Cei mai activi useri din categoria Sport pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Am câteva kilograme în plus. Vreau sa scap de ele cu dieta și să- mi conturez un corp frumos cu exerciți. Exercițiile făcute acasă, de pe tot felul de aplicații, fără greutăți/aparatura...? (mai mult)
Care credeți că este, la ora actuală, cel mai bun jucător de fotbal din Campionatul românesc, Liga I?(nu contează dacă este roman sau străin.). Credeți că în momentul de față, vreun jucător...? (mai mult)
Ca fata ce proteine as putea sa iau ca sa cresc in masa musculara? Ce este mai recomandant?
Sunt la liceu in Grecia, mai am 2 ani si termin, sunt aici de 6 ani si as vrea sa termin liceul sa dau bacul si sa vin in România sa intru la facultatea de educatie fizica si sport vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Cum e chestia cu 2 antrenamente pe zi? De ex dimineața push seara push. A doua zi dimineața pull seara pull. Si a treia zi dimineața picioare și seara iar picioare? De 6 ori pe săptămână
Ce pipa s-a folosit la bicicleta asta? https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-am-100-s-29--id_8586941.html Imi place cum arata si as vrea sa o pun pe mtb-ul meu.
De obicei cand urmeaza sa ma bat/sa fiu batut, imi creste adrenalina foarte mult si nu ma mai pot concentra pentru ce urmeaza sa fac. Ma antrenez bine si eficient, controlabil, dar cand ajung...? (mai mult)
Ce sali de sport in afara de cele din sectorul 6, mai exista in Bucuresti cu abonament full time pana in 150 lei?
Am 14 ani, 1, 65 si 39.7 kg ma consider slabă... prietenele mele îmi spun că sunt foarte bine dar eu ma vad foarte slaba, exista niste exercitii sa ma îngraș puțin? Sau ceva sfaturi? Orice...? (mai mult)
Pentru cei cu mai multă experiență în sport: Tot văzând multele greșeli care apar în întrebările și răspunsurile de la categoria asta (știți la ce mă refer: "mănâncă doar fructe și...? (mai mult)
Astazi am antrenament de Piept & Triceps, Si ma intrebam daca e vre o problema, daca imi antrenez tricepsul cu 2/3 ore inainte de piept. Sincer in ritmul asta, reusesc sa ma concentrez mai bine,...? (mai mult)
Cum pot da burta jos? Sunt mai plinuta si de obicei se iau unele de faptul ca sunt asa.Mi as dori sa nu mai am deloc. Exercitiile pe care le are chloe ting ajuta?
Eu când joc fotbal cu cei care nu mă judecă și nu urlă pe mine, de exemplu la ora de sport joc foarte bine! Dau foarte multe goluri și driblez pe toată lumea. Înainte nu puteam face...? (mai mult)
Heeeey! Cum aș putea să scap de grăsimea faciala? (Fălcuțe). Cica sunt niste exercitii, dar de cate ori trebuie facute? Daca aveti o alta alternativa de a scapa de falcute, scrieti- o cu mare drag....? (mai mult)
Stie cineva cine e tipul cu barba care promoveaza casa pariurilor in reclame? Acela cu ochelari de soare si geaca neagra. care apare peste tot in zilele noastre cu sloganul "casa fie bine"
Aveti idee, "protein forte" sa il iau inainte sau dupa antrenament? ( fac inot) Sau ce proteine imi recomandați?
Mi- am comandat un jawliner din ala de il mesteci cate 10- 20 de minute pe zi timp de un anumit timp pentru a iti definii maxilarul, linia aceea a maxilarului. Scrie ca se foloseste pe propria raspundere....? (mai mult)
Salutare! Am nevoie de ajutorul vostru, acelor care se pricep in adaugarea masei musculare și a adauselor alimentare Am 18 ani și 57 kg. Am dus un mod de viață lenos. Și vreau să mă schimb. ...? (mai mult)
Ce am nevoie pentru sala de sport? Ma duc la gym one five
Fac 12 ani acum in 16 ianuarie, a- si vrea sa stiu daca ma pot inscrie la o sala de gimnastica de performanta, am 1.66; 1.67(nu stiu exact) si am 55 sau 58 de kg( nici asta nu stiu exact) daca...? (mai mult)
Ce credeți parerea voastra o sa fie permis accesul spectatorilor in tribune la meciul România- Germania din preliminariile WC 2022 din data de 28 03 2021?
Îți poate cădea părul din cauza Creatinei, vreau să răspundă doar cei care au luat?
