Cei mai activi useri din categoria Sport pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Salut am dat acum câteva zile probe la un liceu sportiv(Botoșani) și am scos La 50 metri unde la sub 7 20 de secunde La duble am făcut 61 La abdomene am făcut în 30 de secunde 26 La dribling...? (mai mult)
Salutare, dețin un mtb rockrider cu roți de 27, 5 cu frâne pe disc, roata spate având 9 viteze. Aș vrea să i pun roți de 29 pentru ca fac drumuri lungi și pedalez foarte mult. S ar potrivi?...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare. Cum pot fi mai bun la fotbal daca nu am abilitati tehnice? Adica pot sa joc la sigur, sa fac o preluare, o centrare, etc, dar cand vine vorba de dribling, de jocul pe spatii...? (mai mult)
Când se joaca finala Conference League?
Pot sa pun o furca de 100-120mm la un rr st120 (80mm) fără sa am probleme (sa se rupă cadrul, sa mi se strice suspensia etc.)?
Vă salut! Am o întrebare dacă eu aș alerga câte 2 ore pe bandă în fiecare zi cu un costum special de saună care te face să transpiri într-o lună cam câte kilograme aș da jos?
Mansoanele de la bicicleta rockrider st 520 sunt de 22, 2mm nu? Daca nu, ce diametru au?
Mansoanele de la bicicleta sunt universale toate au acelasi diametru ca sa intre pe ghidon? ca nu am vazut nicaieri mansoane speciale pentru un anumit tip de bicicleta si daca imi puteti spune ce diametru...? (mai mult)
Ce părere aveți de noul antrenor al Rapidului Neil Lennon? Va face ceva la această echipă?
Vi se pare ok ca un antrenor sa va puna sa faceti peste 150 de genoflexiuni la fiecare antrenament?(avem 5 antrenamente pe saptamana) De exemplu, daca nu dadeam mingea peste fileu (fileul avea vreo 3m)...? (mai mult)
Cum pot plonja pe sus? Va rog mult! Dau funda. Pas cu pas
Voi faceți exerciții de gimnastică acasă în mod obișnuit?
Salut TPU! Fac sport și mănânc 4 oua pe zi, pe săptămână 28 și pe lună în jur de 100 și ceva. Este bine?, este sănătos? Unii zic că este altii nu... Aștept răspunsuri. Dau funda!
Când dai probele la Lps îți trebuie echipamentul tau? Dau funda
Salut lume, am si eu o intrebare, daca trag de fiare si merg la munca, mai cresc muschii? pentru ca trag tare, pana nu se mai poate, dar la munca parca se refac imd, problema e ca nu cresc si nici...? (mai mult)
Bună seara, sunt un băiat de 16 ani, și doresc sa va adresez o întrebare. Deci, pentru inceput, eu am fost pentru o perioadă îndelungată gras, ajungând la un moment dat sa cântăresc 99kg. ...? (mai mult)
Bună seara Stiu că cine câştigă Cupa României va fi în turul 1 Europa League dar Corvinul chiar dacă este din liga 2 se poate juca şi din divizile secundare în competitii UEFA?
Bună, ce probe sportive se dau la liceul Benjamin?
Sunt fata, fac 14 ani si vreau sa ma apuc de volei, de performanta de unde ar trebui sa incep? Ce cluburi sportive recomandati din Bucuresti? Trebuie sa dau vreo proba ca sa fiu acceptata, cam cat ar...? (mai mult)
Hey lume, nu aveți idee prin ce experiența am trecut astăzi. Un coleg de munca mi- a propus sa vin cu el la cursuri de Zumba ca sa îmi arate ceva interesant, spune el. II spun ca accept provocarea...? (mai mult)
Salut, cineva care a făcut sală, sau face și are cunoștințe mai mari decât mine, as vrea să știu dacă exercițiile de forță, adică cele in care faci cu o greutate atât de mare încât ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva pe ce canale se difuzeaza handbal?
Dacă rămâi corigent la sport ca ai media neincheiata ca ai prea multe absente da' esti in clasa a VIII a sau a XII a ramai repetent? Nu te baga in EN/bac?
Salut, vreau să mă apuc de sală. Știe cineva ceva site/aplicație unde-ți arată ce să faci în fiecare zi?
