Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU! Pentru ca nu pot face multe tractiuni, am inceput sa fac un workout special pentru asta, si in timpul cand il fac, ma dor antebratele... Dc?
Salut TPU! Eu in curte am o bara mai inalta, si am inceput sa fac tractiuni...Dar eu pe o parte nu am gard, si e plasa.Iar cate o data lumea ma vede, si eu ma jenez, si renunt... Si ce ziceti sa fac,...? (mai mult)
Salut stie cineva ce trebuie sa faci ( ceva studii? ) pentru a deveni scouter la o echipa de fotbal?
Salut. Cineva din Sibiu care vrea sa joace tenis de camp?)) Mesaj pe insta la florin2.3_
Salut! Daca fac exerciții cu gantera (flexii zottman si flexii hammer), flotari si tractiuni imi va afecta cumva creșterea? Adica daca nu pun o greutate mare si pun o greutate pe care o pot duce fara...? (mai mult)
Păreri despre Calisthenics?
Salut! Cum e mai bine sa dai, ca sa prinzi mai multa forta in sut... 1.Cu siretul (adica mergi drept inspre minge si tii varful in jos si lovesti cu siretul) 2. Sau cu cea mai tare...? (mai mult)
Salut, știe cineva vreo sală de box în Cluj? De preferat să nu fie vaccin obligatoriu. Am făcut box aproape un an, dar m-am lăsat deoarece s-a introdus în săli prostia cu vaccinele
Cum imi pot incorda abdomenul? Adica mi se vad muschii de sus, dar pe aceia de jos nu stiu cum sa ii incord, cum sa ii incordez?:))
Antrenament: - Luni- Push(piept, triceps, umeri) - Marti- Pull(biceps, spate, trapez) - Miercuri- Legs(picioare)+ antebrat - Joi- Push(piept, triceps, umeri) - Vineri- Pull(biceps, spate, trapez) ...? (mai mult)
Salut,sunt suficiente 6 exerciții a câte 4 serii×10 repetări pentru fiecare grupă musculară pe săptămână? (Fiecare grupă fii d antrenată de 2 ori pe săptămână-ppl-)
Salut,este necesar și antrenamentul pentru antebraț? Deoarece am văzut că mulți nu prea îl fac..
Ce mușchi lucrezi daca ridici ceva greu din picioare încât te lași pe spate puțin de greu ce e? Făceam la sala însă acum cu obligativitatea vaccinului pentru cei care intra nu ma mai duc
Lucrează vreun mușchi bicicleta fitness? Mă refer la cele normale de până în 800 Ron care nu au trepte de greutate vizibile precum cele super scumpe gen Matrix
Am și eu o întrebare pentru cei care practica kickboxing din Iași. Care e cea mai buna sala de acest gen? Ca as vrea sa ma înscriu la una din ele?
Salut! Am 15 ani si vreau sa ma apuc de calisthenics si am inceput sa fac exercitii Push Pull Legs si sunt pe bulk si as vrea sa raman o perioada... Am doua intrebari... 1. Daca sunt le bulk, afecteaza...? (mai mult)
Daca am o bicicleta cu suspensie doar pe fata, se poate pune cumva si pe mijloc, sau doar din fabrica poate veni cu suspensie si pe mijloc?
De la cati ani se poate lua creatina si proteine?
Caut sa ma inscriu la orice fel de sport, tin sa mentionez ca am 16 ani si sunt din Bucuresti. Astept orice raspuns si unde as putea sa ma inscriu(repet, nu am preferinte, poate fi orice de la sporturi...? (mai mult)
Pot juca la echipa de rugby a liceului Dinicu Golescu fără a fi elev la acel liceu?
Salutare! As vrea sa fac si eu o schimbare am 17 ani 1, 90m inaltime si 58 kg ce exercitii imi recomandati sa fac pentru tot corpul, un program ceva ca banii sa merg la sala nu am? M- am saturat de...? (mai mult)
Salut, am cautat pe internet un program de antrenament cu greutatea corpului(calisthenics) dar nu gasesc ceva concret, nu stiu ce sa fac, pot face undeva la 35 flotari 10 tractiuni, daca ma poate ajuta...? (mai mult)
Niste exercitii foarte bune (cu gantere) pentru muschii din zona coastelor si a trapezului?
