Doresc sa ma apuc de skating si nu stiu daca ar trebui sa cumpar un skateboard complete sau sa cumpar ce este necesar si sa mi-l fac eu, ce ziceti? Veniti cu recomandări desigur si/si
Salut, la antrenamentul push pull legs de doua ori pe săptămână, având în vedere că seriile și repetările sunt 4×12, cate exerciții trebuie făcute pentru o grupă musculară la un...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani si m- am gandit sa ma apuc de sala, special pentru masa musculara, ma poate ajuta cineva cu un orar cu ce ar trebui sa lucrez in fiecare zi? Nu vreau sa ma duc pe degeaba, fara...? (mai mult)
Salut, cine știe ce salarii sunt în liga III din: Franța, Germania, Italia si Spania si liga IV Anglia?
Salut, am 16 ani si vreau sa cumpăr un sac de box, n- am habar cum să- l aleg, la fel cu mănuși de box si bandaje, aș prefera ieftine dar bune, daca e nevoie și mai scumpe, doar sa fie de calitate...? (mai mult)
Ce este acela un deficit caloric? Vreau sa slăbesc, dar nu înțeleg cum sta treaba. Adică ce trebuie să consum dintre; proteine, lipide, calorii, carbohidranti?, si etc ce mai sunt...
Buna seara.Ce suplimente nutritive imi puteti recomanda pentru masa musculara? Am 1.70 si 65 kg
Stie cineva vreo sala de forta prin Costinesti? Am cautat pe google maps si nu gasesc. In afara de cele din hotele/cazari nu am găsit. Daca stiti voi dau funda
Buna! Cine credeti ca o sa castige marti semifinala? Spania sau Italia? :))
Salut,am dat o ciobănească cu pumnul intr-un sac de box și acum mă doare rau tricepsul și dacă ridic mâna incepe sa tremure, din ce cauza?
Bună, Credeți că Messi va câștiga copa america cu Argentina?
In cat timp pot avea bratul de maxim 41- 42 cm acum am vreo 30- 31? Am 19 ani 1.70 65 kg am niste gantere acasa de 10 kg, fac 13 repetari in 4 seturi, dureaza o ora si ceva tot antrenamentul.O zi fac...? (mai mult)
Cei care sunteți suporteri infocați ai echipei Petrolul Ploiești. De ce Petrolul nu mai are voie sa folosească sigla pe echipamentele de joc? Si pe ce data aproximativa poate sa se dea un verdict dacă...? (mai mult)
Salut. Vi se pare periculos mersul pe o roata pe MTB? Știți să mergeti sau ati putea? :)) Eu merg la + 60 kmh încă manual și wheelie și toți îmi zic că sunt nebun :)) vreau sa aud și părerea...? (mai mult)
Salut,când mă încordez,doar se umfla, pot sa zic că am mușchi dar nu sunt definit și nu sunt gras, din ce cauza?
Ce rol are Uefa Nations League? Ce castiga echipa care câștigă Liga Națiunilor?
Care credeți in opinia voastra ca o sa fie Finala EURO 2020? Și cine credeți ca o sa castige EURO 2020?
Buna TPU! Sunt noua aici si am o intrebare.Si anume pot slabi 10 kilograme(tinta la care vreau sa ajung) daca merg pe jos in fiecare seara timp de o ora- doua? Profit de faptul ca ies cu catelul meu afara...? (mai mult)
Salut.Eu vreau sa slăbesc 5 kg de grasime fara sa-mi afecteze masa musculara.Cate grame de proteina am nevoie pe kg corp și ce fel de antrenamente am nevoie la sala?
Salut, astăzi am fost la sala ca să ard grăsimea și sa fac ceva masa musculara, a fost prima zi și na nu sunt expert și nu prea am executat exercițiile corect. Am fost cu un prieten care m- a ...? (mai mult)
Salutare TPU! Stie careva daca mai pot gasi o bicicleta mtb mai exact Cross Fusion Man 27, 5’’ cadru 500mm in stocuri pe la vreun magazin? Multumesc anticipat!
Salut, astăzi am fost la sala ca să ard grăsimea și sa fac ceva masa musculara, a fost prima zi, și na nu sunt expert și nu prea am executat exercițiile corect, am fost cu un prieten care m-...? (mai mult)
1 Ce jucători a transferat echipa Rapid București? Știu ca pe Săpunaru l- a transferat și Dragoș Grigore. Voi ce părere aveți, are Rapidul șanse sa acceadă în Conference League? Care e ultimul...? (mai mult)
Salut, dacă m- aș apuca timp de o luna, în fiecare zi sa fac câte 10 flotari (5 dimineața și 5 seara), ușor ușor extinzând numărul acestora (6 dimineața, 6 seara etc), cam la câte credeți...? (mai mult)
Buna TPU! Tot eu cu sala. Ma simt foarte obosita dupa sala, transpir, am febra musculară. Asta înseamnă ca am arderile bune? Eu sunt putin dezamagita fiindca am slăbit doar 1, 3kg. Stiu ca nu...? (mai mult)
Salut, sunt baiat si am 14 ani. Toti prietenii mei se joaca doar fotbal dar eu ma simt exclus deoarece nu imi place acest sport. Este normal sa nu imi placa fotbalul?
Cati km trebuie da alergi pentru a ti se ingrosa picioarele? Eu alerg 2km pe zi, imi cresc ceva cu asta?
Avand in vedere ca Franta si Germania au fost eliminate, cine credeti ca va castiga Euro? Eu zic ca Spania.
Îmi puteți da minim 5- 7 meciuri pe mâine sau poimâine? Ma refer la meciurile amicale, eu nu prea mai sunt inspirat în ultima vreme. Am nevoie de bani și nu știu cum altfel sa ii înmulțesc decât...? (mai mult)
Am observat la unii sportivi ca au o piele subtire si care se desprinde usor daca prinzi de ea! Cum o pot face? Daca as putea face asta s-ar observa mai bine masa musculara?
Salut, la antrenamentul: Luni:Push A(piept, triceps, umeri) Marți:Pull A(biceps, spate, trapez) Miercuri:Legs A(picioare) + antebraț Joi:pauza Vineri:Push B(piept, triceps, umeri) Sâmbătă:Pull...? (mai mult)
Care este diferența între o minge de fotbal originala și o replica a modulului respectiv?
Salut! Ce părere aveţi despre sportul Krav Maga?
As vrea sa-mi comand palete de badminton pentru începători pana in 100 de lei, dar nu as vrea sa se rupa chiar din prima săptămână. Aveti idee unde as putea gasi?
Stadioanele Steaua(Ghencea), Arena Națională se pot vizita?
Salut, la antrenamentul push cu ce e mai bine sa incep? Cu piept, umeri sau triceps?
Anglia sau Germania?
Ați vizionat Euro 2020? Am pierdut ceva?
Cine știe un live stream unde pot sa vad LIVE telekomsport?
Salut! As vrea sa stiu si eu urmatoarele: 1.Care sunt prevederile cu legatura asupra accesului pe stadion. 2. Daca sunt minor, pot participa NEINSOTIT de catre un adult la un meci?
Cine credeti ca va castiga azi meciul : Anglia-Germani si Suedia-Ucraina?
Buna seara, sunt într- o situație mai complicata, am o greutate de 113 kg și oscilez de 3 4 ani între 99 de kg și 119. Tot am avut perioade de slăbire la sala de 2 luni apoi ma îngrașăm înapoi...? (mai mult)
Buna! Vreau sa ma dedic unei cariere de fotbalist.Cine ma poate ajute cu cateva sfaturi? Nu stiu ce exercitii sa fac ca sa imi dezvolt tehnicile..nu stiu cum sa imi potolesc emotiile in teren..Asa ca am...? (mai mult)
Buna TPU! De astazi am inceput sala cu antrenor. Problema este ca obosesc in timpul exercițiilor, mi se face rau. Eu mentionez ca pana acum am fost sedentara, nu prea am facut miscare. Cum pot face...? (mai mult)
Cineva care merge la meciul de la Euro din seara asta și îmi poate spune la ce ora se poate intra la stadion? Pe bilet scrie între 19- 19:30, mi se pare exagerat având în vedere că meciul incepe...? (mai mult)
Imi e rusine sa intreb asta, recunosc, dar sunt nevoit s- o fac pentru ca imi doresc enorm de mult sa stiu si eu cum sa lovesc mingea. Imi poate spune cineva va rog cum pot lovi mingea cu ‘latu’ ...? (mai mult)
Salutare! Cate minute imi recomandati sa alerg pe zi pentru a slabi?
Este Spania tara cu cel mai puternic fotbal intern?
1De ce credeți in opinia voastra ca Spania este asa mare favorita în dubla de azi cu Croația de la EURO 2020? 2 Din ce cauza ziua de miercuri este denumita mijlocul săptămânii?
Știe cineva de unde pot lua bilete pentru supercupa României de pe arena națională? Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!