Cei mai activi useri din categoria Sport pe 2 Decembrie 2024 sunt:
Credeti ca Barcelona va mai reusi inca o remontada dupa 4 ani in fata celor de la PSG?
Buna TPU! Deja devin enervanta probabil, dar am inca o intrebare.Si anume: Ce exercitii sunt bune pentru slabire? Am decis ca la scoala sa mananc un sandwitch si/sau un mar. La mic dejun mananc de obicei...? (mai mult)
Buna TPU! Multumesc pentru ajutorul primit de la intrebarea trecuta! Am revenit aici cu o noua intrebare, mai exact as vrea sa stiu daca aplicatiile fitness si/sau workout de pe Google play/ App store...? (mai mult)
Bună, în cât timp pot depune masă musculară în zona picioarelor și a mâinilor? Ma antrenez acasă cu greutăți în fiecare zi. Am început acum 2 săptămâni. Am o alimatie echilibrata. Rog...? (mai mult)
Salut băieți și fete! Vreau și eu sa întreb ceva ca n- am înțeles încă. Legat de deficit caloric eu am slăbit cam 13 kg intr- o luna și vreau sa întreb gen dacă mănânc 1.600 de calorii ...? (mai mult)
Sunt diferențele mari între Boxul clasic și Glory kickboxing?
Salut, pentru cineva cu experienta in domeniu. Ai nevoie de bac pentru a fi personal trainer?
Are șanse FC Argeș sa ajungă în play off? Cate etape se mai disputa pana la play off? Acord funda.
E batut in cuie sa pui maxim 7kg de muschi in primul an de sala? (din ce am citit pe culturism.ro, in primul an poti pune cam 7kg de muschi pur)
Salut, am 15 ani si imi place boxul si kickboxul, dar nu stiu ce sa aleg. Nu imi permit sa ma antrenez si as vrea sa stiu daca ma pot antrena si acasa. Va rog, daca puteti, sa imi ziceti daca pot si...? (mai mult)
Cum repar pierderea de co2 la o arma airsoft?
Salut TPU! Am o întrebare daca merg la sala de 2 ori pe săptămână este bine? Tin sa mentionez ca fac basket de 3 ori pe săptămână si fullbody cand merg la sala! Si as mai vrea faca puteti sa imi...? (mai mult)
Sa inteleg si eu doar o proteina completa care contine toti aminoacizi este asimilata de catre organism? Daca nu are toti ce se intampla?
Salut! Eu sunt fata am 18 ani, pana acum nu am avut nevoie dar simt ca m- am îngrășat putin si as vrea sa ma apuc de sala. Ce sfaturi imi dati pentru asta? Nu am fost niciodată. Cum sa aleg sala...? (mai mult)
Salut TPU, ma scuzați de deranj, am un prieten e un pic mai gras, are 180 si cam 100 kg, si merge la sala cu mjne, cam ce ar trebui sa fac sa mai scape de grăsime si sa rămână masa musculară,...? (mai mult)
Vreau să- mi lățesc încheiturile de la mâini în special de la mâna dreapta deoarece la mâna dreaptă am incheietura mai groasă și nu e așa lată ca la mâna stângă, există exerciți pentru...? (mai mult)
Salut! am 15 ani, si as vrea sa fac un sport ca de ex. box, mma, kickbox. Am mai practicat n nainte box, dar ma antrenam 1 data de saptamana, asa ca faceam acasa 3 antrenamente. Ce sport imi recomandati,...? (mai mult)
Bună, unde pot sa găsesc și eu niște pronosticuri pentru pariuri_meciuri? Gen cum baga multă lume la meciuri ca la lota câteva meciuri pe cote mici și poate au noroc la bilet de 2 lei(doar ca...? (mai mult)
Hei TPU, am o problema cu sportful, am sa va las cateva Informatii despre mine: Sunt baiat 15 ani 1.70 m 53 kg Nu am forta nici macar sa fac o flotare pana jos Problema e ca de fiecare data cand...? (mai mult)
Ce mușchi lucrez daca iau haltera, mă aplec cu ea și mă ridic?
Salut, am 14 ani si as vrea sa dau probe la un liceu sportiv, nu prea imi place scoala si nu cred ca o sa iau evaluarea nationala, iti trebuie neaparat sa iei nota mare la evaluarea nationala pentru a...? (mai mult)
Salut. As dori și eu un program de antrenament încat sa mi măresc rezistența la alergat
Dinamo sau fcsb?
Salutare TPU vreau sa ma las de mâncat dulciuri, de cand cu școala online mananc mai multe iar faptul ca trebuie sa stau in casa mai mult deja mi- a adus și câteva kilograme in plus.Cum as putea reuși...? (mai mult)
Daca alerg 2 ore in felul urmator, la fiecare 20 de minute de alergat, 5 minute de pauza cat de diferit este fata de a alerga 2 ore fara oprire? Este o diferenta mare? Ma refer in special la...? (mai mult)
Vi s- a întâmplat când erați la sala sau acasă, la exercițiul ala pentru triceps cu gantera deasupra capului sa va loviți la cap cu gantera la cap sau sa va ștergeți? Trebuia sa țin capul mai...? (mai mult)
Exista exces de aminoacizi? Care ar fi limita? Și a doua întrebare, eu l- am întrebat pe un domn dacă e ok sa iau atât proteine cât și aminoazici iar el că trebuie să iau aminoacizi că proteinele...? (mai mult)
Salutare, acum câteva zile am jucat fotbal și mingea venea spre mine și am dat cu vârful piciorului în ea și acum ma doare piciorul, ce pot face?
Voi stiti ca Romania este una dintre singurele echipe din Europa care nu a jucat niciodata o semifinala de cupa mondiala sau europeana? Pe bune adica pana si Bulgaria care e praf a jucat macar o data o...? (mai mult)
Un site bun si de incredere de unde pot cumpara bicicleta?
Buna ziua! Am nevoie de ajutorul baietilor ce fac sala de o perioada buna de timp. De lunea aceasta vreau sa incep si eu sa merg la sala si sa ma tin de ea. Lucrez de la 8 la 6 dupa amiaza, am 65 de kg...? (mai mult)
Dacă eşti mai gras adică nu în sensul gras de tot cu burtă mă refer mai plinuț se vor vedea mai bine muşchii după ce scapi de grăsime? Din câte am înțeles cei care sunt mai plinuți au un...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare puțin mai complicată, care necesită atenția antrenorilor sau sportivilor cunoscători. Doresc să știu de ce anume am nevoie să pot deveni antrenor de MMA, fără să ...? (mai mult)
Care este jucatorul vostru preferat in afara de MESSI si RONALDO?
Salut TPU, daca într- o zi antrenez 2 grupe musculare, Biceps spate, cu care ar fi indicat sa încep, cu spate sau cu biceps, am citit undeva ca daca începi cu biceps, bicepsul va fi obosit cand...? (mai mult)
Salutare. E tarziu sa te apuci de box la 14 ani?
Cine este Microbist și Fan Înfocat al fotbalului Românesc și al Echipei Naționale De Fotbal a României: Ce credeți vom avea voie în opinia voastra sa fim prezenți în tribune la meciul cu Germania...? (mai mult)
Salut TPU, sunt nelămurit cu o treaba si nu prea găsesc răspunsul nicăieri, cate serii se fac pentru o grupa musculară pe zi si cate exerciții (de ex fac Biceps triceps de 2 ori pe săptămâna...? (mai mult)
Salut! Daca am febra musculara la picioare si fese inseamna ca am lucrat bine muschii? Fac exercitii de un an si ceva doar ca le- am intensificat sa spun asa, deci nu pot sa spun ca sunt la inceput....? (mai mult)
Cum credeti ca se va tine EURO2021, cu spectatori sau nu?
Salut TPU, mi ati putea recomanda un program de antrenament pentru 5 zile pe săptămână daca știți, fiind ca eu am unu, insa nu stiu daca e bun, si nu stiu daca e bine sa lucrezi piept spate într-...? (mai mult)
Ce părere aveți despre scandalul cu stadionul de la arcul de Triumf? Apropo cine l- a construit? Din bani publici da? Cheltuielile... întreținerea lui mă refer.O parte și din bani publici... Oare...? (mai mult)
Salut TPU! As vrea sa ma apuc de sala pentru a pierde din greutate, însă pe lângă faptul ca trebuie sa iau un abonament si sa merg la ea, habar nu am ce presupune asta. Ceva sfaturi, relatări ale...? (mai mult)
Salut, dacă faci sală și consumi piept de pui cum ar trebui să îl mănânci ca sa nu isi piardă așa mult din proteine? Pe langa fiert că nu are nici un gust și alte sfaturi în alimentație pentru...? (mai mult)
Salut TPU, practic box de ceva timp si cand lovesc cu mana drepta dupa câteva lovituri mi se umfla o mica suprafață a pumnului si ma doare suprafață aia daca o ating si sta umflata o zi si ceva, ...? (mai mult)
Am 13 jumate in 10 mai fac 14 si ridic greutati fiinda imi place. Asa imi petrec eu timpul este mai mult o pasiune. Imi pot afecta muschii cresterea? Am 1.70.
Salut. Eu alerg 1 km in 7 minute aproximativ. Știu că e foarte mult, dar nu am rezistenta deloc și după acel km sunt praf.Ce ar trebui sa fac?
Salut, TPU! Am o întrebare. Ce as putea face pentru a scăpa de grăsimea acumulata pe abdomenul inferior? Fac sport și mănânc și în deficit caloric cam cu aproximativ 5- 600 de calorii in minus...? (mai mult)
Salut! Daca fac sala de 2 ori pe săptămână este bine? Tin sa menționez ca fac fullbody in fiecare zi in care merg la sala!
Salut! Daca fac sala de doua ori pe saptamana, este ok?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!