Am 18 ani și de jumătate de an nu am pus alcool în gura, peste câteva zile am un ev și as bea câteva beri, afectează musculatura cu ceva? Fac sala de jumătate de an
Sunt atât de multe informații pe net legate de acumulare de masa musculara, slăbit, alimentație, tonifiere.De ce se cer sfaturi aici și de ce se apreciază chiar unele răspunsuri care nu au ...? (mai mult)
Liceul sportiv este difert de celalalte licee? Adica este mai usor decat celalalte si se pune accent pe sport nu?
Ce parere aveti de fotbalul din ziua de azi? Am 16 ani dar tin minte ca m- am apucat sa ma uit prin 2011 pe acolo cu tatal meu si tin minte cum jucau Pirlo, Xavi, Iniesta, Sneijder, Ronaldinho la Mineiro...? (mai mult)
Cum stii daca faci exercitiile pentru fese corect? Functioneaza chiar daca nu prea ai din ce sa faci muschi?
Ce pronosticuri ziceți (cine o sa se califice în sferturile de finala ale Campionatului European) în cele 3 finale din optimi. 1 Belgia Portugalia? Belgia zic eu 2 Spania Croația? Spania zic eu ...? (mai mult)
Salut TPU! A mai facut cineva din voi pana acum karate shotokan? As vrea sa ma inscriu si eu in vara asta dar nu stiu cum e. As vrea sa fac un sport de contact si as vrea sa invat arte martiale dar in ...? (mai mult)
Salut! Vreau să învăț să înot, ce pot face in cazul in care daca dau din picioare uit sa dau din mâini, daca dau din mâini uit sa dau din picioare? Nu- mi vine sa dau și din mâini și din picioare...? (mai mult)
De ce la FIFA nu se introduce și un Campionat între Echipele Naționale ca între cele de Club?
Salut! Sunt baiat 18 ani, 172/3cm, 64/65kg, vreau sa ajung la 70+kg si nu prea reusesc..., imi puteti spune cateva alimente foarte bogate in calorii?
Eu eram skinny fat, adică la 1.84 aveam 65 kg însă după jumătate de an de sala chiar mai mult, am pus masa musculara și am ajuns la 78 kg. Problema e că țesutul adipos încă e, pare mai mare...? (mai mult)
Salutare, am o problema, imi scapa lantul. Pot sa va spun pinioanele nu sunt uzate deoarece am verificat la fel si la angrenaj. Schimba ferfect 2x1...9 cat si 1x1...9 Si lantul este nou, azi a fost...? (mai mult)
Ati tinut dieta cu inghetata de avocado? Recomandati? Functioneaza?
Colagenul hidrolizat ajuta contra durerilor articulare?
Salut TPU, vreau sa imi cumpar o bicicleta, sa fie de 29 inch, eu am 17 ani, ce bicicleta puteti sa imi recomandati? Eu m- am gandit la afisport m2 sau omega dar nu stiu cat de bune sunt si sa fie ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre faptul ca s-a retras Simona Halep de la WIMBLEDOON?
Intre soia,mazăre,orez brun,cânepă,albuș, care are un profil de aminoacizi mai bun? Fără whey
Salut, dacă am scos la 5km timpul: 22:50, este un timp decent? Si e greu sa ajung la 20-21? Tin sa anunt ca in urma cu 5-6 luni scoteam 26-27 de minute
Care sunt cele mai simple metode de a da burta jos? In afara de clasicele abdomene?
Salut,daca vreau sa pun o masa musculara masiva pe mine si mai mananc din cand in cand chipsuri afecteaza mult progresul sau nu?
De ce în kickbox nu ai voie sa lovești în spatele capului?
Salut, m- am apucat de ceva timp de sala dar nu prea reusesc sa dau din greutate si ma gandeam ce sa mai schimb sau ce sa fac in plus, la sala fac o grupa pe zi o data pe saptamana (nu prea vreau sa ...? (mai mult)
Cum este in opinia voastra ca s-a scos regula golului marcat în deplasare? Eu zic ca e mai bine ca înainte. Voi?
Salut! De unde putem lua bilete pentru meciul de la Euro de la București? Am înțeles că sunt de la 20 de euro dar eu am văzut doar de la 185 euro în sus. Credeți că se pot lua și de la...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă am un șut decent, dar as vrea mai multa forta în picioare, sa dau tare, credeți ca dacă fac exercițiile pentru picioare de la HOME WPRKOWT de pe Magazin Play, ma vor ajuta? Sunt...? (mai mult)
Salutare! Am 17 ani și practic fotbalul.As vrea sa știu și eu, după antrenamentul de fotbal, pot lua o porție de proteine? (o cupă/30 de grame) Țin sa menționez ca am făcut și sala 1 an+...? (mai mult)
Buna ziua. Ce suplimente nutritive recomandați pentru creșterea masei musculare?
Am luat creatina 3 luni și de la 86 de kg am ajuns la 91, iar acum 5 săptămâni am fost plecat și nu am mai putut lua, acum greutatea mea a revenit la 86 kg, deci întrebarea mea este dacă am ...? (mai mult)
Ce protestează africanii ăștia că ala i-a dat un pumn direct in meclă?
Salut, fac sala de aproximativ o sapt si am febra musculara mare la maine, la genu nu pot sa intind mana sa iau un pahar de apa de pe masa sau nu pot sa deschid portiera la masina. Ce ar trebui sa iau...? (mai mult)
Salut, ce ghete imi recomandați kipsta 900 hg sau 500?
Vă veți uita la Portugalia-Franța sau la Germania-Ungaria? V-ați uitat la Spania-Slovakia sau la Suedia-Polonia?
Daca imi pun in bagajul de mana o banda elastica pentru a lucra cat timp sunt in vacanta poate sa mi- o confiste ca arma alba? Un prieten mi- a spus ca mi- o va confisca ca arma alba dar nu sunt sigur ...? (mai mult)
Ce Echipa Nationala de Fotbal credeți ca o sa castige EURO 2020? Eu mizez pe FRANTA 100 la 100! Voi?
Care sunt diferențele între Balonul de Aur și Gheata de Aur?
Care sunt în opinia voastra cele mai frumoase mingi ca aspect și calitate ale WC și EURO?
Daca mă antrenez la sacul de box, fără mănuși și fără fașe și îmi las rană deschisă pe pumni pot sa pățesc ceva? (mă refer probleme cu oasele sau infecții)
Salutare TPU, am decis să fac o schimbare în viața mea si as vrea să încep să ma duc la sală, problema este că nu prea am cum, stau la țară și mijloacele de transport în comun nu imi sunt...? (mai mult)
Buna, TPU! Puteti sa- mi spuneti care bicicleta ii mai BUNA? https://afisport.ro/bicicleta- mtb- afisport- m3- 29- inch- 495mm- gri SAU https://www.hervis.ro/store/Echipamente/Biciclete/Mountainbike/X-...? (mai mult)
Salut! Dacă ți se pune un cârcel in timp ce înoți, ce poți să faci? Poți să mai înoți?
Cati ani va tine o bicicleta? Sau cat v- a tinut cel mai mult si cat de mult credeti ca a influentat bugetul asta? Am observat ca imi fac bicicletele praf in 2 ani si daca sunt la 1000 lei si daca sunt...? (mai mult)
Ce parere aveti despre bicicletele de la Hervi`s sports si Decathlon?
Buna! Am o problema sa zic asa. Eu ma tot chinui sa slabesc. Fac sport, nu mai mănânc dulciuri, nu consum sucuri. Rar. Gen slabesc acun un kg și imediat gen o zi doua în pun înapoi si nu înțeleg...? (mai mult)
E zaharul mai dăunător decât sucraloza? Din toate studiile reiese că sucraloza iese exact cum intra, nu e digerata sau absorbita însă unele studii pur și simplu te sperie. Ștevia nu consum deoarece...? (mai mult)
La atvuri ajuta mult servo directia(eps ul) mai ales la TGB 600LTX?
Ce înseamnă fuziunea dintre Farul Constanța și Viitorul Constanța?
Salut! Nu mai am bani sa merg la sala. Mergeam pentru a pune masa musculara. Am lucrat mult ca să ajung unde sunt astăzi. Imi este frica ca voi pierde din greutate și ca mi se va pleosti corpul. Oare...? (mai mult)
Am jucat fotbal și acum mi-e frica de minge pentru că mi-a dat cineva cu mingea tare în fata, de atunci mi-e frica de minge. Cum fac să nu îmi mai fie frica, să fiu cum a fost o data?
Salut TPU! Fac sală și aș dori să iau creatină dar nu știu ce se va întâmpla cu corpul meu după ce mă las de sală. Mă poate ajuta cineva?
De ce când o Echipa Nationala de Fotbal castiga CM se pune 1 stea la fiecare CM. Iar când castiga CE nu se pune câte 1 stea. Care este diferența între ele și motivul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!