Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Eu fac sala insa nu iau proteine si nu am luat niciodata. Ar fi indicat sa iau sau nu sunt sanatoase? Ce efecte au asupra organismului?
Buna! Știe cineva ce condiții trebuie îndeplinite pentru a intra în grupa de performanta la înot Steaua București?
Heyy TPU! V- am întrebat cu câteva săptămâni în urmă dacă e prea târziu să mă apuc de un sport la 13 ani, toți cei care mi- au răspuns au spus că nu- i târziu. M- am decis să mă apuc ...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani si vreau sa incep sa ridic acasa gantere.Este bine de la varsta asta? Am auzit niste mituri ca nu mai cresti in inaltime. Este adevarat? Si daca nu ce greutati pe brat imi recomandati?...? (mai mult)
Am o întindere inghinala de cam 2 săptămâni. Mi- a mai trecut. Dar tot ma mai doare un pic dacă dau cu șutul mai tare sau alerg rapid. Ce ziceți sa ma duc azi la fotbal? Sau sa aștept să- mi ...? (mai mult)
Salut. Ce parere aveti despre adidașii din panza? Merita? Am o pereche de Hoops 2.0 mid(https://ccc.eu/ro/barbati/pantofi/incaltaminte- sport/incaltaminte- sport- adidas- hoops- 2- 0- mid- fy8618- negru-...? (mai mult)
Voi folosiți banda elastică acasă? Pentru exerciții asupra musculaturii picioarelor etc? Momentan nu pot merge la sala și vreau sa scap de celulita și sa dau jos din grăsimea de pe picioare și...? (mai mult)
Am si eu un bilet la Bingo1x2 bet am pariat pe 11 echipe si am 6 echipe care au câștigat una a făcut egal iar celelalte 4 echipe au pierdut, exista șansa să câștig ceva sau nu?
Sunt foarte complexat de corpul meu. Am 17 ani și 1.67... am umerii ingusti, capul mare și spatele mic. Cum as putea sa ma fac mai mare? Sa ma latesc? Sunt frustrat cand imi vad verișorii, prietenii...? (mai mult)
Am inteles ca ca atunci când te apuci de sala și vrei sa ai rezultate mai bune trebuie sa ai un genetic. Cum îți poți da seama ca ai un genetic bun? Eu fac de 2 săptămâni și mi- au crescut ft...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de un sfat, nu stiu dacă e cea mai buna intrebare dar: Am 13 ani și as vrea sa ma duc la dansuri (dansuri moderne) și sunt curioasa dacă la vârsta mea s- ar putea performanta. Adică...? (mai mult)
Hey TPU. Maine am o proba de gimnastica la sport. La partea cu rostogolirile nu prea am probleme, doar la cea inapoi deoarece ma duc putin in lateral. Problema mea este saritul peste lada cu rostogolire....? (mai mult)
Am o luna de sala in care am tras destul de tare si chiar se vad rezultate (dar nu cele asteptate). Faza- i ca ma gandeam ca eu nu- mi iau proteinele necesare si ma gandeam sa- mi cumpar niste proteine....? (mai mult)
Salut, stie cineva un site sau o aplicatie unde sa vad meciurile live din Champions league/Europa league?
Bună TPU! Pentru cei care faceți sala, ce program aveți în fiecare zi? În special as dori sa întreb fetele
De ce se dopeaza unii sportivi de performanță daca stiu ca vor fi testati si gasiti pozitivi iar mai apoi scosi din competitie? La ce folos?
De ce sunt drepturile TV atât de mari pentru fotbalul românesc? Mi se pare absurd. Produce chiar atât de mult la nivel de rating acest fotbal al nostru?
Salut. As vrea sa ma duc la un sintetic (tere de fotbal). Stau in Bucuresti. Puteti sa imi spune unde gasesc un teren si sa ma pot juca doar eu cu niste prieteni, fara oameni straini, sa- l pot inchiria? ...? (mai mult)
Sunt pasionat de volei si vreau sa fie de profesie, totusi anul asta implinesc 18 ani si nu stiu ce pot face, imi doresc sa practic sportul acesta dar oriunde bat nu mi se deschide. Imi doresc din suflet...? (mai mult)
Salut TPU! Niste sfaturi cum sa îmi induc o stare nervoasă? Cand trebuie sa fac joc un meci, o fac bine doar daca sunt nervos și reușesc, decât când vine natural, dar vreau sa pot să îmi induc...? (mai mult)
Am o întrebare despre nutriție. Eu sunt pe menținere, mănânc 2.000 kcal pe zi. Dar am pofte de dulce, in rest mănânc sănătos dar pot mânca măcar un corn 7 days pe zi? Nu vreau sa va aud...? (mai mult)
E cariera lui Messi pe duca?
Poți face febră, răceală și frisoane daca ți-ai suprasolicitat mușchii?
Eu mai intru pe siteuri de sport, imi place să discut pe forum și întâmplător am intrat pe siteul DigiSport, chiar și acum. De fiecare data dau de o persoana care vorbește foarte urat, scriind...? (mai mult)
Salut TPU, am 18 ani, putin mai mult de 180cm inaltime si 100kg, sunt destul de gras, am burta dar nu sunt "obez" si as vrea sa ma apuc sa ma antrenez acasa dar am o problema. Nu gasesc un plan cu ...? (mai mult)
E bun Ekitike?
Recomandati-mi dragi domni si doamne niste sali de fitness sub 150 lei pe luna daca stiti vreuna?
Bună, vreau sa ma apuc de sala acasă. De unde pot sa imi iau ceva proteine si suplimemte si fara sa le platesc cu cardul?
Bună. Vreau să mă reapuc serios de sport - nu am mai făcut sport la modul serios de aproximativ 3 ani), singurul "sport" constant fiind dansul (nu am participat la cursuri de dans dar am practicat...? (mai mult)
De ce Steaua a fost lasata sa retrogradeze iar Dinamo nu prea? Clar că Dinamo este un club mult mai mare, cu suporteri intelectuali insa Steaua a câștigat UCL. Cum de au lasat- o sa pice in divizia...? (mai mult)
Stretchingul ajuta la cresterea în înălțime?
Cate zile nu trebuie să mănânc ca să slăbesc 7 Kg?
Ce vrea sa spună în reclama cu spune-mi doamna spala vasele?
Cine credeți ca va câștiga meciul de mâine? Psg sau real?
E buna carnipro de la myprotein?
E Malcom Edjouma noul Pogba?
Am și eu nevoie de niște sfaturi: Vreau sa intru pe creștere musculară și nu știu ce sa fac in legătura cu antrenamentele. Eu am de luni pana vineri antrenamente la Box de la 4 la ora 6 Tot odată...? (mai mult)
Este buna bicicleta pentru slăbit?
Cum pot sa arunc cu bulgari de zapada la o distanta mai mare? Si ce inseamna aruncare cu bolta?
Cum sa scap de cârceii din zona pieptului?
Salut TPU, urgent, deci am început de 2 zile antrenamente acasă dar am o foarte mare febra musculara, ce sa fac, sa fac o pauza de o zi? Scuzati categoria ma doare ingrozitor
Părere Joola GX75?
Salut TPU, urgent deci mi-am facut un program de antrenamente, ce trebuie sa fac ma intai sa alerg 10 minute sau sa fac flotarile etc prima oara urgent, va rog?
A fost Mutu mai bun decât Hagi? Argumente de ce nu sau da
E comoda o gheata sport daca nu are prindere din aia cu arici sus?
Am început să mă antrenez acasă și vreau o părere, fac așa o zi flotări și biceps cu gantera, următoarea zi genuflexiuni și tot așa toată săptămâna, e ok așa?
Bună, mă întrebam dacă există un club de volei masculin în Târgu Mureș în care s-ar putea înscrie un băiat de liceu?
Salut, am 12 ani si vreau sa ma apuc de sala. Am burta si vreau sa scap de ea. As putea sa ma apuc?(tin dieta si vreau sa fac sala usor, nu cu greutati mari)
E mai bun Tavi Popescu ca Gavi?
A folosit cineva aplicatia de slabit dwp fitness si a avut vreun rezultat dupa ce a urmat planul alimentar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!