Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
De ce unele persoane care fac sala au aspectul ăla de pompat, adică pare că au oasele mai mari. Unii rămân, musculoși insa își păstrează tonalitatea aia slabă, fit. Nu știu cum să exprim ...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare. Deci. Daca vreau sa dezvolt rezistenta/anduranta la flotari, cum trebuie sa procedez cand le fac: 1) atunci cand la fac sa ma incadrez in 2 sec in jos si 1 in sus ...? (mai mult)
Salut, Imi puteti descrie va rog cateva tehnici de incepatori pentru sportul Krav Maga?
Salut băieți, am si eu o întrebare, lucrez de noapte si as vrea sa ma reapuc de sala (am mai facut dar cu pauze foarte mari)întrebarea este daca am vreo șansă se evoluez avand in vedere programul...? (mai mult)
Salut TPU! O intrebare si gata, raspuns cu ce credeti... Cum dezvolti mai multa rezisteanta/anduranta la flotari 1) atunci cand le fac sa fac 2 sec jos si 1 sus 2) efectiv sa le sprintez, adica...? (mai mult)
Cu ce este mai usor de invatat? Schiuri sau snowboard?
Bună! De 2 săptămâni sunt la asa zisa dieta și am slăbit 3 kg.Dar mi se pare puțin, ma așteptam la mai mult.Am eliminat dulciurile și ce e nesănătos sa zic undeva la 90%, câteodată mai fac...? (mai mult)
Hey,cam cât ai crește în 4-5 luni de înnot?
Salut, Ce parere aveti despre sportul Krav-Maga pentru invatarea tehnicilor de autoaparare? Ati putea sa descrieti cateva tehnici de Krav-Maga pentru incepatori?
As vrea si eu sa stiu daca kickboxing-ul in Pitesti are program sa fie de dimineata sambata sau duminica
Salut! Stie cineva cum mai e cu prezenta fizica pe stadioanele acum? Se mai poate intra pe stadion? Daca stie cine o ordonanta de guvern, m-ar ajuta un link.
Problema e următoarea. După un efort intens incep sa îmi iasă nodului de grăsime la un anumit timp, de când fac sala mi- au ieșit câțiva, pe brațe mai ales, actum am și pe picior, spate, ...? (mai mult)
Buna TPU, stiti cumva daca acesti adidasi sunt buni la alergare pe asfalt ( prin oras )? https://www.epantofi.ro/sneakers- puma- mapf1- drift- cat- delta- 306852- 02- p- black- mercedes- team- silver.html?snrai_campaign=vd2gzVmpPpiH&snrai_id=1e5e71cc-...? (mai mult)
Salut.te mai poți apuca de fotbal la 15 ani?(la modul de antrenamente ca așa am mai jucat) Sunt foarte tehnic și înalt. am 1, 84 Și încă o întrebare..mai merita sa te apuci de fotbal?
Salut tuturor O întrebare poate altora li se poate părea o întrebare penibilă dar fac sală de ceva timp și vă întreb pe voi în special pe cei care fac sală ați observat vreodată ca deși ...? (mai mult)
Salut TPU! Practic karate de 1 an si as vrea sa imi gasesc o sala unde as putea da la sac pentru stau la bloc si nu pot sa-mi pun sac daca stiti vreo sala prin Bucuresti sector 4-5 aa si am 13 ani
Buna! Vreau să mă apuc de exerciții fizice pentru tonifiere și doresc ca rația calorică să fie de 1300 calorii. Luând in vedere că eu nu mănânc decât o dată pe zi, maxim de 2 ori, considerați...? (mai mult)
Salut. Ce exercitii imi recomandati pentru a face rezistenta la urcari pe munte?
Buna, Ce sporturi recomandati pentru invatarea tehnicii de autoaparare? Ati putea sa descrieti cateva tehnici de autoaparare pentru incepatori?
Vă salut! Am o cutie de Bisterol de 750 mg de pe site- ul gym beam. Am citit in descriere despre el și fără sa ma gândesc foarte mult, l- am comandat. Nu sunt foarte informat și nu as vrea sa ...? (mai mult)
Unde pot găsi un loc cu bara de tractiuni, paralele etc in Rm Vâlcea?
Daca iau creatina monohidratata cu suc natural isi mai face efectu?
Cand este urmatorul meci de mma sau box la ce ora si pe ce program si între cine este meciul?
Este vreo sala de sport în Iași unde poți intra fără certificat verde?
Buna! E in regulă dacă în timp ce fac exercițiile fizice (slăbit, tonifiere), port "pe mine" acel scrub din sat de cafea și ulei de măsline? Mulțumesc.
Hey,karate shotokan,aș vrea niște păreri,avantaje și dezavantaje, care ar fi?
Salut,o grupă musculară trebuie antrenată o data sau de 2 ori pe săptămână?
