Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU, nu inteleg de ce nu ma îngraș, am 17 ani 56 de kg și 1.65 înălțime cam de 2 luni am inceput sa ma antrenez acasa cu greutăți și sa mananc zilnic peste 2.600 calorii pentru a ma îngrășa..ieri...? (mai mult)
Salut. Are cineva sau stie de unde as putea descarca/cumpara manuale de nutritie si instructor fitness(in special cele de ABC fitness dar nu numai)? Multumesc anticipat!
Dați- mi și mie niște idei de sporturi olimpice de care considerați ca merita sa va apucați. Îmi doresc sa ma apuc de un sport și sa îl performez, dar nu sporturi care nu se mai pot practica la...? (mai mult)
Sa ii fie rușine lui Van Damme cu ultimele apariții, as vrea sa uit toate filmele cu el pe care le-am văzut. Ce a pățit?
Salut, am si eu o intrebare legata de sala si alimentatie. Am observat multi la sala si multi amici de ai mei care fac antrenamente acasa ca ei nu isi calculeaza caloriile si mananca cat le cere corpul,...? (mai mult)
Buna TPU, daca ma apuc de sala si vreau sa îmi lucrez doar fundul si picioarele voi scadea din greutate, gen o sa slabesc? Sau slabesc doar daca țin regim sau fac anumite exerciții pentru slabit? ...? (mai mult)
Bună, pentru exercitiile de mărire a fundului există o limită de vârstă, adică au voie si fetele de 13-14 ani să le facă? Întreb pentru verişoara mea mai mică. Dau fundă
Salut! Am aceasta pereche de adidasi https://imgur.com/a/2UNpXhn (Nike Dunk High Premium SB – Flash Pack) cumparata recent de la un tip cu un pret destul de bun! Problema ar fi urmatoarea, perechea ...? (mai mult)
Cum pot să fac mai multe tracțiuni? Pot face doar 4-5 și aș vrea să ajung să fac 20.
Ce exerciții pentru triceps recomandați?
Omul bea și fumează, ia steroizi.In schimb, un cal nu face asta. De ce este omul considerat mai deștept decât un cal?
Desi fac sala nu mi se vad venele pe maini. Whyyyyyyyy, nu wheyyyyy?
Proteinele beef sunt facute din gelatina hidrolizata?
Buna, vreau sa merg la sala pentru a lucra in special in partea inferioara gen picioare si fund si stiu ca cel mai bun antrenament este acela cu greutati, insa nu stiu cum ar trebui sa fac asta fara ...? (mai mult)
Bună, ce bicicletă recomandați pentru livrări?
O listă IPTV M3u cu canale italiene inclusiv serie A Tim și Sky sport să pot vedea meciuri din serie a? Eu sunt în Italia acum
Bună TPU,vreau și eu să știu ce înseamnă,, bate trei" la handbal.
Salut, diseara joaca Man. Utd cu Arsenal si am de gand sa pariez 50 lei ca Man. Utd se va impune in seara asta. Ce ziceti e bine sa pariez pe Man. Utd? Arsenal cand a dat de echipe ca Chelsea, Man....? (mai mult)
Salut,la 14 ani ai voie sa iti faci abonament și sa mergi la sala(la worldclass)?
Știe cineva o sala de fitness în IASI cu abonament pe o luna de 90- 100 de lei (la studenți) stiu ca studenții și elevii au o reducere? Numele sălii(sau mai multe ar fi bine) și o locație dacă...? (mai mult)
Dupa ce imi dau seama ca o bicicleta are frana hidraulica?
Am si eu o intrebare pentru jucatorii de Nba. Daca cumpar de pe g2a Nba 2k21 mamba forever pentru steam primesc si versiunea "current gen" sau nu?
Ce exercitii pot sa fac pentru a sări mai bine? Vineri dau proba finala. Trebuie sa sar in lungime (1, 65) de pe loc. Si am sarituri si la banca de gimnastica, cam 18 repetari. Ma uit in jos si simt...? (mai mult)
Salut TPU azi ma gandeam sa ma apuc sa fac exercittii acasa am gantere de 20 kg fiecare si ziceam sa imi iau creatina si sa trag tare ce parere aveti pot creste la fel de bine ca si la sala? PS mi- e greu...? (mai mult)
Buna TPU, cum sa nu imi fie frica de minge? Joc handball si sunt la poarta dar de fiecare data sunt lovit in fata si ma feresc câteodată de minge sa nu fiu lovit, aveti solutii sa nu ma tem sau ceva...? (mai mult)
Salut. Știe cine dacă s- au deschis sau când se vor deschide sălile sau sa pot merge la antrenamente de kick? La mine in oraș incidența e de 2, ma refer pentru nevaccinați, va rog fără comentarii...? (mai mult)
Pe ce post si la ce ora se va televiza decernarea balonului de aur? FUNDA
Salut! Daca practic calistenics si nu mananc ce vreau, in afara de suc si cipsuri, voi creste in masa musculara? Ce parerea aveti?
