Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Decembrie 2024 sunt:
Am nevoie de un raspuns urgent, vreau sa iau in greutate si sa pun masa muscualara pe mine am 17 ani, cam 1.75 aprox, 50kg si nu stiu care dintre aceste 2 produse m- ar ajuta mai mult https://www.pronutrition.ro/produse/suplimente/pachete-...? (mai mult)
Buna, am si eu o mica nelămurire, am 14 ani 50- 51 kg si m- am apucat de sport pentru talie, fund si burta. Întrebarea mea este, daca fac exercitii si slăbesc in zona abdomenului se micsoreaza si...? (mai mult)
Cum va arata FC Barcelona fara Messi?
Salut TPU, am o intrebare scurta. Eu doresc sa ma duc la sala, dar azi e 8 februarie, eu daca ma duc azi dau 80 de lei, am abonament pana in 8 martie sau doar pana in 1 martie, ar trebui sa mai astept...? (mai mult)
Se ard mai multe calorii sărind coarda sau alergând?
Dacă momentan am o bicicletă MTB cu 7 viteze, care e destul de rapidă şi în locul ei îmi iau alta cu 30 de viteze, care va fi principala diferenţă pe care o voi vedea? Efortul la pedalat...? (mai mult)
Salut, dacă fac 100 de flotări în fiecare zi timp de 30 zile pot face măcar putina masa musculara?
Am citit pe internet ca dacă scazi din rata metabolica bazala scade metabolica? As vrea răspunsuri serioase în special de la Cosmin și mossoti și cine mai știe desigur
Buna, As vrea sa dau admitere la pompieri doar ca ma opreste ceva: tractiunile. La traseul aplicativ cerut se cere executarea a 3 tractiuni corecte (bratele intinse + barbia peste bara). Problema...? (mai mult)
Salut, pot sa spun ca nu sunt nici măcar amator când vine vorba de flotari, de câteva zile m- am pus sa fac inainte de culcare 3 serii a câte 7 flotari plus 2 serii a câte 30 de genuflexiuni, incerc...? (mai mult)
Salut TPU. Azi am castigat la Superspin de la Superbet, 10 lei bonus la loto dar cand joc la loto in loc sa scada suma din bonus scade suma din balanta mea, oare de ce?
Buna, vreau si eu sa am fundul mai mare, ce pot face? (Adica cand stau fața în fața cu cineva persoana respectiva sa vada talia frumoasa) stiti ce zic? Va rog ajutati- ma sa am corp de albina! Dau...? (mai mult)
Salut TPU! Am 13 ani si am fost plinut dar timp de 5 luni am mâncat sănătos și am slăbit, acum sunt ok. Vreau sa- mi cumpăr 2 gantere si am intrebat niste oameni care merg la sala pe yt si au spus...? (mai mult)
La fotbal care sunt oaspeții si care sunt gazdele?
Salut.de ce după ce fac flotări mă doare puțin încheietura mâinii stângi?
Salut, ce sala de box recomandati in Pitesti? Daca aveti si un program pentru antrenamente e perf, multumesc! Dau funda
Salut TPU! Am 14 ani si am reusit sa slăbesc dar vreau sa imi cumpăr și niste gantere, vreau sa stiu la 14 ani ce greutate sa aiba ganterele? Am mai auzit zvonuri sa nu ridici gantere cand esti la ...? (mai mult)
Salut TPU! Vreua sa ma apuc de box si am deviatie de sept.Ma va afecta cu ceva?
Vreau sa ma apuc DIN NOU de sală. fac din nou full body la inceput? sau acum fac program normal? mai am o întrebare; ar trebui sa lucrez cu greutăți pe care le pot repeta corect sau cu greutăți...? (mai mult)
Cu ce echipe ți? FCSB sau Dinamo? Fc Barcelona sau Real Madrid?
Ce exercitii pot face ca sa dau burtica jos? este vreo dieta anume? Tin sa mentionez ca beau doar sucuri de foarte mult timp si mananc multe duciuri....Nu sunt grasa dar am burtica
Salut, care este treaba cu sala? Daca nu mananc cum trebuie chiar nu cresc deloc și rămân așa indiferent ca fac 3, 4, 5 ani de sala? Precizez ca am 65kg 1, 75 la 17 ani.Am întrebat deoarece nu...? (mai mult)
Salut TPU am 14 ani, aprox 1, 60 inatime, 46 kilograme si ma intrebam dc stagnez am o dieta de 6- 7 luni in care am slabit de la 64 kilograme la 46 de 1 luna tot stagnez am acceasi dieta cu care am...? (mai mult)
Buna! Am 3 saptamani de cand m- am apucat de fitness si am avut si febra musculara, mi- a trecut, insa acum dupa ce fac exercitii ma dor muschii destul de tare mai mereu. Ce as putea face sa nu ma mai...? (mai mult)
Cum reusesc oamenii sa faca si sala daca au un job obositor fizic, cum ar fi la un depozit sau ceva de genu?
Salut TPU am 15 ani si vreau sa ma apuc de sala imi puteti da niste sfaturi am inteles ca imi trebuie nu stiu ce program de antrenamente si din astea am 98 kg si 1.81 Multumesc in avans
Salut! Caut exercitii de biceps si triceps, doar cu gantere si bara dreapta/z
Salutari, doresc să aplic la baza sportiva fcsb și doresc sa aflu de la voi informații legate de contactul celor de la baza sportiva cum as putea sa dau de administrarea bazei sportive Fcsb? Mulțumesc...? (mai mult)
Am văzut baieti la sala care au mușchi dar nu se vad asa bine, trebuie sa mai slăbească?
Salut, exercitiile cu gantere pana la 10kg modeleaza bratele frumos? Adica pot sa ingros bratele cu muschi doar facand exercitii cu gantera? Rog raspunsuri de la cineva care stie nu orice picpalac cu...? (mai mult)
Hei salut, cum pot pune kg dar sa fiu și definit?
Bună! La Forțele navale atât la ofițeri cât și la maiștri și subofițeri am înțeles că pe lângă traseu și alergare mai este și o probă de înot. Știe cineva exact toate probele sportive...? (mai mult)
Salut. De ce pe mtb nu pot atinge cu genunchii asfaltul pe viraje? :D E posibil? :)) Și dacă nu, de ce?
Daca merg pe o bicicleta de carbon pe asfalt ma poate lovi fulgerul in caz de furtuna?
Bună, sunt Roberto.As vrea să imi spun of- ul.Am 14 ani.Joc fotbal cam de la 7 ani.Am jucat la multe echipe de juniori da nu prea am stat la ele.Acum aș vrea să fac un pas mare.Sa urmez o academie...? (mai mult)
Salut tuturor, in ultimul timp am inceput o cura si ceva sport, pana acum am dat jos 11 kg si propun sa dau jos inca 30, acum despre dieta stiu si cam despre tot, in fiecare zi fac 10 km de plimbare,...? (mai mult)
Salut! La ce viteza trebuie sa setez banda de alergare ca sa pot face 2 km in 8/10 minute?
Bună, ma chinui sa slăbesc de ceva timp am 9 luni de la nastere prin cezariană si am mai adăugat câteva kg între timp. Fac exercitii dar nu cred ca o sa ma ajute daca nu tin si o dietă. Cu toate...? (mai mult)
Salut tuturor! As vrea sa stiu care e diferenta dintre exercitiile la sala si cele acasa. Da stiu ca acolo ai aparate pentru orice exercitiu in parte dar nu as putea pune si acasa aceeasi masa musculara...? (mai mult)
Care e diferenta intre proteine, fibre și carbohidrați? Ce rol are fiecare și cum ajuta in contextul activității fizice?
Ce Shaker pentru proteine recomandati?
Salut! Este bun "pre workout-ul" pentru mai multa energie in timpul antrenamentului? Daca nu, imi puteti spune care ar fi?
Hey! Cum aș putea să îmi recapăt motivația de a face sport? Înainte făceam acum nu prea am chef dar aș vrea să slăbesc și dacă nu am motivație și chef de a face, nu am cum. Plss help!
Recomandare de niste cauciucuri bune 27.5 care să se comporte bine și pe drum umed dar și pe drum uscat? Eu am cauciucurile 'stock' de la Rockrider ST120 și nu sunt deloc mulțumit de ele în condițiile...? (mai mult)
Salut! Luna asta am avut o perioada mai nasoala si am facut doar o data pe saptamana exercitii. Nu am avut chef deloc sa fac macar de 2 - 3 ori pe saptamana :(. Masa musculara s- a retras? Eu nu imi pot...? (mai mult)
Salut, Sunt din Bucuresti si as dori sa ma apuc de MMA insa nu stiu exact ce sala sa aleg. M- am interesat putin si pana la urma am ramas la 2 optiuni. https://absoluto.ro http://bombers.ro ...? (mai mult)
As dori sa clarific niste chestii. Am 17 ani, 1.77 si 60 kg. Anul trecut eram foarte slab si am decis sa ma apuc de sport. Am tinut- o cu flotari pana acum o luna, cand mi- am luat gantere....? (mai mult)
Avem pariori pe aici? Ok~! Rog cei care vor sa- mi zica... ca pariurile..bla bla lba Deci sa treaca la urmatoarea intrebare! Deci pariori! Bate maine Dinamo cu pauza si final? Dar Viitorul tot pauza ...? (mai mult)
Trebuie facut si deficit caloric din rata metabolica sau slabirea sa rezulte din sport? mossoti cosmin
Ce se intampla daca te lasi de sala si de proteine(cam 1 an), dupa 8 luni (de sala si de proteine)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LauraElenaS întreabă:
Mindfulness întreabă:
Sawarekh întreabă:
CyberDune28 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!