Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Deci a trecut mai bine de 9 luni de cand fac sala la tot corpul si la burta nu am facut deloc patratele. Dorm 9- 10 ore pe noapte, mananc mancare sanatoasa cu multi carbohidrati si proteine. Ce ar trebui...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani și acum 2 săptămâni m- am apucat de sală! Am 1, 60 îmi recomandați sa las sala sau sa ma țin de ea? Nu fac ridicări deasupra capului...și nu știu dacă exista riscul...? (mai mult)
Fac sala, de cate calorii pe zi am nevoie?
Salut! Cum vi se pare liceul Sportiv Buzău?
Salut,părere biosterol?
Ce sanse are Simona Halep la Roland Garros in conditiile in care la Madrid si Roma nu a reusit sa faca fata lui Ons Jabeur, respectiv Danielle Collins prima dintre ele fiind intr- o forma grozava? Putem...? (mai mult)
Avand in vedere faptul ca FCSB a terminat la egalitate 2- 2 in penultima etapa, iar sansele la cucerirea titlului au scazut inspre zero, credeti ca o eventuala prezenta a Clujului in preliminariile Uefa...? (mai mult)
Ce proteine recomandati pentru o fata la 24 ani?
Ma puteți ajuta cu o bustiera sport pentru susținere? Am sânii mari și nu pot alerga din cauza asta. Am căutat pe net modele cu susținere mare, dar nu ma pricep. Mulțumesc!
Salutare,am o dilema, am jucat un pariu la Superbet, victorie Kasatkina și adversară a abandonat în setul 2 când era 0-1 pentru Kasatkina, am cota 1 sau am prins evenimentul, mersi?
E bine sa bei cafea înaintea unui meci de fotbal?
Salut TPU am 14 ani și merg la sală problema e că, când ridic greutăți mi se umfla venele foarte mult=) va dați seama că mi- e îmi place acest lucru dar mi e frica sa nu pocnească una dintre...? (mai mult)
Salut! Știe cineva ce probe sportive se vor da la Liceul Sportiv Buzău pe Mozaic!
Buna, ce parere aveti de victoria lui Tottenham de ieri seara? Eu ma bucur ca Tottenham i-a batut pe tunari.
Cand fac flotari, tin spatele incordat in zona omoplatilor si tin omoplatii oarecum scosi afara, simt tricepsul si partea de sus a pieptului cum lucreaza, dar totusi mi se pare ca- i cam multa presiune...? (mai mult)
Ce spuneți va avea vreun interes Real Madrid sa câștige mâine cu Levante având in vedere ca a câștigat deja campionatul? Sau ar merge un X2 la pariuri?
Buna, dati-mi niste idei de slabit, in ultimii ani am pus cateva kilograme in mine si acum vreau sa slabesc, ce sfaturi imi puteti da?
Dacă proteinele din legume pot fi luate de către organism doar atunci când mâncarea este gătită care este situația în cazul spirulinei, semințele de cânepă măcinate și în general sursele...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare! Eu am avut o fractura la incheietura acum 6 luni.Am stat cu ea in ghips o luna si 1 saptamana.(mai exact am purtat ghips pana pe 15 decembrie)Eu sunt portar si vreau sa stiu...? (mai mult)
Ce mănuși recomandați de la dechatlon? Sunt fata și din cauza greutăților la sala mi se fac bătături in palma. Mulțumesc!
Cât poți sa slăbești in primele 2-3 luni dacă ești in deficit caloric?
Salut, pot inlocui whey-ul timp de 3-4 sapt cu aminoacizi?
Pronostic la U Cluj-Napoca Hermannstadt Sibiu? Eu zic 2 solist!
