Salut, vreau sa imi revopsesc bicicleta, dar nu stiu ce vopsea rezista mai mult. Vreau niste sfaturi inainte de a ma apuca de vopsit ceva, adica daca trebuie slefuit, daca trebuie sa dau 2 straturi de...? (mai mult)
Salut TPU! Ce bicicleta full suspension mi- ati recomanda? As vrea una cu frana pe ulei. Bugetul undeva sub 3000 de euro. Un montainbike si nu vreau downhill. Vreau ceva mai usor. Si as vrea sa aud parerea...? (mai mult)
Care dintre testele negative ANTI -COVID este/sunt necesare pentru a întra la fotbal pe stadioane?
Când o sa înceapă CAMPIONATUL EUROPEAN EURO 2020 o sa fiu plecat departe de casa în EGIPT. Întrebarea mea este urmatoarea: O sa pună LIVE meciurile de la EURO 2020 pe YOUTUBE?
1Care este părerea voastră, a meritat ITALIA sa castige EUROVISION 2021? 2 A meritat UNIVERSITATEA CRAIOVA sa castige CUPA ROMANIEI cu ASTRA GIURGIU?
Eram la sala și o fată destul de atletica, s- a forțat atât de mult cu haltera, încât a tras o basina, nu m- am putut abține încât am inceput sa rad haotic, isteric, de se auzea până afara,...? (mai mult)
Buna! De câte ori pe saptamana este indicat sa antrenezi un mușchi, fesierii de exemplu, fără sa ii supraantrenezi? Nu sunt începătoare in ceea ce privește Fitnessul, dar am primit multe răspunsuri...? (mai mult)
Salut! De ce apar vergeturile când faci sala? Și cum poți scapa de ele?
Având în vedere ca Astra o retrogradat în liga a doua ce câștig poate avea dacă câștiga azi cupa României cu Craiova? Succede în preliminariile conference league sau?
Salut TPU! Vreau sa ma apuc de mma dar la mine in oras nu se practică si ar trebui sa fac naveta si nu am timp...stiti de unde pot invata? Sau daca o sa vorbesc cu un antrenor sa imi faca un program sa...? (mai mult)
Daca mănânc la 5.30 o masa copioasa apoi după 5 minute de mers pe jos,stau in autobuz o oră și jumătate pe scaun, e ca și când aș sta tolanit in pat?
Pot sa fac în asa fel încât pe FLASHSCORE.RO sa îmi dea semnal telefonul, laptopul, tableta etc când e gol la meciurile adăugate în lista de meciuri favorite?
Buna ziua, TPU! Pe 20 iulie am admiterea la Facultatea de Educație Fizică și Sport, care consta intr- o probă sportivă. Întrebarea mea e următoarea : unde as putea merge să mă antrenez? ...? (mai mult)
În caz de egalitate de puncte (84) cine castiga Campionatul în LA LIGA (SPANIA ) dintre echipele Real Madrid și Atletico Madrid? Și care este criteriul principal de departajare după numărul de...? (mai mult)
De ce sunt atât de scumpe hainele de la myprotein? Sunt mai de calitate fata de cele de la Decathlon? A comandat cineva?
Câți ani de sala îți trebuie sa arăți precum Hercule? L-am văzut pe unul pe net, mai mult de 23 de ani nu avea și exact așa arata
Vreau sa imi cresc bratele, pieptul, spatele, nu doar sa am forta, cum fac? Am prieteni care fac sala de 2 ani si tot la fel arata, foarte putina diferenta, doar ca forta le- a crescut foarte mult....? (mai mult)
Cum ar putea o fata slaba să facă sala încât să arate bine și să nu se umple de mușchi sau să i se vadă venele pe brațe?
De o luna jumate am început sa mananc sănătos si sa merg la sala având antrenor. In cat timp pot scapat de double butt (fundul acela dublu)? Ma completează teribil.
Pentru a antrena umerii, tractiunile cum trebuie sa le fac? Si dupa cat timp de antrenamente umerii se vor lati?
Pe ce data o sa se joace Finala Super Cupei României 2021? CFR CLUJ vs Universitatea Craiova/ Astra Giurgiu?
Salutare TPU, am o intrebare pentru suporteri, la voi in oras se poate merge la meciuri, avand in vedere ca Ministerul Tineretului si Sportului permite prezenta a 25% pe stadion? Multumesc si un week-...? (mai mult)
Daca fac 10 minute de mișcare zilnic are vreun efect benefic pentru corp sau trebuie in mod obligatoriu mai mult?
Din ce tururi preliminare o sa înceapă echipele din România sezonul viitor drumul spre Grupele UCL. UECL?
Salut TPU! Vreau sa imi iau o bicicleta si nu stiu ce sa imi iau, voi ce ziceti?(maxim 2500 daca imi recomandati altceva in afara de cele doua) 1.https://bellabike.ro/produs/bicicleta- scott- contessa-...? (mai mult)
Salut TPU, vin cu aceasta intrebare pentru ca nu stiu sigur ce sa fac. La mine in oras exista o echipa de fotbal in liga a 3- A numita Jiul Petrosani. In data de 15 Iunie se fac anumite selectii pentru...? (mai mult)
Salut! Ce mușchi intra la genoflexiune?
Salut! Ce mușchi intra la presa pentru picioare?
Salut! Îmi puteți recomanda cele mai bune exerciții pentru biceps și spate?
Salut! Cate serii și câte repetări sunt recomandate pentru un exercițiu la sala pentru a creste în masa musculara?
Salut! Ce antrenament la sala recomandati?
De ce transpir prea rau la sala?
Chiar poti sa arzi calorii cu aceste aparate? Asa zicea la TV, avea un aparat de contorizat caloriile in mana micut si arata 220 kalorii arse la 15 min facute. https://m.emag.ro/aparat- vibromasaj-...? (mai mult)
Juventus a renunțat la superliga europei?
TPU am si eu o curiozitate, eu sunt baiat am 13 ani 1, 63 si 57 de kg ca si activitate zilnica fac undeva pe la 8000- 10000 de pasi in medie pe zi chiar si mai mult si mai fac si 1- 2 ore pe zi de idoor...? (mai mult)
Daca după antrenament nu am febră musculară înseamnă că nu am lucrat bine?
-Cum se realizează în mod optim deficitul caloric?
Ce parere aveti de steroizi de la Vermodje? Merita folositi? Eu in prezent folosesc steroizi de la ZPCH si st ok dar vreau sa stiu daca steroizi vermodje sunt reali sau falsuri
Salut, alerg de mai mult timp, însă nu constant, de câteva luni am început sa alerg mai serios, întrebarea mea este, timpul 25:10 la 5km este un timp decent?
Cum se numește galeria echipei de fotbal FC BOTOȘANI? De exemplu cum este la Iasi:Băieții Veseli?
Cine credeți ca o sa castige Campionatul EUROPWAN de FOTBAL (EURO 2020)? Argumentați răspunsurile! Eu zic ori Franța ori Anglia?
Bună! Știe cineva un pret aproximativ pentru un abonament de student la worldclass in București?
Salut! Caut să îmi cumpăr colanți pentru fitness (sau set cu bluză) fără cusături, care să nu aibă model la fund și care să fie de calitate. Recomandări?
Este adevărat că daca ai un procent de peste 15% grasime corporala si faci bulk, pui mai multa grăsime decât muschi?
Ce legatura exista intre numarul de calorii si acumularea de masa musculara? Daca tu consumi proteine slabe totalizand 1.5x per kg, nu inteleg de ce trebuie sa treci de un prag caloric
Care sunt în opinia voastra echipele din play- out care vor retrograda direct din LIGA 1 dintre: Voluntari, Gaz Metan Medias, Viitorul, Astra Giurgiu, Hermannstadt Sibiu, Poli Iași (retrogradata în...? (mai mult)
Salut, Prietena mea ar dori sa invete cateva tehnici de autoaparare. Imi puteti descrie cateva astfel de tehnici? Multumesc!
Ce mușchi lucrezi când stai pe spate și ridici greutatea pe stomac? Dar când mergi și te apleci cu gantera in mana? As dori să știu un exercițiu pentru partea de sus a fundului
De ce se duce lumea zilnic la sala sa traga de fiare? Eu lucrez, luni, miercuri si vineri deoarece a doua zi nu mai pot de dureri, pur si simplu ma dor muschii grupei lucrate dupa o zi, stau in sala...? (mai mult)
Am auzit ca perioada de incarcare cu creatina, la inceput, pentru primele 5 cate 20g/zi, iar apoi 3- 5g/zi pentru mentinere, ba e buna, ba nu e buna. Ba ca la aceleasi rezultate ajungi si cu 3g/zi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?