Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Decembrie 2024 sunt:
Cum cresc in înălțime la 17 ani? Exista niste vitamine? Cei care au luat si i-au ajutat sa îmi zica
Bună TPU! Sunt fată, am aproape 14 ani și a început să- mi placă fotbalul destul de mult, încât aș dori și să- l practic, ca hobby. Ați putea să mă ajutați să găsesc un club în București,...? (mai mult)
Vreau sa ajung un portar profesionist și doresc sa știu cum pot sa dau probe la echipe cum pot sa îi contactez etc
Daca vreau sa ajung fotbalist la 13 ani si nu am facut fotbal de performanta la 7- 8 ani, pot da probe pentru o echipa din laliga sau premier league la 18 ani? Sunt destul de talentat am un cont de Instagram...? (mai mult)
Ce parere aveti de meciul Romania-Olanda?
Vreau sa ma apuc de sala, am 65 kg la 1, 80. Am vazut niste proteine care iti dau undeva la 1300 de calorii https://gymbeam.ro/gainer- serious- mass- 5450- g- optimum- nutrition.html doar dintr- un ...? (mai mult)
N-a fost evident pentru oricine are ochi că arbitrul ținea cu Olanda?!?
Buna! Am făcut decizia de a începe echitatia, dar am posibilitatea sa merg doar de maxim 2 ori pe luna (stiu este putin dar ganditi- va ca e scump, cu timpul poate gasesc o solutie). Am mers la prima...? (mai mult)
Bună, am o întrebare oare tricou cu România de la Penny ca să cumpăr îmi trebuie neapărat aceea foaie cu 5 abtibilde sau doar cardul de fidelitate?
Buna seara! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos! Romania ca tara, a gazuit vreodata un european la noi, daca da, puteti va rog sa imi spuneti in ce an! Multumesc mult!
Salut, stiti cumva cum se slabeste eficient? Gen exerciții, diete ce ar trebui sa fac? La sala nu știu daca merg și daca pot face ceva acasă ca sa slăbesc..am undeva pe la 67 de kg cred si 175 cm,...? (mai mult)
Salut.Ce părere aveți? Am 1.75 cm si 64- 65 de kg.As vrea sa iau proteine gainer pentru a lua în greutate.Fac calistechnics, flotari tractiuni, fără sala, deoarece nu am timp și suficienți bani.Nu...? (mai mult)
Salut, se vorbeste pe surse ca meciul cu Slovacia-Romania, a fost aranjat pentru a se califica ambele echipe. Este adevarat? Exista si in fotbal meciuri fake? Daca da, eu sunt dezamagit...
A mai urmarit cineva Prochazka vs Pereira azi? Cum vi s-a parut?
Deci eu fac muay thay si fac calirea tibiei cu ajutorul fierului de la gantera. Nu stiu de ce, dar imi iese un fel de lichid doar din tibie. Nu este nici transpiratie, nici apa si imi e frica sa nu fie...? (mai mult)
A fost blat meciul Italia-Elveția?
Dupa calculele mele urmatorul meci al Ro e cu Nl. Daca luam bataie se termina pentru Ro sau mai e vreo sansa? :D Mersi!
Am o intrebare. Daca esti copil, ai avea voie sa iti cumperi/sa iti cumpere parintii tai un pistol airsoft si sa te joci cu el in curte
Califfficareee, Ce ziceti batem pe Olanda?
De ce am picat cu Olanda daca am terminat pe primul loc? Nu trebuia să picam cu echipe mai ușoare? O sa ne scoată fotbalul din cap Olanda, nu avem nici cea mai mică șansă! Păcat! Daca cădeam cu...? (mai mult)
Cate meciuri ale Romaniei credeti ca urmeaza la campionat? Nu e vorba ca imi pasa de fotbal. Vreau doar sa stiu cata babuinizare trebuie sa mai suport. Astia pe aici urla de zici ca au castigat ...? (mai mult)
Nu au luat slovacii cartonaș galben când am avut penalty și am egalat?
Daca alergi 1 km in 3 minute esti considerat rapid? Sau 7 secunde in 50?
Iar cu Ianis jucam? Jucam din start in 10. Voi ce parere aveti? Nu are valoare, ce daca tasu a fost Hagi?
Cum îmi fac pătrățele sexy la abdomen eu având în acest moment burta acolo?
Cum sa îmi fac un abdomen frumos in timp?
