Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Buna TPU! Ce sport este mai greu, voleiul sau handbalul si din ce puncte de vedere?
Cand stii ca ai ajuns la limita genetica musculara? Mai exact cat de mare poate deveni un muschi, care-i maximul? Si poti rupe acea limita cu steroizi?
Salut! Pentru băieții care fac sala! Ati încercat vreunul trenbolone, d- bal sau tratament cu hgh? Am un tip la sala care baga trenbolone și arata top. Ceva păreri dacă ați încercat vreuna...? (mai mult)
Salut! Am achiziționat o proteza de box și i- am făcut mulajul(am lăsat- o la fiert 1minut jumate cum scria pe instrucțiuni), dar mulajul nu a ieșit tocmai cum trebuie. Dacă proteza cade când ...? (mai mult)
Salutare. Pot combina 4 antrenamente saptamanale de fiare Luni, Marti, Miercuri, Joi cu unul de box de circa o ora Sambata? Vreau sa stiu daca imi poate afecta intr- un fel sau nu progresul, sa imi incetineasca...? (mai mult)
E buna brățară asta fitness? Am văzut că are și EKG(electrocardiograma) O mai are cineva? https://vreauchestii.ro/......lor- vitale Eu mi- am comandat- o azi și doream să știu părerea...? (mai mult)
Buna. Zilele astea am inceput sa fac cate 30 de flotari, genuflexiuni si abdomene pe zi, peste vreo cateva luni se va vedea ceva imbunatatit la mine daca ma tin de aceste exercitii?
-Folositi vreo aplicatie pe telefonul mobil care sa va spuna ce exercitii fizice sa faceti?
Se poate aplica un pumn atât de rapid încat adversarul să nu îl simtă? ( în box)
A fost ceva mai terifiant pentru sport anul trecut decât Ioana Cosma comentând un meci de fotbal?
Vă salut cu respect, de ceva timp doresc sa obțin permisul de port armă, pentru mica mea pasiune pentru arme. Am tot deținut pistoale de tip air soft dar nu prea îmi satisfac placerea. Întrebarea...? (mai mult)
La ce mă poate ajuta legitimația în box? Ce beneficii am?
Este normal ca proteza sa cada cand o pun? (box)
Buna! Va rog să mă ajutați, am 17 ani și vreau să mă ingras câteva kilograme și nu reușesc. Totodată, vreau sa incep sa fac și exerciții fizice. Am văzut ca sunt proteine pentru îngrășare...? (mai mult)
Intrebare mai mult pentru fete: Am 19 ani si o sa ma apuc foarte curand de sala.In vestiar dusurile sunt la comun sau au separatoare, adica mai pe scurt, stau goala de fata cu celelalte? O sa am nevoie...? (mai mult)
As dori să comand un ceas fitness rezistent la apă. Nu este pentru a înota cu el, ci doar să fie rezistent la apa daca te speli pe mâini sau lucruri de genul. Am găsit un ceas fitness la un preț...? (mai mult)
De ce fac febră musculară după flotări la umeri și laterali? Fac sala și nu am asemenea dureri după exerciții
Buna, ce practicanti de kick avem pe aici? Aveti ceva recomandari pentru tibiere?
Salut este cineva care merge la sala (fitness) din Tecuci? Caut un partener care sa meargă cu mine ca îmi este urat sa merg singur de preferat sa nu fie mai mare de 18+
Salutare,pentru cunoscatorii de fotbal! La tribuna a 2 a sunt gazdele sau oaspetii?
Salut, am o problema, nu pot sa imi incord mușchi aia de la spate adica mușchi de lângă subraț sau cum li se mai zice "aripioare" pot sa imi incord acei mușchi doar in partea stângă, sunt la...? (mai mult)
Cum pot da burta jos. am 58 kg si 1.60. Am cam pus 3 colacei la numar. Ce ati urmat voi si a folosit? Abdomene? Alergat? dieta?
Cum îmi pot lucra muschii
Salut, am inaltimea de 1.67 la 17 ani si ma simt nașpa. Părinții mei sunt cam mici de statura. Tata 1.70 mama 1.52. Cum as putea creste macar câțiva cm?
