Cand ar fi cel mai bine sa fac exercitiile de înaltare? Dimineata sau seara?
Salut, TPU! Deci sunt baiat, 14 ani si vreau sa bag sport si exercitii vara asta. Intrebarea mea este daca tractiunile iti pot opri cresterea? Si daca stiti voi ce exerciții sa evit pentru ca opresc...? (mai mult)
Vreau raspunsuri de la cei care au facut exercitii pentru înaltare si s-au înaltat. In cat timp v-ati înaltat si cat?
Stiti vreun magazin din Pitesti unde pot gasi biciclete Cross?
Am 26 de ani si as vrea sa ma apuc de fotbal din liga 4 sau 3. Ma poate ajuta cineva? Rog seriozitate
Cine credeti ca va lua campionatul fcsb sau cfr cluj? Cine credeti ca va reprezenta europa anul acesta ce echipe?
Deci... Vreau să mă apuc să fac sport dar din păcate nu îmi place să mă expun public. Deci nu mă voi duce la sală sau alergat prin parc, dar ce vreau este, să- mi cumpăr o bicicletă fitness....? (mai mult)
Salut tuturor. Am o nelămurire, de ce Diego Armando Maradona nu a câştigat balonul de aur pentru alții spun că în anii de activitate a lui Maradona nu era balonul de aur dar din câte am văzut...? (mai mult)
Sunt hard gainer și mă gândesc să mă las de sală; este foarte frustrant faptul că nu pot pune masă musculară pe mine atât de ușor pe cât mi- aș dori. După antrenament mușchii pe care îi...? (mai mult)
Cine va fi în opinia voastra cea de a 2 echipa retrogradata în LIGA 2? Si echipele care vor susține barajul de mentinere/promovare în LIGA 1 în acest sezon 2020- 2021?
Ce poti face sa cresti in greutate? Din vara vreau sa ma axez putin pe corpul meu si vreau sa stiu de ce ar trebui sa ma apuc mai intai. Am undeva la 1.80m si cam 65kg. La inaltimea mea as fi vrut sa ajung...? (mai mult)
Daca eu vreau sa slabesc, deoarece imi atarna burta si soldurile cat de cat, insa pe langa creatina mai iau si un gainer bogat in carbohidrati pe care scrie ca e bun pentru cresterea in greutate si masa...? (mai mult)
3 grame de creatina inainte de antrenament cu 30 de minute luata cu 250 ml de lapte si putin zahar, e bine? Trebuie luata si in zilele in care nu faci sala? Afecteaza inima in timp? de apa nu se pune ...? (mai mult)
300 de calorii sunt același lucru la îngrășare? Adică dacă mananc o pâine se depune la fel ca niste canepa daca au aceleași calorii? Banuiesc că ați înțeles, alimente egale caloric, se depun...? (mai mult)
La ce echipe de fotbal pot intra la 16 ani în România? Vreau sa ma înscriu la orice echipa din România mai cunoscuta totuși, ca poziție portar, vreau sa dau probe
Hey fani, ai fotbalului, ce parere aveti ca Rapid a promovat in liga 1?
Salut. Am o verisoara de 9 ani. Tatal ei a pus- o printr- o joaca la rame in barca. Si apoi se certa cu ea ca nu mai voia sa se dea jos de la rame. Intrebarea e daca stiti un club bun pentru caiac canoe....? (mai mult)
Vreau sa ma reapuc de sala, folosind creatina si ceva proteine. Cum se ia creatina? Banuiesc ca nu cu apa. Si cata exacta se ia? Eu ma gandeam sa iau cate 3g de creatina cu lapte inainte de antrenament...? (mai mult)
Ce parere aveti despre bikeinn.com? Stiti de unde as putea cumpara aceasta pipa in afara de site-ul prectizat? : Truvativ Stem Hussefelt
Care sport de lupta pentru autoaparare si luptele de strada vi se pare cel mai eficient? Intr- adevar depinde de la persoana la persoana si la cat esti de antrenat. Dar vreau sa ma inscriu la lupte sa ...? (mai mult)
Salut TPU, nu știu de ce dar sunt ușor adică am 65 de kilograme, ma antrenez de 4 ani la sala și nu știu cum sa explic mai bine, am 18 ani, 175 și fata de alți de înălțimea mea eu par mai...? (mai mult)
Salut, am inceput sa merg la sala de fitness, însă am o "problema" cu mâna stângă nu pot sa ridic la fel de bine ca si cu ceea dreapta, ce inseamna asta si cum pot repara acest lucru? E grav?
