Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Uite o întrebare încuietoare. Daca se spune că prima data când slăbești, dai jos din posterior, cum de cei care slăbesc drastic mai rămân cu posteriorul?
Salut, de aproximativ 1 luna jumatate tin o cura gandita de mine care dupa parerea mea a dat roade pana acum, nu stiu exact cat am slabit dar se vede vizibil pe corpul meu mai ales la gambe si la maini....? (mai mult)
Salut! Ca sa cresc densitatea mușchiului ce exercitii trebuie sa fac? Adica nu ma interesează de volum vreau sa fiu mai puternic. Daca fac 5- 10 ridicari cu gantera la cea mai mare greutate cresc densitatea...? (mai mult)
Cum pot sa fac pe FLASHSCORE.RO o chestie? De exemplu când da gol la un meci în care ma interesează sa facă un sunet ca o notificare?
Ce credeți ca o sa reușească Naționala României de Fotbal la Jocurile Olimpice 2020 Tokyo Japonia?
In ce calitate afirma CSA că nu are fcsb voie pe Ghencea?
Salut TPU, am o intrebare, sunt baiat am 13 ani si 1.66 cam toata viata mea pana aici am avut un surplus de kg si am ajuns de la un indice corporal de 28 la unul de 20, deci ma declar multumit. Faza...? (mai mult)
Salut! Sunt o fata de 21 de ani si vreau sa invat un stil de arte martiale in scopul auto- apararii. Credeti ca la varsta mea, inca as putea sa invat unul, desi nu am mai practicat niciodata pana acum? ...? (mai mult)
Va fi Dumiter noul Lewandoski al Europei?
Ce se face la ora de educatie fizica in facultate? Se dau probe cu bareme ca in liceu?
Salut, vreau si eu un program de sala atat pentru incepatori cat si pentru avansati. In special intrebarea este pentru Cosmin86 dar puteti sa imi raspundeti mai multi.
Ce bicicleta pot sa îmi cumpăr de buget 1500- 2000lei? Voi folosi bicicleta prin pădure, câmpii și eventual mers pe șosea. Prima data ma gândeam la un CROSS GRX 7 SAU LA UN CROSS TRACTION SL3. ...? (mai mult)
Care sunt echipele adverse posibile ale echipei CFR CLUJ în turul 3 UCL si in Play Off Ul UCL?
Se mai difuzeaza WWE în România și pe ce post TV?
Pot sa fac sala si sa trag si vape?
Bună! Știți cumva daca se transmite pe vreun post TV meciul dintre Lincoln și CFR Cluj? Acord fundă.
Salut! Joc pe poziția de extrema dreapta la handbal si o sa am meciuri în câteva zile și as vrea sa stiu cum sa plonjez....Cum as putea invata?
Salutare, mi- am achiziționat recent o trotineta electrică xiaomi m365(cea cu afisaj) mergem cu ea și dintr- o data a început sa facă un țăcănit asa, era ceva de genul țac, țac, țac apoi...? (mai mult)
Salut TPU, daca am un bilet la fotbal la sub 2.5 goluri si o echipa nu s-a prezentat la meci si a castigat cealalta cu 3-0 la masa verde am pierdut biletul? Dau funda pentru raspuns. Multumesc
Bună ziua, la sălile din Londra se poate face abonament și cu bani Cash sau doar card?
Am 15 ani 1. 80cm și 56 de kg și fac sala de o luna.As vrea sa bag proteine (masa musculara) după ce mai fac 2 luni de sala ce ziceți?
Salut, bicicleta mea mergea super bine la inceput schimba foarte rapid, pana intr- o zi când am cazut de pe ea și să indoit robotul din spate și roata, și am dus- o la un mecanic și mi- a indreptat...? (mai mult)
Sunt bune skateurile de la maxtar?
De ce jucătorul Cristian Sapunaru are porecla Copilul Giulestiului?
Salut. Ieri am avut parte de o căzătură cu bike- ul la 40 km/h pe o roata. (In wheelie).Am căzut direct pe spate, nu am mai avut ce sa fac. Casca am full face downhill. M- am tarat vreo 8 metri de...? (mai mult)
Unde pot juca ping pong in Craiova?
Buna! Ce Exerciții îmi puteți recomanda pentru slăbit? Picioare, solduri, tot corpul.
Salut TPU, am o mica- mare problemă! ÎNĂLȚIMEA. Am 1.53 la 14 ani, sunt băiat! Basket nu este la mine în oraș, din când în când mai merg la ștrand și mai înot, poate, poate:)) dacă stau...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa ma îngraș 10 kilograme inapoi, am făcut vreo 2 ani sala și acum am slăbit și as vrea sa ma îngraș sa arate cantarul cu 10 kilograme în plus, oare sa cumpăr un gainer sau...? (mai mult)
Daca fac 500 de abdomene pe zi si am doar putina burta, în 4 zile pot sa-mi formez burta frumoasa?
Pana în ce faza eliminatorie au ajuns cel mai departe în competiție UCL UEL Universitatea Craiova și Dinamo București?
Fiecare stadion e obligat sa aiba Centru de Testare?
Vor migra suporterii echipei Steaua din liga 1 către Steaua din liga 2 a atunci când aceasta va promova? Ii aud pe unii spunând că atitudinea patronului ii va face sa migreze
Salut, din moment ce am facut sala acum 4 ani vreo 3 luni si m- am reapucat acum recent ma mai consider incepator? Daca puteti sa- mi recomandati un program de antrenament sa cresc in greutate si niste...? (mai mult)
Daca îmi pot mișca pectoralii înseamnă că am o masa musculara decenta in zona aia? Pare că este zona in care se pun cel mai repede muschii la mine.Din păcate brațele sunt cam subțiri și sincer...? (mai mult)
Să merg la sală chiar dacă mă simt obosit?
Păi eu am 14 ani si m- am lăsat astăzi de fotbal pentru ca toata lumea tipa pe mine si daca nu fac ceva bine adică daca dau pase prea rapid sau daca driblez si nu dau pase, dar dau. M- am săturat...? (mai mult)
Am cam dat- o in bara cu bicicleta. O spalam si am scos seaua pentru a nu se uda, dar nu m- am gandit ca poate intra apa in seat post. A intrat apa si nu m- am gandit sa o intorc, in loc, prost fiind...? (mai mult)
Salut.Eu am undeva la 63- 64 kg, 1, 79 inaltime și nu am un abdomen plat. Ceea ce înseamnă că încă am grăsime multa. Daca ar fi sa slăbesc as deveni prea slab pentru înălțimea mea și nu...? (mai mult)
Salut! Am avut o operație de micșorare a stomacului cu o luna in urma și medicul mi- a spus ca ma pot întoarce in sala de forta, doar ca am o problema, nu prea mai sunt omul care era odată, abia...? (mai mult)
Voi in cate sedinte ati invatat sa inotati?
O sa merg la fotbal, ce vreau eu sa stiu este o sa-mi dea acolo cu ce sa ma îmbrac de echipament sau trebuie eu sa-mi iau? Si o sa-mi dea echipament cu un fotbalist sau nu neaparat? :)))
Care țară credeți că va câștiga mondialul din Quatar 2022?
Salut TPU, de ceva timp m- am apucat de skate si am invatat sa fac cat de cat trickurile usoare(ollie, shuv it, powerslide) pe un skateboard vechi, care acum s- a rupt. Acum am un buget de 250 de lei...? (mai mult)
Care este explicatia ca dupa sport, mai ales dupa alergare simt o stare foarte placuta, atat psihic cat si fizic. Ce se intampla in corpul nostru in momentul ala?
Salutare, TPU nu mi se duce grăsimea de pe solduri, fac sală de doi ani arat super bine, gen pătrățelele de pe abdomen se vad cât de cât în partea de sus, brate, spate, piept nu mai spun ...? (mai mult)
Ce mușchi dezvoltă mersul pe bicicleta?
Salut! Am o intrebare. Cand merg la sala sau fac diferite exercitii imi trosnesc oasele. Adica dupa fiecare repetare la un anumit punct se aude o mica pocnitura(la umar genunchi). Este normal? Am 21 de...? (mai mult)
Dacă fac sala și in ziua picioarelor / abdomenului și altele in medie de o ora jumate stand la sala, cam cate calorii ard, după antrenament se mai ard calorii conform masei musculare?
Salut TPU, de cateva luni fac antrenamente de acasa pentru cresterea masei musculare. Acum cateva zile mi- am cumparat proteine (whey mass gainer). In ce cantitate trebuie sa iau proteinele si exista ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!