Pe timpul asta de carantina /pandemie, ce credeți mai pot sa merg la sala de fitness fără să mă vaccinez?; ( As dori mult sa mă țin de sala daca tot m- am apucat și îmi place, vreau sa am și...? (mai mult)
Cine a fost pe CAMP NOU BARCELONA SPANIA? Este asa WOW stadionul cum se spune de povestit nepoților!?
Din cei care pariază la Pariuri Sportive cati la suta credeți ca pierd și cati la suta credeți ca castiga!?
Hello, Aveți cumva un cod de reducere la MyProtein mai mare de 40%? Mulțumesc
Salut TPU. Deci vreau să mă apuc de antrenamente, e bine 60 flătări pe zi, 60 genuflexiuni, 20 de minute alergat si 20 de minute box cu umbra si 60 de ridicări de orice fel de greutate? Vreau să...? (mai mult)
Ce sport de lupte este preferatul vostru? BOX, MMA, UFC, WWE, ETC?
Salut. Va plac trotinetele electrice? Va e frica de ele? Aici nu mă refer la jucările de închiriat, ci la trotinetele care prind peste 50- 60 km/h Eu in seara asta m- am dat pe un quickvolt 10x Am...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani ( aproape 15 ) si m- am apucat acum cateva luni de baschet si ma gandeam daca nu e prea tarziu sa ma apuc la varsta sa joc din ce in ce mai mult si daca am sansa sa ma mai inalt. Voi ce...? (mai mult)
Ajutor, am unde juca baschet în Curtea de Argeș?
Aparatul Vibroshaper ajuta la arderea caloriilor?
Salutare TPU! Am cumparat acum o luna manusi de la lupos. Dupa vreo 7 meciuri si au pierdut aproape total grip ul si latex a crapat destul de mult. Vreau sa stiu daca exista o modalitate mai ieftina (fara...? (mai mult)
1 Care stema este mai frumoasa parerea voastra cea a FCSB sau cea a CSA? 2 Care stema este cea mai frumoasa din lume parerea voastra ( a unei echipe de fotbal!?
Stiti cumva un skateboard bun pentru incepatori (am 16 ani) in bugetul de 100-120 de lei?
Te poți apuca de fotbala 13 ani? Ma refer sa ma duc la un club sportiv. Și dacă ma apuc dați-mi câteva sfaturi.
De luni trebuie certificat verde la toate salile?
Salut, am 14 ani și am început de doua zile sala, am febra musculara ce pot face?
Pentru a mari masa musculara, adica sa cresti in centimetri in brate, piept, etc, trebuie greutati putine si repetari multe sau greutati mari si mai putine repetari?
Va rog nu vreau comentarii in bataie de joc. Ms anticipat. In timp ce alerg pe o distanta mai lunga pot sa ma opresc sa ma odihnesc cam pe la jumătatea drumului? (ca ma gândesc ca nu mai are același...? (mai mult)
Salut, am o întrebare.Saptamana asta am turneu de baschet și aș vrea să aflu ce suplimente ar trebui să iau înainte de meciuri.Deja iau carnitina de 1 luna, dar simt că nu e chiar de ajuns.Ce alte...? (mai mult)
Cate calorii arde VibroShaper sau un aparat de genul VibroShaper la 15 minute per zi?
Salut TPU! Am o bicicleta Omega Thomas cu roti pe 29" luata de noua in 2018 si anul viitor vreau sa imi achizitionez o noua bicicleta. Bugetul nu este prea mare asa ca ma gandesc sa vand bicicleta de o...? (mai mult)
Întrebarea mea este pentru fanii UCL. Ce meci o sa urmăriți in aceasta seara la TV!? Și care este in opinia voastra cel mai atractiv dintre ele. Eu spun fără doar și poate ATLETICO MADRID VS...? (mai mult)
Salut! Am o pereche de ghete de fotbal superfly 8 elite(varianta cu soseta) si de cand le- am luat ma jeneaza teribil la glezna, cam pe la mijlocul tendonului lui Ahile, ma jeneaza acea soseta în partea...? (mai mult)
O sa mai producă din nou un soc în Europa echipa Sheriff Tiraspol și azi cu Inter? Voi ce credeți? A bătut- o pana și pe Real Madrid la madrileni acasă. și pe Shakhtar Donetsk, Steaua Roșie Belgrad,...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare serioasa legata de sanatate. Fac sala cam de vreo 7 luni, in aceste 7 luni nu m- am accidentat deloc, la scoala inainte de ultima ora din ziua de luni (acum 7 zile) mi- am ...? (mai mult)
Ce sa fac, joc bine portar si am ocazia sa ma duc la o echipă de fotbal la anul dar imi place atacantul, dar la portar sunt talentat, va rog o soluție?
