Cei mai activi useri din categoria Sport pe 2 Decembrie 2024 sunt:
De ce femeile care fac sala se cred brusc mai speciale? Nu înțeleg cât de labil și slab sa fii la cap să ți se schimbe mentalitatea in bășini dacă bagi și tu măcar 6 luni amarate de sala. O ...? (mai mult)
Buna fetele. Voi de ce credeți că Mirel Rădoi joaca cu Stanciu mijlocaș defensiv?
De ce dau impresia pompatii aia de la sala că le lipsește o banana din mana?
Buna seara! Cum vi s- a părut jocul prestat de Echipa noastră Națională de fotbal in aceasta seara, cu selecționata similară a Armeniei? Rezultatul este corect? Ce părere aveți despre evoluțiile...? (mai mult)
Pe bune? Bravo! 3-2 pentru Armenia. Cat de slaba este echipa nationala. De ce a ajuns intr-un asemenea hal sportul romanesc?
Buna seara. Explicati- mi si mie cum sta treaba cu fotbalul:)) M- am uitat in seara asta la meciul cu Romania- Armenia si am pierdut...ce se intampla de acum? Am vazut ca mai avem de jucat cateva meciuri...? (mai mult)
E ok ca fata sa fac cu 30 la piept sau e prea puțin?
Nimeni din neamul meu nu este mai înalt de 1.70 însă eu am 1.80. Nemulțumitului i se ia darul însă chestia e că de când mă știu sunt slab mort și cu grăsime pe talie și burta. Sincer nu as...? (mai mult)
Cine este in poza? https://imageupload.io/i/kUGFoTSfeL dau funda
Poate sa-mi spuna cineva va rog unde pot gasi o sala de parkour sau de gimnastica care este deschisa acum pe perioada virusului?
Ce credeți că face România cu Armenia mâine? Eu cred că bate România cu 4+ goluri.
E vreo șansa sa cresc in masa musculară jucând fotbal? Sunt ectomorf, am 4 mese pe zi, as incerca și altceva dar fotbalul îmi place.
Salut. A cumparat cineva bilet pariuri de la Godlike Crew de pe Facebook? Deoarece e un tepar, ia 300 lei prin paysafe, da niste meciuri aiurea si apoi te blocheaza. Patit un prieten de al meu. Aveti...? (mai mult)
Mi- am luat o pereche de crampoane si cred ca sunt fakeuri pentru ca nu le gasesc niciunde pe internet. Au un V pe ele si in interior pe eticheta scrie victory, nu scrie ceva nike sau adidas. Sunt ros...? (mai mult)
Cât de des faceți sport?
Deși fac sala de câteva luni și am mărit greutatea, daca fac mai mult de 80 de flotări intr- o zi, fac febră musculară mult mai mare decat la sala. Atât de mult se forțează mușchii când fac...? (mai mult)
Mai are rost sa faci abdomene daca ai burta? Practic e aceeasi situație ca in cazul exercițiilor pentru fund, cresc muschii sub grasime și ai un fund mai mare, bănuiesc că la fel e și cu burta
Salut! Am și eu o întrebare cât se poate de simplă, la care aștept un răspuns sau niște îndrumări. Întrebarea este: dacă un lanț, despre care scrie că e pentru biciclete cu o singură viteză,...? (mai mult)
Salut! Vreau să- mi cumpăr o bicicleta stationara și vreau sa ma pun pe treabă (1h30m zilnic) la o intensitate medie. Aș vrea să aflu și eu riscurile de la un expert, aceasta paradește genunchii...? (mai mult)
În București sălile de fitness s-au închis doar în weekend sau total?
Buna. Am un B'Twin Rockrider 520, cumparat acum 2- 3 ani si mi s- a defectat schimbatorul pe spate Sram X3 si vreau sa il schimb cu un Sram X4, am 8 pinioane, maneta Sram X4, oare este compatibil ...? (mai mult)
Bună ziua! Am nevoie de părerea unui profesionist sau unui om care a încercat la viața lui aparatele fitness și aș avea nevoie de un sfat în legătură cu bicicleta eliptica și bicicleta stationara! ...? (mai mult)
Buna. Am un B'Twin Rockrider 520, cumparat acum 2- 3 ani si mi s- a defaxtat schimbatorul pe spate Sram X3 si vreau sa il schimb cu un Sram X4, am 7 pinioane, maneta Sram X4, oare este compatibil ...? (mai mult)
Salutare, am văzut la casa pariurilor că este virtual football online si am zis sa incerc și eu, m- am uitat la 100 de meciuri și am observat că la sub și peste 2.5 sunt mai multe sub fata de peste...? (mai mult)
Salut. Întrebare pentru mergătorii la sală. Ce faceți acum că s- au închis sălile? Anul trecut mă așteptam, dar acum sincer m- a luat prin surprindere, plus că era și o perioadă în care ...? (mai mult)
Buna, am o întrebare, pe ce viteze trebuie sa fiu ca sa merg pe bicicleta pe o roata?
Daca iau creatina 2 saptamani si dupa nu mai iau se vad diferente, adica scad muschii?
Salut. Vreau sa aud parerile voastre legate de push- pull- legs. Multi opteaza pentru rutina de 6 zile pe saptamana, exemplu: ppl- rest- ppl- repeat, dar eu sunt de parere ca asta e deja prea des, ...? (mai mult)
Salutare tuturor. As avea curiozitatea sa vad dacă mai sunt pasionați de wrestling sau care se mai uita la wrestling (wwe) și care ar dori sa povestim mai multe.
Salut, de o saptamana iau creatina si am niste intrebari. Pot sa fac nisip la rinichi? Beau multa apa dupa ce o iau. Scad muschii dupa ce nu mai iau?
Salut,cupa pe care o primești de la creatina cam cate grame incap in ea, daca o pun plină sunt 5 grame sau mai mult?
Salut TPU! Creatina Monohidrată reține apă?
Salut! In legatura cu alimentatia atunci cand vrei sa pui masa musculara, toti spun sa iti asiguri proteinele zilnice necesare! Dar de unde stiu eu cate proteine a avut masa pe care am servit-o?
La sală ceva nu înțeleg. Unii zic că dacă pot să fac cu o greutate mare corect, să fac. Alții să nu fac că cică fac hernie de disc sau nu știu ce. Dacă pot să fac corect cam 5 6 7 repetări...? (mai mult)
De ce imi ramane pectoralul stang pompat pana la 2-3 zile dupa o zi de push? Antrenament in mare parte cu gantere si bench press, nu inteleg de ce nu lucreaza pieptul egal
Salutare, TPU dacă fac pauza de la sală o săptămână, voi scădea în masă musculară?
Are ceva dacă merg fără șosete în adidașii Puma? Mama zice numai prostii că fierbe etc
Buna! Am aflat abia astazi ca exista liceu de coreografie. Sunt in clasa VIIIa, am facut dans modern/balet 1 an si gimnastica artistica 3 ani si am inclinatie spre dans si as vrea sa intru la Floria Capsali....? (mai mult)
Salut, iau creatina de azi si mi-a zis un prieten ca daca faci muschi folosind creatina si dupa nu mai iei, ti se duc toti muschii :}} e adevarat?
Voi credeti ca vom mai avea vreodata fotbal in tara noastra? Imi pun intrebarea cum va fi cand ne vom califica din nou la campionatul mondial, cand se va mai califica o echipa romaneasca in champions ...? (mai mult)
De ce e credința asta idioata cum că pudrele proteice sau aminoacizii sunt chimicale și că dacă le iei trișezi deoarece nu faci mușchi natural? Cate kg de zer, soia, mazăre sau albușuri de ou...? (mai mult)
Bună, TPU! M- am apucat să fac exerciții acasă cu Pamela, cele pentru începători. Mă gândeam să iau niște suplimente(pentru rezistență, arzătoare sau ceva) voi ce spuneți? Recomandați...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă în loc de trei patru shakeuri proteice mănânc un kil de linte?
Salut, anul acesta urmează sa dau bacul și am de gând sa continui cu studiile superioare. Vreau sa devin antrenor personal/de fitness sau de culturism și nutriționist și am o nelămurire legată...? (mai mult)
Pe ce programe TV pot sa vad lupte MMA?
Sunt gras si in ultimele 3 saptamani m- am apucat de slabit dar dupa vreo 2km de alergat/mers ma dor talpile/gleznele. Caut o pereche de încălțăminte pentru alergat care sa mai atenueze din impactul...? (mai mult)
Bună TPU. Am împrumutat o minge unui prieten. Acesta a vrut să o dezumfle fără să aibă ac; cu o scobitoare și a rupt scobitoarea în supapă. Cum aș putea să scot restul scobitori rămas în...? (mai mult)
Buna TPU, cine cunoaste un antrenor cat de cat ok in Cluj Napoca cu care sa ma pot apuca de sala pentru a putea creste in masa musculara. Vreau sa ma apuc cu un antrenor in primul rand pentru ca nu sunt...? (mai mult)
Care da rezultate mai bune, pudra proteica sau aminoacizii? Vreau doar una, nu ambele
Astia obezi, suprapoderali recastiga mai multa masa daca se ingrasa vs aia cu greutate normala? La persoanele cu greutate normală, contribuția pierderii de masă fără grăsime depășește adesea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!