Stie cineva un site din Romania care ar putea sa trimita comenzi in afara tarii? Vreau sa- mi iau niste pantofi de alergat! Eu sunt in cipru si aici rar gasesti modelul pe care il vrei! De abia am gasit...? (mai mult)
Salut. Cum vi se par cei care merg pe o roata cu bicicleta? Mai ales la viteze mari? Eram la munte și a trecut un băiat cu peste 50 km/h pe o roată. a fost wow
Salut, Chelsea castiga azi derby-ul cu Liverpool?
A practicat sau practică cineva dintre voi taekwondo? Dacă da, cum vi se pare?
Salut, daca fac sala in cam 5 6 luni o sa se vada ceva rezultate? sunt slab si fac de 3 saptamani sala, sunt putin pompat in astea 3 saptamani exercitiile le fac corecte am program de la cineva, ma ...? (mai mult)
De unde pot cumpăra pahar din acela pentru shake-uri proteice? Gen exista în magazine sau doar online?
Fac bicicleta de o săptămână zilnic cel puțin câte o oră și nu am slăbit niciun gram, cat costa o liposuctie? Am 1.88 și 76 kg
Am 16 ani sunt fata și as vrea sa merg la sala, un antrenor personal la ce te poate ajuta?
Salut! Vreau sa ma apuc de kickboxing. Problema este ca momentan am aparat dentar si nu cred ca pot participa la antrenamente din cauza ca nu stiu daca pot pune gutierele. Eu as vrea sa stiu daca gutierele...? (mai mult)
Cati ani faci la facultatea de sport?
Daca fac sport pot manca un tort?
Exercitiile facute acasa (fara greutăți ca la sală) mă ajuta in vreun fel? Aloc cam 15 minute pe zi... nu stiu daca le fac degeaba sau nu, si stiu ca rezultatele se vor vedea după multe luni poate...? (mai mult)
Ce tot insista sa il puna pe boloni selectioner? de unde stie el ce fotbal mai e in Romania?
Salut, Chelsea mai are sanse sa castige campionatul in acest sezon?
Salut TPU! Am mai pus intrebarea dar nu am primit un raspuns concret inca. Stie cineva de unde as putea sa imi cumpar o bicicleta de tip street trial in Romania? In special INSPIRED. Dau fundita! (merge...? (mai mult)
Are rost sa urmezi o dieta keto daca bei multa apa?
Pentru fotbal, ce merita mai mult nike phantom sau nike vapor?
Buna! Ce ceaiuri pentru slăbit îmi recomandați? As vrea sa le pot cumpara de la farmacie, nu toate porcăriile de pe net și ceva care sa funcționeze, deci ce ceaiuri bune îmi recomandați? Si ce...? (mai mult)
Cum pot sări capra de sport mai sus? Eu sar la sport mereu si zic ca sar sus dar as vrea si mai sus in înălțime zic pentru ca am sărit o și la maxim si colegii mei radeau ziceau ca sunt broasca ...? (mai mult)
Cat inseamna 5 g de creatina? Nu stiu sa cantaresc
Salut TPU am 16 ani, am inceput cu sala si as dori sa incept sa iau creatina, am 1.77 si 63 kg. De crescut nu am mai crescut de cam 1 an jumate. Nu fumez deloc nu beau alcool deloc. Am experienta in...? (mai mult)
Salut TPU! Dați- mi și mie o idee de mesaj de urare de sărbători pentru echipa de fotbal favorită. Chiar nu- mi vine nicio idee momentan. Sunt oltean și țin cu Universitatea Craiova. Vă mulțumesc!...? (mai mult)
Salut TPU. Am primit bonus la Winner 20 lei Free Bet dar nu imi apare nicaieri, ce trebuie sa fac ca sa ii rulez? Sunt nou la aceasta platforma de pariuri.
Salut, m-am apucat de sala si vreau sa pun masa musculara ca sunt slabut, ceva retete? dau funda!
Fac sala de aproape 2 saptamani, si vreau sa ma tin pana in vara. vreau sa ma ingras, trebuie neaparat sa tin dieta sau pot manca orice la inceput?
