Hei! Este recomandat antrenamentul HIIT (cardio- 20 de minute, full body), zilnic? Poate afecta articulațiile sau pot exista probleme că nu se reface grupa de mușchi lucrata, că nu au pauză? Ar...? (mai mult)
Unde dai că sa îți monitorizeze somnul la o brățara fitness?
Buna TPU, am și eu o problema la piept, sunt deficitar pe partea dreapta și observ că pectoralul drept nu se dezvoltă că stângul, voi ce metode de dezvoltare a părții deficitare cunoașteți?...? (mai mult)
Bună ziua! Ma ajuta și pe mine cineva? La probele de aptitudini am luat nota 1 și mai rămâne în iunie sa dau evaluarea dacă iau la mate 4 și la romana 5 cu ce medie o sa am pe admitere și cum...? (mai mult)
După o dieta de 700-800 calorii pe zi am ajuns unde am vrut. Întrebarea mea este, dacă mănânc între 1200-1500 calorii ma voi îngrășa la loc sau ma mențin?
Salut TPU, de unde as putea sa iau valve pentru mingea basket, daca stiti cumva va rog sa- mi trimiteti un link de unde pot lua online sau daca se gasesc la anumite magazine. Intamplarea face ca in ...? (mai mult)
Exista vreo posibilitate sa iti iei bicicleta asa cum e (adica nedemontata) pe tren cand mergi la mare?
Salut, cat costa un antrenor personal / cineva care sa te ajute la sala?
Salut! As vrea sa ma apuc de sala, ceva sfaturi? Am 15 ani.
Am și eu o întrebare despre calisthenics împreunat cu gantere. Sunt la început, am vreo 3 luni de când fac asta (tracțiuni, flotări, abdomene, gantere pentru biceps și bară dreapta pentru ...? (mai mult)
Daca nu mai iau pudra proteica deoarece nu mai fac sala și mananc normal și fac exerciții acasă doarece doar atât mai am timp mi se poate distruge musculatura dobandita?
Cine credeți că va câștiga meciul de deschidere a Grupei A din Campionatul European de Fotbal, care se va juca pe 11 iunie? Eu cred că Italia!
Salut TPU! O persoana mai scunda în mod normal are mai putina forta fata de unul mai înalt sau mai multa?
Salut TPU! Am o curiozitate. Care persoana are masa musculara mai dezvoltata având în vedere ca una din ele are 1.62 cm și cealalta are 1. 72cm înălțime, acelasi body fat % și 35 cm în brat, ...? (mai mult)
Ce rezolva omul dacă devine plin de mușchi, i se schimba viața în bine?
Eu incep asa, 10 minute puls 130, 10 minute 150 puls 10 minute, 10 minute hit 170 puls, voi cum faceti? Apropo cat timp stati la sala?
După câte zile de la ultima folosire a creatinei dispar efectele?
Ce parere aveti despre site-ul TICOMBO.COM (GERMANIA?)
Am nevoie de cineva care practica Calisthenics sau care are treaba cu sala. De 3 zile sunt in surplus caloric si mi- a spus cineva ca trebuie sa ma antrenez mai rar de 3 ori pe săptămâna sa aibă timp...? (mai mult)
Luptele din glory se transmit la televizor în România? Nu am urmărit niciodată glory la televizor. Pe 17 iulie are lupta Raul Cătinas împotriva lui Nordine mahieddine. Vreau sa îmi spună cineva...? (mai mult)
Ce ați prefera neputand regla nimic, sa fiți urâti sau să aveți burta?
Știe cineva câteva sali de kickbox din Buzău?
În ce perioada o sa aiba loc meciurile din preliminariile pentru WC CUPA MONDIALA din QATAR 2022?
Câte steme (sigle) a avut de la înființare și pana în prezent Naționala de Fotbal a României?
Ce pronostic spuneți pentru meciul amical ANGLIA VS ROMÂNIA?
