Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Stie cineva de ce nu se deschide niciodata peluza de pe schela de la stadionul CFR Cluj? Am auzit ca nu ar avea aprobare UEFA sau ceva de genul, e adevarat?
Vă rog niște exerciții pentru întărirea muschilor lombari fără a pune o presiune pe coloană.
Daca de la boala tremur din maini, pot face sala ceva pentru muschi cu greutati sau trebuie sa ma multumesc cu ce am? Sau sa iau pastile pentru muschi de exemplu?
Ce părere aveți pentru un bilet la pariuri? În conference-league league. Fcsb și CFR sa câștige?
De ce majoritatea bicicletelor pliabile sunt mici aratand de parca ar fi pentru copii? Si de ce doar unele biciclete pliabile sunt facute la marime normala pentru un adult, aratand practic ca niste biciclete...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa imi iau niste pre workout, creatina si inca cateva suplimente, voi ce firme de suplimente folositi sa fie cele mai ok, vorbesc de calitate? Mi- am luat de la myprotein si nu mi...? (mai mult)
Salut TPU, sunt băiat și am aproape 16 ani (peste 4 luni jumate). E ok dacă am crescut în aproape 4 luni 3- 4 cm? De la 1.62 la 1.65- 1.66 Nu practic nici un sport, mai fac acasă flotări, alea...? (mai mult)
Salut, am 20 ani și 50kg, recent m- am apucat de sala și antrenorul mi- a recomandat sa iau proteine și creatina, câte 5 pastile pe zi (eu o sa iau 4) ma cam tem sa iau deoarece îmi e frica sa ...? (mai mult)
Ce pericole pot aparea daca te duci la sala ca incepator si te apuci sa ridici greutati (haltere) foarte grele, stand intins pe spate, de abia poti face cateva ridicari? Exclus pericolul de a le scapa...? (mai mult)
Imi recomandati si mie un loc in Timisoara airsoft? Sa nu fie paint ball.
Salut TPU, nu mă lungesc cu povestea! Am 15 ani, în ianuarie 16 și vreau sa ma apuc de sală! Am 53 kg și 1.65. Știu ca o sa ziceți ca am tot timpul sa merg la sala și chestii din astea aiurea,...? (mai mult)
Salut, de vreo 4 sau 5 zile mi- am pierdut gustul și mirosul, am fost răcit vreo 3 zile iar a 4- a a zis am rămas fără gust și miros. Covid nu am avut, am făcut doua teste covid și au ieșit ...? (mai mult)
Salutare, fac sala de o luna, am 187 cm si 95 kg minim. Observ ca stagnez la 95- 98 kg luând între 1500- 1800 calorii zilnic, încerc sa manac sănătos gen legume, fără prăjeli, sucuri. Dintre...? (mai mult)
Salut, m-am apucat de sală, am slăbit până acum 12kg, am 183cm și 94kg, dar inca se vede burta și cel mai enervant se vede gușă =)) la ce greutate trebuie sa ajung sa scap de ele?
Sunt destul de scund si vreau sa ma apuc de baschet, merita? In sensul ca ma va ajuta macar purtin la crestere?
Salut TPU! Joc tenis de câmp de la 8 ani, cu prietenii pe stradă și în perete, exersând lovituri. Vreau să mă înscriu undeva unde să fac antrenamente la tenis (13- 14 ani). Vreau să exersez...? (mai mult)
Ce pronostic spuneți la Manchester City vs Liverpool? Merg pe Manchester city
Salut TPU! Stiti cumva daca meciul lui Negumereanu va fi transmis la TV?
Buna, TPU, am 17 ani, 1.82 si m- am apucat de slabit acum 16 zile, pe cantar am slabit aprox. 6 kg, de la 114.5 la 108, 7 dar pe mine momentan nu se vede decat f putin la burta, mananc cam o masa...? (mai mult)
De ceva timp am inceput karate, inteleg cum merge treaba dar ma mai incurc. Poate cineva sa imi dea niste sfaturi sau antrenamente pentru a excela?
Te Ingrasa doar grasimea ce o au mancarurile?