Salutari! Unde pot inota, numai de placere, in Bucuresti la un pret decent? Adica fara sa fiu nevoit sa- mi fac abonament sau sa fie cu cursuri, etc. Am vazut ca la bazinul Dinamo exista varianta cu...? (mai mult)
Salut, daca mananc intr o zi 2600 calorii si a doua zi nu mananc nimic, se pune ca si cum am mancat 1300 calorii si totul revine la normal dupa sau nu merge asa? =))
Salut. Este ceva neinregula daca am o pozitie goofy pe snowboard? Adica daca merg cu piciorul drept in fata. Ps sunt dreptaci
Aveți idee dacă e nevoie de certificat verde pentru a merge la sala?
știe/face cineva patinaj artistic în București, în sau aproape de sectorul 2? de asemenea, credeți că mă lasă să încep cursurile chiar dacă am peste 10 ani? (nu vreau sa- mi dau varsta adevărată)....? (mai mult)
A devenit lumea obsedata de spate larg si steroizi? Nu e ca si cum mergeti la razboi si va bateti cu hoardele romane... Au devenit barbatii prea preocupati sa arate ca niste "barbati adevarati", fara ...? (mai mult)
Salut TPU! Am 15 ani, si nu sunt nici gras nici slab. Acum putin timp m- am apucat de calisthenics, si fac push pull legs, si mai fac si cardio. In legatura cu dieta. Nu sunt genul si nici nu siut...? (mai mult)
Salut. Desi eu sunt dreptaci atunci cand ma dau pe snowboard tin piciorul drept in fata in loc de cel stang. Stiu ca ar trebui sa fie invers... este vreo problema in legatura cu asta?
Ce spuneți, ia FCSB campionatul sezonul acesta?
Salut care ar avea o echipare mai buna avand in vedere raportul calitate- pret https://www.decathlon.ro/p/bicicleta- mtb- st- 540- 27- 5/_/R- p- 301097?mc=8529702&c=BEJ https://crossbike.ro/bicicleta-...? (mai mult)
Cine credeți că câștiga campionatul asta de fotbal CFR Cluj sau FCSB?
De ce fac febră musculară de la pedalat?
Buna TPU, ieri am plasat un bilet cu 2 meciuri la Superbet si faza e ca unul din 2 meciuri s- a amanat. Dinamo vs. Farul - 2+ (castigator) Lecce vs. Vicenza - 2+ (amanat) Si intrebarea mea ...? (mai mult)
Ce selectioner vine?
Salut am o trotineta electrica am căzut cu ea si nu mai virează dreapta maximi stie cineva ce trebuie sa fac trotineta se numește lexgo s8ligh-up
Sunt slăbănog și am ditamai burtoiul, parca mi se prelinge in jos? Ce sa fac
Ce transmisie e mai buna la biciclete. 1x9 sau 2x8.Care tine mai mult
Salut TPU! Sunt kickboxer si in timp ce loveam un scut pentru loviturile de picior, am inceput din senin sa am o durere in gamba, care tot persista. Sunt vreo 3 saptamani de cand o am, in general durerea...? (mai mult)
Am 1.78 și 70 de kg! As vrea sa fac bulk pana la 120 de kg! Recomandați creatina și alte suplimente? Dacă da, ce suplimente! Am 17 ani și fac sala de cam 1 an! Recent mi- a spus un baiat ca...? (mai mult)
Salutare! Pentru cei care fac sala! Eu am 2 metri și 5cm și 100 kg și port la tricou 2xl. Și am un prieten care face sala și are 1.88 și 135 de kg care poarta 4xl. Mi a arătat câteva poze dinainte...? (mai mult)
Salut! Am o intindere de tendon la mana. Fac sport (tractiuni, flotari si altele). Daca nu fac deloc sport in 2- 4 zile imi trece, dupa daca ma apuc sa fac 15 tractiuni ma doare rau. Cat sa stau fara...? (mai mult)
Mai exista site-uri de unde se pot cumpara pistoale cu bile de plastic? Ce site-uri recomandati?
Salut, acum recent de 4 zile m- am apucat de sala. am 16 ani 1.70 si 46kg si vreau sa ma ingras pentru ca sunt slab si fac cu un prieten care el stie, mananc pe zi dimineata cand ma trezesc ovaz cu lapte...? (mai mult)
Salut, am o intrebare pentru pentru cei ce fac sala. Fac sala de 1 luna si am o problema, obosesc total foarte repede.Sa va dau un exemplu: sa zicem ca lucrez biceps:incep antrenamentul, lucrez 10-...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Platinum Matrix8? E bun de ceva? Are afecte adverse?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?