Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Decembrie 2024 sunt:
Salut! Am si eu o intrebare cand incerc sa fac exercitii ma simt super slab... nu stiu ce sa fac! De exemplu cand fac flotari dupa 10 deja obosesc si dupa nu imi mai pot misca mainile 2 zile de la febra....? (mai mult)
Pot purta mocasini la sala?
Hei, am 15 ani si 78 kg ma poate ajuta cineva cu sfaturi diete sau ceva? Vreau sa slăbesc pana la 65 kg, corpul meu este in creștere sau e ceva de speriat? Sunt virgina.
Salut TPU.Nu vreau sa ma mandresc cu ceea ce am facut, dar sunt un pic confuz, am facut un ciclu de steroizi cu anapolon, enandrol si trenbolon, 3 luni de zile, apoi am urmat terapia post ciclu timp...? (mai mult)
De ce nici macar in marile magazine de sport nu mai gasesti semicursiere si cursiere? De ce doar biciclete mountain bike, biciclete de oras si mini-biciclete pentru cei mici?
Până la ce vârstă se poate practica fotbalul?
Salut TPU! Vreau sa am acasa tot echipamentul de box pentru a ma antrena, înafară de sac, mănuși, palmare etc ce imi mai trebuie?(sa răspundeți daca stiti tot ce imi trebuie, alfel nu primit...? (mai mult)
Salut, fac sală de 2 săptămâni și am o întrebare. Dacă lucrez spre exemplu piept și nu arde dar obosește, se pune masă musculară? Sau spre exemplu azi am lucrat bicepsul și spate(după febră...? (mai mult)
Cum repun o minge de handbal pe teren? Cum se procedează? Rapid!
Am si eu o intrebare despre 8- uri, ma intreb din ce cauze se produc 8urile la rotile mele, de pe roata din fata am un pic si pe roata din spate am destul de mult, eu de multe ori merg intr- o roata...? (mai mult)
Care este mai bun dintre Haaland si Lewandowski?
Ce părere aveți despre petarde?
Salut TPU Vreau sa va intreb daca e bine sa antrenez o grupa musculara, doar 1 data pe saptamana, adica cel care face de 2 ori pe saptamana fiecare grupa, va creste mai mult decat cel care face 1 data...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare. Trebuie să ai obligatoriu abonament la sala ca să poți face sport acolo? Dacă da cât costă și când plătesc?
Daca slabesc în greutate, îmi slabesc si muschii de la spate? Ca vreau sa mai scap din ei.
Buna! Am 14 ani, 1, 80 si practic fotbalul de 4 ani jumate. Vreau sa stiu daca o sa ating 1, 85-1,88 deoarece sunt portar si imi trebuie o inaltime adecvata:)
Salut! BCAA, ajuta la cresterea masei musculare? Daca nu, atunci la ce ajuta? (Funda)
Salut, am o intrebare despre proteine, am 1.85 si 63 kg si vreau sa pun masa musculara pe mine si m- am gandit ca proteinele vor fi foarte de folos. Cum ar trebui sa fac shake? Cu ce si cand? De cate...? (mai mult)
Buna TPU, doresc răspunsuri serioase fara glume! Am 23 de ani și nu am făcut sport de mic, de fapt nu prea am făcut la viața mea. Și sunt lipsit de agilitate, nu am rapiditate de loc. Nu am viteza...? (mai mult)
Salut TPU, dupa cateva serii la aparate in sala(gym) ma simt molesit(obosit) si nu mai am forta, ce pot face sa fiu mai informa sa trag mai bine?
Salut. Am cautat o paleta de ping pong care se numeste Joola Carbon Pro si nu stiu de ce pe 3 site- uri diferite are preturi diferite. Pe eMAG e 340 lei, pe Decathlon e 150 lei si pe altul mai ciudat ...? (mai mult)
E vreo fata in București care vrea sa meargă cu mine la sala? (Sunt tot fata) Nu am motivatie când ma duc singura, vreau compania cuiva.
Salut. M- am trezit la brațe cu o febră musculară destul de dureroasa. După ce m- am dezmorțit durerea a scazut dar tot este incomod.Stanga mă doare mai tare decât dreapta. In cazul acesta ar trebui...? (mai mult)
Creați o încălzire pentru o lecție de volei de 10-15 minute, sa fie corecta pls?
Salut. Cum ar fi mai eficiente flotarile? Dau un ex: sa zic că fac 20 de flotări pe serie dar în loc de 20 flotări o sa fac 10 cu un ghiozdan aprox 10 kile
Am picioarele cam scurte. Cum imi pot alungi picioarele? Sau tot corpul nu stiu doar sa fiu mai înalt! Am 1, 67 si 20 de ani!