Exista alimente bogate in proteine care nu conțin carbohidrați? In afara de ouă și carne
Salut! Am 13 ani și de la vară as vrea sa mă apuc de sala! Întrebarea este, mă vor primi acolo?
Daca intr-o zi mananc 200kcal si dupa fac miscare incat sa ard acele 200kcal, e ca si cand n-as fi mancat nimic? Stiu ca numarul asta e exagerat de mic
Ce parere aveti despre bratarile fitness, cat de precise sunt? Eu detin o bratara fitness pe care nu am dat multi bani, undeva la 150lei insa nu prea citeste bataiile inimii corect, de curiozitate am...? (mai mult)
Salut fratilor/Surorilor eu am o intrebare. Eu alerg destul de repede adică din cate imi aduc aminte i- am luat pe toti la alergat. Si traiesc in Germania ne- am mutat de acum 4- 5 ani si aici este...? (mai mult)
Lionel sau Cristiano? :)
Care este rostul handbalului?
Va salut si la multi ani! Voiam sa aflu ce părere aveți in legătură cu începerea handbalului de performanță în altă țară dar la vârsta de 18- 19 ani si care ar fi șansele? Am calitățile...? (mai mult)
Salut, am facut dirty bulking si am ajuns la 95 kg, mentionez ca iau si creatina, iar acum vreau sa imi incep cut- ul, intrebarea mea este daca are rost sa mai iau acum un izolat proteic sau sa iau...? (mai mult)
Pentru cei care consuma g fuel, ce arome recomandati? Ma gandeam sa-mi iau Faze
Stie cineva un site din Romania care ar putea sa trimita comenzi in afara tarii? Vreau sa- mi iau niste pantofi de alergat! Eu sunt in cipru si aici rar gasesti modelul pe care il vrei! De abia am gasit...? (mai mult)
Salut. Cum vi se par cei care merg pe o roata cu bicicleta? Mai ales la viteze mari? Eram la munte și a trecut un băiat cu peste 50 km/h pe o roată. a fost wow
Salut, Chelsea castiga azi derby-ul cu Liverpool?
A practicat sau practică cineva dintre voi taekwondo? Dacă da, cum vi se pare?
Salut, daca fac sala in cam 5 6 luni o sa se vada ceva rezultate? sunt slab si fac de 3 saptamani sala, sunt putin pompat in astea 3 saptamani exercitiile le fac corecte am program de la cineva, ma ...? (mai mult)
De unde pot cumpăra pahar din acela pentru shake-uri proteice? Gen exista în magazine sau doar online?
Fac bicicleta de o săptămână zilnic cel puțin câte o oră și nu am slăbit niciun gram, cat costa o liposuctie? Am 1.88 și 76 kg
Am 16 ani sunt fata și as vrea sa merg la sala, un antrenor personal la ce te poate ajuta?
Salut! Vreau sa ma apuc de kickboxing. Problema este ca momentan am aparat dentar si nu cred ca pot participa la antrenamente din cauza ca nu stiu daca pot pune gutierele. Eu as vrea sa stiu daca gutierele...? (mai mult)
Cati ani faci la facultatea de sport?
Daca fac sport pot manca un tort?
Exercitiile facute acasa (fara greutăți ca la sală) mă ajuta in vreun fel? Aloc cam 15 minute pe zi... nu stiu daca le fac degeaba sau nu, si stiu ca rezultatele se vor vedea după multe luni poate...? (mai mult)
Ce tot insista sa il puna pe boloni selectioner? de unde stie el ce fotbal mai e in Romania?
Salut, Chelsea mai are sanse sa castige campionatul in acest sezon?
Salut TPU! Am mai pus intrebarea dar nu am primit un raspuns concret inca. Stie cineva de unde as putea sa imi cumpar o bicicleta de tip street trial in Romania? In special INSPIRED. Dau fundita! (merge...? (mai mult)
Are rost sa urmezi o dieta keto daca bei multa apa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?