Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Salut! Mi-am făcut o comandă de "Impact Whey Protein" este bun pentru a crește în masa musculară? Și pentru energie?
Salutare. Ce spuneți o rupe din nou Bayern München mâine pe Barcelona? Messi nu mai joaca la Barcelona, s- a transferat la PSG! Menphis depay acum e în forma bună, dar nu cred ca cu o floare...? (mai mult)
Recomandati- mi si mie va rog niste suplimente care sa contina proteine. Am neaparat nevoie si de suplimente deoarece nu acopar dozele de care am nevoie pe zi. In plus sunt tipul slab somatic, pun greu...? (mai mult)
Salut! Am înălțimea de 2.05 și greutatea de 110kg. Ma duc la sala 4 zile pe săptămână! Puteți sa- mi recomandați un sport? Mi s- a părut interesant rugby ul dar nu știu dacă se face undeva...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, sunt pe deficit caloric, n- am mai mancat dulce de cateva saptamani si de obicei sunt consumator de dulciuri, am si cheat day sambata dar vreau sa adaug 2 zile de cheat day, sambata...? (mai mult)
Mi-am facut cont la winner si as vrea sa va intreb care sunt cele mai bune metode de castig la pariuri? Sa raspunda doar cei care se pricep la pariuri.
Buna! Mi- am cumparat un x- pole si urmand instructiunile (dupa cum am inteles din ele pentru ca nu am mai facut asta niciodata) a iesit ok doar ca ultima extensie are diametrul mai mic decat restul barii....? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveți de produsele de la My Protein? Sunt de calitate? Și ce părere aveți de "The Gainer" merită încercat? Extreme Gainer e bun?
Voi ce faceți cu brățara voastră fitness?(dacă aveți) Tocmai mi-am cumpărat și eu una.
Emma Raducanu are vreo treaba cu România? Sau ea reprezinta doar Marea Britanie United Kingdom!?
Tocmai m- am înscris la sală care e nouă și mai dotată cu aparate performante. Ca sa pun masa musculara. Am platit abonamentul lunar 100 lei, antrenorul plătesc cu 50 lei ora. Nu e mult 50 lei ora?...? (mai mult)
Salut, cand joci portar si vezi ca vin 2 spre tine cu mingea in atac, care-i cea mai buna metoda de a apara? Ca daca merg pe cel cu mingea, pac ii da rapid pase la celalalt si ala imi da gol.
Salut TPU! Te poți apuca de box la 22 de ani? Dacă da, ce trebuie mai exact să faci? Funda!
Pentru cei care se pricep la Pariuri. Din ce cauza la SUPERBET dacă joci sistem te obliga sa pui minim 14/16 meciuri sa fie rezultate corecte ma refer? Si nu poți pune de exemplu 5/16 8/16 6/16 etc
Salut! Ce gainere îmi puteți recomanda pentru creșterea masei musculare și pentru a te îngrășa și un program de antrenament pe măsură? Sunt la stadiul de începător - intermediar. Mulțumesc....? (mai mult)
Salut! Am plasat si eu un bilet la winbet online, dar nu îl mai gasesc. De fapt nu stiu eu unde sa il caut. Îmi zice si mie cineva cum dau de el?
Salut,Dumincă merg la meci Steaua-Dinamo, am citit ca dacă sunt minor nu îmi trebuie test covid.Este adevărat?
Daca esti incepator si nu ai fost niciodata la sala cat timp trebuie sa faci antrenamente cu antrenorul? Dieta personala data de antrenor cat timp se tine? Ma refer la masa musculara
Salut, ce brand de Whey proteine recomandati la un pret acceptabil, ma refer sa nu dau 300 lei pe 1kg?
Salut TPU! Aș vrea să- mi cumpăr niște accesorii sportive adică o centură pentru sală și niște mânuși care sa mă protejeze de bătături și pentru izolarea încheieturii. Ce îmi puteți recomanda?...? (mai mult)
Cea mai bun antrenament pentru voi? Cum începeți? Faceți exercițiile care izolează ultima dată?
Cum e bine să- ți faci antrenamentul? Eu încep cu 4 seturi cu greutatea corpului ca încălzire(flotări la push, tractiuni la pull si geno la picioare), după fac exerciții care implică mai multe...? (mai mult)
Salutare. Am o problema si daca stiti va rog sa ma ajutati(fotbal). Am 18 ani si in urma cu 5 ani jucam la U15 dar s- a desfiintat dupa cateva etape echipa si trebuia sa ma dea afara deoarece nu aveam...? (mai mult)
Am și eu o întrebare despre deficitul caloric, când sunt in deficit caloric am voie sa fac in fiecare sâmbătă cheat day?
