Vreau sa merg la sala de forta sa pun forta in brate, chestia e ca eu nu reusesc sa fac nici macar o flotare. Ce voi putea face la sala daca ma duc pentru ca nu stiu nimic ce se poate face acolo? Daca...? (mai mult)
M-a intrebat un prieten recent ce bicicleta ar fi cea mai buna in bugetul de 900-1000 de lei iar eu i-am zis ca ii caut dar nu prea ma descurc eu la biciclete
Salut, acum 3 ani ma dadeam f bine pe role fără frica deoarece nu conștientizam ce putea sa se intample, dupa peste un an a aparut frica si nu m- am mai dat de atunci, dar acum vreau sa ma reapuc...? (mai mult)
Un teren de fotbal in Craiova? Salut, eu si prietenii mei vrem sa jucam fotbal si nu stim unde, ne gandeam la stadionul extensiv dar nu stim daca avem voie, alte idei? Putem sa si platim dar nu ne ...? (mai mult)
Ce credeți o sa reușească Liverpool o noua minune, o noua remontat pe Anfaild și sa întoarcă scorul de la 3 1 în tur la Madrid în Spania? Cine credeți ca o sa castige UCL UEL si EURO2020?
Ce mezeluri au conținut scăzut de grăsime si crescut de proteine? Ceva idei de mese sănătoase pentru liceu?
Salut.Vreau sa ma uit la meciuri de fotbal in romana daca se poate de pe laptop. Unde trebuie sa ma abonez sa pot face asta? Sunt in UK.Mersi.
Am nevoie de un top 3 biciclete de sosea cu pretul in jur de 6000 lei si avantajele si dezavantajele fiecareia. Multumesc!
Salut TPU! Cum se numește exercițiul când te pui în semi genuflexiune și stai mai multe secunde/minute, și la ce ajută.
Salut TPU! Va rog sa îmi spuneți un program cu flotări, abdomene, genuflexiuni, flotări diferite, ca să ma tonific și sa arat mai frumos și sa am ceva mușchi.
Salut TPU! Întrebarea anterioara nu a fost asa de explicita, asa ca m- am gândit sa reformulez. Deci, eu as vrea sa arat mai frumos, deoarece sunt puțin gras și as vrea sa mai slăbesc. Deci, ...? (mai mult)
O părere? https://click4sport.ro/bicicleta-ultra-nitro-27-5-hidraulic-negru-albastru-portocaliu-520mm
Buna TPU! Sunt deficitar la piept și la brațe, la piept sunt deficitar pe partea dreaptă și la brațe pe cea stângă! Am înțeles că la brațe mai e cat de cat normal, dar eu vreau să- mi egalez...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care se dau pe trotinete freestyle. Poti pune ghidon de MF1.8 la deck de mgp?
Buna TPU! Intrebabrea mea e strict pentru practicantii de bodybuilding/culturism care au incercat suplimente. Dilemele recente: majoritatea firmelor mari si- au facut fabrici in Europa si nu mai dau randament...? (mai mult)
Salut, îmi puteți spune niște ex pentru forta si viteza la box?
Ce părere aveți de acest titlu? Dennis Man l-a ridiculizat pe Zlatan Ibrahimovic, în Parma - AC Milan! Dribling superb reușit de român
Numele complet al lui Tammy Abraham este Kevin Oghenetega Tamaraebi Bakumo-Abraham?
Salut! Daca ești slab si te apuci de exerciții, faci patratele mai greu? Sau trebuie mai întâi sa ajungi sa pui pe tine pana la greutatea ideala si pe urma sa te apuci?
Fac exercitii pentru slabit in fiecare zi, imi puteti recomanda ce sa nu mai mananc, adica nu vreau sa fie in zadar ce fac...(mentionez ca mananc de vreo 2 ori pe zi, un pic mai mult, dar de 2 ori)
Este adevarat ca flotarile cu batai in palme sau cu desprindere de la sol ajuta la cresterea fortei in loviturile de pumn?
Eu cred că PSG va ataca defensiv. Voi?
Pronostic la Real Madrid - FC Barcelona?
Salut TPU! A facut cineva kickbox? Cum vi s- a parut? Mi l- ati recomanda? As face un sport de contact, dar inca nu stiu care. As vrea unul care sa ma ajute si ca autoaparare, dar sa imi si placa. Am...? (mai mult)
Buna, as vrea sa știu dacă merita sa dau comandă de un set de flexori pentru antebraț, vreau sa stiu daca chiar lucrează ceva la antebraț.
Salut, acum ceva timp după ce am hotărât să mă reapuc de sala aveam undeva la 57 de kg acum după 5 luni, am undeva la 65 însă pur și simplu nu mai pot pune kg, am același Nr de mese 6, dar...? (mai mult)
In afara de o dieta sanatoasa si odihna, ce suplimente imi recomandati ca sa slabesc si sa alerg mult si repede?
Cine bate? Liverpool sau Real Madrid?
Hey! Am o intrebare, de ce nu aluneca rotile de la skate? Am problema asta de mult timp de cand l- am spalat gen cu totul in chiuveta inclusiv rotile.Gen sa explic asa pur si simplu nu aluneca, gen parca...? (mai mult)
Cine o sa bata? Bayern sau PSG? Stiu ca este 3-2 pentru PSG dar lupta pare stransa.
Salut! Sunt din Tulcea! Am 16 ani si sunt interesat sa practic sporturi de contact. As vrea sa practic box sau kickbox. Eu stiu ca la kickbox nu e tarziu, dar as vrea sa stiu daca mai pot practica box...? (mai mult)
Eu toata copilaria cat si o mica parte din adolescenta am fost slabă. Cand am ajuns la liceu m- am îngrășat treptat căci am picat tocmai într- o clasă de mâncăcioși si mancam toți împreună...? (mai mult)
Salut TPU, am facut sala cam 1 an. aproape 2, dar m- am lasat pentru ca s- a inchis sala din orasul meu. Acum as vrea sa ma reapuc, dar as vrea sa iau suplimente, proteine, etc, luam si atunci dar...? (mai mult)
Salut, mi- am cumpărat recent o bicicletă noua MTB și am niște întrebări: - E normal ca pinionul când se învârte să aibă un mic balans? - Puteți sa îmi recomandați niște adaptoare de...? (mai mult)
Voi când sunteți la sala, având experiența și îl vedeți pe unul mai nătâng, nu aveți impulsul sa îl ajutați? Eu când am fost, greii sălii in loc să îl ajute pe unul care nu știu ce ...? (mai mult)
Salut TPU! Va rog sa ma ajutati! Eu, de obicei, cand ma bateam cu prietenii mei pe strada (amical), imi placea. Dar ma cam sperii putin la batai de astea adevarate, dar tot imi plac luptele. Eu peste...? (mai mult)
Daca nu pot sa fac mai mult de 15 flotari e grav? Am 20 de ani 1.72.m si 64 Kg Am inceput de 1 luna sa fac zilnic flotari insa mai mult de 15 intr- o serie nu pot, fac de o luna zilnic cate 80 de flotari...? (mai mult)
Salut, știe cineva o sala de kickbox/mma din Pitești, care sa fie deschisă in perioada asta cu pandemia? Mulțumesc anticipat!
Salutare! Ajuta dansul la slabit? Ma refer in toate partile corpului și la față, și la abdomen, talie, picior etc. Daca da îmi puteți trimite cateva link- uri cu dansuri de genul? Credeti ca dansul...? (mai mult)
Va falimenta Dinamo pana la urma?
Buna, am o întrebare, ca sa pot sa stau într-o roata pe bicicleta trebuie sa ma asez imediat pe șa?
Ce sfaturi imi puteti oferi pentru a creste in masa musculara cat mai repede si sa am un procentaj de body fat cat mai scazut(sa mi se vada patratelele:))? Mentionez ca nu iau si nici nu vreau sa iau ...? (mai mult)
Exista vreo alternativa la kangoo jumps care îți lucreaza bine picioarele?
Ce echipa si in campionantul din ce an a facut cele mai multe meciuri 0-0? Unde as putea sa aflu informatia asta? Multumesc
Ce este kickboxul?
Salut băieți și fete, vreau sa vă întreb ceva, nu găsesc un răspuns pa aceasta întrebare. Eu sunt fotbalista, am 17 ani acum 2 ani am făcut o entorsa la genunchi, spital băgat in ghips compresie...? (mai mult)
Salut! Am niste intrebari, va rog sa imi raspundeti: Ce sport ma ajuta la luptele pe strada, Boxul sau Kickboxul? In kickbox folosesti picioare si maini sau doar picioare? Ce e K1? De la ...? (mai mult)
Salutare TPU. Am inceput recent sa fac exercitii pentru abdomen si ce alimente imi recomandati sa mananc? Si cat de mult ar trebui sa ma antrenez? Multumesc frumos;)
Buna, ca sa merg pe o roata pe bicicleta trebuie să dau repede din pedale?
Salut! Am un bmx si inainte de iarna asta (vara) i se auzea butucul tare (adica era bine atunci) dar acum dupa iarna se aude asa incet :( Ca sa se auda ca inainte trebuie sa merg cu bmx ul anul asta? (adica...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!