Salut TPU. Am 1.76 și 82 Kg as vrea sa ajung la 74 de kg. În cât timp o sa pot face asta și cum (dacă aveți niște sfaturi pentru mine)
Ce sport de performanță practicați sau ați practicat în trecut? Și cât timp?
Salut. Vreau sa incep un ciclu cu test și trenbolon. Ce varianta de esteri ar fi cea mai potrivită pentru a mă delfinii? Rog seriozitate. Nu e nevoie de raspunsuri( nu e sănătos sau altele )
Daca ma duc la sala si consum gainer o luna iar in 5 luni as avea proba medicala pentru scoala de politie este vreo sansa sa-mi afecteze ceva si sa pic?
Salut! Am o întrebare, dacă adversarul meu nu are mingea la picioare, pot sa ii pun fault fără sa se pună fault?
Salut TPU! Am 17 ani si de o saptamana am intrat intr- o echipa de fotbal. Cand am intrat antrenorul nu mi- a spus prea multe si m- a pus sa ma antrenez cu echipa. Intrebarea mea este dupa cat timp sau...? (mai mult)
Salut, am o nelămurire. Eu sunt un tip destul de slăbuț, am 17 ani, cam 173- 174, și 52- 53 kg. Fac sport de ceva timp acasă, am 2 gantere, am ajuns să pot face destul de multe repetări ...? (mai mult)
Ce părere aveți de meciul dintre Spania și Anglia? Eu am plâns ca a pierdut Anglia, chiar am vrut sa câștige. Anglia nu a câștigat EURO niciodată. Jucătorii Angliei au fost foarte triști...? (mai mult)
Salutare. Am 16 ani curand 17, aproximativ 1.80 si 87kg. Ce ar trebui sa fac la sala in primele etape? (nu vreau sa iau un antrenor). Nu am fost niciodata
Oare știe careva cat este un bilet dincolo la meciul lui Messi?
Mai sunt trei ore și jumătate. Cine credeți că va câștiga finala?
Salut, am 16 ani și sunt din Vaslui as vrea să merg la un loc unde se face volei sau tenis de masa dar nu găsesc imi puteți spune unde as putea găsi un loc
Cum pot juca fotbaliștii un meci, la noi in România mă refer, pe 38-39 grade? E ok pentru sănătate!?
Salut, am fost acum la Superbet si am depus 100 lei si ma gandeam sa pariez doar pe meciurile din Superliga si asa incepe astazi, o sa joc strategia cu peste 1.5 sau 2.5 goluri in fiecare meci, ce ziceti...? (mai mult)
Ce se intampla daca sunt slaba (normala de fapt) si fac aerobic? Slabesc mult sau adaug masa musculara? Fac exercitii pentru forta des, dar si aerobic destul de des. Pot slabi mult chiar daca deja nu ...? (mai mult)
Salut TPU! Am 17 ani si de curand m- am alaturat intrr o echipa de fotbal, deoarece aceasta echipa de fotbal a anuntat ca face selectii. Echipa este una de liga a 4 a. Cand am venit prima oara la antrenament,...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda promit! Va rog din suflet sa ma ajutati. Sunt un baiat de 25 de ani care are undeva la 125 kg si 1, 80 cm. Vreau tare mult sa slabesc in zona sanilor sau pectoralilor si nu stiu...? (mai mult)
Câștigă Spania Euro? Sau Anglia?
Ce trebuie sa faci ca sa devii antrenor personal? Nu de alta, dar toți ăștia de la sala de unde merg arata cat se poate de obișnuit, ca orice om de pe strada.
Salut, o intrebare pentru varul meu. Ce body fat credeti ca are aici? Eu i-am zis ca are in jur de 15% https://imgur.com/a/6FH0dK5
Bună seara! Tragerea la sorti când va fi pentru Liga 2 2024 2025?
Ce parere aveți de victoria Spaniei împotriva Franței? Credeți ca Spania va ajunge vreodată la performanța Argentinei?
Salut,m-am apucat recent de sala și merg în fiecare zi,dar am o febra mare la mâini, dacă continui sa merg, va trece?
De ce dupa o repriza de fotbal se schimba portile echipelor?
