Uite o altă problemă interesantă: https://ibb.co/gDHPBh0 Ceva idei?
Salut, m- am apucat mai serios de sală și am febră abia după 2 zile de la antrenament, voi ați mai pățit? De ex fac luni spate biceps, și am abia miercuri dimineață febră, luni și marți...? (mai mult)
Este backflip-ul greu de făcut sau suntem uni oameni prea fricoși pentru all face?
Este ok daca am slabit 7 kg intr o luna? am fost pe bulk si am inceput definirea acum o luna si sper sa nu fii pierdut multa masa musculara, mananc zilnic aprox 150 g proteina, carbo low cam 50 - 100
Salut TPU cu stima si respect! Am o mica problema, poate stiti careva dintre voi sa imi raspundeti Sunt baiat am varsta de 16 ani 1, 83 inaltime si 90 kg am facut sala inainte timp de 1 an acum recent...? (mai mult)
Salut, a folosit cineva titandrol? Ajuta la ceva? Pentru a creste masa musculara, ma interesează niște păreri dacă are vreun efect, fav sala de ceva timp și nu mai reușesc sa cresc în masa...? (mai mult)
Va rog mult, imi poate spune cineva un club de fotbal din Bucuresti care face antrenamente? Tin sa mentionez ca am 15 ani fac, 16 in decembrie si ca nu sunt foarte bun la fotbal, de aceea im doresc ...? (mai mult)
Salut, ce spin, finishing și control spuneți că are Joola team master Germany?
Ce părere aveți de femeile cărora li se vad venele proeminent pe biceps și pe antebraț?
Am și eu o întrebare despre alimentație: Eu sunt pe surplus caloric, fac sala de 4 ori pe săptămâna. Un antrenament durează cam o ora jumătate și arat chiar bine, mie îmi place sunt definit,...? (mai mult)
Salut, mi-am cumpărat o pereche de ghete de fotbal dar mă cam strânge pe parte din spate una dintre ghete, ce pot face?
Salut. Ce caracteristici trebuie sa aiba pantalonii pentru drumetii de munte? Ce material mai ales?
Bună ziua, eu iau proteine de mai bine de un an zilnic că sunt sportiv, practic culturism și box dar după ce am schimbat proteinele ce iau acum (marca IMASS) se simte că afectează actul sexual ...? (mai mult)
Daca de exemplu ai musculatura pieptului dezvoltata,mușchii pot fi activați mai ușor în cazul unui efort fizic, decât in cazul in care nu ai mușchii pieptului dezvoltați?
Salut TPU! Probabil cei care mi- ați citit întrebările mai vechi sunteți curioși de decizia mea. Sâmbătă am mers la antrenorul meu (cu mama că eu muream de rușine) și îmi cerusem iertarea că...? (mai mult)
De ce e Hagi regele fotbalului românesc? Mutu și Chivu au realizat mult mai mult în fotbal
Salut TPU, recent m- am apucat de box și imi trebuie niște mănuși și nu stiu de la ce firma sa- mi iau ori de la knockout ori de la venum dar am auzit că la venum platesti mai mult pentru design,...? (mai mult)
Mă gândeam să mă duc la sala. Singur. Dar n- am mai fost niciodată. De unde știu ce trebuie sa fac? Mă gândeam să- mi cumpăr ceva program de antrenament sau ceva dar nu am găsit nimic ca...? (mai mult)
Salut! Ce se intampla daca pun un wobler de 7gr pe o lanseta cu actiunea varfului de 10-35gr?
Salutare! Am nevoie de niste pareri in legatura cu suplimentele alimentare. Eu am un job unde fizic, se lucreaza foarte greu, credeti ca daca iau suplimentele o sa aiba efect asupra musculaturii?
De cam 2 ani am inceput sa respir incet dar ma descurc nu e chiar asa rau. Dupa 1 an am inceput sa alerg dupa o pauza lunga.Si in prezent cand alerg dupa vreo 10 minute mi se taie respiratia si respir ...? (mai mult)
Salut TPU, va rog spuneti-mi si mie un program de antrenamente pentru brate, cu gantere pentru acasa si de cate ori pe saptamana, multumesc dau funda!
Bună TPU! Recent mi- am cumpărat un smartwatch de fitness de la Huawei, Huawei watch fit. E normal când fac exerciții să mi se treacă mișcările ca fiind pași? Îmi dau seama că ceasul se află...? (mai mult)
Salut TPU, aș vrea sa ma apuc de kickboxing dar nu sunt prea pregătit fizic, in ultimii ani nu prea am făcut mare lucru și mai mult am stat, aș putea sa ma apuc acum la 16 ani chiar dacă nu prea...? (mai mult)
Buna, am o bicicleta care o folosesc foarte mult dar am in continuu probleme cu pene. Is rotiile tip "fat bike" mai durabile? si daca imi iau roti de alea, pot sa le instalez pe cadrul meu de bicicleta...? (mai mult)
Salutare stie cineva care este treaba cu Europa conference league? Cine câștigă europa conference league se întoarce în Europa League, dau funda. Mulțumesc
Care este logica de meal replacement for weight loss daca acele suplimente au foarte mult zahar?