Salut am o întrebare dacă costum o cupa de creiatina, una de proteina whey op și 2 cupe de la mamut whey e cam mult?
Salut, am o bicicleta mai veche si vreau sa o repar, ii trebuie cauciucuri, frane, un lant si o sa, dar nu prea ma pricep, exista un magazin in Bucuresti care ar putea sa imi ofere aceste piese si...? (mai mult)
Salut! Astăzi după sala când m- am schimbat acasă am observat ceva roșu pe spate, când m- am uitat mai bine in oglinda era o pată roșie (un roșu mai închis la culoare) ...mai am vergeturi apărute...? (mai mult)
Salut. Fac piept si abdomen de 20 de zile, problema mea este ca nu se vad patratelele si nici pieptul, la abdomen doar apar 2- 3 dungi rosii, dar dupa dispar si nu se mai vede nimic. Ce m- ati fatui...? (mai mult)
Cum pot sa devin mai flexibil?
Salut,eu fac fotbal și aș vrea sa folosesc ceva proteine pentru îngrașare, am 16 ani, 1.65 înălțime și 47 de kg. Va rog frumos sa ma ajutați.
Salut! Ce antrenament pentru sala recomandați? De ex luni x cu y
Salut, acum vreo 3 zile ma jucam tenis si am alunecat pe iarba, nu am cazut jos, doar am facut o miscare brusca. De atunci ma doare umarul si cred ca am facut intindere de muschi pentru ca eu de obicei...? (mai mult)
Finala Cupei României editia 2020-2021 este cu spectatori prezenți în tribune?
Am mare nevoie de ajutor de pentru ca de data asta am ajuns mai departe decât în alte încercări, deci vreau sa slabesc, țin deficit caloric. In primele 2 săptămâni am slăbit 5 kg, nu va speriați,...? (mai mult)
Ce suma trebuie sa depun ca sa primesc bonus la superbet?
Salut. Am o întrebare. Ce exercitii m- ar ajuta sa dau burta jos? Dar fără sa dau jos din mușchi, fiindcă eu am masa musculara in brate si piept dar am burta și vreau sa scap de ea dar fără...? (mai mult)
Salut TPU! Deci pana la urma ce este mai important în skandenberg? Încheietura sau antebrațul? Din câte observ mulți par firavi în masa musculara, dar te sparg la skandenberg? Și pe yt sunt clipuri...? (mai mult)
Radu Banciu ce inaltime are?
As vrea sa iau niste shake- uri proteice care sa nu fie zer, fara aroma, de la myprotein am incercat din mazare si soia, insa au un gust oribil. Este chiar atat de daunatoare sucraloza folosita ca indulcitor?...? (mai mult)
Am cumpărat acest set de undițe:https://techstar.ro/6932-set-pescuit-sportiv-cu-lanseta-wind-blade-de-27metrii-3-mulinete-3-fire-si-juvelnic-cu-3-inele.html E țeapă?
Salut, am 14 ani si de cateva luni m-am apucat de sala, recent m-am apucat si de alergat 5-6 km pe zi, cum recomandati sa fac? O zi de alergat si o zi de sala sau le pot face in aceeasi zi?
De ce când încordez bicepsul doar se umfla, nu sunt gras și nu se vede forma perfecta, poate chiar și linii pe muschi?
Buna TPU, am 15 ani, sunt ectomorf, am 70 de kg la 1, 81 inaltime. Fac sala de aproximativ 2 luni, am alimentatie foarte buna, iau si creatina, 3 grame pe zi, odihna si antrenamentul e bine ...? (mai mult)
Ce mușchi dezvolta back lever?
Salut! Untul de arahide ingrasa? E bun pentru sportivi? Funda!
Ce înseamnă sistem 12/14 pe superbet? Imi explică cineva?
Pot sa consum drojdie de bere pentru masa musculara?
Salut, fac sala de doua luni si un pic si vreau sa pun masa musculara si sa scap si de grasimea de pe burta simultan. Am grija la alimentatie si vreau sa va intreb daca urmatoarea abordare e corecta:...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti de dymatize super mass, a luat cineva? Funda!
Daca ma apuc de sala si iau creatina ajuta le ceva? Vreau sa ma apuc serios si am auzit ca e cel mai ok sa iau creatina daca vreau rezultate, dar inca nu sunt sigur.
Ce grupe musculare dezvolta back lever și front lever?
Salut! Ești cineva care a folosit beta alanina? Daca da,este buna de ceva, chiar ajuta la creșterea masei musculare? După cât timp se vad rezultatele? Și câte grame trebuie administrate zilnic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!