Cei mai activi useri din categoria Sport pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Salutare, am nevoie de ajutorul vostru, sunt portar la o echipa de fotbal și vreau vara viitoare sa ma transfer la alta echipa sa dau probe etc, dar nu știu exact cum sa fac și ce trebuie sa fac?...? (mai mult)
Credeti ca Scotia va castiga impotriva Germaniei?
500g de piept de pui pe zi e de ajuns pentru a construi masa musculara?
Pieptul creste la fel de mult și de bine, dacă bag și umeri în aceeași zi?
Timp de 5 ani, am facut un sport de performanță, insa din niste motive, prin vara trecuta m- am lasat de acel sport. Din toamna asta(2023) am inceput cu alt sport. Am o cunoștință care s- a lasat...? (mai mult)
Salut, tpu.Am 65 de kg, 15 ani, iar înălțimea 1.75.Fac exercitii în aer liber, tractiuni, flotari, exercitii cu benzi elastice, dar vara asta as vrea sa ma apuc de sala.Ce suplimente îmi recomandați?...? (mai mult)
Dacă încep să iau creatina și mă opresc după o vreme ce se poate întâmpla? Câte grame de creatină ar trebui să iau pe zi la 14 ani? (Dacă aveți de gând să ziceți că nu e ok la o vârstă...? (mai mult)
Intre seturile in care lucrez grupele musculare la sala pot face shadow boxing sau nu? Ma plictisesc in pauza aia de 2-3 minute intre seturi si poate fac si eu ceva productiv
Bună TPU! Vreau să cumpăr cărțile de rețete de la Nicolas Anestetics pentru mama mea, sunt utile?(Vreau păreri de la oameni care au sau au avut cartea).
La turneul de la Hagi poti juca cu ghete cu filet? Pls repede
Nu imi gasesc motivatia sa slabesc....tot ma apuc dar ma las pe parcurs ce as putea face?
Cum imi spal manusile de box? Le pun in masina de spalat direct sau cum fac?
Salutare am nevoie de ajutorul vostru, sunt portar la o echipa de fotbal și vreau vara viitoare sa ma transfer la alta echipa sa dau probe etc, dar nu știu exact cum sa fac și ce trebuie sa fac? cum...? (mai mult)
Salutare, am 27 de ani 1, 65 si 50 kg As avea nevoie de ceva sfaturi despre cum sa alerg mai mult fara sa obosesc repede Vreau sa ating un obiectiv de 2km in 10 minute si nu stiu cum sa reusesc deoarece...? (mai mult)
Bună! Vreau sa incep sa călăresc, dar pentru ca echitația este foarte scumpa am accesul doar la 4 luni. Ce as putea sa învăț in 4 luni? (32 ședințe):)
Karate sau Muay Thai?
Bună! Vreau sa incep sa călăresc, dar pentru ca echitația este foarte scumpa am accesul doar la 4 luni. Ce as putea sa învăț in 4 luni? (32 ședințe)
Muay Thai, Box sau Kickbox?
Stau intr- un sat unde se face karate si as vrea si eu sa ma apuc dar am deja 14 si sunt copii de 12 ani care au centura albasta si eu daca m- as duce as avea centura alba si m- as face de rusine, voi...? (mai mult)
Salut oameni buni. De curand vreau sa ma inscriu la un club de kickboxing(nu dau nume) si nu prea stiu cum vor fi antrenamentele( intensitate si durata). Ma puteti ajuta cu o idee despre acest lucru? In...? (mai mult)
Pentru un shake proteic trebuie apa fiarta, incalzita sau normala?
Top 10 săli Buzău.
Bună ziua! Îmi recomanda și mie cineva un ceas pedometru 100% bun? Mi as dori unul care atunci când dau din maini nu se pun pași suplimentari sau când matur prin casa de exemplu deși stau mai mult...? (mai mult)
Salutare TPU! Pentru cine nu știe, pe 1 iunie a început campionatul european de MINIFOTBAL. ( Pentru cei interesați, toate meciurile Romaniei dor fi difuzate pe Digi Sprot 1). Urmăresc acest sport...? (mai mult)
Salutare, m- am apucat recent de box. Ce beneficii o sa am? Gen mi- am luat un sac de box de cam 20 kg și l- am agățat de perete. Mă ajută să am o atitudine mai atractiva pentru fete? Mă scapă...? (mai mult)
Box sau wrestling?
