Salut, am inceput sa merg la sala de fitness, însă am o "problema" cu mâna stângă nu pot sa ridic la fel de bine ca si cu ceea dreapta, ce inseamna asta si cum pot repara acest lucru? E grav?
Salut am o întrebare dacă costum o cupa de creiatina, una de proteina whey op și 2 cupe de la mamut whey e cam mult?
Salut, am o bicicleta mai veche si vreau sa o repar, ii trebuie cauciucuri, frane, un lant si o sa, dar nu prea ma pricep, exista un magazin in Bucuresti care ar putea sa imi ofere aceste piese si...? (mai mult)
Salut! Astăzi după sala când m- am schimbat acasă am observat ceva roșu pe spate, când m- am uitat mai bine in oglinda era o pată roșie (un roșu mai închis la culoare) ...mai am vergeturi apărute...? (mai mult)
Salut. Fac piept si abdomen de 20 de zile, problema mea este ca nu se vad patratelele si nici pieptul, la abdomen doar apar 2- 3 dungi rosii, dar dupa dispar si nu se mai vede nimic. Ce m- ati fatui...? (mai mult)
Cum pot sa devin mai flexibil?
Salut,eu fac fotbal și aș vrea sa folosesc ceva proteine pentru îngrașare, am 16 ani, 1.65 înălțime și 47 de kg. Va rog frumos sa ma ajutați.
Salut! Ce antrenament pentru sala recomandați? De ex luni x cu y
Salut, acum vreo 3 zile ma jucam tenis si am alunecat pe iarba, nu am cazut jos, doar am facut o miscare brusca. De atunci ma doare umarul si cred ca am facut intindere de muschi pentru ca eu de obicei...? (mai mult)
Finala Cupei României editia 2020-2021 este cu spectatori prezenți în tribune?
Am mare nevoie de ajutor de pentru ca de data asta am ajuns mai departe decât în alte încercări, deci vreau sa slabesc, țin deficit caloric. In primele 2 săptămâni am slăbit 5 kg, nu va speriați,...? (mai mult)
Ce suma trebuie sa depun ca sa primesc bonus la superbet?
Salut. Am o întrebare. Ce exercitii m- ar ajuta sa dau burta jos? Dar fără sa dau jos din mușchi, fiindcă eu am masa musculara in brate si piept dar am burta și vreau sa scap de ea dar fără...? (mai mult)
Salut TPU! Deci pana la urma ce este mai important în skandenberg? Încheietura sau antebrațul? Din câte observ mulți par firavi în masa musculara, dar te sparg la skandenberg? Și pe yt sunt clipuri...? (mai mult)
Radu Banciu ce inaltime are?
As vrea sa iau niste shake- uri proteice care sa nu fie zer, fara aroma, de la myprotein am incercat din mazare si soia, insa au un gust oribil. Este chiar atat de daunatoare sucraloza folosita ca indulcitor?...? (mai mult)
Am cumpărat acest set de undițe:https://techstar.ro/6932-set-pescuit-sportiv-cu-lanseta-wind-blade-de-27metrii-3-mulinete-3-fire-si-juvelnic-cu-3-inele.html E țeapă?
Salut, am 14 ani si de cateva luni m-am apucat de sala, recent m-am apucat si de alergat 5-6 km pe zi, cum recomandati sa fac? O zi de alergat si o zi de sala sau le pot face in aceeasi zi?
De ce când încordez bicepsul doar se umfla, nu sunt gras și nu se vede forma perfecta, poate chiar și linii pe muschi?
Buna TPU, am 15 ani, sunt ectomorf, am 70 de kg la 1, 81 inaltime. Fac sala de aproximativ 2 luni, am alimentatie foarte buna, iau si creatina, 3 grame pe zi, odihna si antrenamentul e bine ...? (mai mult)
Ce mușchi dezvolta back lever?
Salut! Untul de arahide ingrasa? E bun pentru sportivi? Funda!
Ce înseamnă sistem 12/14 pe superbet? Imi explică cineva?
Pot sa consum drojdie de bere pentru masa musculara?
Salut, fac sala de doua luni si un pic si vreau sa pun masa musculara si sa scap si de grasimea de pe burta simultan. Am grija la alimentatie si vreau sa va intreb daca urmatoarea abordare e corecta:...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti de dymatize super mass, a luat cineva? Funda!
