Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Îmi puteți recomanda o bicicleta bună între 1000-2000 lei? Dai funda!
Salut! Am cifoza si lordoza dar in acelasi timp sunt pasionat de fitness, iubesc sa merg la sala. Ce as putea face sa scap de aceste doua curburi deoarece sunt destul de evidente? Am 17 ani va rog sa ...? (mai mult)
Recent am cumpărat niște mansoane pentru bicicleta. De când le-am cumpărat pana acum se învârt mereu. Ce as putea face? Dau funda!
Este păcat practicarea sportului de contact, gen lupte?
Câte zile pe săptămână vă antrenați?
Salut, ce bicicleta sau trotineta electrica îmi puteți recomanda, una buna și solida și nu prea scumpa?
Vreau sa ma apuc de fotbal la un club ceva (sa fac ceva profesionist). Acum intrebarea mea este daca mai credeti ca ma pot apuca avand in vedere ca am aproape 15 ani si nu sunt ca altii care au fost la...? (mai mult)
Niste adidasi pentru baschet pot fi folositi si la volei in sala?
La ce club de box/kickbox ati fost voi? Si ce preturi aveau?
Ce înseamnă bulking, ce trebuie sa mananc? Am voie clipsuri, dulciuri, fast food?
Niste adidasi buni pentru volei/baschet, sa ii pot folosi si afara nu numai in sala, sa nu fie peste 350 de lei!
Salut! Ce bicicleta full suspension/hardtail imi recomantati pentru pretul de 2500-3500 lei? Daca se poate ceva cu furca de 120mm
Pot consuma creatina sau alte sumplimente de la 16 ani?
In cam cat timp poti scapa de burta? Din ce am inteles, nu e asa usor! Tin sa mentionez ca la sala nu ma pot duce din cauza drumului foarte lung + alte probleme, insa sunt dispusa acasa sa fac exerciții...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de o parere! Am 17 ani, 1.82 si 80 de kg. Acum 6 luni m- am apucat de sala si astea sunt rezultatele mele. Impins la piept de la 30 la 70 kg, indreptari de la 60 la 100 si genoflexiuni...? (mai mult)
A fost vreodata Lennox Lewis vreodata campion mondial pe o perioada indelungata?
Dragi băieți/bărbați, de ce unii dintre voi, atunci când mergeți la sală și începeți să dezvoltați ceva mușchi, simțiți nevoia să postați pe rețelele de socializare poze cu voi la ...? (mai mult)
Salut, fac sport de 3 ori pe săptămâna acasa cu gantere de 10 kg, iau și suplimente (pudra proteica) de fiecare data dupa antrenament. Întrebarea mea este oare sa le iau in fiecare zi sau doar dupa...? (mai mult)
Este ok daca iau acest supliment alimentar la 15 ani https://www.myprotein.ro/sports- nutrition/amestec- pentru- crestere- in- greutate/10529988.html?affil=thggpsad&switchcurrency=RON&shippingcountry=RO&variation=12458077&thg_ppc_campaign=71700000087392024&product_id=12458077&gclid=CjwKCAiAp8iMBhAqE
Salut. Cat este recomandat sa alerge un om daca se apuca de slabit, cu obezitate dar mica, pentru prima sa sedinta de alergat? 125kg sport n-a mai facut de 10-15 ani.
Salut, am si eu nevoie de niște sfaturi referitoare la masa musculară si sport. Momentan sunt in deficit caloric aștept sa ajung la un nr de kg in care sa fiu si definit, ma antrenez, gantere, haltere,...? (mai mult)
Cross grx9 sau Cross tractation sl5 Aș vrea să achiziționez o bicicletă tip MTB cu suma de 2000lei + - .Am ajuns la concluzia că in acest preț doar sl5 si grx9 oferă o calitate maximă (in raport...? (mai mult)
Salutare! Exista vreun site unde as putea sa urmaresc meciuri de volei live? In special cele din Japonia (v. league).
Salut.Am si eu o intrebare si anume.Fac livrari la FoodPanda dar voi face la Glovo deoarece am auzit ca o sa dispara FoodPanda si voi face la Glovo cu o bicicleta MTB non- electrica cam 8- 10 ore zilnic...? (mai mult)
Salut, practic antrenamente la sala, de cateva zile mi- a aparut o vergetura undeva intre deltoid si pieptul mare in aproprierea subratului, stiu ca ele afrecteaza doar estetic, exista vreo solutie...? (mai mult)
Salutare comunitate, cunoaste cineva vreo cladire parasita/ruina in Brasov unde se pot desfasura niste activitati de antrenament airsoft? Multumesc!
Dacă am avut un act sexual cu o persoana eu fiind băiat și in câteva zile am o competiție mi se va irosi pregatirea și dacă continui sa ma pregătesc in următoarele zile o sa pot avea aceiasi pregătire...? (mai mult)
Cam cate flotari trebuie sa fac pe zi ca sa mi se dezvolte bratele si pieptul?
Salutare vreau sa va intreb daca cunoaste cineva cum pot vedea meciul deseara dintre Romania si Islanda? ma refer pe telefon pe ce site este ok?
Cum pot învăța să fac flotări? Știu că pare ciudat dar am nevoie pentru mâine la sport...
Salutare. Ce spuneți o învinge azi România pe Islanda? Acesta este ultimul meci sau mai avem unul în deplasare cu Liechtenstein? Cu cine credeți ca vom pica la baraj? Hai România!
Salut TPU! Am 15 ani, si practic calisthenics. De ex, eu mananc doar alimente sanatoase, ( fructe si legume, carne de pui, porc, peste, mananc si multe lactate, etc.) si daca mananc aceste alimente,...? (mai mult)
Știe cineva dacă în Galați se poate face facultatea de educație fizica și sport la distanță?
Cum poti creste in masa musculara daca nu ai greutati mari? Eu nu sunt vaccinata si nu mai pot merge la sala (multumesc celor care "au vrut sa faca bine", s- a ajuns la efectul invers, mergand la sala...? (mai mult)
Salut, ce trebuie sa mananc ca să cresc în masa musculara, nu vreau pătrățele
Practic un antrenament de construcție a masei musculare și se observă o schimbare la fizicul meu, adică pectorali și vene puțin mai conturate, iar la picioare se observă puțin mușchii. Întrebarea...? (mai mult)
Sunt foarte slab la fotbal. Ce aș putea să fac ca să devin mai bun? Cum trebuie să dau cu piciorul pentru a da drept, cu siretul, spițul sau latul? Care este cel mai ușor de învățat dribling? ...? (mai mult)
Merita sa folosesti o brățară fitness? Eu mi-am cumpărat recent una
Bună TPU! Îmi poate zice cineva ce trebuie să știi pentru examenul de grad de la centura albă? (Karate Kyokushin)
Salut! Ce echipament îmi recomandați pentru sală? Curea + benzi pentru încheieturi. De la ce firmă, care sunt mai bune. Aș vrea să- mi iau ceva maxim 150 centura + benzile pentru încheietură....? (mai mult)
Ce este mai important dintre Cardio si Ridicarea greutatilor?
Se poate intra in sala doar cu certificat verde sau si cu dovada ca ai avut covid19 si ai anticorpi?
Bro split sau push pull legs?
De pe ce site pot sa iau o banda de alergat silentioasa foarte buna?
Salut,la antrenamentul push pull legs de 2 ori pe săptămână,cate exerciții sunt necesare la UN antrenament pentru fiecare grupă, fiecare grupă fiind antrenată de 2 ori pe săptămână?
Salut! Am o intrebare pentru cei care se pricep la biciclete. Vreau sa- mi cumpar o bicicleta bmx sa o folosesc pentru a ma duce pana la munca si inapoi, eventual plimbari. Ma gandeam la bicicleta asta:...? (mai mult)
Buna! As vrea sa ma inscriu la cursuri de baschet intrucat de ceva timp am realizat cat de mult imi place acest sport. Intrebarea mea este: stiti unde as putea sa merg (in Bucuresti) avand in vedere ca...? (mai mult)
Salut, folosesc push pull legs de 2 ori pe săptămână, cate exerciții sunt necesare pentru fiecare grupă la un antrenament (4 serii ×10 repetări /exercițiu)?
Cine imi poate spune ce tip de creatina(p. S am văzut ca era monohidratata si cred ca e de mai multe feluri) care ajuta la creșterea musculară?
Salut, care este faza la fotbal cu suspendarea in functie de cartonase galbene? Cum se acorda aceasta suspendare? Si cum poate scapa un jucator care este in pericol de suspendare? Va intreb din curiozitate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!