Ce post TV din Romania o sa transmită săptămâna viitoare miercuri și joi meciurile Semi Finalele și Finalele Mari și Mici din Uefa Nations League!?
1Ce pronostic spuneți la PSG MANCHESTER CITY? 2 DIGI SPORT normal transmite la calitate 1080 p. Pentru cine nu este abonat la DIGI 4K!?
Salut,ce se întâmpla daca îmi fac abonament la sala pe o luna si după o săptămână se închid sălile, plătesc 3 saptamani degeaba sau?
Salut tuturor. Deci ca să încep cu începutul, fac sală de câteva luni de zile, aproximativ 5 si mă duc frecvent să îmi iau suplimente de la un magazin. Acolo m- am împrietenit cu vânzătorul...? (mai mult)
Ac Milan sau Atl Madrid?
Salut! Am o nelămurire în legătură cu, , trasul de fiare ". Ce fel de exercitii preseaza coloana si stopează creșterea? De exemplu care dintre aceste exercitii solicita coloana chiar și daca ...? (mai mult)
Salut, am gasit aceste proteine https://www.myprotein.ro/sports- nutrition/impact- whey- protein/10530943.html A incercat cineva, ce parere aveti? Sau macar stiti siteul este ok? In cat timp vine o comanda...? (mai mult)
Pot cumpara proteine de la farmacie? Sau de unde le pot cumpara, la sala preturile sunt prea exagerate si ma gandeam daca le pot cumpara din alta parte? Si daca aveti ceva recomandari.
Salutare, in cam o săptămână sau mai mult as vrea sa ma duc la lupte libere, problema este ca nu sunt foarte flexibil (nu reușesc sa ma rostogolesc) și am putina. La capitolul cu forța rezolv,...? (mai mult)
Salut! Vreu sa ma apuc și eu de, , sala " și am 2 dileme. 1. Antrenamentul! Este ok acest antrenament? Luni: 1) Impins la banca drepta cu bara 2) Impins la bancă inclinata cu gantera...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa merg de maine la antrenamente de fotbal insa mi- e cam frica ca o sa isi bata joc de mine daca o sa joc slab si gresesc+ cei din grupa unde o sa ma duc se cunosc bine intre ei ce sa...? (mai mult)
Buna TPU, fac mult sport, multe exercitii fizice, sa- mi dezvolt masa musculara, insa e clar ca nu creste atat atat de mult si natural sa zic așa doar prin exercitii fizice, trebuie sa ai si o alimentație...? (mai mult)
Bunăă! Recomandări de antrenor personal în Ploiești (pentru slăbit)? Și cam la ce prețuri să mă aștept?
La ce ora începe meciul lui Anthony Joshua!?
Din ce cauza în PREMIER LEAGUE ANGLIA se joaca non - stop!? (Fără pauzele pentru meciurile echipelor naționale!?)
Din ce cauza meciurile DERBY din ANGLIA PREMIER LEAGUE. Se discuta la ora lor locala 12 30 ziua!?
Salut! Am de ales intre rockrider 120st si rockrider 520st...care ar fi mai bun?
Salut! Ce este mai bun "Mega Mass 4000" sau "Weight Gainer Blend"? Mega mass 4000 este bun? Că mi-a zis cineva că e bun.
Din ce an transmite LIVE EUROSPORT Meciurile din Campionatul ANGLIEI (PREMIER LEAGUE!?)
Pentru alergare toamna si iarna ce tinuta ar fi potrivita ca sa te misti usor si in acelasi timp sa tina si cald? Din ce materiale sunt facute acele haine care par subtiri, dar sunt potrivite pentru acest...? (mai mult)
Salut, stie cineva pe ce pot urmari meciul de maine dintre manchester united si aston villa? Merci!
Salut, eu si cu inca 4 prieteni am vrea sa ne apucam usor de sala (avem 15 ani) stiu ca nu e cea mai buna perioada de a te apuca, dar as vrea sa stiu daca e ok daca mergem pe greutati mai mici, fara...? (mai mult)
Salut, ma gandesc sa incep si eu un ciclu de turanabol de vreo 6- 8 saptamani maxim si ma gandesc sa iau in jur de 20- 30 mg zilnic.Ce parere aveti de efectele negative, gen dereglari hormonale din astea.Am...? (mai mult)
Salut! Am găsit un cadru vechi de bicicleta DHS sport și aș vrea să știu dacă îi pot separa cadrul de partea unde se prinde roata spate. Poate a mai avut/are cineva și știe dacă se poate înlocui. ...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani si as vrea sa imi cumpar in vehicul.Am bicicleta si trotineta electrica dar as vrea sa imi iau altceva.Ce imi recomandați?
