Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Decembrie 2024 sunt:
Un pronostic pentru cele 2 meciuri de diseara?
Salut! Ma duc la sala de ceva timp si am cam 150 de lei si nu stiu ce sa aleg dintre o pudra proteica sau un preworkout.Precizez ca am deja o pudra proteica de la gymbeam dar e oribila la gust.
Salut TPU, am o intrebare scurta, eu m- am apucat de sala de vreo o saptamana, iar in prima saptamana cand am facut picioare, in special gambe, vreo 5 zile, nici nu am putut merge, eram schiop, ...? (mai mult)
De ce este atât de supraapreciat Messi? Și in seara asta Barcelona a pierdut cu 4-1 in fața lui PSG chiar pe teren propriu. Si Messi nu a jucat absolut nimic. In afara de penalty nu a facut nimic
Cu ce mă ajută flotările in pumn fata de cele normale? E adevărat că îți întărești pumnul?
Salut TPU, e rau ca fac powerlifing la 14 ani, nu de performanta, dar fac în sala, cel mai mult pun 100 kg? Mulți îmi spun ca e foarte exagerat la vârsta mea având în vedere ca am 53kg și 1.62,...? (mai mult)
Salut TPU. Cand ajung in Romania vreau sa ii fac tatalui un cadou si anume sa ii pun motor la bicicleta. Are o bicicleta din aia mare 29 sunt rotile parca, ce spuneti merge un motor de 49cc si cum e...? (mai mult)
Stie cineva cât durează sa vina o comanda de pe Natural Mojo?
Salut! Știe cineva care este programul Clubului de box Dinamo București? Si care este prețul unui abonament? Mulțumesc!
Salut TPU! Poate sa-mi afecteze facă fac banda pusul de masa musculara, mănânc pe + kalorii, nu ma afectează, adică sa pierd din masa?
Pronostic optimi UCL? Hai cu mai multe pareri, dar meciul care e cel mai interesant e Barca- PSG, vor suferii bar$elonistii o noua umilinta istorica in disputa cu francezii? Daca vor trece totusi mai...? (mai mult)
Unde mai gasesc kendama in Romania?
Ca să înoți mai repede trebuie să ai un abdomen mai dezvoltat?
Mai crede lumea in Wrestling? Ma, dar nu am vazut nici o zgarietura, nici un ochi umflat, nici o negritura.
Cum ma plictisesc, am facut niste planuri de slabit, ingrasat, a lua in masa musculara Se da exemplu un barbat 30 de ani cu o greutate de 100kg, , inalltimea 1, 70 si o femeie cu varsta de 30 de...? (mai mult)
Salut! Care este cel mai bun gainer pentru masa musculara si pentru a lua in greutate?
Bună! As vrea sa slăbesc însă nu vreau sa dau jos de la fund in jos. Problema cea mai mare este ca am spatele foarte lat si putina burta. Imi recomandați ceva exercitii. Mulțumesc!
Salut TPU! Este ok ca am reușit sa alerg 2km jumate spre 3 fara pauza cu o alergare medie la început și la sfârșit alergare ușoară pana la epuizare? E decent cei 2km jumate reușiți?
Imi poate face cineva un program pentru punere musculara? Ce sa mananc si la ce ore, etc. Am 14 ani si 43-45 de kg
Salut! Am pe zi 3- 4 mese. Am nevoie de idei de mese pentru punere de masă musculară. Dimineața mănânc ovăz și unt de arahide înainte de antrenament, după, pe la 10- 12 mănânc orez, broccoli...? (mai mult)
Buna! As dori sa stiu unde ma pot inscrie in Iasi, gratuit, pentru a practica un sport (de preferat handbal).Tin sa precizez ca am aproape 15 ani. Multumesc anticipat!
Salut,vreau sa ma bag la un club de kickbox dar am auzit ca acolo nu prea se face sparring...eu asta vreau nu sa dau in sac sau nu știu ce. Dacă nu se face sparring sa merg?
Am 1.75 la 17 ani si vreau sa ajung la 1.80.E posibil?
Salut TPU! Vreau sa ma apuc de alergat si am o intrebare, pentru a deveni mai rapid trebuie sa alergi cu viteza maxima pe care o poti sau medie?
Buna! Am si eu nevoie de mai multe pareri. Vreau sa ma inscriu la o scoala de maistri militari, dar nu stiu care ar fi cea mai buna alegere. Forte terestre, navale sau aeriene?
Salut TPU! Am o întrebare! Dacă, timp de două luni trec pe definire și nu consum raportul de proteina zilnic și fac antrenamentul cu repetări multe, pot să pierd din masa musculară, chiar...? (mai mult)
Flotarile antreneaza muschii pieptului nu? De ce eu simt de parca doar bicepsii lucreaza?