Salut, m- am apucat recent de pus masa musculara și am nevoie de recomandari de la cei care sunt cat de cât în domeniu despre ce sa mănânc dimineața, după amiaza, înainte și după sala și...? (mai mult)
Cum sunt pre- workout- urile? N- am incercat niciodata un pre workout.Ce am incercat a fost G fuel(pre workout gaming, avea ceva cafeina)dar nu simteam mare chestie.N- am incercat nicidoata un pre workour...? (mai mult)
Salut, m- am apucat de sala și vreau sa îmi fac un plan cum sa mănânc și ce sa mănânc, mi- am propus ca dimineața sa mănânc fulgi de ovăz cu migdale, unt de arahide, semințe de chia, lapte...? (mai mult)
Buna ziua, TPU, am 17 ani si 109 kg si m- am apucat de slabit acum 2 saptamani, aveam 114.5 si am slabit pana acum 4 zile cred ca am dat jos apa nu stiu, dar de 4 zile ma tot invart in jur de 109 kg,...? (mai mult)
Merita bicicleta asta? https://www.olx.ro/d/oferta/bicicleta- electrica- giant- 27- 5- yamaha- odo- 3- km- IDgkKQp.html?reason=observed_ad Nu prea le am eu cu bicicletele electrice... Nu stiu ce sa aleg...? (mai mult)
Salut! Am un pectoral mai mic și unul mai mare! De fapt, mai corect ar fi sa zic ca unul e mai dezvoltat și unul mai puțin dezvoltat! Eu fac sala și nu stiu daca e din cauza ca nu făceam exercițiile...? (mai mult)
Salut, maine ma voi duce a doua oara din viata mea la piscina (prima data era sa ma inec). Imi puteti da cateva sfaturi pentru respiratie si cum sa ies de la fund daca ajung acolo? Apa 2.10 metri
Credeți că trece Dinamo Kiew de Fenerbahçe!?
Buna, TPU, m- am apucat de sala acum fix 2 saptamani, aveam 114.5 kg, iar acum am 109.5, insa pe mine nu se vede nimic si ma enerveaza deja, stiti de ce sau ce trebuie sa fac sau cand o sa inceapa...? (mai mult)
Salut TPU! Fac kcikboxing si am dat un side kick la unu' de l- am daramat pe jos doar ca am dat cu laba piciorului in loc sa dau cu tibia si cred ca mi- am fracturat- o. Trebuie sa merg la doctor sau ...? (mai mult)
Ce este mai ok sa iau daca fac sport intensiv pe bicicleta creatina sau proteina
Este ok sa iau proteina daca fac sport doar pe bicicleta?
Salut TPU! Am 16 ani si vreau sa ma apuc si eu de sala, trebuie sa folosesc suplimente precum creatina si whey protein? Sau este suficient sa mananc sanatos si sa fiu consistent.
Salut TPU. Am o problema. Fac sala de 6 luni și nu pot pune niște colegi la scanderberg, sunt leșinat. Nu am forta aia în scanderberg. Dar tractiuni, flotari, stat în mâini sau ridicări pot...? (mai mult)
Cine știe (credeți)ca număr o sa poarte LEWANDOVSKI pe tricou la BARCELONA!?
Puteți sa îmi spuneți cum sa dau aripa de pe spatele bicicletei(rockrider st100)și aripa de pe spate?
Cine știe de unde pot comanda mingea cu care se joaca meciurile din LIGA 1 sezonul acesta? Cum se numește? Știu doar ca este marca SELECT!
Cine știe cât este castigul maxim la pariuri? De exemplu pui 30 de meciuri cu cote mari care este castigul maxim?
Cum atașezi linia la varga(undița) prin conector de plastic, din acela fără ochi, doar cu o tăietura
Sepii joaca tur 3, deși Fcsb a terminat pe 2. Cred ca ne facem iar de ras, se califica vreuna mai departe? Eu zic ca 2 sau 1.
Intrebare pentru cei care sunt fani Înfocați FC BARCELONA. PE ce data credeți ca o sa fie disponibile la comanda de pe magazinul lor oficial tricourile cu numele și numărul lui ROBERT...? (mai mult)
Buna ziua! Ce sala de fitness ati recomanda in Bistrita la pret cat de cat ok cu reducere de student? Multumesc anticipat!
Am 12 ani si 1.79 m, pot sa merg la sala?
Mama îmi poate lua banii, cardul și buletinul, fără să îmi spună și să nu mi le mai dea înapoi?(am 17 ani)
Salut, am și eu nevoie de niște sfaturi de la voi, am 20 ani și sunt foarte slăbuț pentru vârsta mea, cine nu ma cunoaște cred ca îmi da vreo 15- 16 ani, am vorbit cu un antrenor personal de...? (mai mult)
Această întrebare este pentru portari.Voi vă spălați noile manusi înainte de utilizare? Dacă da ele nu își pierd gripul?
Salut. Am o problemă, mai bine zis complexitate, fac sală de ceva timp dar de fiecare dată când văd o persoana care arată mai bine, cum să spun mă descurajez, de ce să mint am si sentimentul...? (mai mult)
Salut, cum îmi dau seama cate kg are un flexor?
Liverpool sau City în Community Shield(pentru pasionații de fotbal)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!