O întrebare pentru cei care sunt pariori infocați. Cum este in opinia voastra emisiunea de pe Digi Sport 1 SUPER AVANCRONICA?
Salut! Am si eu un cross grx 8 si astazi mergeam si eu si am vazut ca discul atinge de etrier. Stie cineva ce pot face? Va las un link pe imgur unde am pus o poza unde imi atinge. Am tras o linie.
Ce supliment alimentar recomandati pentru nutrienti? Nu mananc nici fructe si nici legume si fac sala
Salut! Cat de important este sa practici un sport de contact? Cu ce va ajuta? Este vreo problema daca o sa incep sa fac la 21 de ani?
Ce exerciții trebuiesc evitate la sala dacă ai scolioza?
Care este suma minima care trebuie plătită ca să poți pune un bilet intr-o casa de pariuri (exemplu Super Bet Stanley Bet Casa Pariurilor Unibet etc?)
Doresc să mă reapuc de sala însă nu știu cum să procedez cu alimentația in sensul că la job am pauza doar 30 minute pe zi.Ma gândesc că dacă am dimineața o masa copioasa nu vor fi absorbite...? (mai mult)
Hei! A câta țară intra România la deschiderea Jocurilor Olimpice?
Ce artă marțială ar fi mai potrivita pentru un începător? Karate sau Krav Maga?
Cum este împerecherea în LIGA1 ROMÂNIA în Play ofF si Play Out?
E ok, o zi- grupa de muschi iar a doua zi- cardio, pentru a depune muschi și a pierde și tesut adipos?
1Pe ce data o sa apară jocul de fotbal pentru Playstation 4 și 5 PES 2022? 2 Ce credeți o sa reușească vreo echipa din Liga1 România sa se califice în grupele unei competiții europene? 3 Ce coeficient...? (mai mult)
Salut! Cum îți poți îmbunătăți rezistenta la fotbal?
Cum pot sa invat sa inot la mare? Daca cauti pe internet spune doar de bazin, ca trebui sa te tii si sa plutesti etc sau ceva de genu. Dar la mare nu ai de ce sa te tii, poate de un colac, pluta,...? (mai mult)
Fcsb o jucat cu echipa a doua? Cum sa ii bați pe aia din Kazahstan doar cu 1- 0? Mai ales când te numești fcsb și mai joci și acasă. Cum sa mai emitem pretenții sa ne calificam direct în grupele...? (mai mult)
Uite o întrebare încuietoare. Daca se spune că prima data când slăbești, dai jos din posterior, cum de cei care slăbesc drastic mai rămân cu posteriorul?
Salut, de aproximativ 1 luna jumatate tin o cura gandita de mine care dupa parerea mea a dat roade pana acum, nu stiu exact cat am slabit dar se vede vizibil pe corpul meu mai ales la gambe si la maini....? (mai mult)
Salut! Ca sa cresc densitatea mușchiului ce exercitii trebuie sa fac? Adica nu ma interesează de volum vreau sa fiu mai puternic. Daca fac 5- 10 ridicari cu gantera la cea mai mare greutate cresc densitatea...? (mai mult)
Cum pot sa fac pe FLASHSCORE.RO o chestie? De exemplu când da gol la un meci în care ma interesează sa facă un sunet ca o notificare?
Ce credeți ca o sa reușească Naționala României de Fotbal la Jocurile Olimpice 2020 Tokyo Japonia?
In ce calitate afirma CSA că nu are fcsb voie pe Ghencea?
Salut TPU, am o intrebare, sunt baiat am 13 ani si 1.66 cam toata viata mea pana aici am avut un surplus de kg si am ajuns de la un indice corporal de 28 la unul de 20, deci ma declar multumit. Faza...? (mai mult)
Salut! Sunt o fata de 21 de ani si vreau sa invat un stil de arte martiale in scopul auto- apararii. Credeti ca la varsta mea, inca as putea sa invat unul, desi nu am mai practicat niciodata pana acum? ...? (mai mult)
Va fi Dumiter noul Lewandoski al Europei?
Ce se face la ora de educatie fizica in facultate? Se dau probe cu bareme ca in liceu?
Salut, vreau si eu un program de sala atat pentru incepatori cat si pentru avansati. In special intrebarea este pentru Cosmin86 dar puteti sa imi raspundeti mai multi.
Ce bicicleta pot sa îmi cumpăr de buget 1500- 2000lei? Voi folosi bicicleta prin pădure, câmpii și eventual mers pe șosea. Prima data ma gândeam la un CROSS GRX 7 SAU LA UN CROSS TRACTION SL3. ...? (mai mult)
Care sunt echipele adverse posibile ale echipei CFR CLUJ în turul 3 UCL si in Play Off Ul UCL?
Se mai difuzeaza WWE în România și pe ce post TV?
Pot sa fac sala si sa trag si vape?
Bună! Știți cumva daca se transmite pe vreun post TV meciul dintre Lincoln și CFR Cluj? Acord fundă.
Salut! Joc pe poziția de extrema dreapta la handbal si o sa am meciuri în câteva zile și as vrea sa stiu cum sa plonjez....Cum as putea invata?
Salutare, mi- am achiziționat recent o trotineta electrică xiaomi m365(cea cu afisaj) mergem cu ea și dintr- o data a început sa facă un țăcănit asa, era ceva de genul țac, țac, țac apoi...? (mai mult)
Salut TPU, daca am un bilet la fotbal la sub 2.5 goluri si o echipa nu s-a prezentat la meci si a castigat cealalta cu 3-0 la masa verde am pierdut biletul? Dau funda pentru raspuns. Multumesc
Bună ziua, la sălile din Londra se poate face abonament și cu bani Cash sau doar card?
Am 15 ani 1. 80cm și 56 de kg și fac sala de o luna.As vrea sa bag proteine (masa musculara) după ce mai fac 2 luni de sala ce ziceți?
Salut, bicicleta mea mergea super bine la inceput schimba foarte rapid, pana intr- o zi când am cazut de pe ea și să indoit robotul din spate și roata, și am dus- o la un mecanic și mi- a indreptat...? (mai mult)
Sunt bune skateurile de la maxtar?
De ce jucătorul Cristian Sapunaru are porecla Copilul Giulestiului?
Salut. Ieri am avut parte de o căzătură cu bike- ul la 40 km/h pe o roata. (In wheelie).Am căzut direct pe spate, nu am mai avut ce sa fac. Casca am full face downhill. M- am tarat vreo 8 metri de...? (mai mult)
Unde pot juca ping pong in Craiova?
Buna! Ce Exerciții îmi puteți recomanda pentru slăbit? Picioare, solduri, tot corpul.
Salut TPU, am o mica- mare problemă! ÎNĂLȚIMEA. Am 1.53 la 14 ani, sunt băiat! Basket nu este la mine în oraș, din când în când mai merg la ștrand și mai înot, poate, poate:)) dacă stau...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa ma îngraș 10 kilograme inapoi, am făcut vreo 2 ani sala și acum am slăbit și as vrea sa ma îngraș sa arate cantarul cu 10 kilograme în plus, oare sa cumpăr un gainer sau...? (mai mult)
Daca fac 500 de abdomene pe zi si am doar putina burta, în 4 zile pot sa-mi formez burta frumoasa?
Pana în ce faza eliminatorie au ajuns cel mai departe în competiție UCL UEL Universitatea Craiova și Dinamo București?
Fiecare stadion e obligat sa aiba Centru de Testare?
Vor migra suporterii echipei Steaua din liga 1 către Steaua din liga 2 a atunci când aceasta va promova? Ii aud pe unii spunând că atitudinea patronului ii va face sa migreze
Salut, din moment ce am facut sala acum 4 ani vreo 3 luni si m- am reapucat acum recent ma mai consider incepator? Daca puteti sa- mi recomandati un program de antrenament sa cresc in greutate si niste...? (mai mult)
Daca îmi pot mișca pectoralii înseamnă că am o masa musculara decenta in zona aia? Pare că este zona in care se pun cel mai repede muschii la mine.Din păcate brațele sunt cam subțiri și sincer...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?