Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Salut. Are cineva idee daca esti vaccinat, mai trebuie sa te testezi la intrarea pe stadion? As prefera daca stie cineva cum se face pe stadioanele din Anglia. Multumesc!
Buna TPU! Ati putea sa-mi recomandati o trotineta electrica cat de buna la pretul de maxim 350 euro? As vrea autonomie ridicata si sa fie calitativa?
E cineva aici care e ectomorf -tip somatic care a incercat sa puna masa musculara si a reusit? Cat timp a facut sala si dupa cat timp s-au vazut rezultatele?
Cate kg este recomandat sa ridic având 16 ani și 1.74?
Salut, am și eu o întrebare despre sport! M- am apucat acum o luna de surplus caloric și exercițiile cu ganterele pentru biceps, triceps, piept, spate, umeri pe care le fac de obicei. De la...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți recomanda vă rog un un site de pe care să-mi cumpăr gantere și haltere de o calitate bună la un preț bun? Mulțumesc.
Buna, m-ar interesa ceva pentru creșterea musculară la femei și ceva arzător de grăsimi pentru abdomen, mulțumesc.
Care este diferența între Arena și Stadion exemplu : Cluj Arena și Stadionul Doctor Constantin Rădulescu?!)
Cine pariază la SUPERBET de ce de cele mai multe ori câștigul de la un bilet virtual e diferit față de câștigul de pe un bilet plasat în agenție?
Poti consuma creatina monohidrata la varsta de 15 ani?
Sportul de lupta cu arme albe ca gladiatorii (brutal, dar fără ca cineva să moară), mai există în zilele noastre?
Eu consum pastile antidepresive. Am voie sa consum proteine si creatine pentru antrenamente?
Salut, deci am 14 ani aproape 15 si de recent m- am apucat de sala si mi- ar placea sa ma apuc si de basket in curand, ar fi ok, sau sala mi- ar putea afecta cariera in basket? Adica spunea cineva ca...? (mai mult)
Ce legătură de rudenie exista între fotbaliștii Gerd Muller și Thomas Muller!?
Salut TPU! Daca nu mai am prin casă decât apă minerală... Are ceva daca îmi fac proteinele cu apă minerală?
Stie cineva un program pentru mărirea masei musculare acasa, gratuit?
Jordi Alba e cam de nivelul lui Iniesta?
Din ce cauza Stadionului echipei Dinamo București i se mai spune în Groapă?!
Salut TPU, Duminica eram tura de noapte la locul de munca, iar un asa zis tip care si- a bagat in minte ca ma poate bate a dat o palma, iar eu i- am dat o inapoi, dupa care a mai dat o palma si eu ...? (mai mult)
Salut, sper sa fie cineva care sa ma ajute. M- am apucat si eu de sala dar faza e ca am vazut pe net ca majoritatea care fac sala si vor sa creasca, mananca mult frate… Stie cineva cam ce as putea ...? (mai mult)
Va adresez o intrebare, am facut cu 100 kg 1 repetare pe orizontala, m- am cam fortat si mi s- a inrosit ochiul, dupa o ora si- a revenit un pic la normal, dar din cate am citit pe internet daca pui...? (mai mult)
Salut, Am 1.68 putin cam scund si vreau sa merg la politie. Uneori am probleme la săritura în înălțime. Uneori ating, uneori nu. E vreun secret sa sar cât mai ușor?
Am și eu o intrebare, am 90 kg și 1, 82 înălțime, as vrea sa fac sala dar n- am făcut niciodata, m- as duce dar nu știu ce sa fac, așadar va întreb dacă ar trebui sa ma duc singur sau sa...? (mai mult)
Cat e bine sa facio cardio intr-o zi? E ok daca faci si 3-4 h pe zi?
Buna... O nelamurire. Nu stiu daca exista dar am zis sa incerc poate cunoaste cineva ceva. Fac sala si dupa cum stim toti, la efort fizic ni se umfla venele pentru ca lucreaza in jurul muschilor etc. ...? (mai mult)
E necesar sa porți aparatori când joci fotbal pe teren sintetic?