Buna..stiti un site cu statistici pentru sorare.com/r/lukaz-1d86ef7c-c500-4f07-99a5-3e6c13d83b22 unde sa gasesc informatii la zi despre jucatori?
Salut, la un antrenament push e mai ok daca fac toate exercițiile de piept, după toate de umeri și toate de triceps sau e mai ok sa le amestec?
Bună tuturor! As vrea să- mi pot tonifia fesele, in general, mușchii din zona picioarelor! In zona abdomenului stau bine, nu mă pot plânge, dar de la abdomen în jos, nu e ceea ce îmi doresc....? (mai mult)
Am inceput sa iau creatina monohidratata de doua zile amestec cu apa foarte mult dar nu se dizolva/amesteca cu apa. Cu ce altceva pit sa iau creatina?
Bună știe cineva le ce oră are primul meci Simona halep la Australian open și în ce zi
Bună! am 14 ani și as vrea sa ma apuc de sala sa pun ceva masa musculara pana la vara. Credeti ca am acces la sala?
Slaut TPU! Am 15 ani de 1 luna impliniti In jur de 1 68 cm 55kg Vr sa pun masa musculara, dar din cate am inteles am nevoie de o dieta cu surplus de calorii deoarece sunt salbut, asa ca as dori sa...? (mai mult)
Salut TPU! Am 15 ani (de 1 luna impliniti) 55kg Aproximativ 1.70 cm Vreau sa cresc in masa musculara si am auzit ca atunci cand esti slab trebuie sa mananci mai mult si consistent pentru a reusi ...? (mai mult)
Buna seara! La 70 de kg de câteva zile am început sa fac acasă câte 30.40 de minute.6 7 km pe seara. Intreba mea este...ajuta bicicleta la zona abdomenului( am burta)?, țin și regim alimentar. ...? (mai mult)
Daca iau creatina nu mă mai pot numi natural? Daca iau creatina mă umflu și după câțiva ani pierd din forța? Și transpir repede? Sau dacă iau creatina îți ia din forța de acolo jos? Vreau răspunsuri...? (mai mult)
Este bun acest program? Am 18 ani. Luni: 4 ex de piept cu 3 de triceps Marți: 4 ex de spate cu 3 de biceps Miercuri: picioare obligatoriu (doar asa îți secreți cel mai mult testosteron in corp) ...? (mai mult)
Vinicius sau Mbappe?
Salut TPU! Am 15 ani si ma antrenez acasa cu greutatea corpului ( sa zicem calisthenics) As vrea sa ma antrenez pentru anduranta ( as vrea un timp mai lung, pentru ca imi place.) Bun. Ce idei imi puteti...? (mai mult)
Ce părere aveți de smartwatchul asta? Face și EKG am văzut. E bun? Mai are cineva acest ceas pentru monitorizarea sănătății? https://vreauchestii.ro/products/ceas- inteligent- pentru- monitorizarea-...? (mai mult)
Salut. am 14 ani, 50 kg, 1.70. oare ii ok sa ma apuc de sala?(sa nu ziceti ca o sa ma opresc din creștere ca nu e adevărat)
Hellooo:p de la cati carbohidrati incepi sa te "ingrasi"? mi- am facut niste calcule si zilnic mananc cam 100- 120g si nu ma ingras mai deloc, ba din contra, slabesc. e doar un mit ca daca mananci carbohidrati...? (mai mult)
La ce sport vă place mai mult să vă uitați/vizionați? Mie, patinaj. E absolut superb să le vezi pe fetele alea executând acele mișcări și îmbrăcate în acele costume. ❤❤
Am 12 și vreau sa ma las de fotbal, sunt de 2 ani jumate și m- am cam plictisit, sa ajung un fotbalist mare nu prea am șanse căci talent nu am. Părinții nu prea ar fi de acord dar m- au lăsat ...? (mai mult)
Salut, vineri nu pot merge la sala și duminica vreau pauza. Care antrenament e mai bun 1.Luni- Push(piept, umeri, triceps)- 3 exerciții/grupa Marți- Pull(biceps, spate, trapez)- 3 exerciții/grupa,...? (mai mult)
Bună TPU! În timpul loviturilor de departajare dintre Steaua București și Valencia, din 2005 mai exact, înainte de executarea ultimului penalty al Valenciei, de către fotbalistul Marco Di Vaio,...? (mai mult)
Salut TPU am facut vreo 5 luni de kickboxing si acum dupa o pauza de 2 ani m- am apucat de box si vreau sa- mi cumpar o pereche de manusi si habar nu am de la ce firma sa imi iau ba de la knockout ba de...? (mai mult)
Am 11 și vreau sa ma las de fotbal, sunt de 2 ani jumate și m- am cam plictisit, sa ajung un fotbalist mare nu prea am șanse căci talent nu am. Părinții nu prea ar fi de acord dar m- au lăsat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?