Cei mai activi useri din categoria Sport pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Salut! Că tot a reînceput campionatul din Romania la fotbal, care credeți voi că sunt cei mai buni jucători de la FCSB și Cluj și de ce? Și care credeți că o să ia campionatul anul acesta dintre...? (mai mult)
Varul meu care face în februarie 16 ani și își urmează visul de a deveni fotbalist (îl admir mult pentru asta, mai ales ca se descurca destul de bine la acest sport) plătește la un club cotizație...? (mai mult)
Hei TPU, am 13 ani si 1.70m si 53 de kilograme, sunt gras sau normal pentru varsta mea? Fac sport de vreo jumate de an si am slabit 7 kilograme (atunci aveam 60 de kilograme )
Buna, mi s-a îndoit o spita de la roata din spate a bicicletei... Ce e de făcut? Menționez ca nu e de la pinion și e îndoită în capăt pe unde se reglează.
Am o nelamurire legata de legaturile de la placa de snowboard. Distanta dintre legatura de spate si spatele placii trebuie sa fie aceeasi cu cea dintre legatura din fata si fata placii?
Care este diferența la o echipă de fotbal intre Team Manager și Sporting Director?
Cine îmi explica cum este la Jocurile Olimpice? La fotbal cu Naționala de fotbal a României ma interesează mai exact?
cam cate calorii trebuie sa mananc in fiecare zi pentru crestere in masa musculara am 15 ani, 81 kg si 180cm?
Am si eu nevoie de un program pentru sala cu tot cu exercitii. Fara picioare totusi, l-am avut rupt acum un an si nu am voie sa fac.
Doar mie mi se pare cam mult? https://ibb.co/vQfFxYH fac sala de 7 zile
Daca fac sala de 4 ori pe saptamana cu antrenament push pull legs. In cat timp se cunosc rezultate? Sunt incepator
Verisorul meu are 16 ani si vrea sa se apuce de un sport cu masini/motociclete ce sport recomandati? Dau funda
De ce cand alerg sau fac exercitii si obosesc..automat respir mai repede apoi ma ustura gatul si simt o durere in piept? Cum ar trebui sa respir corect?
Vazusem o data o lupta la karate intre 2 tipi, la un moment dat unul dintrei ei, se ridica pe celalalt, cam pe umerii lui si cad ambii jos, apoi cel care a executat tehnica il prinde de mana...? (mai mult)
La 14 ani cum poti arata mai definit? Mai am putina grasime pe burta, cum as putea scapa de ea? Adica mi se vad 6 patratele dar ultimele doua sunt putin acoperite de grasime!
-Antrenamente de făcut la sală pentru definire?
Ce este mai bun ...sa iau un gainer cu creatina sau doar creatina singura?
Recomandați proteinele, creatina și pre-workout? Am auzit păreri și păreri, ba că sunt bune, ba că sunt niște prafuri inutile. Ce firmă face cele mai bune suplimente?
sunt din constanta, as vrea sa ma transfer la lps si ei nu au antrenori de handbal si trebuie sa mi gasesc un club sau o echipa, si nu stiu unde sa sun si ce sa caut, multumesc
Salut, știe cineva o sală de box in piatra neamț, in afara de scorpion?
vreau sa imi iau un skate dar nu stiu cu ce trickuri sa incep, ar trebui sa incpe cu un faimos ollie?
Are cineva aceste cauciucuri? https://www.decathlon.ro/cauciuc- mtb- toro- 275x225- - id_8541492.html Daca da In ce categorie s- ar incadra (trail, enduro, dh)? Cum este compusul cauciucului? Curata...? (mai mult)
as vrea sa ma apuc de skate si as vrea sa stiu ce skateboard as putea sa imi iau de inceput pana cam in 150 lei, si ce trickuri sa invat pentru inceput, va pup!
Am 15 ani și vrea sa mai pun ceva masa musculara pe mine pentru ca am mâinile ca niște stix- uri. Stau la țară și pot manca orice brânză, lapte etc As vrea să- mi recomandați ce exerciții...? (mai mult)
Am o cursiera giant tcr advanced si vreau sa schimb angrenajul cu totul. Vreau sa știu doar care ar fi problema, sau ar fi vreo problema dacă pun pinioane mtb deși am lanț, deraior și foi...? (mai mult)
Am 16 ani si ma duceam la sala de 6x/saptamana.Dar acum mai am unele zile cand poate nu vreau sa merg 6x/saptamana si merg poate 5x/saptamana sau 4x/saptamana.Mama nu este de acord cu asta.Cum...? (mai mult)
Merita la banii astia? https://probike.ro/bicicleta-cross-traction-sl3-29-negru-alb-460mm Daca nu vreo sugestie pe la acelasi pret?