Salut! Ce părere aveți despre aceasta banda? Am 1, 78, 78kg. Doresc sa am rezistenta când alerg (ma pregătesc pentru proba sportiva MAI). Nu doresc ceva scump, știu ca cele de la sala costa câteva...? (mai mult)
Hey TPU. Ce bicicleta electrica pliabilă imi recomandati care sa mearga bine? Adica sa fie cat de cat ok. Pt plimbari ocazionale. Sa nu fie prea scumpa. Peste 1000 euro e ok. Nu ma plimb in fiecare ...? (mai mult)
Vi se pare normal sa coste 2 lei la Auchan un pliculeț de l carnitina de la redis? Sau în farmacie 4 lei un baton milk egg tot de la ei?
Daca in timpul postului intermitent, nu pot rezista fara ness (3 in 1) care are zahar, opreste postul intermitent? Gen anuleaza toata orele in care stau fara sa mananc doar de la un gram de zahar? Apropo,...? (mai mult)
Salut! Care vi se par cele mai usoare partii din Prahova? Pentru un incepator cu vreo 5 ore de schi?
Salut! Am și eu o întrebare, cum se ia creatina de exemplu: în cata apa sa pun creatina gen 5g, 10g în cata apa trebuie pusa? Se bea direct sau cu înghițituri mici? Mulțumesc
Dacă cumva mă bag la echipa de fotbal a comunei (adică liga 4) am șanse sa ajung în liga 2 sau 1 dacă joc excelent?
Vi se pare normal ca un sportiv să se retragă din sportul pe care- l practica dar după câteva luni să revină? Sunt cam în aceeași situație și plănuiesc să mă întorc, îmi este dor de antrenori...? (mai mult)
Stiti cumva care este cea mai buna sala de mma din Arad? (sa accepte si adolescenti de 15 ani)
Ne lasa de mâine sa intram în agențiile de pariuri fără pașaport? Ce spuneți de meciurile astea? Real Madrid- PSG - solist Manchester City- Sporting - 1 pauza/1 final FC Porto- Lyon...? (mai mult)
Care mai e rostul fotbalului romanesc?
Hey TPU. De câteva zile mă tot bate un gând:) Vreau să încep un stil de viață sănătos, să fac sport și să mănânc mai sănătos. Când spun sănătos nu mă refer la diete stricte, la program,...? (mai mult)
Ce mușchi lucrezi când iei o haltera și o ridici aplecat din picioare până sus in zona gatului? Dar când o ridici până la baza abdomenului?
Salut! Pentru cine se pricepe la biciclete, care ar fi cea mai bună variantă pentru o bicicletă pliabilă într-un buget de 300 de euro? Mulțumesc.
Oare poti slabi 3- 4 kg acasa facand ceva exercitii zilnic? La sala imi e mai greu sa merg, nu locuiesc la oras. Nu mananc mult, problema e ca nu fac miscare in afara de mersul pe jos. Oare din acest...? (mai mult)
De ce am intr-o parte pieptul mai mare iar in cealalta mai mic?(sunt baiat)
Cfr Dinamo 0-1. Credeti ca bate Dinamo si isi revine si va castiga playoutul sau cum se scrie?
Bună TPU! Mai am vorbit despre subiectul ăsta dar nu în același mod. Acum câteva luni în urmă m- am lăsat de judo (chiar în plăcea și făceam de vreo 6 luni judo) dar mă loveam mai în fiecare...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare: In calisthenic, te poti antrena pentru hipertrofie, forta si rezistenta? Daca ma antrenez pentru forta (adica in 5 - 8), voi creste in masa musculara ca si in ...? (mai mult)
Ce medie îți trebuie pentru liceu sportiv?
Salut.Acum ca nu se mai prelungeste starea de alerta voi putea merge la antrenamente de kickbox/sala fara certificat? Am cautat pe net si nu am gasit nimic clar. Multumesc mult!
Ce spuneți castiga Real Madrid contra lui Manchester City? Ce prognostic ati pune la meciul asta?
Nu mai știu cum sa fac banii la pariuri, m- am tot luat după site- uri cu ponturi sportive și pariam ce postau ei pe site, dar ieșeam doar în pierdere. Odată am dat codul de paysafe la cineva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!