Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Https://youtu.be/P7l7IQYIi3c de la secunda 0:44 cand a dat la poarta cum a dat asa cu viteza cu varful sau cu latul ca nu înteleg?
De ce CS U CRAIOVA e considerată de mulți fani Clona Craiova?
1.Cât de de greu sa fac pătrățele (sau six pack)? 2.Ce exerciții se folosesc pentru abdomene? 3.Are legătură cu alimentația?
Hei dragilor, vreau să aflù si parerea voastră in legatura cu ceva. Deci, am tot văzut fete care au ales să își transforme grasimea în mușchi. În trecut când cântareau 60 de kg să zicem,...? (mai mult)
Salut, am si eu cateva intrebari, pot lua gfx 8 si creatina in acelasi shaker? Gen 500ml apa si 5g creatina si proteina cata vreau…. si cum se iau cel mai bine suplimentele? Sunt la inceput si nu prea...? (mai mult)
Ce înseamna corner la fotbal?
Am și eu o mică întrebare despre alimentație! Fac calisternice(abdomene, flotări, tracțiuni) bag și gantere in unele zile, sunt in surplus caloric trebuie sa consum 2500 calorii pentru asta folosesc...? (mai mult)
Ce înseamna penalty si corner la fotbal si de ce se fac?
Vara asta am pus ceva kg in plus pe mine si as vrea sa le dau jos, dar nu mananc foarte mult in schimb nici nu fac miscare destula. M- am gandit la ceva nu prea am chef sa ma apuc de sala asa ca am gasit...? (mai mult)
E posibil ca după ce te lași de antrenamente și de sport în general, să dispară pătrățelele?
Salut.De ce în zilele de pauza de la sala (sambata și duminica) tind să mănânc mult mai mult decât în timpul zilelor cane mă antrenez? Ajung să mănânc dublu față de o zi normala(Mancare sănătoasă)...? (mai mult)
Salut TPU! Pt cei care se pricep la biciclete. Care bicicleta e mai buna intre Cross GRX 8 HDB 27.5 2021 si Btwin Rockrider ST 540? Va las link urile mai jos: Rockrider: https://www.decathlon.ro/bicicleta-...? (mai mult)
Cine credeti ca o sa castige in seara asta la euro?
Salut, daca esti in deficit caloric, este posibil totusi sa pui grasime pe tine, sa spunem asa? Ieri m- am tinut toata ziua de dieta, am fost in deficit caloric doar ca aseara la meci am bagat si eu...? (mai mult)
Hei. Stiti ca exista tot felul de aplicații pentru tonifierea corpului pe magazin play. Unele dintre ele fiind: lose weight app for..., six pack in 30 days... etc. Întrebarea mea este: ajuta? Adică...? (mai mult)
Salut TPU! In 5 luni am un obiectiv sa pun 8 kg.Ma gandeam la aceste suplimente:- ON Pro complex gainer - ON Creatina Monohidrata - MHP Glutamina SR - ON Performaxx - - vitamine si minerale - ON ...? (mai mult)
Ceva sfaturi ca să îmi iasa flotarile? Cand eram mic le faceam pe banda rulanta, acum nu mai pot sa fac niciuna:))))
Salut, iau whey protein de la Iron maxx. Fac sala am și job și sunt cam obosit, nici sex nu pot face decât de 4 ori pe luna, am o oboseala excesiva cred ca e normal, muncesc mult. Recomandați...? (mai mult)
Cei care sunteți mari fani FCSB. Cum este in opinia voastra echipamentul echipei pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor competițional 2021 2022?
Am 72 de kg. Si cand m- am masurat ultima oara acum cateva luni aveam 1.83. Am 12 ani. M- am dezvoltat mai repede atat fizic cat si mental. Tata e si el inalt. Sunt Mezomorf, ectomorf sau endomorf? Eu...? (mai mult)
Cine credeti si de ce ca bate duminica la finala euro 2020? Anglia sau Italia?
Dacă merg prima dată la sală pot alege eu însămi la ce aparat să mă pun și ce exerciții să fac sau există un antrenor care mă învață și antrenează și pot plăti numai pentru o zi fără...? (mai mult)
Salut! Am si eu o problema care poate fi putin amuzanta, dar e o problema de ma face sa innebunesc, si anume: atunci cand ma duc sa ma antrenez cu greutati ma ia un cascat de m- as culca pe loc, aiurea...? (mai mult)
Salut, o intrebare pentru bikeri. Pe decathlon au un set de roti sunringle duroc 30. Sunringle au un nume foarte bine vorbit in lumea bicicletelor in materie de roti insa am auzit si se stie ca decathlon...? (mai mult)
Ce pronostic spuneți pentru mâine la UNIVERSITATEA CRAIOVA- CFR CLUJ? Universitatea Craiova parerea mea! Ce pronostic spuneți la Finala Campionatului European EURO 2020 ANGLIA- ITALIA :ANGLIA parerea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre sportul Krav-Maga? Este un sport bun pentru a invata tehnici de autoaparare?