Cu manusile de box ar trebui sa doara mai putin sparingu? Sau doare mai rau
Salutare! Are cineva bandă de alergat Techfit MT200 motor 5CP, să mă ajute și pe mine cu o părere despre ea? Vreau să achiziționez una am 125 kg mulțumesc!
Ce ore sunt la Lps Piatra Neamț, va rog repede?
Salutttt, am 15 ani și sunt sedentar, adică nu prea ies din casa, as vrea sa mă apuc de sala, oare ar fi ok?
Salut, pentru cei cunoscatori, am un buget de maxim 500- 550 lei pentru a- mi schimba transmisia la bicicleta caci azi a crapat la un drop, eu am pe bicicleta montata toata transmisia de la tecktro ...? (mai mult)
Asta e pentru microbiști: Care a fost ultimul campionat mondial la care a participat România?
Stie cineva daca gasesc sa cumpar patine Edea în Romania? ( Caut Overture )
De unde aș putea cumpăra centuri de Wrestling?
Salutare! Pe ce canal tv pot vedea concursurile de tenis de masa?
Buna seara! Am o bicicleta Mtb și as vrea sa ii schimb foaia de la pedale! Adică as vrea sa pun doar o foaie. Îmi afectează cumva schimbătorul sau lanțul. Ma refer dacă trebuie sa le schimb. Va ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare.La meciuri cu se afișează posterele mari cu un desen pe ele? Gen cu am fost azi la FCSB ăla cu Florinel care ținea cupa în mână
Salut,am o curiozitate,cum se masoara mărimea glonțului? 7, 62×39 insemna lungimea ori lățimea?
Am doua intrebari penntru sportivii care fac sala de ceva timp: Ce le spuneti incepatorilor care evita sala pentru ca le este rusine fie ca sunt obezi, fie ca nu pot ridica greutati mari? Ce le spuneti...? (mai mult)
Salut, nu știu dacă știți dar la bicicletă poți schimba cuveta de jos pentru a putea pune o furca cu gât tapered pe cadru cu gât drept, iar întrebarea e dacă credeți ca aceste cuvete se vor...? (mai mult)
Salut credeți ca rămâne ceva masa dupa Rad 140 ( testolone) doar de la un singur ciclu?
Salut, aș dori să lucrez la mine mult mai mult. Vreau să slăbesc și să pun masă musculară în primul rând! Nu sunt foarte gras, am 88 de kg, dar aș vrea să ajung undeva la 82- 83! Mai am ...? (mai mult)
Salut! Dintre cei care sunteti sau ati fost la un liceu sportiv, ce probe se dau?
Oare dupa ce ma epilez la anus mai creste inapoi?
Buna seara, Pentru cei care practica ciclism de performanta sau care au cunostinte in acest domeniu, imi puteti spune, va rog, ce se poate lua pentru a mari rezistenta la pedalat? Practic sunt curios...? (mai mult)
Am inceput de vreo 6 luni sa merg la fotbal m- am înscris și mă duc de 4 ori pe săptămână. Problema mea este că nu știu cum să fac să șutez tare nu prea pot deloc. Și nu înțeleg cum că...? (mai mult)
Salutare, sunt la inceput in sport și am câteva nelămuriri! Ghetele de wrestling/lupte merg și la box? Există vreo diferența colosală între ele, și dacă da care este aceea? Multumesc!
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva versuri pentru o echipa de fotbal promovata in liga1 pentru prima oara in istorie va rog. Unirea Slobozia
Hey, m- am apucat recent de Muay Thai si mi- am cumparat niste manusi de box care au 12 oz, iar ceilalti prieteni ai mei au cu totii 10 oz, oare trebuia sa- mi iau si eu neaparat cu 10 oz? Probasem ...? (mai mult)
E mai bine sa fac calarie (echitatie) în manej sau pe traseu?
Am pus 5 kg pe mine acum de sărbători mor de oftica, ce sa fac sa le dau jos repede?
Ca sa fac muschi mai eficient la sala cum ar trebui sa lucrez? Cu cele mai grele greutati cu care pot face repetari sau cu greutati putin mai usoare cu care fac mai multe repetari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!