Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut! Cum îmi pot întări tibiile? Am văzut o metoda cu făcălețul sau sa lovești intr- un sac de box. Dar întrebare mea este dacă lovesc cu tibia in obiecte mai dure (de exemplu lemn) și eu ...? (mai mult)
Ce înseamnă la total goluri gazde -3 cum se câștigă meciul respectiv!?
Salut. Am o nelămurire legata de corpul meu. De regulă eu fac sport și merg pe StrongMan, respectiv forță și putere generală. Ideea este cu impinsul la piept. Per general eu lucrez cu 87...? (mai mult)
Cine se pricepe. Am pariat la SUPERBET și mi- a greșit un meci în loc sa pună 1 a pus GO- 3.Si dedesubt scrie total goluri gazde eu știam ca GO e total goluri oaspeti. Cum este pana la urma? Castig...? (mai mult)
Buna! Am cumpărat o bicicleta pentru copii 2- 4 ani, merge doar când dai la pedale, cobori o panta pedalele merg continuu. Este greu pentru fetița mea sa dea atât de repede la pedale. Cum as putea...? (mai mult)
Salut! As vrea sa imi cumpar un sac de box si nu stiu cum sa aleg unul (ce greutate sa aleg) as vrea sa specific ca eu am 100 kg.
De ce e asociat spanacul cu masa musculara? Are foarte puține proteine
E proteina din albus mai buna decât cea din whey?
Vreau sa imi cumpăr niste pudra de ficat deoarece este un aliment sănătos, însă o gasesc doar la magazine de momeala pentru pești. Bănuiesc că nu o pot consuma. Pentru oameni nu se găsește?
Am facut sala cateva luni, am muncit la tara, am un am bicepsi destul de ok, insa incheieturi super subtiri si degete lungi si subtiri, ca de domnisoara, nu am mai pomenit la vreun barbat degete atat...? (mai mult)
Bună, aș vrea niște exerciții pentru coapsele interioare și exterioare. Ceva ce la voi a funcționat! Mulţumesc!
Pot ajunge cu antrenamente, cu exercitii si un set de haltera de 50kg sa ajung sa ridic o unitate de 100 kg? Intrebare :Sau să cumpăr un set de 100 de kg?
Salut, am 15 ani si ma gandesc sa ma fac antrenor de fitness. Cam cat se castiga si cat de departe as putea ajunge?
Pe ce data o sa aiba loc tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2024 GERMANIA!?
Sunt bune suplimentele pentru masa musculară sau daunează treptat? Fac si eu sală, am o lună sunt la inceput :)). Nu am luat nimic suplimente ci doar proteine din mâncare. Ton, carne, cârnați,...? (mai mult)
Mai sare cineva de pe aici coarda? Cat de mult credeti ca ajuta la o postura mai buna a corpului? A reusit cineva sa slabeasca cu coarda? MULTUMESC!
Salut. Azi am avut o discuție cu un băiat la sală. Tipul zice că de fapt în proteinele ieftine producătorul pune mai mult zahăr și că sunt și de calitate slabă. Mă refer la produse, nu la ...? (mai mult)
Văzusem un experiment cu un bărbat tânăr care a mâncat cantitati industriale de soia timp de o luna și după aceea și- a făcut analize, constatând că nu i- a scăzut nici testosteronul, nici ...? (mai mult)
Poate nu sunt eu bun la matematica. Spune aici că aceste produse au reducere de 50% însă daca te uiți la vechiul preț nu apare că sunt reduse la jumătate- https://www.bulk.com/ro/todays- offers-...? (mai mult)
Salut! Pot pune manusa de MMA peste fasa? Nu prea imi pot controla loviturile cu manusile de box normale pentru sac. Cand dau fara manusile de box adica doar cu fasele parca am mai mult control asupra ...? (mai mult)
Masa musculara se poate pierde in timp? Spre exemplu daca muncesc muschii bratelor timp de o luna si dupa fac pauza un an se va duce masa musculara sau va ramane aceeasi?
Salut! Cand ai destula experienta in box si urmeaza sa faci de performanta adica sa ajungi un mare jucator de ce este nevoie ca sa ajungi acolo adica ai nevoie de un manager sau ce?
