Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Decembrie 2024 sunt:
Am o întrebare în privinţa lui Dorian Popa referitoare la transformarea lui la corp cu siguranţă a folosit și anabolizante dar în ultima perioadă am văzut că pieptul lui se dilată și parcă...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de cateva exercitii pentru piept si in special partea superioara, acasa. Dispun de: o pereche de gantere reglabile, o bara dreapta si o bancuta reglabila. Multumesc anticipat!
Salut TPU! Cate calorii arzi intr-o ora de mers la 87 kg
Salut TPU, cum as putea sa fac un ovaz delicios si cu mult volum la aragaz?
Buna! Daca fac atrenamente de tip cardio/HIIT o sa pot da jos pe lângă grasimea abdomniala și pe cea faciala?
Salutare, TPU, fetelor le plac băieții cu mușchi? adică azi îmi zice o fata să mă las de sală ca deja îs foarte mare și ca nu mă vede atrăgător, mie îmi place sa merg la sală fiindcă...? (mai mult)
Salut! Nu stiu de la ce brand sa-mi iau niste creatina. Am vazut ca Genius Nutrition arata suspect... Chiar nu stiu ce creatina monohidrata care sa-si faca treaba sa-mi iau...
Buna TPU, in ultimul timp am o treaba cu niste baieti dar nu stiu sa ma bat si sa ma apar, imi puteti spune niste tehnici de aparare si lovire?
Salut TPU, ce parere aveti despre aceste suplimente? :--> https://www.pronutrition.ro/pro-mass.html?gclid=Cj0KCQiA3smABhCjARIsAKtrg6JFn_2lulTIrkl4EOi2QWQetizTQs5q9ZadrqcIXha7eFPzY3QDoZMaAm1GEALw_wcB
Ce parere aveti, ar trebui redeschise stadioanele si salile de sport pentru participarea publicului la meciuri? Pana la urma cinematografele s- au redeschis pentru o capacitate de 30% si un film...? (mai mult)
Hei! Ce înseamnă seturi? De exemplu, ce înseamnă : 4 seturi 25 repetari? *Nu mă judecați, n-am mai făcut sport până acum????.
Full body 5 zile pe saptamana vs in fiecare zi alta grupa de muschi? https://www.youtube.com/watch?v=MSbVdjJN0Gc tipul asta spune ca e mai bine full body
Salut! Exista ceva suplimente care m- ar putea ajuta sa cresc putin mai repede in inaltime? Sunt putin cam codas la chestia asta... Si chiar mi- as dori sa fiu putin mai înalt, 1, 71 la 17 ani nu ...? (mai mult)
Salut TPU, Imi puteți explica ce înseamnă tipurile de pariuri: Handicap - 1.5 handicap 1.5 NE1 E1 DNB NGG IGG&IINGG PGG Combo Final & PG Goluri Asiatice Cine ma ajuta sa înțeleg, dau...? (mai mult)
Care sunt factorii care pot declansa o leziune sau o rana atunci cand alergi? Daca alergi prea mult poti sa ai probleme? Cum poti evita sa te ranesti, este nevoie neaparat de repaus dupa o zi de alergat...? (mai mult)
Am o întrebare. As dori sa slăbesc la picioare ca am celulita și sa slăbesc la tot corpul. Ce îmi recomandati sa iau banda de alergat sau bicicleta?
Hei! As dori sa ma înscriu la un liceu militar si chestia e că, cu toată carantina asta, nu am unde să mă antrenez. Mă descurc cu traseul utilitar aplicativ, dar cu alergatul e rău de tot, depășesc...? (mai mult)
Salut. Știți cate calorii poți arde prin plank? Pe o durata de minim 60 secunde
Dupa ce as putea sa ma ghidez pentru a sti cate g de whey protein ar trebui sa iau inainte de antrenament?
Buna, daca sar în înaltime sa ating ceva pot sa ma înalt? (nu vreau raspunsuri de genu,, apucate de un sport" sau d-astea ca am mai auzit.
Recent a fost ziua mea si am primit o undita si alte cateva accesorii (pluta, fir, carlige si nu stiu sigur cum se cheama aia cred ca lanseta adica aia de care invarti casa scoti pestele din apa). Tata...? (mai mult)
Salut. Asta e doua zi de water fasting și nu simt foame deloc și mi se pare ciudat.In prima zi am simțit nevoia de a manca dar acum nu, stiti de ce?