Ba deci eu am observat ca am un patratel mai sus decat altul si la ultimele 2 patratele unul abia se vede iar celalalt este foarte definit. Arata destul de naspa si nu stiu cum sa fac sa arate ca lumea...? (mai mult)
Buna TPU! In ultimele saptamani am fost m- am apucat de sala si am lucrat si picioare (gambele). Dupa prima zi de cand am inceput sala am dezvoltat un fel de intindere musculara (ruptura musculara) la ...? (mai mult)
Dacă am pus un bilet x ca se termina egal și este 0:0 dacă se termina asa am luat biletul
Bună seara! Cât costă un bilet în general în Liga 2?
Bună, am și eu o întrebare, mereu am vrut să slabesc și încă vreau, dar nu am destulă voință, mă apuc iar după câteva zile renunț pentru că nu văd rezultate, durează prea mult să se...? (mai mult)
Am pierdut! Credeam și eu ca ne-am revenit la football dar nu! Nu mai avem fotbaliști asa cum era Hagi! Cum vedeți viitorul footbalului românesc?
As fi vrut sa pun si eu un bilet la Romania-Belgia si acum imi pare rau :)) ca am ghicit exact scorul! La urmatorul vreau sa pariez. Cum se face? Cat costa un bilet si cat pot castiga?
Salut, TPU! Am verificat clasamentul actualizat de pe flaschore, și am observat că suntem tot pe primul loc, deși suntem la egalitate de puncte cu Belgia, care ne- a bătut în meci direct.Gulaverajul...? (mai mult)
Am 14 ani împliniți recent, joc fotbal, sunt talentat doar că joc in liga 4- 5 la u19, este timpul trecut sa mai ajung fotbalist? Sunt foarte motivat, cunosc pe mulți de vârsta mea care sunt la...? (mai mult)
Salut! Cica la Koln, ploua torential. Spun reporterii trimisi acolo. Ce se va intampla cu meciul (Romania-Belgia) daca ploaia nu se opreste?
In Italia se difuzeaza in direct pe vreun canal meciul Belgia - Romania din seara asta? Funda
Știți unde pot revedea meciul România - Ucraina 3-0 cu comentariile în română? am fost la muncă și nu am reușit să-l văd, în afară de voyo, adică ar fi ultima variantă, mulțumesc
Salut! Vreau sa știu cât costă un abonament la sala la csm Iași,vreau să mă apuc, dar înainte de asta vreau sa știu un preț per abonament pe luna
Daca va uitați la Jocurile Olimpice, ce sporturi va plac mai mult?
Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor, legat de biciclete. Am un rr st540s si i- am luat alta transmisie cu totul ( caseta, schimbator, lant, foaie+ pedalier, maneta ) Tin sa mentionez ca este de la...? (mai mult)
Dacă golul de aur a fost introdus în 1993, și scos în 2004, regula fiind că cine înscrie primul în prelungiri câștigă, de ce România nu a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial din...? (mai mult)
E vreun meci ceva? Ca s-a babuinizat subit juma de zona aici :)) (a trebuit sa inchid geamul) Voi nu faceti asa. Ms
Ba cand fac sala cu ajutorul greutatilor incepe sa imi țâșnească sange pe nas. Azi dimineata m- am trezit cu pernanpatata de sange si mie imi curgea sange din nas. Are cineva idee cum sa fac sa nu ...? (mai mult)
Am 15 ani. Și fac fotbal de vreo 2 luni. Eu vreau sa devin un fotbalist mare, vreau sa fiu fundaș. Dar îmi este frica mulți mi- au zis ca nu am timp sa progresez și ma întristez când aud asta. ...? (mai mult)
A auzit careva de Edge?(wrestler)
Cateva tipuri de exercitii pentru a creste forta la armwrestling? ( vreau si pe serii si repetari daca se poate). FUNDA! Doar gantere si sfori
Bună! Ce as putea sa învăț în 3 luni de echitatie? Este prima data când o sa fac echitatie! :) O sa pot alerga, merge singura, o sa pot face exerciții la sol? Cum ar fi?
Salut, TPU! La cum a jucat Germania aseară, nu cred că are adversar de calibru.Nici măcar Spania, Italia sau Franța. Mai ales că joacă acasă, iar majoritatea dintre suporterii prezenți la meciurile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
Mindfulness întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!