Cei mai activi useri din categoria Sport pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Bună, aș vrea să mă apuc de box în Slobozia, (am 14 ani) dacă știți unde aș putea să mă înscriu și să fie și un profesor bun, mulțumesc!
Mma, kickboxing sau muay thai, de ce recomandati sa ma apuc strict pentru eficienta stilului de lupta, nu neaparat pentru performanta si competitii. Principalul aspect e sa invat intr- un interval de...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda unde să mă apuc de box în Ploiești?(Am 16 ani)
Bună! M- am gândit recent să mă apuc de box si am început să caut săli de prin Timișoara. Am găsit sala CS Viitorul (care cred că e continuarea săli CFR box Timișoara sau poate un rebrandig....? (mai mult)
Salut, ce părere aveți de Rad140? SI dacă ați mai luat ce efecte secundare prezintă?
Poţi purta tricoul de la echipa Dinamo pe strada in Ghencea? Se poate intampla sa patesti ceva?
Câți bani primesc sportivii români pentru o medalie olimpică?
Am o nelămurire cu Flashscore. Am căutat un jucător si am dat la "Carieră" si acolo la statistică, lângă echipă în partea dreaptă nu înțeleg prescurtarile Următoare: „(MJ, G, A, CG, CR)"....? (mai mult)
Bună TPU! Am 19 ani, 1.84 înălțime și 74 kg greutatea corporala. Am pur și simplu o mini "burtica" care din profil nu se vede dar din lateral se vede prin tricou..Am exagerat puțin cu mâncărurile...? (mai mult)
Parere Total War REDCON1?
Buna fetelor, va rog sa mă ajutați cu o întrebare ???????? am rămas cu burtică după naștere am kg in plus dar în zona burții, cum sa scap de ea va rog! Poate știți un răspuns...? (mai mult)
Bună seara TPU. Am o bicicleta și am facut- o single speed. I- am cumpărat întinzator, lanț și un singur pinion pentru single speed. După ce am montat am observat ca pinionul scapă lanțul. Am...? (mai mult)
Caut antrenor pentru cursuri individuale de arte martiale (poate fi karate, wing chun, kung fu, jet kune do, tai chi, qi kong, arte martiale vitenamese, coreene etc.). Nu vreau kick- box, muay ...? (mai mult)
Ce sport de contact recomandati special pentru a invata sa ma bat, nu neaparat pentru performanta? Un prieten care stie destul de bine sa se bata ma cheama la karate, altul ma cheama la kickboxing...? (mai mult)
Salut, m- am apucat de sală, fiindcă îmi doresc să slăbesc pentru ca sunt supraponderal pentru vârsta mea, iar din ce am înțeles trebuie să fac deficit caloric, ideea e ca la sală fac 5 exerciții...? (mai mult)
O sală fitness in Iași care face reducere pentru studenți?
Cum aș putea să cresc masa musculară, de acasă fără echipament? Nu sunt nici gras, nici slab, potrivit pentru înălțimea mea, dar aș vrea să cresc masa musculară acasă. Recomandați...? (mai mult)
Salut, vreau sa pun o intrebare in legatura cu traseele montane. Eu aparent am dezvoltat am ceva rau de inaltime, in sensul ca recent am urcat in piatra Craiului mica (traseu pe care l- am mai facut ...? (mai mult)
Este normal ca la 14 ani sa fac 17 tracțiuni la bara cu greutatea de 69 kg, inălțimea 168? Și cu un an de sală da doar ca de la 3 ani am început să fac flotări și abdomene acasa
Buna, mai este cineva ca mine, care se uita la Olimpiada ca sa vada sportive frumoase? :) Voi pe cine ati remarcat? Ati facut vreo pasiune pentru vreuna dintre ele? :P
Ce conteaza varsta la munca fizica? Conteaza corpul tau si ce faci, pai cum sa pui un om de 1 67 si 80 26ani kg fata de unu de 180 si 100 kg si bratu de 3 ori mai mare si 47 ani
Salutare tuturor, am practicat înotul 2 ani la clubul Dinamo, sunt campion balcanic, locul 2 national, procedeu craul. După 2 ani de înot am ales boxul, tot la Dinamo, 75 kg, campion național! ...? (mai mult)
Salut,am si eu o trotineta electrică kugoo kirin s1 pro, oare stie cineva cum pot activa bluetooth-ul?
La bicicleta mea se aude un sunet ca un fel de ciripit de pasăre. Nu sunt sigur daca undeva la mijloc sau in partea din față. Aș presupune sa fie suspensia pe față. Ce ziceți?
Ce fac posturile la volei adica Principali Secunzi Fals Ridicator
Al cărei echipe sunteți suporter înfocat? Eu iubesc echipa SC Oțelul Galați și urmăresc din 2006/ 2007 meciurile acestei echipe. Dar voi?
Ce exerciții pot face singur acasa pentru a slăbi?
Credeți ca va mai reuși Simona Halep sa mai câștige vreun turneu sau vremea ei de glorie s-a dus?
Salut! Ce este mai bun, xct de la suntour pe arc 100mm, judy rockshox 100mm tot pe arc, sau raidon de la suntour pe aer?
Am o întrebare și nimeni nu a răspuns. Eu vreau sa ma înscriu la volei pentru fete și stau în Bacău dar mut la dragusani. Cât ar costa ca să ma înscriu sau ceva de genu?
Buna TPU! Vreau sa ma apuc de sala dar am retineri, sunt destul de rusinos si nici nu am cu cine sa merg. As pitea achizitiona ceva greutati sau alte chestii care sa ma ajute? Mentionez ca vreau ceva...? (mai mult)
Bună! Mai există sala de box CSM Timișoara unde a predat maestrul Ispas? Dacă da îmi puteți da vă rog niște detalii de contact?
M-am uitat la ceremonia de deschidere de la jocurile olimpice de la Paris, dar nu mi-a plăcut! Vouă?
Ce sporturi va place sa urmăriți de obicei la Jocurile Olimpice?
Salut! Am 16 ani și mereu când sunt implicat intr- o bataie sau insultat de smecherasii ăștia îmi este frica sa dau primul pumn.Mentionez ca știu sa ma bat full contact dar nu dau niciodată primul.Cum...? (mai mult)
Daca fac water fasting și ard 1000 calorii pe zi prin cardio cam cat slăbesc in 3-4 zile? Nu mi ziceți că nu e ok că deja am luat decizia
Bună! Aș dori să mă apuc de box în Timișoara (țin să precizez box, nu kickbox sau altceva). Aș avea nevoie de o sală bună. Am găsit o sală (Somo kickbox) unde se predă kickbox și se...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să mă apuc de box în Timișoara (precizez box, nu kickbox). Am găsit doar 3 săli. Somo care se axează pe kickbox în principal, Bia Gym care mi se pare mai mult o sală de box...? (mai mult)
Va salut! Am de ales intre niste bicle si nu stiu care e cea mai ok: https://www.olx.ro/d/oferta/bicicleta- mtb- 29- er- frane- hidraulice- xt- rockshox- air- IDi3FzH.html https://www.olx.ro/d/oferta/bicicleta-...? (mai mult)
Bună, am o problemă, m- am apucat de slăbit, deficit caloric, 3- 4 luni - 14 kg dar parcă nu se observă absolut deloc, aveam probleme cu greutatea mereu, am avut 80 kg și în sarcină am luat...? (mai mult)
Avand in vedere ca Superliga este unul dintre cele mai slabe campionate, credeti ca m- ar accepta sa joc la o echipa de prima liga ca Sepsi, Craiova sau Uta Arad daca dau probele sportive? Nu cred ca...? (mai mult)
Salut.Am si eu o mare problema care la prima vedere pare banala, dar e destul de importanta pentru mine. In urmatoarele zile o sa incep sa ma pregatesc fizic pentru traseul aplicativ de la politie si ...? (mai mult)
Știe cineva care este cea mai mare sală de fitness din București? Sunt momentan la world class eroii Revoluției dar parcă nu sunt chiar așa multe aparate deși e o sală destul de spațioasă. O ...? (mai mult)
Este târziu pentru fotbal la 15 ani?
Salut TPU, mă poate lămuriri și pe mine cineva care e treaba cu Steaua și FCSB. Sunt aceiași echipa sau 2 diferite? Și la fel și cu Dinamo, sunt 2 echipe cu numele Dinamo?
E mai bine sa fac mai multe seturi de flotări, 5 sau 6 seturi, fixe (20 sau 25 de repetări) sau sa fac 3 seturi, la ultimele forțând până când pic? Pot face in jur de 40 de flotări. Mă interesează...? (mai mult)
Este ok sa iei creatina cu apa de la chiuveta?
Ce sporturi imi recomandați sa practic pentru a avea un corp slab?
Salut TPU. Am 1.76 și 82 Kg as vrea sa ajung la 74 de kg. În cât timp o sa pot face asta și cum (dacă aveți niște sfaturi pentru mine)
Ce sport de performanță practicați sau ați practicat în trecut? Și cât timp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!