Îmi e foarte dor sa fac din nou sport. Fac sport de când sunt mic dar în ultimii 2 m- am pus serios pe făcut sport. Am chiar și un vis, sa ajung la cel mai înalt nivel în calisthenics/street workout....? (mai mult)
Salut! Cum curat o minge de handball de mizerie? Am un select maxi grip nou si se aduna tot ce e pe jos pe ea, din cauza gripului.
Fac sala de un an,am piept ok,spate, doar că brațele îmi sunt foarte firave, mai ales de la încheietura în sus până în biceps, chiar nu mai știu ce exerciții sa mai fac
Am 12 ani si as vrea sa slăbesc si eu, daca ar putea sa ma ajute cineva va rog?
Ce părere aveți despre parkour? Ați practicat vreodată? V-a plăcut?
Ce parere aveti de startul bun al promovatei Brentford contra celor de la Arsenal? Arsenal a inceput prost campionatul, o echipa de Europa League.
Salut TPU, am 15 ani și locuiesc în județul Suceava. Sunt pasionat de tenis de masa și am paleta joola carbon pro. În orașul meu nu se fac antrenamente.Cum fac sa aflu când se organizează concursuri...? (mai mult)
Exista vreun parc de chalistenics în Focșani?
Salut TPU! Cum imi pot masura forta de prindere? Vreau sa mentionez ca am 15 ani si ma antrenez cu un hand gripper de 60 de kg.
Salut! Este cu mult mai important sa faci exercitiile la sala, sau sunt ok si exercitiile de acasa? De ce credeti ca e mai important sa va duceti la sala? Inca o intrebare, cat platiti pentru un abonament...? (mai mult)
Salutari, am o bicicleta cu furca montata invers, asa am luat o de la cineva, însă este făcută dintr- o singura bucata și nu o pot scoate, ce îmi recomandați sa ii fac? Bicicleta în cauza este...? (mai mult)
Este adevărat în opinia voastra ca Steaua Rosie Belgrad e mare favorita în dubla mansa pentru grupele UEL cu CFR CLUJ!?
Salut! De ce unii cresc si intre 21-24 de ani? Am un verisor care pe la vreo 22 de ani avea 177. Acum la 24 de ani are 180-183. A facut armata poate sa fie de la asta?
Cum sa scap de febra musculara la picioare? De o săptămână tot o am si nu pot scăpa de ea, abia merg. Exerciții de picioare nu mai pot face din cauza asta. Vreo idee?
De ce unele tipe plinute sunt atât de bune,pare că au grăsimea tare pe ele,sunt foarte armonizate, oare fac sport ceva?
Buna! Stau la etajul 1 si as vrea sa știu dacă se poate monta un sac de box de tavan. Ar face probleme sau ceva? Are cineva idee?
Salutare! Numele meu este Daniel, am 25 de ani 1.77 si 77kg! As dori sa ma apuc de sala, sunt un pic grasut si as vrea sa arat bine! Doresc sa iau proteine de calitate, dar sa nu ma ingras, doar...? (mai mult)
Cine a comandat vreodată de pe siteul oficial UEFA bilete pentru un meci din Competiție Europene. Cum se Face!? FUNDA!
Să presupunem că ești în trafic cu echipa Germaniei U-21, echipă care devine nervoasă pentru că traficul din București e foarte aglomerat. Cum rezolvi situația?
Echipa alături de care ești e în drum spre antrenament, iar Team Managerul echipei solicită anumite materiale de antrenament. E last minute, nu le- a solicitat din timp așa cum trebuia, dar cum...? (mai mult)
Buna, daca iau de 2 ori pe zi 90 g de creatina monohidrata are ceva?
Am pierdut un bilet pe care am pariat 50 lei din cauza ca s- a eliminat regula golului din deplasare. Am pariat doua meciuri. Young Boys vs CFR Cluj - tg 2- 4, l- am prins ca au batut elvetieni...? (mai mult)
Cine îmi spune și îmi explica si mie pas cu pas cum se joaca un meci de Snooker? Cum se punctează la câte puncte trebuie sa ajungă echipa care trebuie să câștige!?
Buna TPU! Luptatorii de mma sau boxerii au voie sa consume proteine sau aminoacizi? Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
LarisaChe07 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!