Buna TPU, am si eu 2 intrebari legata de cei care merg la sala. Prima intrebare: mi- am creat propriul program de antrenament pe grupe musculare, iar fiecare grupa o antrenez doar 1 data pe saptamana,...? (mai mult)
Sunt fete dragute la Revo Fitness Gym din Cluj? Sau la 18 Gym.Intreb deoarece nu vreau sa ma fac de rusine
Bună! Aș vrea să mă apuc de sală și am o întrebare. Dacă vreau să iau un antrenor personal, trebuie să îl plătesc separat față de abonamentul de sală. Ori daca plătesc antrenorul nu mai...? (mai mult)
Pot sa antrenez antebratul in fiecare zi?
Buna seara! Intrebarea mea este :Care e cea mai buna bicicleta la 1800 de lei?
Care ii faza cu bonusul pe winner? Din 11 mi-a iesit doar 7 meciuri la pariuri sportive imi zice asa cota finala 25.46 câștig posibil plată impozit 1.00, bunus 30% 14.51 lei.
Salut,la 63 de kg și 1, 70 cam câtă proteina ar trebui sa pun in shake? Mă refer la cea din comerț, îmi puteți spune în linguri pentru că nu am primit cupă?
Ce pareri aveti despre aparatele de zgaltait https://www.youtube.com/watch?v=SSBJczmNoPo&t=10 Simtiti grasimile topindu-se? Cred ca am nitica pe fund si coapse. Mersi
Salut TPU! Am 15 ani, 1.79m si 78.6-79 kg.Credeti ca pot ajunge la 70 de kilograme pana in iulie, daca bag 10km de mers pe bicla in fiecare zi si daca fac multe exercitii pentru abdomen in fiecare zi?
Salut! Am o intrebare. Daca fac sarituri normale, in locul celor cu coarda, pentru ca nu am loc unde sa fac, voi arde acelasi numar de calorii? Sau cu coarda, ard mai mult pentru ca solicit mai mult corpul,...? (mai mult)
Salut! Vreau și eu câteva rețete de shake proteic.
Echipa națională (a oricărui sport) trebuie formată din cetățenii acestei țări sau poate fi formată din oricine? Nu le am deloc cu sportul, fără glume sau critici, vă rog.
Salut, la bicicleta, la capătul cablului schimbătorului(nu la capătul care e în mâner, la celălalt) sau a frânei este un cap care se pune pe fir ca să nu se despice, cum se numește? Mulțumesc...? (mai mult)
FC Argeș nu a mai pierdut de 10 meciuri ceea ce e impresionant având în vedere ca lua doar bătaie de la oricine, ce ar mai fi ca echipa asta sa meargă în Europa league? Ar fi un soc? Astia de la...? (mai mult)
Chiar nu se găsește nici un luptător sa îl bata pe Rico verhoeven? E de nebatut acest olandez? Când are următorul meci și cu cine?
Am o prietena care are partea spatelui de sus foarte lata adica mai pe scurt are spatele mare... îi puteti oferi niste sfaturi pentru un spate mai subtire? Dau funda!
Salut, de 2 ani frecventez sală și nu am mai văzut așa ceva vreodată. Am văzut mulți oameni, dar ca ăsta nu. Este vorba de un tip, de are tricepsul foarte striat și aș vrea să știu cam cum...? (mai mult)
Bună.Cum s-ar dezvolta musculatura mea dacă aș face toate antrenamentele într-o singura serie?
Kylian Mbappe sau Erling Haaland? :)
Am 2 linii rosii pe antebratul drept si nu e vre.o zgarietura si mi sa nu fie de la sala oare e grav sau ce este deja au trecut 2 zile daca stie cineva sa imi zica
Salut TPU am o intrebare foarte scurta si anume, eu sunt la inceput de sala de vreo 2 saptamani, si vreau sa ma antrenez pe grupe musculare E ok programul asta Luni- Piept, umeri, triceps Marti-...? (mai mult)
Pronostic UEL, credeti ca Ar$enal va suferi o înfrângere în fața lui Benfica? Vreau sa sufere prostul care a pus întrebarea acum 3 zile ca Barcelona va suferi o nouă umilinta si a avut dreptate ...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa stiu totul despre handbal de ex:ce este faultarea etc.Rog seriozitate! Dau funda si ce vreti voi!
Am 13 ani si 6 luni 1.70 si vreo 90kg, cum pot slabi? Nu conteaza sa fie prea rapid, sa fie cat de cat usor. Am renuntat la tot ce tine dulciuri si apa minerala/sucuri paine etc. ce ar trebui sa mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
sabin89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului