Hei! Am slăbit 16 kg, din februarie până acum, prin deficit caloric și ulterior sport regulat (HIIT, alergare ușoară, pași). Ideea e că mi- ar placea ca fundul să- mi rămână cum e acum,...? (mai mult)
Cam cate grame de proteine, carbo, grasimi ar trebui daca vreau sa slabesc? Vad ca pe high carb nu slabesc, sa trec la high protein?
Cam cate grame de proteine are un ciocănel de pui?
Pe cine credeți ca o sa pună în funcția de antrenor principal al echipei Campioana României de 4 sezoane consecutive la rand CFR CLUJ? Argumentați răspunsurile!
Salut! Exista exerciții pentru biceps fara greutăți(aici mă refer și la bidoane sau alt ceva, nu numai la gantere sau haltere) și fără bara de tractiuni? Daca exista, care sunt?
Când este recomandat să consum L-carnitina? In zilele de antrenament sau și în cele de repaus?
Buna. Stiti cumva cat costa antrenorul personal la sala Max Gym Ploiesti? Si daca stiti cum se face si abonamentul? O luna am platit pe sedinta de proba si vreau sa trec pe abonament.
La un fotbal cu prietenii am pus piciorul la minge in timp ce celalalt a vrut să şuteze, iar piciorul meu de la genunchi s- a dus in exterior(am tinut piciorul moale) si acum nu pot să- l mişc in ...? (mai mult)
Cum se numeste dribling-ul pe care Benzema il face in video? Mai exact cand da mingea cu piciorul drept in stanga si dupa in fata. https://www.youtube.com/watch?v=f7SjfoTAwgY
Cum se pun punctele Echipelor Naționale de Fotbal în Clasamentul FIFA? 3 puncte victorie 1 punct egal 0 puncte înfrângere ca și în Campionate Cupe Europene?
Asa,cu aproximație, am mâncat 1 kg de pulpe de curcan, însă le-am luat înghețate și aveau oase mari. Oare aveau mai mult de 30 g de proteine?
Care sunt mai efective in creșterea masei musculare, pastilele cu aminoacizi sau shake-urile proteice?
Am nevoie de niste adidasi buni pentru sala, mai ales pentru handbal. Recomandari?
De ce carnea gatita figureaza cu mai multe proteine fata de cea cruda?
Buna ziua. Fac sala și iau proteine. Voi faceți în aceeași ordine?
Ce imi puteti spune despre luptatorul Khabib? Ce stiti despre el, viata personala, chestii de genul asta? Pare un caracter interesant.
Salutare TPU! Am 1.83, 14 ani, 79- 80 kg Merg la sala si nu prea stiu cum sa procedez... Ce ar trebui sa fac sa slabesc sau sa pun masa musculara si ce ar trebui sa mananc exact? Am dat un research pe...? (mai mult)
Salut! Am si eu o problema, putin neplacuta pentru mine si sper sa- i dau de cap in cele din urma, am acumulat ceva grasime in zona abdomenului, putin pe solduri si pe muschii lombari, de cand sau ...? (mai mult)
Manchester City sau Chelsea? Eu zic Manchester City solist! Se termina meciul im 90 minute sau o sa se ajungă la prelungiri și lovituri de departajare?
Credeți că industria asta a suplimentelor pentru masa musculara este un scam? Adica ok, pudrele proteice sunt un must have, însă pare că prea a escaladat, la BCA, l glutamina, citrulina. Atât ...? (mai mult)
Cam cate grame de proteine au 12 oua plus 0.5 l lapte?
Bună, am și eu o întrebare despre regimul alimentar, eu fac cam de 4 luni calisthenics (flotări, abdomene) și fac și ridicari cu greutăți pentru spate și biceps, ei bine am pieptul mare dar ...? (mai mult)
Știe cineva dacă și unde va fi transmisă Copa America de anul acesta în România? În 2019 a transmis- o Eurosportul, dar n- au zis nimic până acum, referitor de anul acesta... Mulțumesc ...? (mai mult)
Manchester City sau Chelsea? care credeti ca castiga si de ce?
La finala M.U. vs Villarreal, dacă ultimul penalty nu ar fi fost ratat, ce ar fi urmat?
Buna! Incaltamintea Adidas de barbati poate fi purtata si de femei? Daca da, care e echivalentul la dimensiunea de 26 cm la picior de femeie? Ma refer in special la Adidas HOOPS 2.0 MID. Multumesc!