Am și eu o întrebare legata de alimentație. Eu ma aflu in surplus caloric, trebuie sa consum 2500 calorii, fac flotări, abdomene, ridicari la bara, gantere. Problema este ca: Eu am o aplicație...? (mai mult)
Am și eu o întrebare legata de surplusul caloric. De 4 zile m- am apucat sa mănânc in surplus caloric, dar nu inteleg o chestie, când ești in deficit chiar dacă mănânci dulciuri slăbești atât...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa imi cumpar o bicicleta de tip mtb, imi place modelul afisport mtb m2 - 29 inch pe negru, costa 1500 lei si as vrea sa stiu daca va pricepeti sa imi spuneti daca isi merita banii,...? (mai mult)
Azi e finala ligii campionilor? Am pariat pe city, vreau sa castig si eu un milion de euro, voi pe cine ati pariat?
Am 14 ani, vreau să mă duc la kickbox, ce ponturi mi-ați da?
Ce Magazin (ONLINE) din ROMÂNIA vinde produse cu Echipele Naționale de fotbal (GERMANIA SPANIA BELGIA ROMANIA FRANTA ITALIA?)
După cum arata componența grupelor pentru CAMPIONATUL EUROPEAN EURO2020. Ce meci credeți in opinia voastra și vreți sa avem în optimile de finala la meciul de pe Național Arena (1 F /3 A B C). Din...? (mai mult)
Buna TPU, am 17 ani si 54kg inaltime 1, 57 iar la incaltamine port marimea 38- 39 si mi- a facut fratele meu comanda de manusi de box si tibiere la manusi marimea 12 oz iar la tibiere marimea M- S Credeti...? (mai mult)
Cum se numește Mascota EURO2020?
Buna seara. Am si eu doua intrebari, legate de slabit. Am varsta de 17 ani si 4 luni, am 96 de kilograme si 1.74 inaltime. Tin sa mentionez ca nu ma intereseaza sa slabesc extrem de rapid, doar ca as...? (mai mult)
Ce efect au 15 minute de bicicleta medicinala per zi? E chiar prea puțin?
Credeți că Otelul Galați este și a fost o echipa de tradiție a fotbalului românesc? Ce părere aveți de titluri luat de Otelul in 2011 cu Dorinel Munteanu?
De la ce firma cumparati de obicei pudra Whey? Izolat vs Concentrat, cu argumente
A folosit cineva împachetarea cu folie alimentarea pentru burtica? Funcționează?
Deci sunt curios ce solutie folosesc portarii de fotbal pe manusi pentru a avea o priza mai buna la minge daca a auzit cineva de asa ceva si ma poate ajuta?
Salut! Îmi poate spune cineva exercițiile, serile și repetările de la un antrenament push pull legs? Dau funda
Dacă câștigi un concurs și îți înmânează un trofeu din aur, argint sau bronz, îi testezi calitatea dacă chiar este făcut din materialul promis și afli că nu este, poți da în judecata...? (mai mult)
Salut, imi puteti si spune si mie un site unde pot paria pe lupta dintre Floyd Mayweather si Logan Paul?
De ce a decăzut așa fotbalul in Romania? Mai ales echipa națională. Vă aduceți aminte de anii 1994-1986? Acum ne bat Georgia și Armenia
Bună TPU. În parcul Cancicov din Bacău, se pot plimba persoanele cu role? Sau alte locuri unde ar putea merge o persoană să se plimbe cu rolele?
Bună, în ultimul timp, mi- am dat seama ca pe oriunde merg apare fotbalul, merg afara fotbal, vin de la sala fotbal.Tin sa menționez ca am jucat foarte mult fotbal cand eram mic dar în orașul meu...? (mai mult)
FC Hermannstadt sau CS Mioveni?
Bună ziua, vreau să achiziționez o bandă de conversie tubeless de pe site-ul Afisport ce banda mi-ați recomanda pentru jantele unui ROCKRIDER 520ST 27, 5 ETRTO 584x19C?
Din ce an are stema actuala clubul de fotbal RAPID BUCUREȘTI?
Am mâncat 20 de mici cu icre și muștar,de pofta, oare au multe proteine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!