Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Ce se intampla daca fac 100 de flotari fara incalzire?
Fac sala si consum proteine 1.5 kg, insa nu inteleg daca ar trebui sa consum si mai multe calorii. Ce treaba au caloriile? Am tot auzit asta, pentru castig muscular
Salut, sunt băiat am 14 ani nu sunt foarte gras, dar sunt mai gras la fund și e ciudat sa fii băiat și să ai fundul mai mare. Niste exerciți pentru picioare și fund care ar fi bune? Țin sa menționez...? (mai mult)
Ce posturi din România transmit LIVE la TV joi meciurile echipelor din România din Uefa Conferance League?
Credeți că o să meargă vreo echipa din România în grupele Conferance League anul acesta?
Salut! Ieri mi- am achiziționat o bicicleta din Decathlon, bicicleta a fost verificată, reglata la ei, dar după ce am ieșit din magazin cu ea și am dat câteva ture, a început să scârțâie...? (mai mult)
Daca am pus un pariu sportiv la get bet peste 2, 5 goluri si in total au fost 4, dar 2 s-au anulat si scorul a ramas 1:1, biletul e necâștigător?
M- am apucat de sala acum 2 săptămâni. Dar după ce fac picioare am observat că mă doare un genunchi sau celălalt pentru un timp. De ce? Compresele acelea sau ce sunt de le pui pe genunchi pentru...? (mai mult)
Am omoplatii foarte iesiti in afara ceea ce face ca spatele meu din lateral sa arate groaznic dar cand tin bratele sus sau in fata spatele e perfect, iar omoplatii stau cum trebuie.Stiti cumva ce trebuie...? (mai mult)
De ce s-a scumpit atat de mult pudra proteica din zer?
Salut! As vrea să știu părerea voastră dacă doriți să îmi scrieți ceva.Mi- as fi dorit sa fiu portar la fotbal sau handbal (favoritele mele) și (îmi este rușine să zic) să joc în liga campionilor...? (mai mult)
Fac antrenament acasă, calisthenics și cu gantere, in ultimele luni forța a crescut, la fel și masa musculară, dar mâna stângă e mai slabă (în putere) decât cea dreaptă dreaptă, pot face...? (mai mult)
Știu că la un antrenament de forță nu trebuie să trec de 5 repetări, cu ce greutate trebuie sa fac? Dar ce fac daca nu am o greutate destul de mare?
În ce constă în antrenament de forță? Cum trebuie făcut?
Ce post TV din ROMANIA va transmite LIVE la TV CUPA MONDIALA 2022 QATAR?
Salutare baieti, Eu merg la sala de câteva zile, scopul principal fiind ca as dori sa am un corp frumos pentru vara si pentru ca vreau sa am putere in brațe. Dat faptul ca eu nu prea am putere in...? (mai mult)
Salut, fac 6 antrenamente pe săptămână 3 de kickboxing 3 de forță... mi- am cumpărat multivitamine/ omega3 / bcca / l- carnitine / creatina și preworkout care ar fi ordinea sa le iau? Am 15 kg...? (mai mult)
Care sunt avantajele dar și dezavantajele dacă pariezi ONLINE la SUPERBET?
Salut :) Azi mi s- a rupt o spita de la roata din spate a bicicletei. Mentionez ca nu am dat in nicio groapa si nu am facut nicio saritura, s- a rupt din senin 1) Mai pot merge cu bicicleta in oras? ...? (mai mult)
In 6 saptamani utilizand steroizi, se vad schimbari foarte mari?
Salut, stie cineva cat costa pe luna antrenamentele la Golden Gym din Buzau?
Bună seara, mi am cumparat de la my protein, weyght gainer si whey protein. Se pot lua deodată? Sau cum?
Îmi explică si mie de ce tenismenii ruși n- au mai avut voie să participe la Wimbledon? Ce? Ei sunt vinovați pentru războiul din Ucraina? Au făcut ei declarații favorabile războiului? Si chiar...? (mai mult)
Salut TPU. Am 14 ani și trec clasa a 8-a și vreau să merg la un liceul cu profilul de baschet, dar orașul meu n-are așa ceva. Îmi puteți spune la ce liceu pot merge?
Este ok daca fac flotari intr-o mana, cu mana stanga si niciuna cu mana draepta (am 13 ani)? Va rog ajutati-ma!