La varsta de 14- 15 ani, cati km ar trebui sa alerg zilnic pentru a ajunge un fotbalist de performanta? (stiu ca iti trebuie si calitati fotbalistice ca sa ajungi fotbalist dar eu ma refer doar la...? (mai mult)
Dacă pe un bilet de la SUPERBET un eveniment se amana cu 24 de ore știu ca se oferă cota1. Însă dacă evenimentul se amana cu mai mult de 30 de zile pierzi pariul. Indiferent dacă celelalte evenimente...? (mai mult)
Salut, am tinut o dieta restrictiva timp de cate va luni, iar acum imi este frica sa nu ma ingras din cauza efectului yoyo, da sunt adolescent dar oare ard repede mancarea consumata? Tin sa precizez ca...? (mai mult)
Salut, tracțiunile si flotările dezvolta masa musculara? Adică daca o perioada nu mai mergi la sala si făceai antrenament push pull legs, poți înlocui ziua de push cu flotări si ziua de pull cu...? (mai mult)
(FOTBAL) Ma invata si pe mine cineva cum sa închid din abdomen și sa am glezna blocata și vârful întins? (
(FOTBAL) Ma invata si pe mine cineva cum sa închid din abdomen și sa am glezna blocata și vârful întins?
Cei care sunt Fani ai echipei CFR CLUJ. Care este cea mai buna echipa a echipei CFR CLUJ NAPOCA din Istorie? Eu zic ca cea care a obținut 10 puncte în grupele UCL si a fost foarte foarte aproape de ...? (mai mult)
Este bine sa faci sala zi de zi? Eu unul fac doar luni, miercuri si vineri, sa las muschii sa se recupereze intre, dar am auzit ca daca ai face in fiecare zi ai creste si mai mult. Nu stiu. pareri de...? (mai mult)
Salut,as vreau si eu un antrenament push,pull CALISTHENICS,nu sala, dau funda!
1. L- carnitina combinata cu proteine, dieta si exercitii fizice ajuta la slabit? Am inteles ca ar putea creste arderea grasimilor cu pana la 70% 2. Cine il cunoaste sau cine are timp sa dea un search...? (mai mult)
Dacă joc live la Superbet am sanse mai mari de câștig?
Salut, Ce fel de sporturi sunt utile pentru a invata tehnici de autoaparare? Imi puteti descrie cateva astfel de tehnici? Multumesc!
Hei TPU, vreau sa slabesc. Am 14 ani, 1, 62 si 55kg cum pot slăbi cât mai repede? Nu imi spuneti de diete ca stiu
Micul dejun: un ou fiert, cateva feliute de rosii si branza si un foietaj cu carnacior la mijloc de la lidl. (foietajul e mic, din 3 guri e gata) Pranz: Cea mai grea masa din intreaga zi. Carne ...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr și eu o minge de basket dar sunt nedumerit, care este diferența dintre o minge de antrenament si una de competiție? Pentru ca o minge care îmi place și aș vrea să mi-...? (mai mult)
Hello prieteni, ma puteti ajuta sa slabesc pana luna viitoare? Adica sa imi dati un antrenament te exercitii (btw am 13 ani)
As vrea sa slabesc in zona abdomenului, soldurilor si putin in partea pieptului, atarna niste piele, insa nu as vrea sa dau deloc jos din brate, din contra, sa pun. Fac sala de 3 ori pe saptamana,...? (mai mult)
Salut! Dacă sunt la facultatea de educatie fizica si sport pe domeniul kenitoterapie, după terminarea studiilor pot alege meseria de profesor de sport? Fac si un curs facultativ de pedagogie
Bună! Aș vrea să mă apuc de sport acasă, să îmi fac un program, dar nu știu cu ce să încep :))
Salut TPU, vreau sa știu dacă exista vreo problemă dacă numele cardului de pe contul de Superbet este diferit față de cel de pe buletin cu care m- am înregistrat. Și dacă pot folosi card de minor....? (mai mult)
Daca iau creatina si proteinele in lapte incalzit la microunde ca sa se dizolve mai bine, are ceva?
Pot lua proteinele si creatina in mancare? Adica sa- mi pun o cupa peste mancare sau in mancare, nu stiu. Nu prea imi face placere sa le beau, as prefera sa le pun in mancare. Eventual in niste ovaz...? (mai mult)
Salut TpU, am nevoie de niște informații de la voi. Încep prin a spune ca am vârstă de 15 ani, fac 16 in 2 luni si practic Handbal de performanță de 8 ani si vreau sa practic o cariera din acest...? (mai mult)
Care este cel mai bun selectioner din istorie parerea voastra? Și la ce Naționala!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!