Îmi trebuie bacul că sa mă fac antrenor personal?
Buna. Am o întrebare.Care e logica ca salile de fitness sunt deschise dar salile de sport pentru sportivi nu? Adica la mine in oras rata de infectare e 1, 11% si se tin cursuri doar online.Ideea era...? (mai mult)
Hei TPU! Ce păreri aveți de exercițiile pentru fese acasă? Sunt eficiente?
Salut! Stie cineva care sunt costurile infiintări unei echipe de fotbal (amatori liga 4-5-6) si costurile per etapa?
Tactica 4-4-2 bate tactica 4-5-1?
Buna ziua, puteti sa imi lasati recomandari de biciclete fitness orizontale de apartament? Minim 10 kg volanta si minim 110 kg rezistenta ei
În ce data a fost fondata echipa din fotbal Gaz Metan Medias (Știu anul ca este 1945 dar data care este a anului 1945?)
Care este ora recomandata pentru a face exercitii fizice? Dimineata, inainte de micul dejun sau dupa amiaza?
Buna TPU. Stie cineva daca sporturile de contact gen lupte, dans sportiv sau altele se mai desfasoara fizic sau sunt online in toata tara? As vrea sa ma inscriu dar preferabil sa se mearga fizic
Am și eu o întrebare legata de silueta mea. Eu fac sală și m- am chinuit foarte mult sa ajung unde sunt acum...nu vreau sa ma îngraș! Se apropie ziua mea. Fiind ziua mea voi mânca prăjituri,...? (mai mult)
Salut băieți și fete am și eu o întrebare! Țin la silueta mea și na caut informații. Mi se apropie ziua și na o sa mănânc cam multicel și o sa consum și alcool (doar in ziua aia). Exista...? (mai mult)
Stie cineva daca sporturile de contact se mai practica fizic? Orasul meu fiind in scenariul verde si as vrea sa ma inscriu la un sport
Va salut! Sunt slab, mananc doar ce- mi place si nu prea pot sa pun in greutate. As vrea sa stiu daca imi cumpar proteine de la genius nutrition, fara a face antrenamente, ma poate ajuta? Adica ma pot...? (mai mult)
Buna. Pentru cei care stiu, cat costa antrenamentele la karate aproximativ? (orice stil, nu conteaza) Mulțumesc anticipat!
Este tarziu sa ma apuc de box la 14 ani? Si sa imi spuneți dacă ma ajuta fizicul am 83 de kg si 1.78
La ce greutate o persoana poate fi considerata schelet?
Salut! Recent am fost la bunici și i- am ajutat cu curățenia prin curte, la un moment dat am ajuns sa iau cu lopata gunoiul din curte etc și să- l pun în căruță, afectează cu ceva căratul ...? (mai mult)
Salut! Cine ma poate ajuta cu un program de antrenament? Doar exercitii cu greutatea corpului
Salut! Am o întrebare. Deci, ăștia de la sala, ca să dezvolte masa musculara, mănâncă mult. (proteine, etc) Pai dacă ei mănâncă mult, înseamnă că se și ingrasa. Pai cum unii, care...? (mai mult)
Cum vi se par 43 de kg la 1. 52cm?
Aproximativ cam cat costa antrenamentele pe luna la karate? (pentru cei care fac sau stiu)
Ce sport ati alege dintre kickboxing si karate (arte martiale)?
Ce creatina imi recomandati pentru sala? Vreau cele mai bune recomandari
De ce credeți ca mingile de la SELECT cele cu care se joaca meciurile din LIGA 1 ROMÂNIA se deteriorează repede (se strica repede)? Fata de Mingile de la NIKE ADIDAS PUMA ETC?
Sunt deschise salile de fitness in Bucuresti?
Salut tuturor. Eu de felul meu am o genetică cât de cât bunā la corp, adică fac sală de câțiva ani buni dar ce vreau să spun este că nu sunt o persoană căreia să i se vadă venele, adică...? (mai mult)
Hei! Cumva aplicația de pe Magazin Play *Abdomen plat în 30 zile* sau *Six pack în 30 days* o fi bună sa fac pătrățele și sa scap de burta? Și încă o întrebare, la toate ex de acolo trebuie...? (mai mult)
Salut băieți, am și eu o întrebare, zic băieți fiindcă presupun ca ei se pricep mai mult pe această temă! Dacă eu consum pe zi 2200 calorii sa ma mențin gen sa zicem azi am mâncat la ora...? (mai mult)
Buna! Vreau sa ma apuc de făcut exerciții acasa. Exerciții pentru mărirea fesierilor dar și pentru a avea abdomenul plat. Îmi puteți recomanda niște aplicații?
Salut. Cate grame de beta alanină se administrează zilnic, cate de creatina?
Unde pot vedea meciuri live Tv pe internet, in special meciul de diseara Cfr-Fcsb!? Vreau sa ma ajutati si sa fie pagina sau site care functioneaza!
Salut, TPU! Considerati Dortmund o echipa de top din ultimii 10 ani? Dar anul acesta?
Întrebare pentru microbiștii adevărați: La meciul de mâine seara din SUPER CUPA ROMANIEI dintre FCSB si CFR CLUJ. În caz de scor de egalitate după 90 de minute se fac 2 reprize de câte 15 minute...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă de ex Marți lucrez abdomen (acasă), trebuie în fiecare zi? Sau e bine sa fac un antrenament sau 3 antrenamente pe zi cu mai puține repetări? Și cum vine regula cu 8repetari?
Salut, am 18 ani si fac sala de cateva luni. Corpul meu pune foarte mult din grasimea corporala pe burta si am ajuns sa fiu slab si cu burta :)) am mers la sala pentru a da jos grasimea de pe abdomen ...? (mai mult)
Am soldul mai mare decat umerii si nu imi place deloc, sunt baiat si vreau forma de v dar forma corpului meu e ca o para, ce ar trebui sa fac? Ce exercitii macar sa arat mai bine, o intrebare as putea...? (mai mult)
Vreau sa merg la sala de forta sa pun forta in brate, chestia e ca eu nu reusesc sa fac nici macar o flotare. Ce voi putea face la sala daca ma duc pentru ca nu stiu nimic ce se poate face acolo? Daca...? (mai mult)
M-a intrebat un prieten recent ce bicicleta ar fi cea mai buna in bugetul de 900-1000 de lei iar eu i-am zis ca ii caut dar nu prea ma descurc eu la biciclete
Salut, acum 3 ani ma dadeam f bine pe role fără frica deoarece nu conștientizam ce putea sa se intample, dupa peste un an a aparut frica si nu m- am mai dat de atunci, dar acum vreau sa ma reapuc...? (mai mult)
Un teren de fotbal in Craiova? Salut, eu si prietenii mei vrem sa jucam fotbal si nu stim unde, ne gandeam la stadionul extensiv dar nu stim daca avem voie, alte idei? Putem sa si platim dar nu ne ...? (mai mult)
Ce credeți o sa reușească Liverpool o noua minune, o noua remontat pe Anfaild și sa întoarcă scorul de la 3 1 în tur la Madrid în Spania? Cine credeți ca o sa castige UCL UEL si EURO2020?
Ce mezeluri au conținut scăzut de grăsime si crescut de proteine? Ceva idei de mese sănătoase pentru liceu?
Salut.Vreau sa ma uit la meciuri de fotbal in romana daca se poate de pe laptop. Unde trebuie sa ma abonez sa pot face asta? Sunt in UK.Mersi.
Am nevoie de un top 3 biciclete de sosea cu pretul in jur de 6000 lei si avantajele si dezavantajele fiecareia. Multumesc!
Salut TPU! Cum se numește exercițiul când te pui în semi genuflexiune și stai mai multe secunde/minute, și la ce ajută.
Salut TPU! Va rog sa îmi spuneți un program cu flotări, abdomene, genuflexiuni, flotări diferite, ca să ma tonific și sa arat mai frumos și sa am ceva mușchi.
Salut TPU! Întrebarea anterioara nu a fost asa de explicita, asa ca m- am gândit sa reformulez. Deci, eu as vrea sa arat mai frumos, deoarece sunt puțin gras și as vrea sa mai slăbesc. Deci, ...? (mai mult)
O părere? https://click4sport.ro/bicicleta-ultra-nitro-27-5-hidraulic-negru-albastru-portocaliu-520mm
Buna TPU! Sunt deficitar la piept și la brațe, la piept sunt deficitar pe partea dreaptă și la brațe pe cea stângă! Am înțeles că la brațe mai e cat de cat normal, dar eu vreau să- mi egalez...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care se dau pe trotinete freestyle. Poti pune ghidon de MF1.8 la deck de mgp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
Holiday întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!