Sunt la echipa de fotbal in poarta și nu ajung din poarta in poartă, cum pot face sa apăr bine?
Salut! Vreau sa ma apuc de sală să pun niște "carne :)) " pe mine ca sunt mai slăbuț de fel și ma gândeam să cumpăr un supliment sa ma ajute puțin, voi care aveți mai multă experiență decât...? (mai mult)
Salutare, astăzi am avut antrenament de picioare și la un exercițiu de genuflexiuni cu bara, după 2 serii am început sa amețesc și sa am o senzație de greață, de la minut la minut ameteam ...? (mai mult)
Cum îmi fac încheietura mai puternică pentru Skanderbeg?
Cine credeți că, câștigă super cupa României CFR sau Sepsi?
Proteinele whey gen pudra ce se beau din shake se iau doar in ziua cand mergi la sala sau se iau zi de zi?
1.68 si 63 kg ( 12 ani ) este ok?
Salut, care este diferenta sau diferentele dintre ghetele de fotbal cu si fara sireturi si care sunt mai bune?
Aplicatia "six packs in 30 days chiar ajuta sa faci patratele, intrebarea asta o adresez deoarece eu am slabit foarte mult cu aplicatia asta si imi e frica de a nu slabi foarte mult si sa nu pun masa ...? (mai mult)
Salut, pot face antrenament de anduranță doar din flotări?
Salut! M-am decis să fac sport, dar nu știu dacă sunt cluburi sau săli unde se practică rugby și dacă mă primește cineva la 16 1.70 m (Tulcea). Mă poate ajuta cineva?
Salut, TPU! Eu am o înălțime de 1.70 și 50 de kg, sunt foarte slab pentru înălțimea mea și vreau să găsesc o metoda prin care sa mă îngraș, dar problema e că am ceva probleme pe la coloana...? (mai mult)
Salutare. Este adevarat ca daca iei creatina, pre-workout-uri ramane penis-ul mic? De la ce varsta poti consuma creatina?
De ce la clasele de yoga și aerobic sunt foarte puțini bărbați și foarte multe femei?
Are cineva cartea de retete a lui Nicolas Aesthetics și vrea sa o împărtășească și cu noi? Nu îmi permit sa investesc 250 de lei in ea în acest moment...
Buna, cam cat ai avea voie sa iti iei pauza de la antrenamente fara sa iti afecteze masa musculara? Cel mai de ajutor raspuns desigur funda!
Salut Se mai poate creste după 18 ani? Am 18 și 1.69 Anul trecut am avut 1.67 Iar anul asta am făcut 1.69
Salut. Am auzit ca daca dragi de fiare, daca faci Deadlift sau altceva unde mai adaugi tu greutate, ramai mic, nu mai cresti in inaltime. este adevarat?
Salut Am 33 de ani, nu sunt nici gras nici slab, am inceput sa alerg de 1 luna de zile pe afara. Alerg incet, zilnic 4 - 5 km. Am incaltaminte adecvata, fac si putina incalzire(joc de glezne + sarituri...? (mai mult)
Salut, am 1, 75 si 69kg. Ar trebui sa slabesc si dupa sa mananc mult pentru a pune masa musculara sau o pot face de pe acum? Nu am multa grasime pe maini si picioare, doar pe burta destul de putin ...? (mai mult)
Salut! Din carantina n- am mai facut miscare asa multa, iar in vara 2021 cand voiam sa ma joc iarasi fotbal, ma simteam foarte foarte slabit si oboseam foarte rapid. De atunci am amanat crezand ca o ...? (mai mult)
Îmi spune cineva și mie cum sa fac masa musculara mai mare acasă? Fără echipamente?
Salut, am cumpărat și eu proteine din acelea pudră, se iau în fiecare zi sau doar in zilele in care merg la sală?
Salut. Recent mi-am luat abonament la sala si as vrea sa pun masa musculara pe abdomen si picioare. Imi puteti sugera ce exercitii sa fac?
Am 13ani si 5 luni 34kg, 155m, băiat si sunt ectomorf...cred nu cred ca e normal sa am atat si masa musculara e pe 0 ce pot sa fac sa cresc in greutate? Recent am incercat Pro Mass de la pro nutrition...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!