Skateboardul meu suna foarte nașpa și foarte tare și merge greu, este ceva normal? Sau îl duc înapoi? Adică astăzi l-am cumpărat.
Buna, stie cineva unde pot vedea toate meciurile de la mondiale online pe pc gratis? ofer funda.
Buna! Pe ce site se poate viziona Euro 2020? In afara de voyo.
Salut! Am 19 ani si sunt foarte slab, înălțimea sa zicem ca e ok dupa parerea mea(un pic peste 1.70) dar faptul ca sunt mărunțel ma face sa par de 16 ani, lucru ce îmi da o stare de inferioritate...? (mai mult)
Cand se pot face înscrieri la echipele de fotbal din liga a 4-5 A? Acum se poate?
Cum naiba sa apari la tv ca analist sportiv îmbrăcat în hanorac cu gluga?
Cum este forțat mai mult mușchiul, atunci când impingi o greutate și o aduci la piept sau atunci când o împingi, ii dai drumul și o prinzi in ultimul moment când vine spre tine?
Salut TPU! Dacă fac exerciții acasă pentru forta, viteza etc cum sa le fac? Adică tip circuit, sau separat.
Salut am o problema amesit de pe un ciclu cu testosteron 500 mg pe saptamana 50 mg danabol pe zi trenbolon 400 mg pe saptamana am facut pct clasic clomed tamoxifen si pregnil dar degeaba jucaria abia misca...? (mai mult)
Salut. Cate grame de beta alanina se consuma zilnic?
Bună ziua As dori sa ma apuc de sport, alergat în general. Care sunt avantajele? Ajuta doar la formarea picioarelor, sau la tot corpul? Sunt binevenite și alte sfaturi
Cum se calculează?(3*MEDIA EDF cls V- VIII + 1 Media admitere dupa examen) / 4 La sport am 10 La evaluarea o sa iau 5 la romana și 4 la mate ce medie de admitere ar ieși la liceu mai exact la lps...? (mai mult)
Daca pe un produs de la o anumita firma este un cod QR, ma refer la adidasi etc, si il scanezi cu o aplicatie si nu te baga pe site- ul firmei respective dupa ce l- ai scanat, inseamna ca sunt fake?...? (mai mult)
O intrebare pentru cine face sală. Daca iti faci un meniu pentru sală sa zicem, calculat proteine+ calorii(partea cu grăsimi si carbohidrați nu prea am înțeles- o, poate poti sa imi explici cum...? (mai mult)
Salutare, am o problema la bicicleta, lantul imi scapa cand vreau sa fortez, am cautat multe pe internet si am observat ca pinioanele mele nu sunt uzate, mai exact nu sunt ascutite, de foi nu stiu...? (mai mult)
Având în vedere că nu sunt sportiv si nu sunt obisnuit cu sportul si am 22 de ani, sunt baiat, după 9 minute de alergat cel mai mare puls înregistrat de un ceas sportiv fost 159, e bine sau e ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce ar trebui să știu dacă vreau să mă apuc de sală? Ps: Am 18 ani
Cum ar trebui sa lucrez la sală daca vreau sa ma duc zilnic si cate serii si repetari sa fac?
Credeți că și- a bătut joc ProTV de acest european punând câțiva comentatori care nu pronunța nici numele fotbaliștilor corect culminând că ieri au pus- o pe doamna aia sa comenteze meciul...? (mai mult)
Salut TPU! Mie îmi place fotbalul și cam des merg sa ma joc cu prietenii mei la stadion. Eu am cea mai mare forta în picioare (asa cred) deoarece când îmi incordez gamba, mi se vad mușchii și la...? (mai mult)
Cum se calculează? Am nevoie pentru liceul sportiv dacă puteți sa-mi dați un exemplu (3*MEDIA EDF cls V-VIII + 1 Media admitere dupa examen) / 4? Va rog
Salut, am și eu o întrebare. Sunt pe surplus caloric, fac calisternice si ridic gantere, mănânc sănătos piept de pui, peste, salate, brânzeturi, iaurturi, cartofi, orez, dar in unele ...? (mai mult)
20% carbo pe zi, 30% fat, 50%, ce parere aveti? Fac cardio 3 ore pe zi =800 de calorii
Mai face cineva antrenament la aparat de genul? https://www.emag.ro/aparat- vibromasaj- timeless- tools- 200- w- alb- hop1000755- 4/pd/DSWCSVBBM/?ref=fam#Alb Mi- am luat și eu unul și vreau...? (mai mult)
Salut, fac sala de 5 luni de zile si rezultatele sunt foarte slabe in ciuda faptului ca am avut mare grija la calorii, proteina, felul in care m- am antrenat, cat de des si totusi nu am beneficiat ...? (mai mult)
Slovacia a castigat contra Poloniei, credeti ca vom mai avea parte de surprize la Euro?