Hei! Sunt a 8- a si vreau sa dau la liceul militar. Chestia e că, la proba sportivă, pe lângă traseul utilitar aplicativ, ai si de alergat un km în 4:15 min. De o lună mă antrenez, dar nu am...? (mai mult)
Buna ziua, comunitatea TPU! Am nevoie de ajutorul vostru! As dori sa imi achizitionez o bicicleta pana in bugetul de 2700 de lei. Astept pareri/sfaturi. Cel mai bun raspuns, primeste funda, succes!
Ce surplus de calorii am nevoie sa pun doar muschi, fara grasime? Pe internet scrie ca undeva la 300-500 cal.
Am și eu nevoie de un sfat, de la pricepuți. La momentul actual sunt la O echipa de la elite u19 doar ca nu o sa prind lotul niciodată, iar antrenorul face diferențe mari și sunt foarte defavorizat,...? (mai mult)
Salut,fetelor! Care dintre aceste antrenoare este mai bună? Chloe Thing,Pamela Reif,Lili Sabri,Emi Wong. Ma refer la exerciții, vreau să fac niște antrenamente dar nu știu de la care.
Eu nu stiu ce sa mai cred, am tot citit pe internet si mereu gaseam raspunsuri diferite. Faza e simpla: sunt cam grasut, vreau sa pun muschi si sa dau jos grasimea. Acum eu nu stiu daca e bine daca m-...? (mai mult)
Salut, la kickboxing trebuie vizita medicală neaparat? Eu am o problema de când ma știu îmi bate inima puțin mai repede decât trebuie dar n- am treaba. Am făcut sport toată viața mea.Îmi este...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest blog? https://slabire-crestere-in-masa-alimentatie.blogspot.com/
Caut o bicicleta pentru Foodpanda, am un buget de 850 de lei.
Cate calorii are pizza de 28cm dacă contine doar șuncă, ciuperci, bacon, mozzarella? Nu mă pricep la calcularea caloriilor din pizza... Mulțumesc!
Este normal sa te doară genunchi? Hai sa va povestesc de o luna fac sala și am băgat și înclinare 15 pe banda, alergat cu 8, 9 km, împins picioarele, fiind începător, ma doare când ma ridic...? (mai mult)
Bună! As vrea să mă duc la karate și părinții nu mă lasă că vor să învăț tot timpul. Cum pot să îi conving? Menționez că sunt foarte greu de convins și am încercat și varianta să...? (mai mult)
Buna. Doresc sa dau la pompieri, dar problema este ca nu pot face tractiuni. Conform traseului aplicativ sunt necesare efectuarea a 3 tractiuni corecte. Cum pot sa fac tractiuni si sa am puterea in...? (mai mult)
Mi s- a propus sa ma operez de micsorare de stomac. Este gratuit, dar la cele 170 kg simt ca pot face ceva sa slabesc si mai mult. In noiembrie 2019 aveam 210, dar pandemia a dat putin de furca si 4-...? (mai mult)
Salut TPU. Am fost luni saptamana asta la sala, sunt la inceput si fac full body saptamana asta, azi e miercuri si urma sa ma duc la sala. Luni am facut pentru spate, tractiuni pronatie 48kg piept...? (mai mult)
Unde pot face atletism in Bucuresti? Undeva unde sa ma invete, nu doar sa imi puna la dispozitie o pista si sa fac doar ce vreau eu.
Vreau să știu dacă are într- adevăr aparatele de vibromasaj gen Vibroshaper sau Tomeless Tools, alea pe care te urci cu picioarele și vibrează tare, au într- adevăr efectele benefice asupra...? (mai mult)
Am 18 ani si as vrea sa ma apuc de un sport si sa il fac de performanta. Stiu ca performanta se face in timp si poate dura ani pana cand ajungi acolo dar vreau macar sa incerc. Stiu ca nu ma pot apuca ...? (mai mult)
Salut TPU. Am fost prima mea zi la sala si e foarte misto, diferenta de acasa si cea de la sala e una enorma, nici nu se compara cele doua. Intrebarea mea este ce meniu de alimentatie imi recomandati,...? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns urgent, vreau sa iau in greutate si sa pun masa muscualara pe mine am 17 ani, cam 1.75 aprox, 50kg si nu stiu care dintre aceste 2 produse m- ar ajuta mai mult https://www.pronutrition.ro/produse/suplimente/pachete-...? (mai mult)
Buna, am si eu o mica nelămurire, am 14 ani 50- 51 kg si m- am apucat de sport pentru talie, fund si burta. Întrebarea mea este, daca fac exercitii si slăbesc in zona abdomenului se micsoreaza si...? (mai mult)
Cum va arata FC Barcelona fara Messi?
Salut TPU, am o intrebare scurta. Eu doresc sa ma duc la sala, dar azi e 8 februarie, eu daca ma duc azi dau 80 de lei, am abonament pana in 8 martie sau doar pana in 1 martie, ar trebui sa mai astept...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
sabin89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului