Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Salut. Am un rockrider st120 si am o problema la furca. Surubul din partea dreapta nu il mai pot insurubat. L am desfacut odata iar cand am incercat sa il insurubez la loc a ramas blocat jumate in furca...? (mai mult)
Salut! Am 15 ani 1, 67 si 59 de kg. Pana acum am mâncat foarte puțin in jur de 500 de calorii(am avut 70kg acum 4 luni)si acum vreau sa ma mențin am aflat ca caloriile mele de menținere sunt 2500...? (mai mult)
Salut,la antrenamentul push pull legs, unde pot fi incluse și exercițiile pentru antebraț?
Salut, prieteni. Am avut o mica accidentare, accentuez cuvântul "mica", la spatele inferior, în partea dreapta, aproape de sold, practicând kickbox. Nu sunt un începător, practic de 4 ani, ...? (mai mult)
Pe ce date ale anului viitor 2022... O sa aiba loc meciurile de baraj pentru WC 2022 QATAR!?
Fac sală de 9 luni. De la 53 am 68. E ok? 17 ani si 180
Bună! Ce facultăți au sportul ca materie opțională? Stie cineva un orar sau daca la facultatile de farmacie si medicina inca se face sport? Spre ex Carol Davilla. (ca am cautat peste tot si n- am ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de sport. M- am apucat de calisthernics si greutati de 5 luni, am avut mari schimbari, am slabit dupa am pus masa musculara si acum recent ca prostul m- am luat dupa un coleg...? (mai mult)
Salut. Cand fac sport și mi se fac venele proeminente am pe antebratul drept o vena pe care se vad niste biluțe. Ce sunt acestea? Adica vena are vreo 2 3 bilute, cred ca cu sange. Este normal? Am 1.80...? (mai mult)
Cum credeți în opinia voastra ca o sa fie podiumul Ligii 1 România la finalul sezonului actual 2021-2022 CFR CLUJ /FCSB/ UNIVERSITATEA CRAIOVA. Ordinea!?
Locurile 2 din Grupele pentru calificările la Cupa Mondiala WC 2022 din QATAR merg la baraj!?
Am 18 ani și vreau sa ma apuc de basket. Este târziu sa ma apuc de la vârsta asta? Am șanse sa ajung "departe"?
Salut! Ma pot apuca si eu de sala, am 11 ani, 31 kg sunt slabut si pot ridica de la 15 la 20 kg, 10 kg ridic lejer? Voi cere si o parere a parintilor, joc fotbal, imi place sa stau afara si mananc...? (mai mult)
Cum pot viziona wwe in Romania? PPV- uri, Raw si Smackdown deoarece pe wwe.com se gasesc doar PPV- urile si nu mi se pare rentabil sa platesc 10$ pe luna doar pentru asta. Exista vreun site, aplicatie,...? (mai mult)
Salut TPU! Am 13 ani si vreau sa ma duc la MMA vreau sa invat sa ma bat (sunt foarte prost la bataie si la autoaparare) si sa fac sport. Am auzit de fight academy Pitesti si am o intrebare: la fight academy...? (mai mult)
Ce aplicatie buna pentru alergat imi recomandati? Cel mai important, as vrea sa masoare distanta cat mai aproximativ
Este bine dacă la 14 ani, am 1, 70 metri, 70kg și folosesc creatină?
La sală dacă lucrezi o grupă de mușchi, cât timp trebuie să faci pauză cu acea grupă până o poți lucra din nou?
Ce parere aveti de faptul ca UNIVERSITATEA Craiova a invins rapidul? De 6 meciuri giulestenii erau neinvinsi
Salut,as vrea sa pescuiesc pe Siret. Este nevoie de permis? Tin sa mentionez ca inca sunt minor si nu am buletin. Multumesc!
Îmi dați va rog și mie câteva meciuri de o cota de 7? Nu am mai prins de mult timp un bilet, vreau sa merg pe mana voastră :) Nu pot sa merg la munca, am buletinul expirat deocamdată. Dați ...? (mai mult)
Salut! O intrebare pentru toti iubitorii de wrestling. Am o curiozitate care ma macina: In perioada 2011- 2016, cand nu au mai existat doua divizii (Smack Down! si RAW). Teoretic, fiind mai multi wrestleri,...? (mai mult)
Ce numar credeti ca va purta Ronaldo la United? 7 este ocupat
Salut! Gainerul MMA 33 este bun? Și vreau să-mi recomandați mai multe gainere pentru a te îngrășa și penttru masa musculară. Weider mega mass 4000 este bun?
Cum se face la pariuri sportive cota finala a tuturor meciurilor de pe un bilet!? Pas cu pas!?
Cine a fost pe cele mai tari stadioane din EUROPA:Camp Nou. Santiago Bernabeu, Allianz Arena. Parc Des Princes, Old Trafford, Ettihad, Stanford Bridge Wanda Metropolitano? Care este cel mai frumos ...? (mai mult)
Salut TPU! Am un tovaras ce a avut 73 kg si a ajuns la 104 in 4 luni.Acesta a facut bulk mancand 7000- 8000 calorii zilnic, acesta arata pufos, masiv si nu are burta.Muschii nu prea sunt vizibili.Acesta...? (mai mult)
Salut, știți cumva o aplicație pentru prescurtarile de la pariuri sportive?
Bună ziua! Pe un bilet la pariuri am 614 ron câștig; cât câștig dacă îmi ia comision cei de la agenție? O suma aproximativa :)?
Stie cineva o dieta pentru cresterea muschilor? Mentionez faptul ca muschii nu imi mai cresc si nu folosesc energizante si protein gainere. Stiu ca dieta conteaza foarte mult(vreo 60%) si restul depinde...? (mai mult)
Salut! Care sunt cele mai bune gainere pentru masa musculară și pentru a te îngrășa? Gainerul M.M.A 33 este bun? Sau își face prea multă reclamă degeaba. Dacă știți mai multe gainere/proteine...? (mai mult)
Salut, peste o saptamana plec in Germania, acolo steroizii sunt legali? Daca da, de unde pot lua si daca nu, la fel de unde pot lua? P.S. nu ma descurc cu bine cu limba germana si site- urile de pe...? (mai mult)
Cine a fost pe 2 stadioanele: Care este mai frumos parerea voastra Ilie Oana stadion Petrolul Ploiești sau stadion Cluj Arena U CLUJ!? Și nu este fan U CLUJ sau PETROLUL PLOIEȘTI!?
Salut! In curand as vrea sa achizitionez un Skateboard pentru ca mi se pare interesant si intotdeauna am vrut sa incerc. In mare parte vreau sa ma plimb cu el in timpul liber si poate sa fac niste trick-...? (mai mult)
Buna TPU, vreau să mă apuc de box. Îmi puteți recomanda niste cluburi și adresele exacte? Mulțumesc mult!
Salut TPU! Pt cei ce practica calisthenics, după voi ce credeți ca e mai greu, front lever sau human flag, planche, știu ca e mai grea ca ambele skilluri.
Salut, pe data de 20 septembrie am meci de kickboxing, vreau sa precizez ca este abia al 4 Lea meu meci în ring, pana acum am avut numai victorii, dar am întâmpinat o problema și nu am mai putut...? (mai mult)
Are sanse reale parerea voastra echipa de fotbal RAPID BUCUREȘTI sa castige LIGA 1? Titlul în acest sezon competițional 2020- 2021!?
Ce parere aveti de incredibilul parcurs al Rapidului in liga 1? Credeti ca pot lua titlul?
Hei TPU, ce îmi recomandați pentru creșterea înălțimii? Exerciți ceva ajutător?
Cine este mare fan WWE!?
Nu transmite vreun post TV din Romania Pacquaio vs Ugas în noaptea asta!?
Voi ce spuneți o bate mâine FC Botoșani pe Rapid București? O sa ii mai ajute norocul pe rapidisti sa plece învingători sau neînvinși? Dacă și pe FC Botoșani o bate cred ca Rapid se bate la ...? (mai mult)
Fratele meu a zis că a avut o discuție contradictorie cu un instructor de fitness care s- a lăsat cu bătaie. I- a spus fratelui meu că trage bine, dar dacă vrea să se facă mare să pună mâna...? (mai mult)
La ce te ajuta suplimentele cu electroliti?
De ce sunt atât de scumpe pudrele proteice din farmacii spre deosebire de cele din magazinele specializate?
Buna, recent am început sa fac sport adica sa fac tracțiuni la bara, sa merg cu bicicleta, sa fac flotari si abdomene. Am 15 ani si m- am lăsat de cipsuri, sucuri, fast food si chestii de genul,...? (mai mult)
Bună, când este mai bine sa fac sport (calisthenics) dimineața ( 06:30 sau seara după 20:00)? Dimineața daca voi face eu cred ca voi fi mai obosit în timpului zilei iar daca voi face seara înainte...? (mai mult)
Buna, am 16 ani si studiez nutritia de 2 ani, am reusit sa slabesc singura 25 de kile intr- un mod sanatos, as vrea sa ma fac antrenor personal si nutritionist pentru a- i ajuta pe altii, dar nu stiu...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu un pennyboard de cateva zile stiu sa ma dau pe el foarte bine dar nu asta e problema, problema este ca el e cu leduri pe roti si pe placa iar cele de pe placa nu se aprind, l- am ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!