S-a mutat telekom sport cu emisiunile pe look plus?
Salutare! Știți dacă și de unde se mai pot cumpăra bilete la meciurile de la Euro 2020, de la București?
Salut, TPU! Îmi puteți recomanda va rog un gainer bun raport calitate/preț? Am 1.80 și 72 de kg și aș dori să mai iau câteva kg în greutate. Mănânc aproximativ 3000 kcal zilnic, cântărite,...? (mai mult)
Hey fani ai fotbalului, cine credeti ca va castiga Euro? Eu cred ca Spania.
Ori am marit repetarile si poate de aceea, insa inlocuind pudra proteica din whey si soia cu cea din mazare si canepa am obsevat ca masa musculara mi s- a dezvoltat ceva mai mult. Pe net am vazut ca au...? (mai mult)
Cine bate? Djokovic ori Tsitsipas?
Salut! În luna iunie o să merg la mare cu niște amici și suntem iubitori de baschet.Este vreun teren în Costinești pe care poți intra pe gratis și să joci?
Cum dau jos mulineta de pe undita?
Salut! Am o febra musculara puternica la picioare si fese, abia pot merge. Ce sa fac sa scap cat de cat de ea, nu mai pot ma doare.
Folosesc de cateva zile un supliment pentru sala cu arginina si alte chestii. Iar astazi cand m- am trezit aveam sange sub 3 unghii de la o mana (in partea de sus ca si cum s- ar fi dezlipit unghia, dar...? (mai mult)
Salut, TPU! Și- a achiziționat cineva până acum vreun program de antrenament / masa musculară / slăbit de la Angel Fitness? V- au ajutat în scopul vostru? Am nevoie de câteva păreri! Mulțumesc...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu Christian Eriksen?
Salut TPU! Astazi am fost la piscina, apa are 150 cm si eu 175 cm. Nu stiu sa inot! Am incercat sa stau cat mai intins pe burta si sa dau din maini si din picioare doar ca pana la urma picioarele se duceau...? (mai mult)
Îmi spune și mie cineva niste exerciții de înălțare? Și cum sa-mi dezvolt muschii/brațele fara echipamente acasă?
Salut.Am si eu o intrebare si anume:Am pus pe bilet 36 de meciuri cu cota de 999999, 99 si castig 150.000 de lei.Trebuie sa imi iasa neaparat toate meciurile de pe bilet ca sa castig acea suma sau pot...? (mai mult)
Daca nu stii sa joci bine fotbal te vor ajuta ghetele?
Genuflexiunile ajuta la fund mai mare?
Cum l-o bătut Djokovic pe Nadal?!
Păreri despre brata fitness M5?(costă vreo 50 de lei)
La kickbox e obligatoriu șpagatul? Sau la box este obligatoriu?
Ați văzut ce meciuri se joaca duminica? (euro 2020) Eu spun ca gazdele vor câștiga în toate cele trei meciuri, o sa pun 50- 100 de Ron Anglia - Croația 1 solist Austria - Macedonia de ...? (mai mult)
Nu știe nimeni vreun Post TV din EGIPT pe care o sa se difuzeze începând din aceasta seara meciurile de la Campionatul European EURO2020?
Salut. Îmi puteți recomanda niște site-uri sau pagini gratis de unde pot sa învăț cum sa am o dieta corespunzătoare și sa pun masa musculatura? Mulțumesc
Un site de încredere de unde îmi pot achiziționa un bilet la euro 2020?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?