Salut, Chelsea mai are sanse sa castige campionatul in acest sezon?
Salut TPU! Am mai pus intrebarea dar nu am primit un raspuns concret inca. Stie cineva de unde as putea sa imi cumpar o bicicleta de tip street trial in Romania? In special INSPIRED. Dau fundita! (merge...? (mai mult)
Are rost sa urmezi o dieta keto daca bei multa apa?
Pentru fotbal, ce merita mai mult nike phantom sau nike vapor?
Buna! Ce ceaiuri pentru slăbit îmi recomandați? As vrea sa le pot cumpara de la farmacie, nu toate porcăriile de pe net și ceva care sa funcționeze, deci ce ceaiuri bune îmi recomandați? Si ce...? (mai mult)
Cum pot sări capra de sport mai sus? Eu sar la sport mereu si zic ca sar sus dar as vrea si mai sus in înălțime zic pentru ca am sărit o și la maxim si colegii mei radeau ziceau ca sunt broasca ...? (mai mult)
Cat inseamna 5 g de creatina? Nu stiu sa cantaresc
Salut TPU am 16 ani, am inceput cu sala si as dori sa incept sa iau creatina, am 1.77 si 63 kg. De crescut nu am mai crescut de cam 1 an jumate. Nu fumez deloc nu beau alcool deloc. Am experienta in...? (mai mult)
Salut TPU! Dați- mi și mie o idee de mesaj de urare de sărbători pentru echipa de fotbal favorită. Chiar nu- mi vine nicio idee momentan. Sunt oltean și țin cu Universitatea Craiova. Vă mulțumesc!...? (mai mult)
Salut TPU. Am primit bonus la Winner 20 lei Free Bet dar nu imi apare nicaieri, ce trebuie sa fac ca sa ii rulez? Sunt nou la aceasta platforma de pariuri.
Salut, m-am apucat de sala si vreau sa pun masa musculara ca sunt slabut, ceva retete? dau funda!
Fac sala de aproape 2 saptamani, si vreau sa ma tin pana in vara. vreau sa ma ingras, trebuie neaparat sa tin dieta sau pot manca orice la inceput?
Salutari! Unde pot inota, numai de placere, in Bucuresti la un pret decent? Adica fara sa fiu nevoit sa- mi fac abonament sau sa fie cu cursuri, etc. Am vazut ca la bazinul Dinamo exista varianta cu...? (mai mult)
Salut, daca mananc intr o zi 2600 calorii si a doua zi nu mananc nimic, se pune ca si cum am mancat 1300 calorii si totul revine la normal dupa sau nu merge asa? =))
Salut. Este ceva neinregula daca am o pozitie goofy pe snowboard? Adica daca merg cu piciorul drept in fata. Ps sunt dreptaci
Aveți idee dacă e nevoie de certificat verde pentru a merge la sala?
știe/face cineva patinaj artistic în București, în sau aproape de sectorul 2? de asemenea, credeți că mă lasă să încep cursurile chiar dacă am peste 10 ani? (nu vreau sa- mi dau varsta adevărată)....? (mai mult)
A devenit lumea obsedata de spate larg si steroizi? Nu e ca si cum mergeti la razboi si va bateti cu hoardele romane... Au devenit barbatii prea preocupati sa arate ca niste "barbati adevarati", fara ...? (mai mult)
Salut TPU! Am 15 ani, si nu sunt nici gras nici slab. Acum putin timp m- am apucat de calisthenics, si fac push pull legs, si mai fac si cardio. In legatura cu dieta. Nu sunt genul si nici nu siut...? (mai mult)
Salut. Desi eu sunt dreptaci atunci cand ma dau pe snowboard tin piciorul drept in fata in loc de cel stang. Stiu ca ar trebui sa fie invers... este vreo problema in legatura cu asta?
Ce spuneți, ia FCSB campionatul sezonul acesta?
Salut care ar avea o echipare mai buna avand in vedere raportul calitate- pret https://www.decathlon.ro/p/bicicleta- mtb- st- 540- 27- 5/_/R- p- 301097?mc=8529702&c=BEJ https://crossbike.ro/bicicleta-...? (mai mult)
Cine credeți că câștiga campionatul asta de fotbal CFR Cluj sau FCSB?
De ce fac febră musculară de la pedalat?
Buna TPU, ieri am plasat un bilet cu 2 meciuri la Superbet si faza e ca unul din 2 meciuri s- a amanat. Dinamo vs. Farul - 2+ (castigator) Lecce vs. Vicenza - 2+ (amanat) Si intrebarea mea ...? (mai mult)
Ce selectioner vine?