Hei TPU! Înotul te ajuta sa te ingrasi sau sa acumulezi masa musculară?
Am înțeles că dacă faci exercitii cardio, slabești si foarte mult, probabil mult din grăsime, dar mult din masa musculară. Eu nu vreau să pierd masa musculară! Am înțeles că dacă faci exercitii...? (mai mult)
Hei TPU! Am auzit ca dacă mergi de mic (13- 14 ani) la sala riști sa nu mai crești în înălțime. În orice caz, dacă vreau sa acumulez greutate (masa musculara) pot face exerciții acasă? Si dacă...? (mai mult)
Salut TPU! Cum pot sa invat sa inot fara sa merg la cursuri? Sunt la un hotel cu piscina si vreau sa invat sa inot fara pluta sau ceva.
1Ce ziceți în opinia voastra cine are cea mai frumoasa galerie de fotbal (a unei echipe de club) din EUROPA? Eu zic ca LIVERPOOL 100 la 100. Voi ce credeți? 2 Care este in opinia voastra cea mai tare...? (mai mult)
Ce arde mai multă grăsime? Cardio sau antrenamentele cu greutăți?
Eu nu mai înțeleg! Am nevoie sau nu de calorii ca să slăbesc? Sa zicem ca ieri am consumat aproape 1000 de calorii. Da? Și am făcut și sport, dar imi zicea pe aplicatie ca am ars doar 50 de klcalorii...? (mai mult)
Voi cum vedeți faza dintre Anglia si Danemarca? Mă refer la acel penalty. Credeti ca a fost acordat corect sau nu? Am văzut că s-au iscat discuții.
Cine credeți că o să câștige cupa Euro 2020?
Salut :) Azi in Craiova mergeam regulamentar cu bicicleta, asteptam la semafor. Cand s- a facut verde, fiind pe banda corecta, o femeie a lovit putin bicicleta ca sa merg mai repede, m- am speriat,...? (mai mult)
Deci daca pe Cristiano îl cheama Cristiano Ronaldo, pe baiatul lui cum îl cheama? Cristiano junior?
Va salut. Am 26 de ani, 1, 78cm. 74 kg, am jucat fotbal la o echipa in divizia D acum 8 ani de zile. Am jucat vreo 3 ani. Motivul pentru care m- am lasat de fotbal a fost scoala (parintii). Joc foarte...? (mai mult)
Chiar există exercitii pentru o talie mai mică? Sau pentru grasimea de pe coapse? Nu stiu, ma tot uit pe you tube si vad ca daca vrei să slabesti, e o chestie ca să nu pierzi masa musculara, ca...? (mai mult)
Este o diferență mare între Uefa Europă League si Uefa Conferance League?
Salut! As vrea si eu niste recomandari de sali mma/kickbox/kempo/box bune, in Bucuresti, care sa isi dea interesul. Multumesc!
Salut.Cum pot avea venele mai vizibile? Știu că am nevoie de putina grăsime dar acum mă refer strict la alimentație.In unele zile sunt proeminente fara efort, iar uneori debia se observă
Salut! Doresc sa scot niste bani de pe betano si am optiunea doar prin card, ceea ce nu am momentan. Intrebarea mea este daca exista alta metoda de retragere in afara cardului bancar? Din ce stiam se ...? (mai mult)
Buna ziua. Doresc sa imi fac "Home Gym" si nu stiu ce sa pun pe jos. Am ciment in camera pe jos. Multumesc anticipat.
Cum îl cheama pe baiatul lui Cristiano Ronaldo?
Cine merge la SUPERCUPA ROMANIEI dintre CFR Cluj - Universitatea Craiova de sâmbătă din data de 10 07 2021 ora 20 00? Cine știe dacă o sa existe la Stadion la Arena Nationala înainte de meci Centre...? (mai mult)
Am 16 ani, fac sala de câteva luni si ma doare umărul drept si imi trosneste... păreri?
Doresc sa ma apuc de skating si nu stiu daca ar trebui sa cumpar un skateboard complete sau sa cumpar ce este necesar si sa mi-l fac eu, ce ziceti? Veniti cu recomandări desigur si/si
Salut, la antrenamentul push pull legs de doua ori pe săptămână, având în vedere că seriile și repetările sunt 4×12, cate exerciții trebuie făcute pentru o grupă musculară la un...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani si m- am gandit sa ma apuc de sala, special pentru masa musculara, ma poate ajuta cineva cu un orar cu ce ar trebui sa lucrez in fiecare zi? Nu vreau sa ma duc pe degeaba, fara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!