Salut TPU! Am o intrebare despre proteine. Vreau sa ma apuc de sala, am 67kg si as avea nevoie de 140g De proteine zilnic din alimentatie nu imi permit sa mi- o iau. Asa ca ma gandesc in felul urmator,...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani jumate și am înălțimea de 198cm. Fac sala de ceva timp și am 100 de kg. Este ok sau mai trebuie sa pun în greutate? Când ma uit în poze pe telefon, par...? (mai mult)
Buna, daca stau atarnat de bara o sa cresc? (Si daca ati încercat va rog spuneti-mi cat ati crescut si în cat timp)
Ceva exercitii pentru masa musculara? Vreau sa arat bine vara asta:)) Am 16 ani.
Ajuta cu ceva un PowerBall un incepator/amator, merita cumparat?
Bună,de unde fac și eu rost de un echipament de sală și adidași pentru vârsta mea? Am 15 ani...Aș vrea ca echipamentul și adidași să fie negri, dar nu contează.
Hai salut! Dupa mai mult timp de gandire m- am gandit sa ma apuc de sala, dar am nevoie de cateva sfaturi, ce sa iau inainte si dupa antrenamente pentru ca vreau sa cresc in masa musculara, programul...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa ma apuc de sala, sunt incepator si am sa fac aproximativ 6 luni de zile full body, ca sa ma invat cu tehnica si sa fac exercitiile cat mai corect. Asa am auzit ca e bine sa faci...? (mai mult)
Niste sfaturi pentru a alerga mai repede? Acum fac un km in 4.40 dar trebuie sa fac in 4.15, niste sfaturi?
Salut! La traseul pentru incriere la liceu militar la tractiuni din cate am înțeles trebuie sa fac o tractiune din 4 corect as putea sa fac doar pe prima corect si sa plec chiar daca as primi penalizări...? (mai mult)
Daca folosesc un bidon de 10l pe post de gantera este in regula?
Salut TPU, am nevoie sa ma ajute cineva care stie ce este aceea sala, si sa ma ajute cu cateva sfaturi, nu vreau raspunsuri de la, , plozi" de 12 ani Hai sa o luam usor cu inceputul Am 15 ani, 67Kg...? (mai mult)
Cate minute trebuie sa faci recovery după 60 de minute de cardio, pulsul inimi 135.
Salut, stie cineva de unde pot lua o sabie tip katana de antrenament fara taisi de preferabil in Brasov?
Salut TPU.Am 14 ani si as vrea sa dau 5-10kg jos si vreau sa iau carnitina, cate g ar trebui sa iau inaine de antrenament si daca este ok pentru varsta mea Multumesc!
Buna tuturor! Eu am decis sa imi schimb stilul de viata si mi- am platit un abonament la sala, am fost 2 zile, doar ca nu stiu exact ce ar trebui sa fac in afara de banda, bicicleta si abdomene. Si ...? (mai mult)
Salut am 17 ani, 1.78 și 66 de kg. Care s șansele sa pun pe mine masa musculara în timp de 2 săptămâni? Îs dispus sa lucrez în fiecare zi și dacă știe cineva va rog sa mi ziceți cam ce program...? (mai mult)
Salut Unde ma pot apuca si eu de box am 16 ani si n am mai facut box (Bucuresti)
Salut sitit unde ma pot apuca si eu de box am 16 ani si n am mai facut niciodata un antrenament de box (Bucuresti)
Greutatile mici, repetarile dese sunt pentru definire? Alea mari pentru forta? Rezisdenta cum o asimilezi prin negative?
Am nevoie de niste exercitii pentru picioare la care sa nu pun presiune multa pe glezna.
Daca vreau sa pun masa musculara, si m-am ingrasat 1kg intr-o saptamana, este bine sau rau?
Salutare, sunt o persoana cu dizabilitati si lucrez ocazional la un magazin de mobila cand vin tiruri cu mobila si saltele. La început lucram la un centru de pocaiti ca voluntar cu 3 lei pe ora si ei...? (mai mult)
Bună! Cum pot slabi pana în vara 15-20 kg?
Salut. Am inceput sala de 3 luni. Am luat totul din alimentatie. Insa, antrenorul imi spune ca am nevoie de carbohidrati si proteine. Mi- a recomandat suplimentul Massbolic sau Imass. Voi ce credeti e...? (mai mult)
E bun un pahar de lapte seara?
Salut! Am o intrebare despre suplimentele pentru sala. Mi-am cumparat recent Proteine si Argi+(arginina). Cand este recomandat sa le iau? Inainte de antrenament/dupa antrenament etc. Multumesc!
Salut! Că tot a reînceput campionatul din Romania la fotbal, care credeți voi că sunt cei mai buni jucători de la FCSB și Cluj și de ce? Și care credeți că o să ia campionatul anul acesta dintre...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LauraElenaS întreabă:
Mindfulness întreabă:
Sawarekh întreabă:
CyberDune28 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?