Este adevarat ca daca ai gambele lungi ai genetica buna si poti avea rezultate mari?
Salut! Din luna decembrie a anului trecut m- am apucat de antrenament pentru proba de rezistenta (armata), pana in luna februarie mi- am dublat distanta pe care o puteam alerga la inceput si ma incadram...? (mai mult)
Salut TPU, am 3 intrebari. 1.Ce se intampla daca iei creatina si nu faci sala? Eu de exemplu iau creatina de 2 zile, dar acum ca vine pastele fac o pauza de 4 zile, mai exact pana marti deoarece sala...? (mai mult)
Cineva care nu se pricepe vrea sa ii comand de pe myprotein. Stie cineva care a comandat, cam cat ar costa livrarea și în cat timp ajunge?
Salut TPU! Am 16 ani si 8 luni, as vrea sa ma apuc de sala dar nu am nici o idee cum sa fac exercitiile, ce sa fac pentru kilogramele mele si ce sa mananc pentru a vedea rezultate. Am auzit mituri ...? (mai mult)
Salutare,am si eu o intrebare, ce placute imi recomandati la franele shimano m515?
Salut TPU am o singura intrebare, UNA SINGURA, ( de fapt o problema) deci fac sala cam de vreo 2 luni si am un program de genul Luni- Piept + Biceps Marti- Picioare + Antebrat Miercuri- zi de...? (mai mult)
Voi purtați mască pe bicicletă sau o puneti numai sub bărbie?
Vreau să-mi iau niște suplimente pentru prima dată. Mă gândeam la proteină si creatina. Acum, creatina e foarte folositoare. Merită proteina?
Are rost sa pastram masa slaba sau nu? daca e de slaba calitate persoanele cu obezitate au mai multă masă musculară decât cele cu greutate normală, dar cu o calitate musculară slabă; Pe...? (mai mult)
Cum este in opinia voastra site-ul de specialitate TRANSFERMARKT?
Pe ce data au loc meciurile de baraj (tur-retur) de menținere/promovare în acest sezon 2020- 2021 în LIGA 1 ROMÂNIA?
Daca eu vreau sa-mi maresc rezistenta la alergare pot lua proteina whey? Sau ce altceva as putea lua? Va rog doar sfaturi despre suplimente sa-mi dati.
Salut! Este bun antrenamentul push pull legs?
Salut! Care este cel mai bun antrenament pentru masa musculară?
Salut, am și eu o întrebare legata de mâncatul sănătos Eu mănânc undeva pe zi la 2 Colțuri de pâine, nu foarte mari hai sa zicem 14cm și scot miezul si o fac la sandwich maker…acum frica...? (mai mult)
De ce în opinia voastra Manchester City este favorita la pariuri cu PSG în meciul din tur de la PARIS din SemiFinalele UCL?
Exista o regula in fotbal al numarului de crampoane de pe adidas?
Salut, daca as avea de ex 40 cm in brat, câți cm ar trebui sa am in antebraț ca să arate bine?
Chiar ai nevoie de 2grame de proteine pe kg când faci sala? De ex:70kg- 140g proteine zilnic "Am auzit că s- a dovedit ca nu sunt necesare atâtea proteine, ajung și 50- 60 g zilnic și tot la fel...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani si 10 luni, 1.65 cm. si as vrea sa stiu daca exercitiile de tip: tractiuni, flotari, flexii pentru biceps cu 14 kg, exercitii pentru abdomen, triceps, afecteaza cu ceva cresterea in ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, care sport e mai scump dintre handball si karate, tkd, sau orice sport de lupta? ( stiu ca preturile difera de la club la club si de la oras la oras dar ma refer aproximativ, ...? (mai mult)
Cine credeți ca o sa castige cele 2 semifinale pentru un loc în finala UCL? Și cine credeți ca o sa castige cele 2 semifinale pentru un loc în finala UEL?
Care sunt 3 cele mai bune suplimente pentru creșterea în masa musculara(fara proteine)?
Doresc să mă apuc de exercițiile lui Chloe Ting. Dar pur și simplu nu am motivație, tot ce pot face este să mă plâng. Este cineva care a făcut programul ei pe aici?
Salut! Vreau doar să vă dați cu părerea. Dacă o să mănânc mai puțin, o să reduc grăsimile, pâinea, dulciurile, sucurile și toate astea care îngrașă, o sa mănânc mai puțin, în deficit...? (mai mult)
Salut băieți și fete, am și eu o întrebare despre silueta mea, eu la 1.70 aveam 75 de kg, am dat jos 10 kg intr- o luna prin înfometare. Da stiu nu- i sănătos și îmi putea face rau dar na,...? (mai mult)
Cei care sunt fani fanatici ai Premier League (ANGLIA). Astăzi în cazul unui rezultat de egalitate la FA CUP (CUPA ANGLIEI) dintre Manchester City și Tottenham Hotspur. Se trece direct la 11 metri (loviturile...? (mai mult)
Salutare TPU! V- ați gândit, mergeți la Arena Naționala la meciurile din Euro2020? Am văzut ca un bilet costa minim 80 de euro și eram curios dacă merge cineva. Mulțumesc anticipat pentru timpul...? (mai mult)
Am 2 întrebări: 1 CE credeți o sa prindă DINAMO BUCUREȘTI măcar un loc pentru meciul de baraj mentinere/retrogradare în LIGA 1? 2 Cine credeți ca o sa castige CAMPIONATUL LIGII1 în acest sezon...? (mai mult)
Exercitiile facute cu greutatea corpului pun presiune pe coloana? Vreau sa mi comand benzi dinalea elastice, sa le pun talpi si sa trag la biceps cu ele, sa fac deasupra capului pana in spate la ceafa,...? (mai mult)
Eu pun 10 meciuri pe bilet si astept sa dau lovitura! Cum sa dau lovitura ca nu stiu cum? Vreau sa castig un bilet de 10 meciuri!
Buna! Voiam sa ma apuc de sala doar ca am o curiozitate. Daca fac exerciții pentru picioare sau fese cum știu ca pun masa musculara si nu slăbesc? Adica sunt anumite exerciții pentru masa si...? (mai mult)
De ce intr o echipa de fotbal portarul are mereu echipamentul de joc diferit fata de colegii lui in meci?
Ce rost mai au interviurile rudimentare de după meci? Aia spun aceleași lucruri
Salut, stie cineva cati km are o tura de lac din parcul Ior din București de langa parklake?
As vrea și eu sa îmi iau o bicicleta și nu știu care. Bugetul meu este de maxim 1000 lei și as vrea un mtb și dacă se poate și full suspension dar nu contează asa mult. Am 1.70
Are vreo legatura sala/ridicatul de greutati cu barba? Am vazut ca toti baietii care merg la sala au barbi negre si dese
Cum sa slabesc la fata (sport de ani intregi si nu am nici o schimbarea la fata) am facut o gramada de exertitii pentru fata, tot ce a mers este mewing, ceva pot face pentru rezultate mai bune?
Ce sporturi recomandati daca am o scolioza usoara? Pe langa inot.
Hei TPU, eu mănânc undeva la 3000-3300 de calorii pe zi pentru a face mușchi, dar cam cate ar trebui sa mănânc că să pot să merg și la fotbal fara sa dau jos? Am 1.69 și 65 de kg
Cine credeți ca are sanse mai mari sa se încurajeze campion în LIGA 1 la finalul acestui sezon competițional 2020 2021? CFR CLUJ SAU FCSB?
Am probleme cu coloana, am facut fizioterapie, in prezent fac kinetoterapie, mi- a spus antrenorul de la kinetoterapie că am voie sa fac si exercitii cu greutati dar nu mai mult de 3kg. Daca fac exercitii...? (mai mult)
Salut, aveti idee cand se vor deschide salile de sport in Bucuresti?
Cine are bilete disponibile pentru EURO2020?
Cine a fost cand a fost WWE exact acum 10 ani în data de 21 aprilie 2011 la București la Sala Polivalenta din București? Cine mai știe prețul biletelor pentru PPV de atunci?
Salut, am inaltimea de 1, 70 si o greutate de 49kg, (slabut), astazi mi- am cumparat de la myo mass proteinele acelea de 1, 5kg la 55 lei pentru inceput zic ca am luat ceva bun care sa imi creasca...? (mai mult)
Săptămâna viitoare ajung în București din Oradea, ultima dată când am fost în București erau sălile de fitness închise. S-au deschis între timp?
Ce Echipe Naționale de fotbal credeți ca se vor înfrunta pentru un loc în Sferturile de Finala la EURO 2020. Ma refer Sfertul de Finala ce are loc pe data de 28 06 2021 pe Național Arena. Am văzut...? (mai mult)
Bună! Mă tot doare faptul că am picioarele strâmbe. De la genunchi în jos sunt în formă de paranteză. Plus că mai am ceva grăsime pe picioare. Cum aș putea scăpa de grăsime și de picioarele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
Holiday întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?