Salut, nu am făcut sport de câțiva ani, cam de prin 2017, mai alergam câteodată 4- 5 km la stadion dar nu in fiecare zi, de 2- 3 zile m- am apucat sa fac rezistenta 1000m unde ma situez doar ...? (mai mult)
Oare ati putea sa imi spuneti cum este platit,in general, un monitor de ski? Adica are un anumit procent din totalul sumei pentru fiecare ora si daca da, cam care este acel procent?
Am 16 ani, antrenorul îmi spune ca mă antrenez ca Ronaldo, dar la meciuri mă joacă fundaș central, în prima repriza joc perfect dar în a doua urc mereu și stric jocul echipei, echipa nu este...? (mai mult)
Aș dori să achiziționez și eu o bandă de alergat pentru acasa și nu prea am idee ce model sa-mi iau, cine care știe ceva mai bun? Buget maxim 3. 000lei.
Am o întrebare pentru cei pricepuți in acest domeniu. Sunt o persoana care face sala si dorește sa puna masa musculară, ceea ce ar însemna ca ar trebui sa fiu in surplus caloric, din câte am ...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un flexor pentru antebraț de 10-40 kg. Ce beneficii are? Poți să faci vene pe antebraț? Forță?
Am o pereche de adidași care îmi alunecă în sală când joc fotbal, cunoașteți vreo metodă să nu mai alunece?
Dacă am 60 de kg, 1.60 și 19 ani, mi-am calculat deficitul caloric și mi-a ieșit 1317 calorii, câte kg slăbesc într-o săptămână dacă consum 1000 de calorii pe zi?
Care este poziția de asezare pe o banca de abdomene?
Care este cel mai eficient program pentru 3 zile pe saptamana deocamdata? Upper/lower - Push-Legs-Pull?
As vrea sa ma apuc de atrenamente fizice acasa. Am instrumentele necesare dar as vrea sa stiu ce alimentatie ar trebui sa am.
Am o intrebare, as vrea sa ma apuc luca viitoare de sala si as vrea sa stiu de la cei care s- au apucat de sala serios cam in cat timp au acumulat masa musculara..Planuiesc sa fac sala pe o perioada indelungata...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Daca lucrez piept acasa si ma pun pe jos sa fac impins cu ganterele, lucrez si partea inferioara a pieptului?
Salut, combinatia urmatoare de suplimente e ok pentru masa musculara: omega 3, proteine si bcaa? Tind sa mentionez ca am 17 ani.
Știe cineva despre dieta 16/8, intermittent fasting? In ce interval de timp ai voie sa mănânci, de la cât?
Pentru slăbire sau creșterea în masă musculară sunt eficiente iaurturile în special cele de băut, de exemplu kefir(2%grăsimi) sau în fine, sper că v-ați prins?
Buna, mi- am cumparat niste proteine praf, pentru creștere in greutate, trebuie neaparat sa ma duc la sala pentru a- si face efectul? Chestia este ca am 45 de kg si as vrea sa ajung la vreo 55. Proteinele...? (mai mult)
Ce părere aveți de intermitent fasting dimineața? Adică să nu mănânc si la antrenament să merg pe stomacul gol și să mănânc la 12
Ce mâncare să evit pentru a da jos grăsimea de pe abdomen?
Am ales să fac exerciții fizice și aplicația de pe care fac este cea de la Samsung (Samsung health). Tipul de antrenament este Dead Bug, este bun pentru început? Dacă nu ce tipuri exerciții...? (mai mult)
Va rog sa imi scrieti aici niste exercitii pentru hips (solduri), multumesc.
Cum e posibil, la 1, 72cm si 64kg, sa ai grasime? Asta e mai mult in zona abdominala(nu am patratele), faza e ca pe brate inca sunt bat, (37cm), cand ma uit in oglinda parca tot lipseste ceva...,...? (mai mult)
Întrebare doar pentru cei care știu. As dori sa iau în greutate. Adică sunt super slabutta (15 ani 1, 63 și vreo 43 de kg) Vreau sa știu dacă sala +proteinele m-ar ajuta sa ma ingras
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!