Salut am o trotineta electrica am căzut cu ea si nu mai virează dreapta maximi stie cineva ce trebuie sa fac trotineta se numește lexgo s8ligh-up
Sunt slăbănog și am ditamai burtoiul, parca mi se prelinge in jos? Ce sa fac
Ce transmisie e mai buna la biciclete. 1x9 sau 2x8.Care tine mai mult
Salut TPU! Sunt kickboxer si in timp ce loveam un scut pentru loviturile de picior, am inceput din senin sa am o durere in gamba, care tot persista. Sunt vreo 3 saptamani de cand o am, in general durerea...? (mai mult)
Am 1.78 și 70 de kg! As vrea sa fac bulk pana la 120 de kg! Recomandați creatina și alte suplimente? Dacă da, ce suplimente! Am 17 ani și fac sala de cam 1 an! Recent mi- a spus un baiat ca...? (mai mult)
Salutare! Pentru cei care fac sala! Eu am 2 metri și 5cm și 100 kg și port la tricou 2xl. Și am un prieten care face sala și are 1.88 și 135 de kg care poarta 4xl. Mi a arătat câteva poze dinainte...? (mai mult)
Salut! Am o intindere de tendon la mana. Fac sport (tractiuni, flotari si altele). Daca nu fac deloc sport in 2- 4 zile imi trece, dupa daca ma apuc sa fac 15 tractiuni ma doare rau. Cat sa stau fara...? (mai mult)
Mai exista site-uri de unde se pot cumpara pistoale cu bile de plastic? Ce site-uri recomandati?
Salut, acum recent de 4 zile m- am apucat de sala. am 16 ani 1.70 si 46kg si vreau sa ma ingras pentru ca sunt slab si fac cu un prieten care el stie, mananc pe zi dimineata cand ma trezesc ovaz cu lapte...? (mai mult)
Salut, am o intrebare pentru pentru cei ce fac sala. Fac sala de 1 luna si am o problema, obosesc total foarte repede.Sa va dau un exemplu: sa zicem ca lucrez biceps:incep antrenamentul, lucrez 10-...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Platinum Matrix8? E bun de ceva? Are afecte adverse?
Salut TPU. Banii câștigați din pariuri in ce trebuie investiți dacă în Biblie scrie că e un pacat că joci și că e o muncă necinstită? De exemplu dacă iei o mașină faci accidente sau un apartament...? (mai mult)
Salut TPU, cum sa te bati daca nu prea stii cum sa te bati? Cateva sfaturi pentru lovituri mai precise si mai rapide
Salut, in weekend nu pot să mă antrenez...ce antrenament e mai ok? 1.Luni- push a Marti- pull a Miercuri- Legs Joi- push b Vineri- Pull B 2.Luni- piept, triceps Marti- spate, biceps ...? (mai mult)
Salut, este ok antrenamentul? Luni- Push A(piept, triceps, umeri)- 3 exerciții /grupa Marti- pull A(biceps, spate trapez )- 3 ex spate, 3 biceps, 1, 5 trapez Miercuri- Legs Joi - Push B(aici ...? (mai mult)
Salut! Exista cumva vreo metoda sa fac facultatea de sport in format online(Chiar daca covidul va disparea si totul va reveni la normal)?
Ce părere aveți despre aceasta fata? https://instagram.com/kristinazavarski?utm_medium=copy_link Mie una personal îmi place de ea și cum se lucrează. As vrea sa știu după părerea voastră dacă...? (mai mult)
Bună ziua! Nu știți o sală de MMA prin apropierea jud. Botoșani sau Suceava? Dacă se poate si un nr. de telefon
Stie cineva de unde se pot cumpara tricourile oficiale verzi ale lui dinamo din acest sezon? am tot cautat si nu reusesc sa gasesc de niciun fel
Https://youtu.be/sjWVCIwVAIY Cum de reușesc acești oameni să- și păstreze echilibrul la asemenea înălțimi? Se antrenează de mici? Cum de nu- i prinde și arestează poliția? Cum își înving...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare pentru microbiști. De obicei la tribuna 2 stau suporterii gazdelor sau cei neutrii? Gen mi- am luat bilet la tribuna 2 pe Arena Naționala cu un prieten care tine cu echipa...? (mai mult)
Salut TPU vreau sa va cer o parere am 16 ani 1, 85 inaltime si 87 de kg, fac sala de 7 luni am avut si o luna pauza din cauza unei accidentari dar mi- am revenit Inainte sa ma apuc de sala aveam asa: ...? (mai mult)
Salut! Am 13 ani si fac calisthenics de 3 ani, adica de la 10, am 33 in Brate, patratele 4, umeri au deja forme, triceps am dar eu vreau sa ma apuc de sala, cand as putea sa ma duc la sala si ...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. Cum reușesc unele persoane sa scape efectiv de burtica, fără sa facă sport sau sa adopte vreo alimentație aparte. Am niște cunoștințe (fete) care într- adevăr,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!