Salut TPU, cine e din Galati, sunt nou in oras pentru un timp, ce sali de sport sunt in zona micro 19? Aproape de Auchan stau, am cautat pe google dar imi da departe ...mersi
Ce sport poți să faci în casa? Bicicleta medicinala e bine? Cat timp pe zi e ok?
Fac sală de ceva timp și aș vrea să iau niște pre workout- uri dar nu- mi plac fiindcă conțin cafeină. Știu că oferă energie și alte lucruri dar pentru ai mei 15 ani nu consider a fi necesar...? (mai mult)
Câte tracțiuni corecte puteți face într-o serie?
Cam cate kg as slabi intr o luna cu 500-1000 calorii, mentionez ca mananc max 1000 calorii de 2 saptamani si as vrea sa stiu cam cate kg as slabi intr o luna, am 14 ani 187cm si 81kg
Salut, am o intrebare pentru cei care mai jucati la pariuri. Am cumparat un bilet de pe un site englez de pariuri, foarte bun, si vreau o parere?(nu ma deranjeaza daca il pune cineva) Monaco - Asvel...? (mai mult)
Hei! Ce gantere reglabile recomandați?
Salut TPU, fac sala de ceva timp si am masa musculara dar nu si forta, asa ca as dori sa va intreb. Pt forta trebuie crescut numarul de repetari sau greutatea? Sau ceva exemple. mersi
Testosterol sau T- Steron sunt steroizi? Am vazut ca sunt capsule si cica ar fi naturali. Am 18 ani, fac sala si as vrea sa- mi cresc mai rapid masa musculara, dar nu vreau sa iau steroizi, ci testosteron...? (mai mult)
Draga TPU. Azi dau proba de forta la sport. Trebuie sa fac cate 3 exercitii pentru 2 grupe musculare si nu stiu ce sa fac. Ce imi recomandati?
Știți de unde se poate cumpăra un sketeboard bun in Cluj? Ca alea de decathlon nu sunt bune :)
Salut! M- am reapucat recent de sala după o pauza de 3 luni! Fac sala de când aveam 15 ani, acum am 17! Am 1.78 și 90 de kg! Credeți că ar trebui sa iau creatina? Ce face creatina? Alte suplimente...? (mai mult)
Salut, am 21 ani si 64 kilograme. Fac deadlift cu 70 kg. Cand ar trebui sa incep sa port curea la brau? Ca mi-e frica sa nu fac hernie sau altceva… Multumesc
Salutare, Fac sala de aproximativ 6 luni in care de cand am inceput am fost pe bulk(surplus caloric) mancam aproximativ 3000 calorii iar pana acum nu am crescut aproape deloc chiar daca am ajuns de la...? (mai mult)
Am început să fac câte 200 de flotări în fiecare zi, primele 10 zile nu am avut nimic, numai un pic de febră, dar acum a început să mă doară antebrațul doar la o mână, ce este de făcut?
Salut TPU, am 14 ani 1, 70 si 62 de kg, acum intrebarea mea ar fi, cate grame de proteine ar trebui sa consum pentru a creste in masa(tin sa mentionez ca nu am un antrenament f.solicitant? (DAU...? (mai mult)
Cum sa-mi repar o minge cu lapte, nu e sparta foarte rau, va rog sa fiti putin mai expliciti?
Am 15 ani. Daca practic calisthenics si nu am un program strict de masa, adica mananc mancaruri doar sanatoase, dar fac si mult sport, (adica exercitii calisthenice push, pull, legs.), o sa fie ...? (mai mult)
TPU credeti ca la 14 ani 1, 70 si 62 kg este ok sa mananc 2500 kcal pentru a creste in masa musculara, sau e mult?
Salut TPU, eu recent m- am apucat de exercitii acasa, adica doar flotari si inca cateva, intrebarea mea este daca fac acest antrenament care momentan dureaza doar 15 minute, este necesar sa iau zile...? (mai mult)
Dacă am aparat dentar (fix) pot sa practic boxul? Sa fac sparring și sa particip la meciuri?
Salut, anul viitor in vara as vrea sa merg cu bicicleta la munte. Eu am un devron riddle, credeti ca pot face macar fairy trail cu el? (La sinaia) Si daca nu, ce modificari trebuie sa ii aduc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!