Ce pudra proteica recomandați in afara de cele de la MyProtein? Mulțumesc
Buna Ziua! M- am reapucat recent de sala, asta este deja a 3 saptamana si voiam sa intreb daca pot combina creatina + masa musculara si daca puteti sa imi recomandati niste protenie pentru masa...? (mai mult)
Am 16 ani și m- am apucat de sală de o luna și de când m- am apucat pana acum am o durere în zona de jos a spatelui, am făcut o săptămână repaus, dar a fost degeaba, vreau sa știu dacă e...? (mai mult)
Am și eu o întrebare legată de alimentație și sport. Am 57 kg și înălțimea ce 1.68 m- am băgat pe surplus caloric m- am antrenat luni, marți, joi, vineri, 10k pași de luni pana vineri…problema...? (mai mult)
De ce unele proteine izolat sau hidrolizat au preturi diferite de la producător la altul?
Am un cod de reducere myprotein și nu am ce sa fac cu el. Îl vrea cineva? Daca ii folosește cuiva, e un cod de 40% reducere se aplica la cumpărături de peste 200 lei. FLORIN-R1UQ
Salut TPU. Pot lua proteine în timpul antrenamentului?
Buna! Momentan joc la o echipa de juniori iar dupa ce termin junioratul ce se intampla? Ma pot duce cu legitimatia sa dau probe la alte echipe mari? Va rog daca stiti sa imi spuneti
De ce sunt promovați carbohidrații complecși ca benefici la dieta?
Exista vreo diferență între faina de ovăz și pudra din fulgi de ovăz? Par cam același lucru
Salut! Merita un sonar Deeper Fishfinder Start? In general ii vad o utilizare buna aratandu-mi adancimea apei si substratul pe langa pesti. Voi ce ziceti?
Ce sporturi extreme va plac sau ați încerca?
Cum sa am certificarea că pudra de spanac a fost obținut prin înghețare cum menționează cei de pe site?
Buna! Imi puteti recomanda un bun booty workout? Sau o persoana care are un bun program pe internet? Am incercat pana acum programul lui Chloe Ting insa nu am fost prea multumita. Multumesc anticipat!
De ce consuma culturiștii carbohidrați simpli după sala? Auzisem că intră repede în sânge și nu știu ce face glicogenului
Bună am si eu nevoie de o parere legată de cheat day in alimentatie. Eu fiind mâncător de dulciuri si Fast food de mic nu ma pot abține mereu la dulciuri așa ca m- am decis sa adaug in cheat day...? (mai mult)
Salut TPU. Eu când merg la sală beau proteine. Dar sunt uni sportivi care consuma o substanță vere și nu știu ce este îmi puteți spune
Ce bicicleta de oras, cu pret sub 2000 lei, rcomandati in Bucuresti? As prefera sa o ridic dintr- un showroom. E util si un link cu topuri de p net, eu gasind topuri doar pentru biciclete de muinte....? (mai mult)
Salut, TPU unde as putea vedea meciul de mma dintre tony ferguson si michael chandler?
Salut vreau sa cresc în masa musculara și în forță, mai mult în forță vreau puteți sa îmi dați niște sfaturi alimentația și somnul este bine. Afectează dacă mănânc dulciuri, jeleuri,...? (mai mult)
Cred ca City au fost prostii prostilor aseară? Sa încasezi 2 goluri în decurs de 1 minut sau două e de rasul curcilor. Real nu mai credea sa revină, alea sunt vrăjeli. Dar în finala e mâncata ...? (mai mult)
Salut, creatina creste nivelul de dht, care în cazul în care ești predispus să chelești duce la căderea părului?
Hey, va rog sa-mi spuneți niste aplicații pentru îngrășarea picioarelor, dau funda.
City sau Real joaca finala? Eu zic ca englezii, doar cu Benzema nu au șanse madrilenii. City poate chiar sa câștige trofeul zic eu.
Stiti vreo platforma online pe care sa pot vedea meciurile de sport din Romania in 1080p? Cu sau fara bani, nu conteaza.
Ma ajuti va rog cu o idee de antrenament la sala? Ar fi ok daca incep cu banda, dupa trec la bicicletă urmata de exercițiile pentru picioare si dupa mers pana acasa pe jos 30 minute?
Are sanse Villareal sa se califice in finala UCL? 2- 0 la pauza. Ar fi o supriza uriasa zic eu, comparabila cu cea a Stelei in 86. Poate chiar chiar mai mare din istorie, dat fiind ca Liverpool poate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?