Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Salut! Am si eu o intrebare am un bmx si am peguri pe amândouă partile, adica si pe stanga si pe dreapta, tinand cont ca sunt dreptaci sa scot pegurile de pe partea stanga si sa ramana doar pe partea...? (mai mult)
Salut, sunt rapidist și nu mi s- a părut corect in meciul de ieri seara sa se repete penalty- ul lui Uta dupa ce portarul rapidului a aparat poarta, in mod normal trebuia sa se continue meciul nu sa...? (mai mult)
Gică Popescu este un fost mare fotbalist sau un fost infractor?
Suna cam ciudat. Am făcut flotari câteva luni și făceam febră la antebraț, umeri, spate, la piept nu. Am făcut sala 7 luni, mi- am dezvoltat pieptul iar acum după ce fac flotari fac febră in ...? (mai mult)
Salut! Sunt nou in bodybuilding si am inceput sa iau nitro-tech. In opinia voastra credeti ca o singura cupa ajunge pe zi? Sau ar fi ok sa iau 2?
Salut TPU! Am 15 ani si fac intr- un fel calisthenics, dar nu chiar. Adica eu lucrez pe forta exercitiile, inyr un fel sa fac cat mai multe flotari, tractiuni, etc... Dar nu stiu cum sa procedez ...? (mai mult)
De ce e atât de scump un baton proteic?
Buna am 24 de ani și aș vrea să mă apuc de un sport care să- mi dezvolt încrederea, box, kickbox, judo etc mai sunt bun la vârsta asta? Normal până la câți ani ești bun pentru astfel de ...? (mai mult)
Se va bate Sepsi in viitor la titlu?
Bună TPU! :) Tot mă gândesc la reapucarea de un sport, dar mi- e frică că vârsta mă încurcă... Am 13 ani și m- am lăsat de judo acum 2 luni... Da, regret, dar îmi e rușine să mă reîntorc...? (mai mult)
Salut TPU! Am 15 ani si fac calisthenics, sunt incepator. Eu m- am apucat de calisthenics pentru a obtine forta la flotari, tractiuni, diferite nebunii cum ar fi planche, handstand, etc... Am ...? (mai mult)
Ce formatie avea nationala romaniei la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994?
Push pull legs de incepatori volum mic pentru 6 zile nu este supraantrenament? Pot baga picioare cu abdomen si sâmbătă sau picioarele le lucrez doar o dată vineri?
Oare cum e sa fii suporter englez și să asisti la un meci de premier league?
Salut! Stiti cumva cei care fac sport de contact, daca pot sa imi dau seama cum pleaca o directa, un croseu, high kick etc? Auzisem undeva ca la directe dupa umeri, acum nu stiu, poate nu ai cum sa...? (mai mult)
Își mai merita Marius Lăcătuș renumele de fiara?
Ce se intampla daca primești un pumn ușor vs ce se întâmplă dacă primești un pumn tare (în nas), la box. De la pumnul ușor se poate stramba nasul?
Se vad schimbari intr-o luna daca mananc sanatos, fac 150 de genuflexiuni si 50 de flotari zilnic?
Ce părere aveți despre push pull legs la începători?
Cine e cel mai enervant moderator de la emisiunile sportive?
Hey, sportivii ce practică karate shotokan știți ceva exercitii pentru kumite de facut acasă? Aș vrea să avansez mai mult pe partea asta
Am luat niste aminoacizi de la farmacia tei, gymbean parcă erau, in fine, unii din whey alții beef și erau 23 parcă, adică adică atât esențiali cât și non esențiali. In alte părți găsesc...? (mai mult)
Salut! Cum pot sa arunc la o inaltime mare de exemplu pana la etajul 3 cu bulgari de zapada? Va rog ajutati-ma!
Ce caută foștii mari fotbaliști ca și analiști tv daca nu știu să se exprime?
Buna, Am auzit ca sportul Krav Maga e un sport bun pentru a invata tehnici de autoaparare. Imi puteti descrie cateva tehnici de Krav Maga pentru incepatori?
Sa îmi răspunda cine se pricepe. Fac sala cam de 5 luni. Am crescut greutățile constant, totul pentru a stimula creșterea musculară.Si într- adevăr chiar fac febră musculară mai mereu.Totusi,...? (mai mult)
Am o problemuta..de Crăciun m- am cam ingrasat si acum cand sunt in proces de slăbire, nu stiu ce se întâmplă ca slabesc la picioare si fund foarte mult iar in rest la abdomen si brate e la fel, ...? (mai mult)
Ce-a cautat sa il pună pe Edward selecționer? Atât de jos a ajuns postul asta de pune pe cine apucă?
Vede dnul Ilie Dumitrescu aceasta întrebare dacă i-o adresez?
Buna TPU. Am o întrebare, as vrea sa știu cât inseamna 1951.7 in kg? Mulțumesc
E Tavi Popescu atât de bun pe cât e lăudat? Cât valoareza?
Daca eu sunt un rugbyst și consum creatina și vine un control de anti domping pe mine nu mă suspenda că iau creatina nu?
Multi căutați cum sa va lucrați mușchii. Insa sufletul vi-l lucrați?
Vreau să mă reapuc de sala, sunt skinny fat și nu știu ce antrenament să îmi aleg că să slăbesc și după sa pun masa. Bro split sau upper lower body care din ele credeți că e mai ok?
Buna! Cine poate sa mi spuna si mie o evacuare completa sau doar finala, pentru un can amm renegade 1000 2022, care sa adauge foarte multi db,nu ma intereseaza nimic, doar sunet puternic
Credeți că lasă Liga și federația ca echipa cea mai titrata din liga 1 și probabil și din istoria României sa retrogradeze? Steaua a fost lăsată în liga a patra deoarece nu prea înseamnă mare...? (mai mult)
Salut TPU! Am 15 ani si ma antrenez pe conditie fizica, definire ( cardio, abs, belly fat etc.). Am si o alimentatie buna. Vreau vrea sa am patratele, si sa nu am grasime pe corp, asa ca am inceput...? (mai mult)
Ati patit sa nu slabiti chiar daca mancati in deficit caloric si faceti sport de 3 ori pe saptamana? Oare care ar putea sa fie problema? Chiar pun grame in plus sau cate un kg in loc sa dau jos si de mult...? (mai mult)
Salut.Daca imi fac cont la unibet cu buletinul meu (16 ani) ce se poate intampla? Adica cei de la agentie verifica dupa sau ceva?
Chiar vreau sa stiu toate diferentele si toate beneficiile dintre : ISO WHEY, PRO WHEY, CREATINE PRO MASS, GIGANT PRO MASS, WPI, GFX, ISO SOY,
Bună TPU. Mi am făcut un program de sala și as vrea sa va întreb pe cei care fac sala daca este bun. Țin sa menționez ca sunt fata și sunt incepatoare. Programu este astfel Luni- piciore Marti-...? (mai mult)
Salut! La fotbal este permis sutarea cu varful piciorului?
Salut,cine poate să-mi ofere niste idei de mese pentru bulking? Ceva mai diferit sa zic asa
Salutare, stie cineva care este treaba cu conference league si Europa League, după extragerea din Europa league nu toate echipele au adversari? As fi recunoscător, mulțumesc, dau funda + vot
Am o mica problema. Sunt puțin mic de statura și am umeri ingusti, nu sunt dezvoltat la vârsta mea(17)spre deosebire de altii. Cum as putea sa fiu mai mare? Sa fiu dezvoltat?
Salut, sunt incepator, am fost de 8 ori la patinoar si ma descurc binisor. Am decis sa- mi cumpar propriile patine si sa nu mai inchiriez, problema e ca nu stiu de care tip. Pe un site scrie una, pe...? (mai mult)
Buna, m- am apucat recent de sala dar am o problema destul de mare privind rezistenta si realizarea unor anumitor exercitii: articulatiile. Stie cineva ce as putea face sa nu ma mai doara dupa antrenament?...? (mai mult)
Care este diferenta dintre shotokan, shito-ryu si kyokushin?
Ar ajunge o ora cu un instructor sa inveti cat de cat sa te dai pe schiuri? Sa inveti lucrurile basic.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!