Buna, Stie careva un loc de tras cu arcul, organizat de o firma, in aer liber, nu in incinte inchise? In jurul Bucurestiului, in Ilfov sau in alte judete? Mersi, Alex
Bună! Am o problema de ceva timp cu grăsimea. Am puțină grasime pe abdomen, care nu ma deranjează neapărat, dar am foarte multa grăsime adunata la solduri și asta ma îngrozește. Am soldurile...? (mai mult)
Salut! As dori sa ma ajutați în alegerea unor adidași. Doresc sa fie pentru sală de sport, alergare, ma interesează sa nu alunece și sa ma simt bine în ei. Mărimea 44. Și sa fie în jurul sumei...? (mai mult)
Va salut! Am si eu o nelamurire, nu sunt prea dezvoltat fizic, as vrea sa ma duc la sala macar de 2- 3 ori pe saptamana, dar in acelasi timp in paralel vreau sa fac si dansuri ca sa- mi urmez obiectivele...? (mai mult)
Am tot auzit ca zaharul ar fi bun pentru masa musculara, dupa antrenament. De ce? Poate fi inlocuit cu carbohidrati simpli?
Salut TPU! Poti slabi pe abdomen cu relax and tone? Adica daca fac o saptamana cate o jumate de ora in fiecare zi slabesc?
Cum sa alergi 1 km in 4 min și 15 sec fără sa te opresti? Pur si simplu obosesc foarte repede și imi vine sa ma opresc. Cateva sfaturi?
Salut, caut bilete Rapid-Poli. Va rog slasati un numar de tel, ig, Facebook sau orice altceva
Exista sali in Bucuresti cu abonamnet sub 150 lei lunar?
De ce majoritar pe siteurile cu proteine gasesti doar BCAA si nu cei 21 de aminoazici?
Salut, am pățit o chestie interesantă :)) Deci azi am fost la sală pe la 7:30, pe la 8:30 am terminat antrenamentul(piept- triceps), fix după am început să beau din shake, în care aveam ...? (mai mult)
Supliment cu glutamina sau cu BCA?
E de ajuns de 4 ori pe saptamana la sala pentru a creste masa musculara?
Cum as putea sa fiu bine făcut? Sa arat făcut și bine definit. Am 17 ani și arat de parca as avea 12 ani. Am capul puțin mare și corpul mic.
Voi ati da 50-70 lei pentru 1 sedinta de antrenament (o ora) la sala? Adica sa ai antrenor.
Care sunt mai ok, myprotein sau bulk protein? De gymbeam am auzit că nu ar fi atât de ok. Am luat de mai multe ori de la myprotein însă nesimțiții le- au scumpit. Sau dați exemple de alte site-...? (mai mult)
Salut, cam ce biciclete bune as putea găsi la Decathlon Pitești? Cam între 2000-2500 de lei
Messi e cam figurant pe la PSG?
Salut. Vreau să știu și eu avantajele mersului la sala de sport. Te va ajuta sa te menții în formă, vei fi mai bun in luptele de stradă?
Am multa tehnica la bataie, ma refer la acea de strada. Stiu cum sa tin garda, multe lucruri. Dar cand ma bat cu cineva mi- o pierd pe toata. Nici macar nu mai tin garda si cu pumnul nu mai dau asa ca...? (mai mult)
Salut! Credeti ca FC Barcelona o poate invinge pe Real Madrid? Catalanii sunt in forma buna.
Salut.Ce recomandati pentru livrarile la Glovo 10 ore 7/7? Aceasta bicicleta Mountain Bike Non- Electrica https://www.emag.ro/bicicleta- mtb- velors- 27- 5- v2760d- fs- negru- albastru- v2760d- negru- ...? (mai mult)
Pentru biciclisti : Nu am mai avut bicicleta. Vreau sa imi iau bicicleta. Pentru plimbari urbane si interurbane(max 50 km dus intors). Estimez sub 5 km in timpul saptamanii si maxim 1 data pe sapt...? (mai mult)
Salut, vreau sa achizitionez o masa de ping pong dar am o nelamurire. Am vazut la mesele Sponeta ca modelele se numesc S1, S2 pana la S5, toate au preturi diferite? Care e diferenta intre S uri? Am ...? (mai mult)
Salut! Daca am 16 ani si merg la sala des afecteaza cresterea penisului?
Care sport vi se pare cel mai solicitant?(dintre orice sport nu din cele pe care le- am practicat). Din toate cele 3 sporturi pe care le- am practicat (gimnastică, judo și fotbal) cel mai greu mi s-...? (mai mult)
Uite o altă problemă interesantă: https://ibb.co/gDHPBh0 Ceva idei?
Salut, m- am apucat mai serios de sală și am febră abia după 2 zile de la antrenament, voi ați mai pățit? De ex fac luni spate biceps, și am abia miercuri dimineață febră, luni și marți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.