Am o problema cu antebratele mereu dupa antrenamentul meu de biceps am crampe sau carcel cum se zice cam dupa vreo 2 ore si cand incord sau flexez mana incepe carcelu, ce pot sa fac apa beau destula de...? (mai mult)
Cum sa scap de febra musculara facuta ieri? Dau funda
A facut vreunul din voi karate? Imi puteti spune cum este? Se invata ceva? Mai pot spera la performante daca am 16 ani?
Credeti ca aparatul pentru eliminarea gusei ajuta?
Am o problema, pentru mine e o problema ceea ce vreau sa va zic. Eu sunt genul de persoana care mănâncă orice, oricând și tot nu ma îngraș. Am aproape o luna de când fac sala pentru a ...? (mai mult)
Salut. De unde pot lua informatii si programe pentru Workaut? Langa casa mea s- a deschis parcul cu bara si paralele si vreau sa imi schimb modul de viata. Cu alimentatia o duc bine nu consum alcool si...? (mai mult)
Am 17 ani și sunt fată, vreau sa iau proteine doar o lună. Trebuie sa fac neapărat și sport sau sală? Ce proteine îmi recomandati?
Salut,TPU! Merita sa cumperi un plan alimentar de la cineva precum Nicolas Aesthethics sau alti oameni de genul? Poti sa reusesti fara ei sau este ma convenabil cu ei?
Salut, dau admitere la academia de politie acum in August, la proba scrisă nu am probleme, pot sa iau examenul și acum medie 27, 28+ , dar am o mica problema la sport, am 1, 83, 71, 5- ...? (mai mult)
Eu de felul meu sunt mai plinuță și grasimea mi se depozitează pe coapse și fund și știu ca multe fete își doresc fund mare dar eu îmi doresc unul mic și as vrea sa știu ce exerciții...? (mai mult)
Cum sa faci patratele? Sunt fata.
Vreau sa iau un cauciuc pentru bicicleta si am marimea 27.5 x 2.25 si nu gasesc marimea asta, dar gasesc 27.5 x 2.2, or merge astea daca nu sunt 2.25?
Cei care au fost obezi sau foarte slabi, ati vazut schimbari semnificative dupa ce ati ajuns la o greutate normala? Cum va simteati inainte si dupa?
Vreau sa ma apuc de sala și nu stiu cu ce sa încep. Scopul meu este slăbitul. Stiu ca trebuie făcute exerciții pe grupuri mari musculare și cardio la greu, dar în rest nimic. Țin și dieta in...? (mai mult)
Cum anume unii băieți pot sa-si miste pectoralii? Are de a face cu masa musculara si greutatea?
Daca ma apuc sa pun masa musculara, dar am ceva grasime mai pot sa imi fac patratele?
Unde pot sa ma duc sa aflu cat la % grasime corporala (body fat) am?
Este bine sa te apuci sa pui masa musculara daca ai putina grasime pe tine? Undeva la 20% body fat?
Salut, am 17 ani 1, 72m si recent am slabit de la 75 kg la 60, insa nu mai am muschi si as vrea sa incep sa pun niste masa musculara, insa cand trebuie sa pui masa musculara trebuie sa fiu in surplus...? (mai mult)
Batoanele proteice se mănâncă inainte sau dupa sala?
Cum sunt replicile airsoft de la cybergun pentru incepatori?
Eu mi-am format un obicei dimineata. Cand ma trezesc bag vreo 20 de flotari după ma duc la baie si toate cele. Ajuta cu ceva sau sunt degeaba?
Salut, am 17 ani, 1, 73 si 60 kg, desi am doar 60kg mai am putina grasime pe corp, nici muschi nu am si nu stiu ce am de facut, sa incep sa pun muschi peste grasime sau sa slabesc mai intai grasimea...? (mai mult)
Care stie vreun service fitness prin Timisoara? Am un aparat multifunctional de montat si de vreo 1 saptamana caut in continuuu pe google si nu gasesc niciun rezultat, nici pe Facebook nici pe...? (mai mult)
Intrebare pentru un prieten bun: Cum se scapa de sanii barbatesti?
De curand mi am cumparat acest trening. Este potrivit pentru alergat? https://www.sportdepot.ro/product/champion_trening_barbati- N_214947- BS501-...? (mai mult)
Imi propun ca din primavara, atunci cand vremea se v a mai incalzi putin sa merg sa alerg. Chiar zilnic daca se poate. Sunt putin cam gras, nu prea am alergat mult la viata mea. Ma gandeam asa...imi...? (mai mult)
Hey Fetelor! Care este cea mai buna antrenoare de fitness de pe Youtube? Daca ați facut de la acea antrenoare aveți rezultate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!