La brațe și piept sunt slab. La picioare arăt mediu. Cum aș putea să-mi mai "îngraș" brațele și pieptul? Adică să pun mai multă masă musculară.
Salut, eu nu am mai alergat de mulți și acum am o pasiune foarte mare pentru fotbal și când încep sa alerg ma doare foarte rău de la genunchi pana la glezna pe os, când ma joc fotbal sau alerg...? (mai mult)
Salutare! As dori sa- mi ajut puțin corpul ca sa ma dezvolt mai mult pe partea de musculatura și m- am gândit sa iau proteine. Ca sa le iau trebuie sa merg la un medic ceva înainte sa ma verifice sau...? (mai mult)
Salut TPU! Ce gainer îmi puteți recomanda pentru creșterea masei musculare și pentru a te îngrășa? Aș vrea să îmi enumerați câteva. Gainerul "Mega Mass 4000" este bun sau "Serious Mass" este...? (mai mult)
Salut! De doua saptamani nu am mai facut sport, nu stiu ce se intampla cu mine nu mai am pur si simplu chef, mereu spun ca azi fac dar tot aman si chiar nu vreau sa ma plafonez asa e pacat pentru atata...? (mai mult)
La Cupa Mondiala 2026 din Mexic Canada și Statele Unite ale Americii. De ce vor fi 48 de echipe!?
Ce ganter sa imi iau? Adica cu cate kg?
Dacă ai făcut un abonament la sala de sport doar pe fitness de o zi poți să schimbi să faci abonament pe cardio?
Salut, vreau sa ma apuc de sala, am avut o perioada de slabire in care am ajuns la 65 kg, am 1.74, mi- am gasit un set de exercitii placut si care cred ca e sustenabil, singura problema este alimentatia... ...? (mai mult)
Fetelor, cum sa fac sa am fundul mai mare? Niste exercitii pe care pot sa le fac acasa stie cineva?
Salut TPU, ce exercitii se pot face pentru muschi si abdomen la 12- 13 ani? Fratele meu, isi doreste sa faca muschi si chestii de astea, ca toti rad de el ca e slab, nu are muschi, nu stie sa se bata,...? (mai mult)
Salut TPU! Când fac efort gen alergat sau ceva induranta obosesc foarte repede și mă doare în piept. Gras nu sunt, nici slab. Sunt ok, fac sală de 10 luni. E normal?
Salut! Ce gainer îmi puteți recomanda pentru creșterea masei musculare și pentru a te îngrășa? Vreau să- mi spuneți cât mai multe. Ce părere aveți de MMA 33 și de mega mass 4000?...? (mai mult)
Salut, un antrenament push calisthenics? Dau funda
Salut! Îmi spuneți și mie niște exerciții la sala fără a pune presiune pe coloana?
Salut, dau funda pentru un exemplu de antrenament push pull legs CALISTHENICS deci nu la sala
Salutare, vreau sa incep sa iau creatina, am inteles ca trebuie neaparat la 200 ml apa, 3 gr de creatina, doar ca are un gust groaznic, am inteles ca daca iau cu lapte are un efect mult mai slab. ...? (mai mult)
Hey. Aș vrea să mă apuc de sport, doar că nu prea mă lasă vremea... (este foarte frig și dimineața dar și în decursul zilei). Am auzit ca sunt unele hanorace prin care nu simți frigul și care...? (mai mult)
Salut am 12 ani aproape 13 si vreau sa fac patratele am 49kg si 1.60 fac si fotbal, cam cat timp mi ar lua si ce exercitii ar trebui sa fac
Salut, daca mă antrenez de luni până vineri că în weekend nu o sa pot merge la sala și vreau să fac push pull legs...e ok Luni- push, marti- pull, miercuri- legs, joi- push, vineri- pull? doar...? (mai mult)
De ce s-a întrerupt meciul BRAZILIA ARGENTINA? O sa se reia meciul!?
Care meci de la București o sa fie mai interesant parerea voastra: Cel cu ARMENIA sau cel cu ISLANDA..Trebuie sa aleg între cele 2 meciuri din preliminariile WC 2022!?
Ce credeți in opinia voastra o sa castige Simona Halep US OPEN 2021!?
Cei care sunt Fani Înfocați Ultrasi Dinamo București. Cine știe când este termenul limita (maxim) de ieșire a lui Dinamo București din insolventa!?
Ce credeți in opinia voastra o sa reușească Naționala de Fotbal a ROMÂNIEI sa se califice la CUPA MONDIALA din anul 2022 din QATAR!?
Aceasta întrebare și rugăminte va fi ultima, căci în câteva săptămâni voi pleca din tara, dar pana atunci vreau sa risc 50 de lei la pariuri (fotbal) fiindcă stau foarte prost cu banii și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!