Salut, sunt în căutarea unui fat bike, vreau sa găsesc una bună, de calitate, schimbătoare, frânele sa fie bune, etc. Ma puteți ajuta cu câteva păreri, și eventual link- uri? Ma intereseaza...? (mai mult)
Salut,am 15 ani si fac sala.Merita sa iau creatina?
Ce ziceti? Bate Franta diseara? Sau credeti ca piate merge Spania mai departe? Ms
Salutare, am 3 antrenamente pe saptamana la sala cu antrenor personal. Faza este ca pare ok omul, nu imi doresc cine stie ce performante, doar ca din ce vad pare putin obosit si plictisit in mare parte...? (mai mult)
Bună! Aș avea nevoie de câteva sfaturi, am o înălțime de 160/61 și întâmpin destul de multe dificultăți când parcurg traseul MAI, nu reușesc sub nici o formă să ating detenta, am încercat...? (mai mult)
Care sunt beneficiile înotului? In afara de slăbit!
Ce parere aveti de bicicleta asta? https://www.olx.ro/d/oferta/biciclete- rockrider- mtb- IDhiu87.html Este buna pentru plimbari pe drumuri de sat? Daca nu e buna, ce biciclete recomandati SH sub 850...? (mai mult)
Ma dor mainile de la ghidonul de bicicleta, mai exact palmele. Știe cineva ce as putea face? Sa îmi pun mănuși?
Vad ca a devenit foarte populara bautura asta "Prime". E vreo diferenta intre asta si Gatorade, de exemplu? In afara de gust. Sunt amandoua adecvate pentru cei care sunt foarte activi fizic?
Părere bicicleta rockrider 530?
Am pariat pe Spania victorie dar au câștigat în prelungiri. Mai e biletul câștigător dacă au câștigat în 120 de minute?
Care sunt conditiile in care portarul unei echipe de fotbal poate marca gol? ms
Franța sau Portugalia cu cine țineți? Și cine credeți că va învinge? Eu cred cu toată inima că Portugalia îi va învinge și Ronaldo va marca în seara asta. în seara asta va juca Franța...? (mai mult)
Germania sau Spania?
Salut, vreau sa îmi cumpar o bicicletă pentru iesiri in padure, sa fie si buna pentru strada, nu doat pentru padure pana in 2500 lei! Ma gandeam sa imi iau rockrider 520, cei care aveți imi puteți...? (mai mult)
Cum cresc in înălțime la 17 ani? Exista niste vitamine? Cei care au luat si i-au ajutat sa îmi zica
Bună TPU! Sunt fată, am aproape 14 ani și a început să- mi placă fotbalul destul de mult, încât aș dori și să- l practic, ca hobby. Ați putea să mă ajutați să găsesc un club în București,...? (mai mult)
Vreau sa ajung un portar profesionist și doresc sa știu cum pot sa dau probe la echipe cum pot sa îi contactez etc
Daca vreau sa ajung fotbalist la 13 ani si nu am facut fotbal de performanta la 7- 8 ani, pot da probe pentru o echipa din laliga sau premier league la 18 ani? Sunt destul de talentat am un cont de Instagram...? (mai mult)
Ce parere aveti de meciul Romania-Olanda?
Vreau sa ma apuc de sala, am 65 kg la 1, 80. Am vazut niste proteine care iti dau undeva la 1300 de calorii https://gymbeam.ro/gainer- serious- mass- 5450- g- optimum- nutrition.html doar dintr- un ...? (mai mult)
N-a fost evident pentru oricine are ochi că arbitrul ținea cu Olanda?!?
Buna! Am făcut decizia de a începe echitatia, dar am posibilitatea sa merg doar de maxim 2 ori pe luna (stiu este putin dar ganditi- va ca e scump, cu timpul poate gasesc o solutie). Am mers la prima...? (mai mult)
Bună, am o întrebare oare tricou cu România de la Penny ca să cumpăr îmi trebuie neapărat aceea foaie cu 5 abtibilde sau doar cardul de fidelitate?
Buna seara! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos! Romania ca tara, a gazuit vreodata un european la noi, daca da, puteti va rog sa imi spuneti in ce an! Multumesc mult!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Maria246 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!