Buna. Nu sunt prea obisnuita cu sportul dar incerc zilnic cate ceva. De ce nu am energie si de ce daca depun mult efort mi se face ameteala? De exemplu am alergat 3- 4 minute fara oprire si cand m-...? (mai mult)
Salut, cand fac sparring sau ma antrenez dupa putin timp aproximativ 15- 20 minute incepe sa ma doara foarte tare in zona plexului si in ficat fara ca macar sa fiu lovit si nu inteleg de ce, sunt nou...? (mai mult)
Bună seara guys, De 2 săptămâni fac pilates, iar de Marțea trecută alerg câte 15 minute după muncă, am burtă destul de mare și mi- a apărut și gușă acum, cola nu mai beau de vreo 2 luni...? (mai mult)
La ce competitii de culturism as putea participa daca am varsta de 18 ani? Ce categorii sunt? Ce criterii sunt pentru a participa? Cum se jurizeaza?
Buna! Am o întrebare, care este proba fizaca pentru arbitri?
Salutare,grip trainer-ul sau cum ii se mai spune flexor, ajuta la creșterea antebrațului sau ajuta doar la vene și întărirea încheieturilor dau funda la cel mai bun răspuns.
Salut! Unde as putea sa ma uit la meciurile de la Ufc pe televizor?
Eu ce o sa fac cat timp am centura alba la karate (shotokan)? O sa fac doar kata sau o sa fac si kumite, adica sa ma lupt?
Am 13 ani m-am apucat de sală de 3 luni si am aflat ca pot sa raman pitic am 170, aș vrea să ma las, daca ma las o să mi se refacă cresterea la loc?
Salut, as vrea sa ma inscriu la subofiteri la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I", la ce sa ma astept? Vreau sa stiu cum ii personalul de acolo instructori...? (mai mult)
Salut! Unde aș putea gasi cablu pentru schimbator fibrax in afara de Afisport? Am nevoie urgent!(Dau funda)
M am apucat de kickboxing si trebuie sa- mi cumpar manuși. Am 1.88 inaltime si am degetele lungi. Cred ca am incercat o gramada de perechi la magazin, mi am și comandat vreo 3 perechi si nici ...? (mai mult)
Examenele pentru centurile la karate (shotokan) cand se dau? Sa zicem ca am 3 luni si atunci dau examen de centura galbena, cand am 6 luni dau examen de centura portocalie? Sau examenele se dau la toti...? (mai mult)
-Recomandați-mi un smartwatch pentru monitorizarea activităților fizice.
Salut, facusem cam o luna de karate (shotokan) cand aveam 9 ani si ma lasasem, nu mai stiu motivul, ar merita sa ma reapuc acum cand am 14 ani? As putea face rost de centura neagra inainte sa fac 19...? (mai mult)
Poti ajunge fotbalist, macar intr-un club de fotbal fara sa fumezi niciodată?
Bună, scuze ca te deranjez, vreau sa ma apuc de sport acasă. Vreau sa îmi dai câteva idei de echipamente de fitness. Îmi cepe sa mi se lase pielea. Se poate tonifia pielea și mușchii dacă fac...? (mai mult)
Ma pot inscrie la o echipa de fotbal si sa joc cu ochelari de fotbal la meciuri? Ceva gen cum juca Edgar Davids, si daca da, trebuie exact o pereche specifica sau pot cu majoritatea? Tin sa mentionez...? (mai mult)
Îmi puteți da niste meciuri pe luni sau marți cu cota de 2? Dusseldorf ce spuneți o bate pe Bochum?
Buna ziua! Dacă vor fi 22 de echipe în sezonul viitor 2024/2025 în Liga 2 la baraje în finala pe lângă cei 5 câştigatori va promova şi una dintre echipele învinse în Liga 2?
Se mai uita careva la wrestling?
In ce consta probleme/selecțiile la Dinamo București?
Pentru cei care se uita la MMA: Daca Alex Pereira s- ar retrage in secunda asta, credeti ca ar merita mentionat in lista de "cei mai buni luptatori din istoria sportului"? Evident ca nu in Top 5, dar...? (mai mult)
Bună ziua! Am un bike hardtail și aș dori să îi pun un cadru full suspension. Pot face asta, deoarece mi- au spus colegii mei de la școală ca nu merge și că îmi trebuie tot un cadru hardtail....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!