Salut.Acum ca nu se mai prelungeste starea de alerta voi putea merge la antrenamente de kickbox/sala fara certificat? Am cautat pe net si nu am gasit nimic clar. Multumesc mult!
Ce spuneți castiga Real Madrid contra lui Manchester City? Ce prognostic ati pune la meciul asta?
Nu mai știu cum sa fac banii la pariuri, m- am tot luat după site- uri cu ponturi sportive și pariam ce postau ei pe site, dar ieșeam doar în pierdere. Odată am dat codul de paysafe la cineva...? (mai mult)
Ce recomandati pentru a mari rezistenta la efort? Jogging sau alergat?
Poate cineva sa faca flotari intr-o singura mana? Cum reusiti?
Sunt din Bucuresti si as dori sa fac mai mult sport, dar nu stiu exact unde as putea sa ma inscriu, sa am parte de un antrenament bun. As dori sa am parte si de niste preturi decente. Voi unde anume...? (mai mult)
Caut partener dans sportiv. Ar fi prima data cand as incerca in pereche. Nu sunt chiar incepatoare dar nici avansata. Am 1.53 cm si am 12 ani. Sunt din Voluntari si caut partener de dans care locuieste...? (mai mult)
Salut, mă poate ajuta cineva cu informații în legătură cu skandaberg? As dori sa știu pozitia exacta pe care trebuia s- o adopt că sa fiu la putere maxima.Am un coleg mai slab decât mine la putere...? (mai mult)
Dacă dansez 2 ore pe zi slăbesc?
Dacă nu am legitimație sportiva de Fotbal nu ma pot înscrie la liceul cu program sportiv Suceava?
Ce sa mănânc la dieta keto încât să îmi acopăr necesarul de proteine, măcar 60 grame pe zi?
Salut! Știți locuri din Timișoara unde activează skateri?
Buna TPU! Fulgii de ovaz ingrasa? Au multi cabrohidrati de aia intreb!
De unde pot lua minge de baschet din Arad?
Salut, sunt baiat, am 14 ani, 72 kg si 1.68. As dori sa slabesc in jur de 5-6 kg pana in vara. Cum ar fi cel mai eficient mod? Daca m-as duce la sala as rezolva ceva?
Buna TPU, eu am făcut volei la clubul MIhai I dar am încetat din cauza că stăteam departe și cu școala nu aveam când și de 1 an nu am mai fost și vreau să mă reapuc de volei dar sunt 100% că...? (mai mult)
Buna seara! Am nevoie sa ma ajutati și in special persoanele care fac sala și știu despre Nutriție! Am început sala de o săptămâna, vreau sa folosesc deficitul caloric. Am nevoie sa- mi spuneti...? (mai mult)
In data de 5.03 este meciul Real Madrid-Real Sociodat, ce parere aveti? Castiga Madrid? E ultimul meci pe bilet
În play off la fotbal in liga 1 punctele se înjumătățesc doar primului loc sau la toate candidatele?
Ce credeți in opinia voastra o sa castige Echipa Nationala de Fotbal a României grupa de Nations League? Cu Bosnia -Herțegovina Muntenegru și Finlanda!?
Salut, dacă am pariat pe un meci și am ales opțiunea biletului în agenție, trebuie clar să mă deplasez la agenție pentru a plasa pariul, corect?
Ce moderator e nene Radu Naum, ii întreabă pe moderatori ceva despre un subiect apoi nu e de acord cu părerea lor și ii ia la rost? Pai de ce ii mai întreabă? E părerea lor proprie, lol
Pot folosi Bcaa si in perioada de definire?
Tot pe terenul sportului minţii: https://ibb.co/drQrZYG Care credeţi că e soluţia?
Salut TPU! Este posibil sa ai mai multi mușchi pe o mana? Adică mi se pare ca pe dreapta am mușchi mai mari=)
Mi se pare că Fcsb are și a avut de departe cel mai bun lot din campionat, de ani buni încoace. De ce nu e în stare să ia titlul? Cfr ia numai fotbaliști de cârpeală cu care își face treaba....? (mai mult)
Vreau sa merg la sala sa imi maresc fundul, dar in acelasi timp nu vreau sa mananc mult pentru ca as vrea sa dau si cateva kg jos. Daca mananc normal, mancare sanatoasa in special proteine, vor creste...? (mai mult)
Salut, o paleta buna pentru de tenis de masa până în 130 de lei?