Salut TPU, am inceput de acum o luna sa ridic gantere dar nu am muschi.Stiu ca e prea devreme pentru muschi si trebuie sa mai fac mult efort. Vreau un raspuns de la voi, ce pot face?
Imi puteti spune si mie va rog niste biciclete dirt f bune in pretul 2000 lei cam asa? Eu ma gandeam la un umf hardy 4 dar nu gasesc pe nicaieri, poate un link m-ar ajuta, multumesc mult!
Salut! Merita sa cumpar o cursiera de aluminiu daca am un mtb tot din aluminiu convertit pentru sosea? Poate o cursiera de aluminiu sa tina pasul cu una de carbon daca am acelasi antrenament?
Fac sala de 6 luni și am pus 7 kg însă tesutul adipos a rămas la fel, iar masa musculara a crescut, însă nu pare să fi crescut atât de mult. Oare am pus grăsime pe interior?
Salut. Mâine dau proba la sport de rezistenta.1km in 3 minute. Sper sa mă ajutați cu câteva sfaturi și anume : cum trebuie sa alerg ..mai tare la inceput sau încet la inceput și tare pe final? Cum...? (mai mult)
Bună, aș dori sa ma îngraș deoarece am picioare subțiri și fese foarte mici(aproape deloc)dar cum pun 1- 2 kg le pun doar la abdomen. Cum as putea sa ma îngraș fără sa pun la abdomen? Dacă...? (mai mult)
Salut TPU, fac sala de aproximativ 3 luni, am 15 ani, 70 de kg si 1, 82 inaltime, folosesc creatina, dar vreau sa iau si pre workout, as vrea sa iau oxid nitric si am gasit asta https://geniusnutrition.ro/products/citruline-...? (mai mult)
Eu nu le înțeleg pe astea care vin la sala mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate.Inteleg, te simți comod in colanți, însă am văzut- o pe una într- un fel de lenjerie sexy și doar cu sutien...? (mai mult)
Salut TPU! Puteti sa-mi explicati cum pot sa-mi fac un program de exercitii, cate sa fac, cate repetari, pauze etc?
Pot sa ma dau fara probleme pe skate daca am 45kg?
Ce părere aveți despre Muhammad Ali?
Vreau sa ma apuc si eu de fotbal si sunt cam dezorientata cu detalii. Pt cine face, dupa cate antrenamente o sa am meciuri? Este un sport scump?
Daca faci sala si nu mananci nimic, bei doar shake-uri, 6-7 pe zi, pui masa musculara? Lasand la o parte faptul ca nu ai energie
Salut, am 21 de ani si merg de 2 luni la sala. Am mai fost in anii precedenti cateva luni dar nu mare lucru. Caut un antrenament care sa imi ofere o crestere in greutate si masa musculara. Momentan am...? (mai mult)
Cine mai e la slabit?
Este suficient o cupă de creatină pe zi pentru antrenamente?
Salut, nu stiu ce s- a intamplat, dar observ ca pasii in exces nu mai au efect, ca au avut inainte efect, gen zilnic fac cel putin 10000 in unele zile 20000 de pasi si grasimea de pe fund(scuze ca ...? (mai mult)
Salutare grup, am și eu o curiozitate și vreau să mă ajutați! Am 17 ani 1.73m 66- 68kg și vreau să mă apuc de sală. Dar vreau sa iau anapolon sau danabol! Cu ce se pot combina? Agravează daca...? (mai mult)
Salut, mă doare burta de la whey și nici cu proteinele vegetale nu mă impac. As vrea sa iau din carne însă cei de la myprotein mi- au spus că proteina lor e făcută din piele de bovina.Este nutritiva...? (mai mult)
Salut! Săptămâna asta am mers mult pe trotineta (normala, NU electrică), am făcut diverse sărituri... Într- adevăr de la înălțimi și mai măricele, iar azi am o febră musculară f mare ...? (mai mult)
Sunt baiat slabanog cu grăsime în jurul taliei. Am incercat și sala, cardio, deficit caloric, tot am. Spuneți- mi niste exercitii pentru fese ca sa pot egaliza aspectul acolo. Bench press ți le ...? (mai mult)
Salut TPU. De o luna m- am apucat de sala insa rezultatele nu sunt foarte vizibile din cauza alimentatiei pe care o am. Sunt la liceu, dar nu stiu ce sa mananc la liceu, de obicei nu mananc nimic pana...? (mai mult)
Cam cate zile de odihna aveti pe saptamana?
Salut! Păreri despre biosterol si efectele negative?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Sawarekh întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Iepurijg întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?