Daca vreau sa ma inscriu la lps pot sa fac doar carte adica fara sa joc fotbal la echipa sau ceva?
Când începi să faci exerciții, după cât timp simți febra musculară?
Buna seara, as dori si eu o agentie sau un baiat de la care sa cumpar bilete sportive castigatoare 100%!
In liga feminina se joacă bine fotbal și handbal?
Buna TPU, imi faceti si mie un program pentru sala (de ex; luni spate marti biceps abdomen..cardio etc.)pot sa merg de 5 ori pe saptamana si vreau sa fac cam tot corpul?
Salut TPU. Vreau sa consum creatina sau proteine pentru cresterea masei musculare.Ce ar trebui sa consum, ambele si cand? Inainte sau dupa antrenament?(intr-un shake ceva)...
Salut! Am 13 ani, am facut sala o luna, dupa mult efort mi- am dat seama ca am un ligament la abdomen si ca nu trebuie sa mai fac efort. M- am apucat acum cateva zile de sala usoara acasa, dar mereu...? (mai mult)
La ping-pong e corect sa servesti cu mingea in aer sau si din mana?
Ce înseamnă Over 1, 5 - 1, 5 total goluri asiatice!?
Știți vreo bara de tractiuni fara montare, care se pune pe usa sau ceva care se monteaza rapid, fara gauri in pereti?
Salut, am practicat câțiva ani de calisthenics, haotic, ce înseamnă haotic, fără program, dar foarte intens, spre exemplu sute de tractiuni, flotări și paralele. Eram mic, needucat, in...? (mai mult)
In general mergeam la sala de 3 ori pe saptamana, lucrand pe grupe - tras, impins si picioare, insa daca ma pun sa lucrez pe acasa, nu mai pot veni in oras decat doua zile. Daca imi iau un pachet de...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, deci eu sunt baiat, am aproape 16 ani fara 2 luni am 1, 84 inaltime si 82 de kg, fac si sala de 6 luni, am vazut pe ytb exercitii care te inalta si pe multi i- au inaltat,...? (mai mult)
Hey TPU, vreau sa aflu care este cel mai important mușchi la skanderberg si unde se localizeaza acesta.
Salut! Vreau sa ma apuc sa fac sala de acasa asa ca mi- am cumpărat o banca multifuncționala si o bara de tractiuni. Problema este cu antrenamentul, eu am făcut ceva dar nu știu dacă este chiar asa...? (mai mult)
Salut, daca eu fac sala și îmi antrenez și picioarele regulat o sa mi se sporească viteza? Pare o întrebare banala dar chiar vreau sa știu
Salut! Vreau sa ma apuc de fac sala de acasa asa ca mi- am cumpărat o banca multifuncționala si o bara de tractiuni. Problema este cu antrenamentul, eu am făcut ceva dar nu știu dacă este chiar asa...? (mai mult)
Este ok daca o data la 20 de minute fac 50 de flotari?
Top proteine 2021, las mai jos o lista cu cateva produse, care este parea ta despre ele? Dymatize Iso 100 2.2 kg https://www.kiwigym.ro/concentrate- proteice/dymatize- iso- 100- 2- 2- kg Optimum ...? (mai mult)
Ati incercat aceasta pudra proteica sau aveti idee daca are gramajul de proteine bun? Ar avea vreo 20 de g de proteine per scoop ceea ce mi se pare bun :https://www.pronutrition.ro/whey- protein.html?gclid=CjwKCAjw-...? (mai mult)
Hei. Ce este mai bun "Extreme Gainer Blend" sau "Weight Gainer Blend"?
În funcție de ce criterii se stabilește programul din fazele eliminatorii ale UCL UEL UECL EURO WC etc!?
Din cauza faptului ca PSG și Manchester City sunt în Grupa A din UCL... Vor fi pe părți de tablou separate nu? Asta înseamnă că poate fi o finala UCL sigur între PSG SI MCI!?
Salut! Care este mai bun "Extreme Gainer Blend" sau "Weight Gainer Blend" ambele sunt de la My Protein. Vreau să cresc în greutate și dacă iau Extrem- ul pe lângă 5g de creatina pe care le are eu...? (mai mult)
Salutare TPU! Recent i- am tot auzit pe niste prieteni care fac sala vorbind de forma corpului in V si de aripioare si din curiozitate le- am spus sa imi explice si mie in ce consta astea, iar dupa ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba