Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, ce mănuși de sala recomandați și ce magazin că online nu știu ce mărime sa aleg? Vreau sa mă ajute sa apuc bara bine că spre exemplu când fac la spate nu pot trage bara cu multe greutăți...? (mai mult)
Vreau un program de antrenament sa obțin six pack!
Salut TPU, am 15 ani și vreau sa ma duc la o echipa de fotbal sau aici la mine în oraș la antrenamente. Dar îmi e frica sa nu ma primească deoarece poate sunt prea mare de vârsta. Ce ziceți?
Hey, am 14 ani și știu sa înot.Dar am o problema.Nu pot sari în apa fără sa ma țin de nas.Am încercat cu de alea care se baga în nas dar degeaba tot întra apa.Am încercat și cum am mai auzit...? (mai mult)
Hello TPU, ziua faină să aveți și la multi ani tuturor copiilor! Îmi puteți recomanda vă rog un sport pentru copii de 13 ani? Am mai practicat sporturi înainte: gimnastică 3 ani, fotbal 2 luni...? (mai mult)
Salut! Am sa va descriu pe scurt ceea ce doresc... Am 17 ani și am 1 77 înălțime și undeva la 64- 65- 66kg și vreau sa pun ceva kg pe mine sa fiu mai grăsuț, mi se pare ca sunt slab acum și...? (mai mult)
Care credeți că e cea mai riscantă bătălie fizică între 2 oameni și de ce: cea cu tehnici de arte marțiale, box, wrestling, scrimă sau cea cu săbii?
Salut, Luni pauza de documentare Marți upper Miercuri lower Joi pauza Vineri upper Sâmbătă lower Duminică pauza Luni pauza de documentare Marți lower Miercuri upper Joi pauza...? (mai mult)
Buna, merg la sala de 2- 3 ori pe sapt. pentru a lucra fesierii si stiu ca pentru a dezvolta acesti muschi e nevoie de surplus caloric cu cat mai multe proteine, dar problema este ca eu nu vreau sa ma...? (mai mult)
Ce parere aveti despre reusita celor de la Real Madrid? In stagiunea tocmai incheiata a Uefa Champions League, acolo unde dupa cum am putut vedea au reusit sa scoata din competitie echipe precum Chelsea,...? (mai mult)
Merita sa imi iau un abonament lunar la sala? Am niste gantere acasa, dar ma gandesc ca acolo sunt mai multe echipamente pentru sport.
Salut, as dori sa stiu care sunt regulile pe stadionul dinamo, cu ce obiecte poti intra si daca ai voie cu umbrela? Asta ma intereseaza!(multumesc)
Buna! Imi poate spune si mie cineva care e treaba cu cresterea masei musculare? Adica ok stiu ca trebuie sa mananci mult si sa faci sport, dar cand mananci mult nu se pune si grasime? Adica as dori sa...? (mai mult)
Nadal,Djokovic sau Alcaraz.Cine credeti ca va castiga turneul de la Roland Garros? Poate aparea al 4 lea care sa faca surpriza
Ce sanse are Irina Camelia Begu sa o invinga pe Jessica Pegula in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros? Pana acum cele doua s- au intalnit de doua ori, ambele meciuri fiind castigate de...? (mai mult)
Care credeti ca va fi castigatoarea Uefa Champions League dintre Liverpool si Real Madrid cele doua urmand sa joace diseara cu trofeul pe masa!
Salut tuturor fanii fotbalului, e adverat ca anul acesta campionatul mondial se v a juca în lina noiembrie? M am contrazis cu un prieten eu stiind ca se joaca mereu vara, si de ce se joaca anul asta...? (mai mult)
Salut TPU am putina burta dar de vreo 3 sap ma duc la alergat cam asta fac la alergat ( cand pot sa ma duc ) incalzire, 5 ture de stadion dupa 1 mers dupa 3 ture dupa 1 mers si la final 2 ture plus intindere...? (mai mult)
Ce sanse are Irina Begu la accederea in optimile Roland Garros? Ar fi pentru prima data cand se califica intr-o faza atat de avansata la un Grand Slam!
Salut, TPU! Am 17 ani jumatate Am 1.78 inaltime si 66kg Anul trecut pe vream aceasta am 68 si cv de kg Nu stiu cum as putea sa imi recapat greutatea :( Toti imi spun sa fiu in surplus caloric! Am...? (mai mult)
E adevarat ca maratonistilor le sangereaza sfarcurile?