Am 23 de ani și mă simt complexat din cauza înălțimii mele. Am doar 1, 75m și fix 100 de kilograme, practic lupte greco- romane de la vârsta de 15 ani și fac culturism de la 18 dar nu am mai...? (mai mult)
Salut TPU! Daca fac mult hiit si cardio, adica cam de 5 - 6 sau chiar 7 zile pe saptamana, pentru ca vreau sa fiu in forma si sa am rezistenta. As vrea va spun putin de dieta mea: Pai, am renuntat...? (mai mult)
Salutare! Este cineva din Dâmbovița care știe o baltă de pescuit gratuit în proximitatea orașului Târgoviște? (Fără plată). Vreau să merg cu niște rude la pescuit, dar nu vrem să dăm ...? (mai mult)
Ce cantitate de fulgi de ovăz putem consuma pe zi? 4/5 linguri în puțin lapte e ok? Dar împreună cu semințe de chia, cât as putea pune tot? Dau funda, mulțumesc!
Buna, Rapid se va impune in fata lui Dinamo in seara asta? Ma gandesc sa pariez 500 lei pe Rapid ca va castiga meciul cu Dinamo.
Ce credeți in opinia voastra o sa se desființeze echipa de fotbal Gaz Metan Medias!?
Pot cantari mancarea, in loc de un cantar de bucatarie cu un cantar corporal?
Pentru iubitorii sportului minţii: https://ibb.co/YQ7HYbR Cum rezolvaţi?
Salut, am 18 ani și recent m- am apucat de Box. Încerc din răsputeri sa învăț, ma antrenez de 4 ori pe săptămâna, am învățat deja jocul de picioare și loviturile de brațe. Întrebarea...? (mai mult)
Salut, daca port 40 sau 40 5 as putea purta pentru ghetele de fotbal 42 sau 41, 5? Pentru ca in magazin acestea sunt cele mai apropiate mărimi de a mea si din câte am auzit ghetele trebuie sa fie ...? (mai mult)
De ce sunt susținute unele echipe de fotbal din bani publici iar unele private intra in faliment? Cum dați la Voluntari, Csa și unde mai dați, dați și la Dinamo sau rapid. La rapid știu că s-...? (mai mult)
De ce promovată l carnitina cu efecte pozitive cu care nu are nicio treabă? Rolul ei este total altul
Cum sa mai scăpăm de Burleanu?
Heei! Cum pot slăbi prin sport la sală? Cardio, de moment mai mult de 5- 10 minute nu pot face :)) și sincer prefer să slăbesc în 3 luni cu fitness, daca e posibil decât într- o lună cu cardio....? (mai mult)
Salutare! Cunoasteti pe cineva din Orasul Ploiești care ar vrea sa se apuce de sport si isi caută antrenor personal?
Salut TPU! Am o intrebare, stiti vreo sala care as putea avea instructor de fitness privat sau in grup? Am 13 ani vreau sa imi cresc abdomenul, spatele si pieptul. Practic kyokushin de 1 an.
Heei! E normal ca febra musculară la abdomen să țină o săptămână sau chiar mai mult? :)) Nu mă doare de zi cu zi, însă dacă încerc să fac abdomne devine dureros.
Salut, ce exercitii pot face pentru a mari rezistenta pentru eforturi mari pe distante scurte? Am de facut traseul pentru politie si vreau sa imi maresc rezistenta cat de mult pot
Salut TPU! Eu practic calisthenics (miscari de baza cum ar fi tractiuni, pisto squad, flotari, etc.) si le fac in centrul 5- 8 repetari, ca vreau sa dezvolt puterea. Bun. Pe partea de exercitii, ...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare ceva mai ciudata ca sa zic asa. Eu sunt un jucator de tenis de camp si acum pe perioada iernii am mers cu pantaloni de trening lungi ca sa nu imi inghete picioarele. Problema a aparut...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si as vrea sa ma apuc de sala.Am inaltime 1.86 si 95kg. As vrea sa ma apuc de sala pentru a mai slabi pana pe la 85kg, iar dupa ceva timp(15- 16ani) sa ma apuc sa pun masa musculara. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!