Daca ma apuc de sala si iau creatina ajuta le ceva? Vreau sa ma apuc serios si am auzit ca e cel mai ok sa iau creatina daca vreau rezultate, dar inca nu sunt sigur.
Ce grupe musculare dezvolta back lever și front lever?
Salut! Ești cineva care a folosit beta alanina? Daca da,este buna de ceva, chiar ajuta la creșterea masei musculare? După cât timp se vad rezultatele? Și câte grame trebuie administrate zilnic?
Bună seara, am o întrebare, după antrenament iau creatina monohidrata 5g apoi iau proteina iwhey isolate imediat sau un pic mai târziu?
Salut! Ce parere aveti de dymatize super mass gainer fata de on serious mass de la on? Funda!
Salut, merg la sala de 3 ori pe saptamana si in doua antrenamente din 3 fac antrenamente de masa musculara si la final putin cardio, iar al treilea doar cardio si abdomen. ar trebui sa mai pastrez ...? (mai mult)
Salutare! Pe care sa mi- o aleg care ar fi mai buna dintre: https://www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete- pentru- munte- mtb/bicicleta- cube- aim- pro- 27- 5- 2021- 169585 Si:https://www.decathlon.ro/bicicleta-...? (mai mult)
Creatina accelerează căderea părului daca ești predispus să chelesti?
Salut. Mi- am luat de curând proteine whyle și am o întrebare. E ok dacă le iau o data pe sapt, ...ma afectează...asa am înțeles ca s- ar putea sa îmi atace ficatul. Cel mai ok ar fi sa ...? (mai mult)
Is ok proteinele?
Buna TpU! Ma numesc Alex si am 13 ani. Eu mi- am propus de ceva timp sa scap de burta ( am1.62 si 58- 60kg). Am gasit mai multe video- uri pe aceasta tema cu exercitii dar nu am vazut cu alimentatie. La...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la sala doar ca sunt slab si imi e frica sa nu rada lumea de mine cand ma chinui cu greutati mai mici, stiu ca sunt incepator dar am auzit ca sunt si terminati din astia care rad de incepatori...? (mai mult)
Salut! Am avut astăzi parte de o întâmplare... Eram in parcul lumea copiilor (București) cu bicicleta. Și într- adevăr am mers ceva mai tare, iar un paznic de acolo pe o trotinetă electrica mi-...? (mai mult)
Ce inseamna 'ritm de alergare'? Îmi puteti oferi mai multe detalii? Spre exemplu, ce inseamna: 7' 39" / km? Mulțumesc!
Îmi puteți spune mai multe despre ritmul de alergare?
Am niste probleme cu spatele, mai exact dureri atunci cand merg mult, stau in picioare sau fac efort. Acum fac kinetoterapie, care se bazeaza pe intarirea musculaturii spatelui. Intrebarea mea e, daca...? (mai mult)
Salut! Am dat comanda de un gainer dynamize super mass de pe acest site https://www.musclegain.ro/product/dymatize- super- mass- ga iner- 5- 4- kg/, ce parere aveti de el? Ofera rezultate daca intr- adevar...? (mai mult)
Ce spuneți câștiga fcsb la Botoșani? Dacă nu câștiga eu cred ca 90% titlul e pierdut având în vedere cate etape se mai joaca.
De ce nu mă mănâncă pielea după ce consum beta alanina?
Buna TPU! Care marca de paleta de tenis de masa credeti ca este cea mai buna? Vreau sa cumpar prietenei mele o paleta noua.
Salut TPU! Recent mi- am cumparat un spray Nicorette pentru ca vreau sa ma las de fumat, dar am 2 nelamuriri. Prima nelamurarire: Acest spray curata plamanii? Fumez de aproape un an si vreau sa ma apuc...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani si fac sport de vreo 3 luni incoace si chiar am mai slabit si mi- au crescut si muschi si fac 30 de flotari, abdomene ridic greutatii etc si am luat forma la biceps si piept dar mama ...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa cumpar prietenei o paleta de tenis de masa si am gasit asta. https://www.emag.ro/paleta- tenis- masa- negru- rosu- lemn- cauciuc- rambo- 4002/pd/D36JFKMBM/ Ce credeti merita...? (mai mult)
Vreau sa știu ce conțin proteinele de la sală (gen ce sunt puse în compoziție?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Desh întreabă:
Marileena28 întreabă:
Mariobmb întreabă:
Lubeni??38900 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!