Salut, de cateva zile simt ca nu mai pot alerga la fel de repede si ca ma dor încheieturile picioarelor. Cu o săptămână in urma mi am cumpărat o noua pereche de ghete de fotbal adidas predator edge...? (mai mult)
Salut! Pentru pasionații de sală/gym rats, în Bacău ce sale de fittnes sunt si cam cat ar costa abonamentul? Calitatea aparatelor si greutăților cum sunt la sălile unde ați fost?
Ma pot apuca de antrenamente pentru fotbal, daca cand eram mic am avut dislocatie de sold? Dau funda
Buna, aveti idei cum sa castig la pariuri?
Salut, cum pot dezvolta o conditie fizica buna intr-un timp scurt?
Ma pot apuca de antrenamente pentru fotbal, daca cand eram mic am avut dislocatie de sold?
Salut, am 15 ani, sunt din Buzau si doresc sa ma inscriu la o echipa. Problema e ca nu stiu daca ma pot inscrie deoarece nu am facut fotbal de performanta si sunt incepator. Mai am sanse?
A luat cineva Tribulus? Simtiti diferente?
Heyooo. Recent am sustinut probele pentru Liceul Sportiv. Le- am luat, dar le- am luat mai multi iar pe fotbal sunt 2 locuri. Intrebarea mea este: Cele 2 locuri cine le ocupa? Primii 2 care iau cea mai...? (mai mult)
Ce se va întâmpla cu echipa Dinamo dacă va retrograda? Este in stare sa întoarcă rezultatul cu U Cluj? Sau ia bătaie și acasă/fac egal? Va dispărea dacă va retrograda?
Ce parere aveti de infrangerea lui Ons Jabeur inca din primul tur la Roland Garros? Dar despre evolutiile slabe ale lui Thiem si Wawrinka?
De ce sacul de box se înfășoară cu bandă adezivă?
Salut! Explicați- mi puțin cum sta treaba cu barajul asta cu promovare/retrogradare liga 1. Dacă Cluj bate Dinamo in retur, iar Chiajna la fel bate pe Chindia. Se va juca Cluj cu Chiajna, câștigătorul...? (mai mult)
Salutare tuturor! Aș dori o bară gen ce este în fața blocurilor "bară de bătut covoarele" pentru gimnastică și pentru batut covoare. Aș dori să îl plasez la mine în curte, îl betonez. De ...? (mai mult)
Are cineva idee ce meci premier league va fi difuzat azi pe eurosport de la 18:00?
Salut, vreau sa îmi antrenez pumnii, mai exact bonturile, e mai bine sa dau într- o suprafață tare, ca un copac, sa mă doară foarte tare până îmi fac răni la bonturi, sau sa dau mai bine...? (mai mult)
Cine va castiga Roland Garros la fete? Dar la baieti? Swiatek respectiv Fjokovic, favoriti, ceva surprize?
Salut. La u Cluj - Dinamo pot pune 2 solist?
Buna. Am luat bilete online pentru meciul "U" Cluj - Dinamo, oare stie cineva, la verificarea biletelor, pot sa le dau direct telefonul cu imaginea sa- mi scaneze de acolo sau trebuie neaparat sa trag...? (mai mult)
De ce 100 grame de carne are spre exemplu doar 21 de grame de proteine? Am văzut asta pe ambalajele produselor la valori nutriționale. Adică se vede clar ca avem 99% proteine dintr- o bucata de piept...? (mai mult)
Pana la ce valori e normal sa creasca tensiunea arteriala in timpul sportului?
Salut, Am o minge adidas al rihla și am spart o fix la cusături știți cumva ce as putea sa fac?
Imi poate explica cineva cum sta treaba cu play off ul si play out? Credeam ca fcsb va juca in Uel dar joaca in cealalta liga si faza cu barajele
Frankfurt sau Rangers? Scoțienii cred ca au șanse minime
Am vazut pe Youtube transformari incredibil de ireale intr-un singur an, e pe bune sau e fake?
Daca Sepsi câștiga cupa, Rapid București va juca barajul? Sau indiferent de context locul 3 din play out nu duce la baraj ca așa prevede regulamentul?
Daca azi am fost prima oara la sala, sa merg si maine si sa fac altceva sau las o zi?
Salut, in urma cu 2 saptamani m- am apucat de alergat si antrenament pentru armata, totul bine si frumos, am trecut de febra musculara, noi faceam antrenament pe stadion iar acolo pe stadion este iarba,...? (mai mult)
Ce probe se dau la lps la fotbal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.