Bună seara, am o întrebare, după antrenament iau creatina monohidrata 5g apoi iau proteina iwhey isolate imediat sau un pic mai târziu?
Salut! Ce parere aveti de dymatize super mass gainer fata de on serious mass de la on? Funda!
Salut, merg la sala de 3 ori pe saptamana si in doua antrenamente din 3 fac antrenamente de masa musculara si la final putin cardio, iar al treilea doar cardio si abdomen. ar trebui sa mai pastrez ...? (mai mult)
Salutare! Pe care sa mi- o aleg care ar fi mai buna dintre: https://www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete- pentru- munte- mtb/bicicleta- cube- aim- pro- 27- 5- 2021- 169585 Si:https://www.decathlon.ro/bicicleta-...? (mai mult)
Creatina accelerează căderea părului daca ești predispus să chelesti?
Salut. Mi- am luat de curând proteine whyle și am o întrebare. E ok dacă le iau o data pe sapt, ...ma afectează...asa am înțeles ca s- ar putea sa îmi atace ficatul. Cel mai ok ar fi sa ...? (mai mult)
Is ok proteinele?
Buna TpU! Ma numesc Alex si am 13 ani. Eu mi- am propus de ceva timp sa scap de burta ( am1.62 si 58- 60kg). Am gasit mai multe video- uri pe aceasta tema cu exercitii dar nu am vazut cu alimentatie. La...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la sala doar ca sunt slab si imi e frica sa nu rada lumea de mine cand ma chinui cu greutati mai mici, stiu ca sunt incepator dar am auzit ca sunt si terminati din astia care rad de incepatori...? (mai mult)
Salut! Am avut astăzi parte de o întâmplare... Eram in parcul lumea copiilor (București) cu bicicleta. Și într- adevăr am mers ceva mai tare, iar un paznic de acolo pe o trotinetă electrica mi-...? (mai mult)
Ce inseamna 'ritm de alergare'? Îmi puteti oferi mai multe detalii? Spre exemplu, ce inseamna: 7' 39" / km? Mulțumesc!
Îmi puteți spune mai multe despre ritmul de alergare?
Am niste probleme cu spatele, mai exact dureri atunci cand merg mult, stau in picioare sau fac efort. Acum fac kinetoterapie, care se bazeaza pe intarirea musculaturii spatelui. Intrebarea mea e, daca...? (mai mult)
Salut! Am dat comanda de un gainer dynamize super mass de pe acest site https://www.musclegain.ro/product/dymatize- super- mass- ga iner- 5- 4- kg/, ce parere aveti de el? Ofera rezultate daca intr- adevar...? (mai mult)
Ce spuneți câștiga fcsb la Botoșani? Dacă nu câștiga eu cred ca 90% titlul e pierdut având în vedere cate etape se mai joaca.
De ce nu mă mănâncă pielea după ce consum beta alanina?
Buna TPU! Care marca de paleta de tenis de masa credeti ca este cea mai buna? Vreau sa cumpar prietenei mele o paleta noua.
Salut TPU! Recent mi- am cumparat un spray Nicorette pentru ca vreau sa ma las de fumat, dar am 2 nelamuriri. Prima nelamurarire: Acest spray curata plamanii? Fumez de aproape un an si vreau sa ma apuc...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani si fac sport de vreo 3 luni incoace si chiar am mai slabit si mi- au crescut si muschi si fac 30 de flotari, abdomene ridic greutatii etc si am luat forma la biceps si piept dar mama ...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa cumpar prietenei o paleta de tenis de masa si am gasit asta. https://www.emag.ro/paleta- tenis- masa- negru- rosu- lemn- cauciuc- rambo- 4002/pd/D36JFKMBM/ Ce credeti merita...? (mai mult)
Vreau sa știu ce conțin proteinele de la sală (gen ce sunt puse în compoziție?
Salut! As dori sa stiu care din aceste gainere sunt mai bune dintre on serious mass si king mass din punct de vedere proteic, adica care creste mai repede masa musculara? Va las aici link cu cele doua....? (mai mult)
Ce inseamna 'ritm de alergare'? Spre exemplu 5' 25"?
Ce inseamna ritm de alergare?
De aproape 4 luni fac sala si mereu fac full boddy, am doar o pauza pe saptamana, merg de 4 ori, intrebarea este ca, e bine sa fac full boddy fara o zi de odihna intre ele?
Buna. Am de facut mai multe abdomene pentru ora de sport si nu reusesc să le fac, nu reusesc să ma ridic. Cum se fac corect incat sa reusesc sa le fac?
Cunoașteți/ați avut/aveți profesori buni de educație fizică și sport în România? Profesor bun de sport pentru mine înseamnă: 1) Nu își bate joc de materia sa lăsând elevii să stea pe...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt un baiat de 16 ani care doreste sa dea slam dunk. Am 170 175 si ating jumătate si un pic din plasa de la cosul de basket. Am făcut tot AIR alert 3 si se simte diferența(acum 5 luni)....? (mai mult)
Salutare, este vreo modalitate sa mergi și sa te antrenezi la mai multe săli de fitness fără 7card sau fitpass?
Care supliment este cel mai bun pentru slabire? Vreau sa dau jos randurile de sunca mai repede dar nu stiu ce sa aleg.
Buna ziua! Doresc sa- mi achizitionez o șa noua de bicicleta(double noseless saddle) si as dori sa aflu de la cineva macar care a incercat asa, daca este eficienta si protejeaza 100% zona pelviana. ...? (mai mult)
Buna ziua, știți cumva dacă se difuzează formula 1 pe LookSport? Sunt la UPC și nu am DigiSport
De ce cand faci cardio pe o perioada de 2 ore si jumatate vs hit 75 de minute, același nr de calorii, iti este mai multa foame?
Ce placute de bicicleta se potrivesc la m315?
Salut. Am 16 ani, 69kg și 1, 80 la înălțime.Eu nu înțeleg si chiar mă frustreaza faptul că am un număr de kg normele dar am destul de multa grăsime pe burtă și picioare.De ce este asa?(fac...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala dar nu prea am pofta de mancare. Sunt slab, am 60 kg si trebuie sa mananc foarte mult, ceea ce nu pot. Mananc cam 3 mese micute pe zi, mai mult nu pot. Si decat sa ma forțez...? (mai mult)
Bună! Această situație este foarte nașpa pentru mine. Eu fac de 4 ani Judo, dar colegii si antrenorul nu sunt unii foarte amabili si eu chiar as vrea sa ma las de acest sport si sa ma apuc de altul....? (mai mult)
Salut. S- au redeschis salile de sport si am vrut sa ma apuc iar, dar nu am un program bine definit, m- am gandit la doua programe si sa ma sfatuiti care este mai ok sau daca stiti voi mai bine ce program...? (mai mult)
Buna Seara! In orasul Curtea de Arges exista echipa de fotbal pentru juniori, sau daca nu, in Pitesti?
Pasionati de ciclism pe aici? Ce bicicleta recomandati pentru un incepator care sta la munte si nu are posibilitatea sa iasa zilnic cu bicicleta, dar in weekenduri si- ar dori sa faca trasee mai lungi?...? (mai mult)
Afectează microundele valoarea nutritionala a alimentelor?
35 de minute hit apoi 25 de minute moderat apoi 60 de minute mers pe jos? Ce parere aveti?
Salut TPU! Creatina Monohidrată se poate administra cu 30 de minute înainte de începerea unui antrenament? Vă multumesc!
Salut, vreau sa imi schimb furca mea la bicicleta cu alta furca de 120mm, ce ar trebui sa verific daca se potreveste in afara de marimea rotii?
Ce exercitii fizice sa fac sa mi se mareasca șoldurile?
Am pus un bilet cu 10 evenimente si vreau sa il castig! Cum fac sa castig acel bilet?
E adevărată chestia aia că, creatina te face să chelesti? Sau că îți face probleme la rinichi?
Mi- am comandat niste benzi elastice cu care iti poti antrena toate grupele musculare. Au venit cu niste manere si prinderi. Sunt de diferite rezistente pe culori. Daca pun destule, simt aceeasi greutate...? (mai mult)
Salut, TPU! Sunt din Cluj și sunt legitimat la o echipa de fotbal din Liga a V- a, iar peste vreo doi ani as vrea sa ma duc la LPS Cluj. Am auzit ca cei de la LPS nu îți cauta club si ramai la ei....? (mai mult)
De ce am flexibilitate 0 la genuchi? Dintodeauna nu am putut sta in genuchi pe vine sau mai stiu eu ce si genoflexiunile nu le pot face corect si imi pierd echilibru.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!