Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut. Am o intrebare pentru cine e mai priceput la,, calcule,, despre alergat. Cat este recomandat sa alerge primele saptamani un incepator care n-a mai alergat de foarte mult timp?
Salut TPU, fac sala de 3 luni si cand vreau sa lucrez la piept sau umeri cu greutati mai mari, mana stanga imi cedeaza dupa 2-3 repetari iar mana dreapta inca mai poate cu usurina. Ce pot face?
Salut TPU, am și eu o întrebare dar nu știu cum este posibil. Toată lumea îmi spune ca am slăbit, corporal se vad diferențe dar când urc pe cantar nimic, ba chiar îmi arata mai mult. Aștept...? (mai mult)
Ce părere aveți despre a antrena o grupă pe zi? M- am apucat de sală acum o lună și până acum am făcut cate o grupă de mușchi de doua ori pe săptămână, totul ok, am crescut greutățile,...? (mai mult)
Fac și eu sala, ca să arăt decent, consum proteine, cam 1.5 grame per kg, însă mai nou am citit că excesul de proteine cauzează disfuncții sexuale, scăzând testosteronul. Eu credeam că este...? (mai mult)
Salut TPU. Am 17 ani și practic sala din luna Martie. Am 65kg și 1.83 înălțime. As vrea sa iau niște creatina sau alte proteine.Voi ce îmi recomandați? Merita suplimente sau sa mai aștept? ...? (mai mult)
Proteina cu lapte(lapte animal, soia)sau cu apa? Pana acum nu am incercat cu apa.Am avut diferite tipuri de proteina, din soia cu diferite arome, din zer cu diferite arome, ce am observat la proteina...? (mai mult)
Salut, daca ma apuc de sală, voi putea peste macar 3 ani sa am forta si masa musculara fara sa mananc doar mancare plina de proteine si fara sa cumpar suplimente?
Salut. Am doua intrebari pentru cunoscatorii care se duc la World Class la Mega Mall, Bucuresti. Este multa lume seara la sala si la bazinul de inot? Ce adancime are bazinul de inot?
Salut. Stau cocoșat. Dacă fac tractiuni și întinderi la bara(sa îmi întind spatele) pot sa imi indrept spatele?
E in regula daca imi antrenez fizicul 8ore pe zi?
Am 16 și am făcut un pic de culturism și m- am ales cu o durere în partea de jos a spatelui, am renunțat la culturism și m- am gândit sa ma apuc de box. M- am controlat și nu e nimic serios, ...? (mai mult)
Vreun practicant de calisthenics pe aici? Sunt curios cata proteina consumati zilnic, cam 600 de grame e ok sau prea mult? Am slabit de la 88.9 kg, la 65, dar am pierdut si masa musculara din cauza...? (mai mult)
Am o intrebare, am 14 ani si nu arat deloc bine.Am spatele lordozat si am conformatie urata, tin sa mentionez ca arat ca un copil de 12 ani fiind scund (1, 67)cu vocea subtire.Credeti ca daca m- as ...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare în special pentru cei care practica sporturi de contact (box, kickbox, mma etc.). Dacă vreau sa fac performanta din kickbox și am coroane dentare puse pe anumiți dinții (pe...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani 1.70 m și 70 kg. Este bine sau trebuie să slăbesc? Dacă da, ce exerciții trebuie să fac?
Buna TPU, am si eu o intrebare, vreau sa slabesc si nu inteleg ce dieta trebuie sa tin, am 83 de kg si 1.75, faza e ca nu pot sa tin un program fix de mancat pentru ca nu imi permite locul de munca...? (mai mult)
Salut! Fac baschet de 6 ani si il practic la nivel de performanta, fiind in primii 50 din tara. Am uitat sa mentionez ca am 16 ani. Cand eram mic am facut tenis vreun an jumate dar nu am jucat in vreo...? (mai mult)
Baieti care au cumparat lingurite rotative de la claumar sau ceva pe set asa de exemplu muste nu stiu, ceva la set cu mai multe produse in aceeasi imagine. La livrare cand v- au venit au ajuns seturi...? (mai mult)
Mai pot face inot de performanta la 15 ani daca am facut in trecut 2 ani de inot normal?
Salut, nu cred ca o sa ajunga la persoanele potrivite acest msj dar incerc. Cum fac sa imi dau drumul la brate in ring? E cu totul si cu totul diferit in meci si emotia aceea e foarte diferita, cum aprind...? (mai mult)
Credeti ca in urmatoarele jocuri ale jucatoarelor romance in competitia de la Wimbledon respectiv turul 2 avem motive sa credem ca vom avansa cu toate cele 6 jucatoare in turul 3 ceea ce ar fi o premiera...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, sunt începător, folosesc upper lower body 4 zile și lucrez la umeri 8 serii pe săptămână. In ziua 1 de upper bag un exercițiu de umăr și după in ziua 2 de upper bag...? (mai mult)
Dacă flotări in degete(4-5 degete), ex.: 1 lună, in fiecare zi, pot ajunge sa fac flotări într-un deget?
