Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Daca fac exercitii speciale zilnic, pot ajunge in punctul in care sa fac spagatul si sfoara?
Salut TPU vreau cel mai bun ghid pentru brate uriase acasa cat mai repede si sa fac asta pe o perioada mai indelungata dar sa creasca bine rau. Vreau ceva explicat frumos daca se poate si daca se pricepe...? (mai mult)
Salutare! Caut un model de adidași cu o talpă foarte moale. Caut adidașii pentru o persoană cu probleme la coloană care vrea să se apuce de sport, de aceea vreau un model cu talpa cât mai moale...? (mai mult)
Daca ma trezesc la 5.30, la 6 am maxi, la 8 ajung la job, la 17 ma duc la sala, la 19.30 am maxi, la 21 ajung acasa, fac un dus si ma culc, cum ar trebui sa imi dozez alimentatia avand o pauza destul...? (mai mult)
Daca fac sport în fiecare zi ma ajuta la înaltat?
Salut! Am început un challange. Să fac 100 de flotări pe zi. Timp de 100 de zile si am 14 ani, mi-ar afecta cumva cresterea în înălțime, adica sa o stopeze?
Salut TPU, am 82kg la 16 ani 1.84, cam câte kg as da jos dacă ma duc de 3 ori pe săptămână la sala +regim, mai exact, doar cu legume, fructe, piept de pui etc?
Vreau sa cumpăr mănuși de pe site-ul Knockout, o sa le folosesc doar pentru sacul de box, de la ce categorie sa cumpar mănușile? Mănuși box sau mănuși sac?
Salut, imi puteti da un MTB bun sub 2, 000 de lei?
Mai am de dat aproape 10 kilograme jos, nu reusesc sa le dau deloc. De la 100 la 78 a fost usor. De la 78 la 74 a fost greu rau iar acu nu mai vrea deloc. Trebuie sa ajung undeva pe la 65 ca sa nu se ...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani și fac box dar am sâni și burta, cum dau jos grăsimea de la sâni și burta? Vreau sa fiu plat cu putini mușchi și o dieta as vrea sa îmi recomandați. Fac antrenament de ...? (mai mult)
Aerobic este numai pentru femei?
Salut! As vrea sa ma inscriu la sportul Krav- Maga, dar am citit pe internet ca la acest tip de sport se invata si tehnici de lovituri sub centura... Este adevarat? Ca nu as vrea sa fiu lovit sub...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti despre carnea de pui, porc sau vita prăjită cu unt nu in ulei? Este ok pentru dieta? As vrea sa slăbesc și nu știu dacă este ok sa prăjesc cu unt. Stiu ca in general prajeala...? (mai mult)
Salut! Imi poate recomanda cineva o dieta? As vrea sa slăbesc minim 10 kg in 3 luni. As prefera sa imi recomande cineva care chiar se pricepe sau cineva care a încercat-o
Ce se intampla daca merg pe o bicicleta mica pentru mine? De exemplu bicicleta este pentru persoane de maxim 174cm si eu am 177
Bună ziua. Știți vreun magazin sportiv in București cu predare personala de unde îmi pot lua niste mănuși de fitness de maxim 25 lei?
Salut! Imi poate spune cineva daca acest antrenament lucreaza toate grupele de muschi? Daca nu ce ar trebui sa îmbunătățesc? Luni: - 4 serii a cate 6 repetări cu gantera (mana stânga) - ...? (mai mult)
Ce credeți o sa castige România vs Noua Zeelanda la JO TOKYO JAPONIA 2020?
Salut! Am incercat sa fac mă îngraș din mâncare bună, fara junkuri doar că am pus grăsime destul de multa pe abdomen. Problema e că nici nu antrenez abdomenul deloc, iar atunci când efectiv...? (mai mult)
Ce suma de bani ati câștigat voi cel mai mult dintr- un Pariu Sportiv?
Flotarile,abdomenele,genuflexiunile si tractiunile cu propria greutate sunt bune pentru scolioza sau mai mult fac rau?
Salut! Am și eu o întrebare. As dori sa merg la meci la Rapid cu Farul de pe Arena Naționala din 30.07. Eu sunt vaccinat, dar am un prieten care nu este vaccinat. Cum se procedează, merge și pe ...? (mai mult)
Nu știți dacă există undeva înregistrat meciul de scrimă de la olimpiadă al României?
M- am reapucat de sala si nu prea am pofta de mancare. Iau proteine si creatina, sa iau si vitamine? Nu ma refer la supradyn sau d- astea de la farmacie, ma refer la vitaminele care sunt recomandate ...? (mai mult)
Salut! Imi puteți da o părere la acest antrenament? Luni: (Push) - 4 serii a cate 6 repetări cu gantera (mana stânga) - 4 serii a cate 6 repetări cu gantera (mana dreapta) - 4 serii...? (mai mult)
Referitor la postarea pe care am pus-o mai devreme. Ma refeream la pariuri sportive. Pe ce sport să bag că sa ies sa fac un win mai repede, pe fotbal și tenis? Am incercat, mai greu, dar merg.
Salut! Pentru a creste densitatea mușchiului trebuie sa fac mai multe exercitii cu o gantera mai, , ușoară " pana la epuizare sau sa fac 5 repetări cu o gantera mai grea și sa ma forțez? Cate serii...? (mai mult)
Salutări! M- am apucat de pariuri, am avut câteva win uri de când m- am apucat și după multe pierderi bag cate 1- 2 lei pe bilet. Ce sporturi sunt ușoare pentru pariuri? Voiam să incerc pe...? (mai mult)
Se spune că după antrenament trebuie sa iei o cupa din aia de proteine care are în jur de 20 grame de proteine, apoi pe net mai apar exemple pentru mese bogate in proteine care au chiar și 60 g de...? (mai mult)
Cum sunt luptele alea cu costum și săbii de la Jocurile Olimpice, Spada? Cum se câștigă un meci, care sunt regulile meciului acesta?
Salut! Ceva exemple de exerciții pentru abdomen și gambe? Nu foarte complexe, dar eficiente.
La orele de Educație fizică, ar trebui să învățăm despre cum să facem sport și exercițiile fizice, cum ne ajută anumite lucruri sau facem doar ce ni se cere și jucăm fotbal dacă ne lasă...? (mai mult)
Eurosport România și TVR HD România au exact aceleași transmisiuni în direct pe perioada Jocurilor Olimpice Toyko Japonia 2020?
Cine este în opinia voastra favorita și cine credeți in opinia voastra ca o sa castige LIGA 1 ROMÂNIA în acest sezon competițional 2021 -2022?
O întrebare pentru cei care sunt pariori infocați. Cum este in opinia voastra emisiunea de pe Digi Sport 1 SUPER AVANCRONICA?
Salut! Am si eu un cross grx 8 si astazi mergeam si eu si am vazut ca discul atinge de etrier. Stie cineva ce pot face? Va las un link pe imgur unde am pus o poza unde imi atinge. Am tras o linie.
Ce supliment alimentar recomandati pentru nutrienti? Nu mananc nici fructe si nici legume si fac sala
Salut! Cat de important este sa practici un sport de contact? Cu ce va ajuta? Este vreo problema daca o sa incep sa fac la 21 de ani?
Ce exerciții trebuiesc evitate la sala dacă ai scolioza?
Care este suma minima care trebuie plătită ca să poți pune un bilet intr-o casa de pariuri (exemplu Super Bet Stanley Bet Casa Pariurilor Unibet etc?)
Doresc să mă reapuc de sala însă nu știu cum să procedez cu alimentația in sensul că la job am pauza doar 30 minute pe zi.Ma gândesc că dacă am dimineața o masa copioasa nu vor fi absorbite...? (mai mult)
Hei! A câta țară intra România la deschiderea Jocurilor Olimpice?
Ce artă marțială ar fi mai potrivita pentru un începător? Karate sau Krav Maga?
Cum este împerecherea în LIGA1 ROMÂNIA în Play ofF si Play Out?
E ok, o zi- grupa de muschi iar a doua zi- cardio, pentru a depune muschi și a pierde și tesut adipos?
1Pe ce data o sa apară jocul de fotbal pentru Playstation 4 și 5 PES 2022? 2 Ce credeți o sa reușească vreo echipa din Liga1 România sa se califice în grupele unei competiții europene? 3 Ce coeficient...? (mai mult)
Salut! Cum îți poți îmbunătăți rezistenta la fotbal?
Cum pot sa invat sa inot la mare? Daca cauti pe internet spune doar de bazin, ca trebui sa te tii si sa plutesti etc sau ceva de genu. Dar la mare nu ai de ce sa te tii, poate de un colac, pluta,...? (mai mult)
Fcsb o jucat cu echipa a doua? Cum sa ii bați pe aia din Kazahstan doar cu 1- 0? Mai ales când te numești fcsb și mai joci și acasă. Cum sa mai emitem pretenții sa ne calificam direct în grupele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a