Mi- am facut un bilet la Superbet, cu meciuri numai din Premier League. Leicester vs. Arsenal - 1 Manchester City vs. Crystal Palace - 2 Newcastle vs. Chelsea - 2 Ce credeti imi va iesi...? (mai mult)
Daca ma prefac ca dau in sacu de box prin casa (dand in aer) pana obosesc si pana ma fac fleasca, slabesc? se ard bine calorii asa?
Salut TPU, Vreau sa-mi cumpar un pistol airsoft la 100 si ceva de lei dar nu stiu unde pot trace cu el, cel putin in Bucuresti sector 3 nu am gasit, ma poate ajuta cineva?
Am primit bonus 25 lei la Winner si intrebarea este cati bani trebuie sa rulez ca sa ii pot transforma in bani reali si cate zile e valabil bonusul? Sa raspunda doar cei care au cont la Winner.
Prafurile alea de proteine chiar țin de foame?
Salut,am 14 ani 1, 78 si 55 kg fac niste antrenamente acasa pentru muschii si se vad niste schimbari cum as putea sa ma ingras mai mult?
Cate kalorii trebuie sa mananc ca sa cresc în masa musculara?
Ce se întâmplă dacă pedalezi cu mâinile?
Este normal ca rotile skateboardului sa atinga (deck-ul) placa in timpul curbelor mai stranse?
Ce sa fac ca sa fiu mai bun la fotbal? Joc bine dar vreau atacant, mai bine ca sunt si portar. Vreo soluție? Stiu sa fac elastico, braziliana învățată de la părinți si ruleta foarte bine sa o ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Ai voie sa joci fotbal sau e vreo restrictie? Vreau sa ma duc maine la fotbal si nu stiu daca am voie (Pitesti).
Salut TPU! Ce rol au acei copii ce stau in fața fotbaliștilor când incepe meciul?:)
Salut. Știe cineva ce săli de box pot găsi prin Constanța? M-ar ajuta fiecare răspuns. Dau fundă.
Salut,cu ce e cel mai ok sa incepi la antrenamentul pull? Biceps, spate sau trapez?
Salut,la antrenamentul push cu ce e cel mai ok sa incepi și să continui? Piept,triceps, umeri
Salut,ajung 6 exerciții pe săptămână pentru fiecare grupă musculară, 1 exercițiu a câte 4 serii×10 repetări?
Salut TPU! Am 15 ani si as vrea sa ma apuc de calisthenics. Intrebarea e asta. Daca mananc normal (salam, crenvurti, napolitane) / (fara chipsuri, sucuri si alte prostii), si fac Push Pull Legs, ...? (mai mult)
Salut TPU, de ceva timp am inceput sa fac flotari aprox 2- 3 luni (pe la inceput nu prea faceam) puteam sa fac cate o serie de 33 dupa ce am facut flotari un timp, dar acum nu am mai facut flotari aprox...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o bicicleta mtb si o transmisie 1x8 si de fiecare data cand sar sau dau scari imi cade lantul. Precizez ca l-am scurtat destul, ma ajutati sa rezolv? Ofer FUNDA
Salutare! Care este diferenta dintre schiurile de copii si cele de adulti? M-ar interesa sa stiu daca un adult cu o statura redusa (168 cm si 56 kg) ar putea folosi niste schiuri de copil de 150cm.
Are cineva aparatul VibroShaper? Ați slăbit cu el?
Salut tuturor. O întrebare foarte simplă. Voi ce ați alege? Să creșteți în masă musculară fără să adăugați grăsime adică mai specific lean muscle sau ați prefera bulk dar aici mă...? (mai mult)
Cum se cheama chestia aceea la bicicleta, langa roata din spate care, daca o misti cu piciorul, bicicleta se sprijina in ea?
Buna TPU! As vrea sa- mi iau si eu un suport pentru telefon care se ataseaza la bicicleta. Puteti sa imi recomandati un suport bun, sa nu am emotii ca telefonul va cadea, avand in vedere ca merg offroad...? (mai mult)
Pe timpul asta de carantina /pandemie, ce credeți mai pot sa merg la sala de fitness fără să mă vaccinez?; ( As dori mult sa mă țin de sala daca tot m- am apucat și îmi place, vreau sa am și...? (mai mult)
Cine a fost pe CAMP NOU BARCELONA SPANIA? Este asa WOW stadionul cum se spune de povestit nepoților!?
Din cei care pariază la Pariuri Sportive cati la suta credeți ca pierd și cati la suta credeți ca castiga!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!