschii au nevoie de recuperare...
Salut TPU, am 17 ani si voiam sa va intreb daca mai pot creste pana la 180, tin sa mentionez ca acum am 172, 173, parintii mei au 160(mama) 177(tata) si fac sport in fiecare zi(basket).
Salut, Ai cum sa te inscrii la echipe de paintball sau de airsoft? Gen sa te antrenezi cu echipa si cu antrenorul si sa fie meciuri gen echipa A vs B. Sau de poate doar sa platesti te- ai jucat 1 ora ...? (mai mult)
Daca fac exercitii de tip plank, flotari, flotari inclinate, etc, fara greutati, imi pot inceta cresterea? Referitor la ultima ulima intrebare pusa, daca ma gandesc mai bine le practic acasa. A...? (mai mult)
Am vazut recent un meci de fotbal, Craiova vs Craiova. Mai exact FCU si CSU. Întrebarea e : Care din ele e cea "adevarata"?
Salut, m-am apucat recent de sală, are ceva dacă fac încălzirea acasă? E mai ușor ca ma pot uita pe yt și în 40 min max ajuns la sala, e ok?
Masturbarea/ejacularea afectează creșterea masei musculare sau are vreo legătură cu testosteronul?
Salut TPU, am 14 ani si 43 kg, dunt destul de slab dezvoltat si as vrea sa pun niste masa musculara pe mine, recomandari de exercitii? Chestia e ca sunt destul de scund si nu as vrea ca exercitiile ...? (mai mult)
Are cineva idee unde se mai găsește pâinea asta (în București)? https://www.mega- image.ro/ro- ro/Paine- cafea- cereale- si- mic- dejun/Paine- si- specialitati/Paine/Paine- fitness- 400g/p/16201 ...? (mai mult)
Buna TPU! Am varsta de 19 ani, înălțimea de 180 cm si 60 de kg.As dori sa ma apuc de sala si sa consum un gainer pentru creșterea in greutate. Care sunt riscurile, daca sunt in administrarea unui...? (mai mult)
Salut, am niste intrebari despre ce plan alimentar/tip de exercitii ar trebui sa folosesc. In momentul de fata am 77kg si 1, 76 inaltimea. Fac sport de cateva luni(sala doar 2 luni) dar am o banda...? (mai mult)
Salut, la ce ajuta creatinele și proteinele, adică dacă faci sala și nu consumi aceste lucruri nu ți se va face corpul mai mare? Explicați-mi detaliat, va rog, mersi!
Salut TPU Am 17 ani, 1.83 60kg și practic sala din luna Martie. Problema este ca nu ma îngraș deloc și vreau sa mai pun ceva pe mine deoarece sunt slab chiar dacă nu arat așa skinny par normal...? (mai mult)
Salut, Exista persoane in Bucuresti pasionate de rollerblade și au chef de-o sesiune?
Cine credeti ca ajunge in grupele Conference League dintre:Steaua, CFR, CSU si Sepsi. Dau funda pentru raspuns inteligent
Ati auzit ca celebrul producator de automobile BMW sa produca si biciclete? Ca eu n- am mai auzit asta pana acum, tocmai am auzit la cineva si cred ca nu am auzit bine. Daca imi poate spune si mie cineva...? (mai mult)
Salut! Cand mersul la sala are un randament mai mare, cand merita mai mult facut, dimineața sau seara.
Stie cineva site- uri unde pot viziona curse de motogp sau ceva asemănător cu motociclete? Atat live, cat si înregistrat, ca sa revad cursele in reluare. Dar si curse de mașini de mai multe tipuri...? (mai mult)
Pont shaktyor soligorsk-cfr Cluj?
Buna TPU! Am nevoie de ajutor! Am fost in surplus caloric și in același timp am făcut exerciții pentru abdomen (cam 30 de minute o zi da, una pauza) plus exerciții și pentru celelalte părți ale...? (mai mult)
Unde ar fi o "academie" sau traseu de curse (ca antrenament pentru sport) pentru motociclete pentru începători in Romania sau in Europa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti