Buna! Am aflat abia astazi ca exista liceu de coreografie. Sunt in clasa VIIIa, am facut dans modern/balet 1 an si gimnastica artistica 3 ani si am inclinatie spre dans si as vrea sa intru la Floria Capsali....? (mai mult)
Salut, iau creatina de azi si mi-a zis un prieten ca daca faci muschi folosind creatina si dupa nu mai iei, ti se duc toti muschii :}} e adevarat?
Voi credeti ca vom mai avea vreodata fotbal in tara noastra? Imi pun intrebarea cum va fi cand ne vom califica din nou la campionatul mondial, cand se va mai califica o echipa romaneasca in champions ...? (mai mult)
De ce e credința asta idioata cum că pudrele proteice sau aminoacizii sunt chimicale și că dacă le iei trișezi deoarece nu faci mușchi natural? Cate kg de zer, soia, mazăre sau albușuri de ou...? (mai mult)
Bună, TPU! M- am apucat să fac exerciții acasă cu Pamela, cele pentru începători. Mă gândeam să iau niște suplimente(pentru rezistență, arzătoare sau ceva) voi ce spuneți? Recomandați...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă în loc de trei patru shakeuri proteice mănânc un kil de linte?
Salut, anul acesta urmează sa dau bacul și am de gând sa continui cu studiile superioare. Vreau sa devin antrenor personal/de fitness sau de culturism și nutriționist și am o nelămurire legată...? (mai mult)
Pe ce programe TV pot sa vad lupte MMA?
Sunt gras si in ultimele 3 saptamani m- am apucat de slabit dar dupa vreo 2km de alergat/mers ma dor talpile/gleznele. Caut o pereche de încălțăminte pentru alergat care sa mai atenueze din impactul...? (mai mult)
Bună TPU. Am împrumutat o minge unui prieten. Acesta a vrut să o dezumfle fără să aibă ac; cu o scobitoare și a rupt scobitoarea în supapă. Cum aș putea să scot restul scobitori rămas în...? (mai mult)
Buna TPU, cine cunoaste un antrenor cat de cat ok in Cluj Napoca cu care sa ma pot apuca de sala pentru a putea creste in masa musculara. Vreau sa ma apuc cu un antrenor in primul rand pentru ca nu sunt...? (mai mult)
Care da rezultate mai bune, pudra proteica sau aminoacizii? Vreau doar una, nu ambele
Astia obezi, suprapoderali recastiga mai multa masa daca se ingrasa vs aia cu greutate normala? La persoanele cu greutate normală, contribuția pierderii de masă fără grăsime depășește adesea...? (mai mult)
Buna TPU! Acum cu scoala online, nu prea mai fac miscare si ma ingrijorez fiindca nu vreau sa accelerez sedentarismul. Mentionez ca stau la casa si curtea o am mica, nu prea am ce face in curte. Ce ...? (mai mult)
As mai putea face baschet la 19 ani?
Salut am o intrebare As vrea sa fac o excursie cu bicicleta pana la prietenii mei. Drumul meu ar fi Iasi Radauti asta insemnand 180 km. Subt curios cum este drumul si daca trec de 10 12 ore nu m as baga....? (mai mult)
Buna! Am o mare pasiune pentru kick box, am 14 ani, acum m- am apucat, am mai facut inainte dar m- am lasat si acum parca nu pot sa traiesc fara el. Imi da un loc in care sa pot sa- mi las toti nervii...? (mai mult)
Buna vreau sa dau burta jos. Am inceput sa tin si o dieta. Si sa alerg cate 20 de minute pe zi? Oare reusesc? Ce mi ati recomanda sa reusesc?
Ce arome de proteine de Truewhey de la gymbeam recomandați? Am avut- o pe cea cu ciocolată si nu mi- a placut, gustul era foarte slab si mi se părea usor sintetic. P.S: as dori păreri despre aromele...? (mai mult)
Salut! Știți cumva un workout care m- ar putea ajuta să slăbesc și la față(falcuțe) și la abdomen cat și la picioare? Daca nu, îmi puteți da numele unui youtuber care are astfel de antrenamente...? (mai mult)
Ce exerciții ar trebui să fac la sală dacă am doar 2 săptămâni de când fac sală? Sunt înalt și slab, am făcut până acum în aproape toate aparatele cate 5 serii, ce îmi recomandați?
Dacă iei aminoacizi atât cât scrie pe cutie, mai trebuie sa iei și pudra proteica, pudra aceea se transforma totuși în aminoacizi?
Hey fetele! Îmi puteți trimite un antrenament super eficient pentru talie mică și subțire? Gen vreau link, am găsit multe și poate voi știți altul mai potrivit :)Vreau să îmi scrieți și de...? (mai mult)
Exista pe acest site vreun sportiv care joacă fotbal pe postul de Portar? Ca am si eu nevoie de o serie de antrenamente/sfaturi pentru îmbunătățirea plonjonului cât mai înalt! Dau funda
Salut, săptămâna viitoare am competiție de kickboxing la începători spre avansați, as vrea și eu niște sfaturi care ma vor ajuta sa- mi dau un boost la rezistenta fizica în ring și cea mentală,...? (mai mult)
Salut TPU, m- am apucat recent de sala si am inceput sa fac antrenament full body de 3 ori pe sapt., dupa 1 luna vreau sa trec la split de upper si lower body si nu stiu dupa cat timp sa trec la urmatorul,...? (mai mult)
Buna ziua, sunt consumator de steroizi de cativa ani, am 1.75 si 105 kg in perioada de bulking si 93 definit, ce parere aveti despre urmatorul ciclu? Testosteron enantat 500 mg sap Boldenon 400mg ...? (mai mult)
Știți ceva model de geantă de sală bun, cu multe compartimente? Nu contează prețul. Tip barrel
Salut TPU, e ceva normal sa te doara muschii a doua zi dupa ce ai tras de fiare?
Câte grame de proteine trebuie să mănânc într-o zi pentru masa musculară? Țin să menționez ca am 16 ani si 60kg, înaltime 1, 78. In fiecare zi fac 150 flotari și 200 abdomene.
Am 22 de ani fără o lună, ca începător dacă fac câte 8 flotări și o pauză scurtă și după aceea iară 8 flotări până ajung la 32 de flotări pe zi sau mai multe este bine? Mă pot obișnui...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un ceas ieftin si bun care sa-mi arate cati km am alergat?
De când mă știu am brațele subțiri, încheieturile alea sunt de copilaș. La efort fizic vor crește muschii din jurul lor?
Salut, daca fac abdomene la bulk dar am grasime pe burta, cand o sa fiu la cut si o sa dau grasimea jos o sa se vada patratelele?
Am bagat la pariuri azi 11 Meciuri dar mi-au iesit doar 10 si am PARIU SANSA, castigul potentiam este de 900, 34 Ron. Cat imi mai revine?
Buna TPU. In fiecare weekend ma duc cu prietenii la fotbal intr- un parc, pe un teren sitetic PUBLIC. Incercam sa mergem cat mai de dimineata ca sa nu fim deranjati de alte persoane deoarece noi in principal...? (mai mult)
După voi ajung 10.000 de pași ca să fii considerată persoană activă pe lângă job și altele?
Salut! Am inceput sa iau de o luna suplimentele Alpha Men de la myprotein si de fiecare data cand urinez,urina are o culoare ciudata,inspre neon, e prea mare doza si o elimina corpul sau asa e normal?
Salut, eu nu imi permit antrnamente de box, dar am invatat de pe net. Imi putet spune niste antrenamente sa fac acasa? Pentru forta, viteza etc, ce trebuie la un boxeor.
Https://ro.iherb.com/pr/Universal- Nutrition- 100- Beef- Aminos- 400- Tablets/27250?gclsrc=ds. Scrie că trebuie să iau 9 pe zi, dacă consum 1.5 g de proteina completa per kg, ar trebui sa iau mai ...? (mai mult)
Hei! Am aproape 13 ani si incep sa ma ingras. Daaar...cel mai tau este ca am mainile si gambele scandura, iar burta, "pulpele"(nu mai stiu cum se numeau) si fesele "se umfla". Daca sar coarda, m- ar...? (mai mult)
35 de grame de aminoacizi pe zi e mult?
Cat de apreciat este boxul in Romania?
Cum se numeste sportul in care 2 pesoane alearga pe un butoi suspendat deasupra apei si cine cade primul pierde?
Buna ziua! De la un timp au inceput sa ma doara genunchii, de la banda de alergat si as dori sa ma mut pe o bicicleta eliptica. Daca se pricepe cineva, as dori sa aflu si eu daca la bicicleta eliptica...? (mai mult)
Cea mai bună firmă de proteine? Gen gymbeam, my protein, pro nutrition etc
Care este explicatia ca in ziua cand fac sport, am mai mult chef sa fac sex/sa ma mastur*ez?
Proteine, creatina sau gainer(ceva cu puțin zahăr). Care e cel mai bun pentru creșterea în masă musculară? Mă refer la suplimente, știu că din alimente sunt mai ok, dar ma refer la...? (mai mult)
Salut TPU! De cate ori ar trebui lucrata incheietura pe saptamana pentru skandenberg, incheietura, nu antebratul!
Barcelona sau real Madrid?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!