Salut, cum ajung sa am degetele atât de rezistente încât să fac flotări într-un deget?
Care ajuta mai mult sa faci muschi cred ca pentru "triceps" https://www.emag.ro/placa- cu- manere- pentru- flotari- merco- excellent- 36404/pd/D79B1YMBM/?ref=graph_profiled_similar_a_1_2&provider=rec&recid=rec_49_16_c6299451_2072_A_e0d294b544c496f3ece34e4b2196b2d320ff817839a049606fcb1bd4eb788c78_1
Bună ziua! Care ar fi doza zilnică recomanda de proteină? M- am apucat de sală și obiectivul meu este sa scad in greutate și sa depun putina masa musculară! Am căutat pe net și am găsit de la...? (mai mult)
La ce se folosește acea centură pe care o poartă culturiștii la abdomen?
Ce sanse are Simona Halep la castigarea trofeului de la Wimbledon?
Astăzi și ieri am dat preselecții la fotbal și azi am jucat un meci pe terenul mare pe baza sportivă și am stat in poarta și antrenorul mi- a zis după meci că nu poate să mă bage in poarta pentru...? (mai mult)
Salut! Fac baschet de 6 ani si il practic la nivel de performanta, fiind in primii 50 din tara si avand sanse la o oferta de la o echipa de seniori. Am uitat sa mentionez ca am 16 ani. Cand eram mic am...? (mai mult)
Cat de des ar trebui sa faci o revizie la bicicleta?
Bună seara! Recent am fost la un meci de fotbal, unul dintre meciurile care m- a făcut să fiu interesată de acest sport. Voiam sa aflu mai mult despre fotbal. Vreu să ştiu în ce an a devenit fotbalul...? (mai mult)
Bună seara! Recent am fost la un meci de fotbal.A fost un meci care m- a făcut să fiu interesată de acest sport. Voiam sa aflu mai mult despre fotbal. Vreau să ştiu în ce an a dvenit fotbalul sport...? (mai mult)
Am 14 ani.Imi urasc corpul,sunt slab stramb si mic (1, 67) am si voce de copil de a 5a.Ce sport recomandati?
Buna! Daca am terminat acum clasa a 12 a, voi mai avea reducerea de elev la sala pe timpul verii?
Salut TPU. Practic sala din luna Februarie și vreau sa ma ajutați cu niște sfaturi. Ce îmi recomandați ca sa cresc in masa musculară adică sa mi se vadă? Am 17 ani eu mananc destul și am căpătat...? (mai mult)
Cate grame de proteine trebuie sa consumi pe zi daca vrei sa pui masa musculara?
Buna.Oare nu stiti daca e legal inotul in lacul Capra si lacul Vidraru(Transfagarasan)?
Salut, fac antrenament de forță, când e bine sa fac cu flexoarele, după fiecare set de repetări cu gantera iar apoi sa iau pauză, sau sa fac separat? Și cum sa fac, sa fac multe sau mai puține,...? (mai mult)
Cati kilometri trebuie sa pedalezi pentru a echivala un antrenament de alergare de 10km?
Salut. Cei care faceți sala ați putea să îmi recomandați un program anume? Pot sa merg de luni pana vineri. Menționez ca sunt începător la sala (merg de 2 saptamani) am undeva la 76kg și 1.70...? (mai mult)
Dacă fac doar exerciții pentru forță (greutate mai mare, repetari puține, seturi multe) o să rezist automat mai mult la Skanderbeg? Adică se va antrena și rezistența un pic?
Salut TPU! Știți locuri pentru diving/cliff jumping/ sarit de pe stâncă in apa de la înălțime in România? Va aștept răspunsurile
Salut, am fost la antrenamentul de kickbox ieri si la incalzire a trebuit sa face spagatul sau sa incercam sa ducem pana in punctul in care doare cel mai tare si sa stam acolo timp de 2 minute. A trecut...? (mai mult)
Dacă fac antrenament pentru anduranță (rezistență) o sa rezist mai mult în Skanderbeg?
Salut TPU! Am si eu o intrebare,am un bmx si are un mic joc in roata spate,stanga dreapta, nu e descentrata. Se poate rezolva problema cumva sau trebuie schimbata ceva piesa?
Bună TPU, poate să îmi explice și mie cineva fenomenul acesta? Fac sport, exercitii fizice atât Hit cât și Pilates de a 3- 4 ani. Am avut 43 de kg și de ceva timp am 45- 46 însă nu arat deloc...? (mai mult)
Ce aplicatie aveti pe telefon pentru exercitii fizice?
Salut, știu că sunt exerciții care măresc puterea loviturii cu pumnul, sau viteza cu care dai, dar daca îmi antrenez umărul, cu exerciții pentru umăr, o să crească și umărul dar și puterea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?